|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Arkadaşlık ve Muhabbet |
| Yazar |
Mesaj |
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 20-Ksm-2007 / 06:59 Mesaj konusu: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Yanında |
|
|
Müslüm Baba ; 17 Kasım'ı 18 Kasım'a bağlayan gece ATV'de , Kadir Çöpdemir'in hazırlayıp sunduğu ''Maksat Muhabbet adlı programın konuğuydu...Tabi biz de oradaydık...
Program'da Müslüm Gürses Baba ''Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar , Sandalcı'' şarkılarını playback yaptı...Daha sonra da ''İtirazım Var'' şarkısını canlı olarak yorumladı...Gerçek yorumu kadar olmasa da yine de ilgiyle dinledik...Daha sonra Kadir Çöpdemir ,Müslüm Gürses baba'yla beraber Güldür Yüzümü filimden bazı kareleri ve diyalogları göstererek yorumlar yaptı ...Tabi Kadir Çöpdemir'in esprileri sağlam ve kaliteli olduğundan hepimizi güldürdü...Anladığımız kadarıyla Kadir Çöpdemir de Baba hayranıydı...
Kadir Çöpdemir : Müslüm Gürses Baba, Gülhane konserinizde bulundum...100.000'e yakın rekor bir dinleyici kitleniz vardı o konserde ...İnsanlar ağaçlardan salkım salkım sarkıyordu...en önde fanatikleriniz vardı ve bir pankart dikkatimi çekti...Pankartta tövbe haşa , ''Önce Sen ,Sonra Allah'' yazıyordu...Bu hayranlarınızı yeni konserlerinizde göremiyoruz...Neden ?
Müslüm Gürses Gürses : Kalmadılar...
Kadir Çöpdemir : Yoksa çizginizden,tarzınızdan uzaklaştığınızı düşündükleri için size kızgın veya dargınlar mı ?
Müslüm Gürses Gürses : sanmıyorum...
Müslüm Gürses Baba bu sözleri söylerken gözüne baktım...Göz göze gelmedik ama baktığımı fark etti...Morali bozuk bir şekilde yüzünü yan çevirdi...Çok düşünceliydi..Ama bu cevapları verdikten sonra moralinin çok bozulduğu her halinden belliydi...Çünkü sorulara içten cevap vermediğini fark etmiştik ve o da bunun farkındaydı...Zaman zaman tarzından uzaklaştığında eleştirdik ama yine de gönlümüzdeydi...Kendisi de bu duygusal bağın farkındaydı... Gerçi o gece ; menejeri Nevzat Takmaz'I aradığımda , Müslüm Bey biraz rahatsız ve çok stresli demişti...Bunun da etkisi olabilir...
Program çıkışında Müslüm Baba'yla beraber resim çekildikten sonra arabasına doğru yöneldi...Giderken Mahmut dedi ki : ''Senin Allah'ına kurban olayım Baba''.Ben de ; ''Herşeye rağmen gönlümüzdesin Müslüm Baba''..dedim...Müslüm Baba da ''Sağolun arkadaşlar,baş tacısınız,sevgiler,saygılar,hayırlı geceler...diyerek arabasına doğru yöneldi...
Bizler Müslümcüler adına oradaydık ...Yani tüm Müslümcü kardeşlerimiz adına...Bu sorumluluğu üzerimizde hissederek bizlere yakışır bir şekilde davrandık...Bu desteği de tanıdığımız ve tanımadığımız tüm Müslümcü kardeşlerimizin yüreğinden aldık...Her zaman,her yerde elimizden gelen tüm özveriyi göstererek ,tüm Müslümcü kardeşlerimle , yaşadığımız güzel duyguları paylaşacağız...Tüm Müslümcülere sonsuz sevgi ve saygılarımla...İşte resimler...
Mahmut(damar02), Dündar(DUNDAR), Müslüm Baba, Şeyhmus( rebel)
Mahmut ( damar02) – Müslüm Baba
Şeyhmus (rebel) – Müslüm Baba
Müslüm Baba arabasına binerken

_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
KRaLL_3444
Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2007 / 16:23 Mesaj konusu: Re: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Yanında |
|
|
teşekkürlerimi sunuyorum Dündar abii...böylesine güzel görüntüler bizede nasip ollur inşallah...
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 20-Ksm-2007 / 20:03 Mesaj konusu: Re: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Yanında |
|
|
evet o akşam programı izledim. çok güzel vede eglenceli idi müslüm baba da yorumlarıyla muhabbetiyle ortama renk kattı..ahh ahh iste bu yüzden istanbulda yasamak vardı diyorum işte valla istanbulda kalıyor olsaydım kesin aranızda olurdum o akşam. nasip degilmiş.inşallah bir gün bizede nasip olur..ama olsun sizlerde bizi temsil ettiğiniz için içim rahat..arkadaslar elinize emeginize yüreğinize saglık..saygılar..
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 20-Ksm-2007 / 20:40 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Yanın |
|
|
yıllarca duygularımın tercümanı olan,her koşulda hayatımın her diliminde yüreğimin en özel yerinde ki değerli şahsiyet olan BÜYÜK İNSAN MÜSLÜM GÜRSES i yakından görmek,ona dokunmak benim için anlatılması zor duygular.bunun tarifi yok.izahı da!
programın başlangıcındaki ilk 15-20 dakika yaşlarla dolu gözlerimle kilitlendim BABAYA.nedensiz bir hüzün bulutu çöktü üzerime.hatta bir ara öyle bir daldı ki.o kadar hüzünlü bir ifade vardı ki yüzünde.görmüş olduğum o sahne beni daha da beter duygu seline sürükledi.şehmuz kardeşim''kurban iyimisin''dedi.nasıl olduğumu bilmiyordum ki!!
BABAYI uğurlayışımızın ardından arabamıza bindik .şehmuz bana ''mahmut bunların hepsi gerçekmi''dedi.bize bu özel ve anlamlı geceyi nasip eden CENAB-I HAKKA binlerce kez şükürler olsun.
bilinmesi gereken diğer bir husus ise şudur:ben,dündar ve şehmuz tüm müslümcüler için oradaydık.orada tüm müsşlümcülerin sevgisini ve duygularını tercüman etmek adına orada bulunduk.RABBİM o gece bizlere nasip ettiği o mutluluğu tüm müslümcülere de yaşatır inşallah.
programdan çıktıktan sonra sabahın 7 si olmuştu.ve yüreğimizdeki o coşku dolu heyecandan bunun farkına varamamıştık.
boğaz köprüsünden geçerken''her türlü ihaneti,KAHPELİĞİ yaşadığım bu istanbul da,mutlu bir geceyi sabaha bağlamanın sevinci ve mutluluğu benliğimde hüküm sürmekteydi.''
MÜSLÜM GÜRSES E ''senin ALLAHINA kurban olayım baba''ifadesi o an içimden kopan yılların bir birikimiydi.ÇÜNKÜ MÜSLÜM GÜRSES benim yüreğimdeki sevginin başkenti...
saygılar..
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2007 / 02:24 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Yanın |
|
|

Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 22-Ksm-2007 / 05:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Y |
|
|
hani baba baba demişya > mutlu ol yeter <
müslüm gürses i yıllarca benimseyip bağrına basmış bu değerli 3 abiyede teşekkür ederim..
sevincinize ortak ettiniz.
sen çok yaşa müslüm baba
babayla buluşma neden anasayfaya taşınmıyor?
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
_rebel_
Üye

Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
|
Tarih: 23-Ksm-2007 / 01:48 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Baba'nın Y |
|
|
müslümcülük kimsenin ama hiçkimsenin tekeline alınmayacak kadar büyüktür.
biz de bunu bilmeyenlere inat ne müslümcülüğe ne müslüm babaya en ufak leke sürmemek adına herzamankinden daha dikkatli bir vaziyette gittik programa.ve tüm müslümcü kardeşlerimiz adına müslümcülüğün zaman mekan imkan tanımadığını gösterdik.Babanın elini öptüm onunla aynı fotoğraf karesinde yer aldım 26yıllık hayatımda ilk defa bacaklarımın titreyip tutmadığını hissettim.artık ölsem gözüm açık gitmem
ben BABA arabasına binmiş giderken mahmuta doğru koştum ve kucağına atladım.baba oldu dedim,bunlar gerçek mi dedim.o bile farkında değildi gerçek mi rüya mı
herzaman alayına isyan inadına müslüm baba
saygılar sevgiler
dündar abinin ve yanımızdaki bir arkadaşın özverisini mezarımızın üstünde beş karış ot bitse unutmayız
|
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Ksm-2007 / 22:24 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm Bab |
|
|
| baydamarersin demiş ki: | hani baba baba demişya > mutlu ol yeter <
müslüm gürses i yıllarca benimseyip bağrına basmış bu değerli 3 abiyede teşekkür ederim..
sevincinize ortak ettiniz.
sen çok yaşa müslüm baba
babayla buluşma neden anasayfaya taşınmıyor? |
eyvallah murad ım.mutluluğu paylaşmak koca yüreklerin büyüklüğüyle bağlantılıdır.başkasının mutluluğunu paylaşabilene RABBİM en büyük mutlulukları nasip eder.emin ol.sende kardeşimsin,nasıl ki acımız birse,sevincimizde keza öyledir.bu yüce davranışın KAPAK olsun aleme...
bizi bilen bilir,bilmeyeninde keyfi bilir...
şehmuz kardeşimin de sürekli telafuz ettiği sözü yazayım.ayıp olmasın kardeşime..''etikete gerek yok,şeklimiz yeter'''
değilmi kurban...
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
sondilegim
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-Ksm-2007 / 00:51 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm |
|
|
çok teşekkür ediyorum abilerim bu güzel görüntüleri bizimle paylaştığız için İNŞAALLAH bizede nasip olur o mutluluğu yaşamak...
|
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 26-Ksm-2007 / 19:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm |
|
|
yürü be kim tutar sizleri canlarımmm ....
orda olmayı cok isterdim valla ..
tabi ne diyek damar02 nin canı saolsun ...
cagırsa gelirdik demiii...
untma 02 liye bi defa yanlış olur iki olmaz:))))))
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
bayx
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Arl-2007 / 00:22 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm |
|
|
çok sevindim bu haberi gördüğümde.çok güzel çıkmış arkadaşlar.mahmut senin adına çok sevindim.dündar abiye ve şehmuz kardeşimede teşekkür ederim.baydamarersin de söylemiş.bu konu niye ana sayfaya konulmuyor.bu program ana sayfada yer alıyor.ama bu konu yer almıyor.
sitenin üyeleri,yöneticisi müslüm babaya buluşmuş,bunu yayınlamıyorsunuz.
ben şarkı sözü bulma dışında forumlara pek yazmıyorum.vaktim olmuyor çünkü.ama bu sitede uzun süredir üyeliğim var.
ben bu konunun ana sayfaya alınmamasında bir şüphe duyuyorum.mahmutla da konuştum.bana fazla birşey söylemedi.zaten 10 gündür siteyede girmiyor,takip ettiğim kadarıyla
bana kalırsa site yöneticileri arasında sorun var.tekrardan mahmuta dündar abiye şehmuz kardeşe teşekkürler.en az sizler kadar mutlu oldum.
|
|
|
|
 |
_rebel_
Üye

Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
|
Tarih: 05-Arl-2007 / 07:16 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslümcüler ; Program'dan Sonra Müslüm |
|
|
bayx kardeş kimsenin duasıyla yaşamadık ki bedduasıyla ölelim
saygılar
|
|
|
|
 |