Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Mp3 İstekleriniz 4
Mp3 İstekleriniz 4
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Mp3 İstekleriniz
Yazar Mesaj
isyankar_17_90
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 23-Ksm-2007 / 05:58    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

evet amca oglu kardesime aktılıyorum bende duymadım galiba öylede bi sarkı yok olsa biliriz yani kardes mutlaka yanlısın olcak

muslumcu_ugur_1
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 23-Ksm-2007 / 15:56    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

s.a aradığım şarkının sözleri Sanki ben dertlere katlanmadım mı Sahte sevgilere rastlamadım mı ...büyük ihtimalle korsan bu parça bulursanız çok sevinirim eyvallah
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 23-Ksm-2007 / 17:01    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

muslumcu_ugur_1 demiş ki:
s.a aradığım şarkının sözleri Sanki ben dertlere katlanmadım mı Sahte sevgilere rastlamadım mı ...büyük ihtimalle korsan bu parça bulursanız çok sevinirim eyvallah

buyur kardesim dediğin şarkı:

yaşamalısın:http://www.zshare.net/audio/51034707716b2d/

izlenecek yol bilmeyenlere:zshare-dowlan this file-dowlan now-click here

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:

linkteki sorunu hallettim:

yaşamalısın:

http://www.zshare.net/audio/5103520140d4e1/

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 23-Ksm-2007 / 17:08    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

Selamın Aleyküm

yine yalnızım sarkısını upload edersenız sewınırım ba
yadır arıorum bulamadım
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 23-Ksm-2007 / 17:23    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleri

adebayor777 demiş ki:
Selamın Aleyküm

yine yalnızım sarkısını upload edersenız sewınırım ba
yadır arıorum bulamadım

ve aleyküm selam kardes yine yanlızım müslüm baba nın sarkısı degil selçuğun şarkısıdır...ses benzerliğinden karıstırmıs olmalısın..msnimi eklersen sana yardımcı olabilirim.ayyildiz_028@hotmail.com...

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kayseri
MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 02:53    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

''Sistem Mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..: '' ne demek

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 22 dakika sonra yollandı..:

mahsun_kul_028 e ''layık olan kim'' adlı parça için çok teşekkürler
Kullanıcı profilini gör
muslumcu_ugur_1
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 06:23    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstek

mahsun_kul_028 demiş ki:

buyur kardesim dediğin şarkı:

yaşamalısın:http://www.zshare.net/audio/51034707716b2d/

izlenecek yol bilmeyenlere:zshare-dowlan this file-dowlan now-click here

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:

linkteki sorunu hallettim:

yaşamalısın:

http://www.zshare.net/audio/5103520140d4e1/

s.a ikinci ricamda bu şarkının konser versiyonu inşallah vardır teşekkürler mahsun kul.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:

son ricamız Böyle ayrılık olmaz...
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 15:40    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

İstanbul'dan Gelin Aldım linki yenilendi. Habertürk Jiletli Metroseksüel için ise https://www.muslumcu.net/modules.php?name=NG_Dosyalar&d_op=getit&lid=48 bu linkten indirebilirsin.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 11 dakika sonra yollandı..:

son ricamız Böyle ayrılık olmaz...

Buyur Kardeş

Böyle Ayrılık Olmaz

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 24 dakika sonra yollandı..:

ozersahin demiş ki:
rahmi abi insafa gel insafa adlı şarkı indirilmiyor link kırık galiba sana zahmet yeniden paylaşır mısın onu. birde arayıpta bulamadığım bir parça daha var oda palandöken plaktan altın kafes şimdiden teşekkürler...

İstediğin Altın kafes parçası 45 lik plak olarak Plak bölümüne eklenmiştir.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
muslumcu_ugur_1
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 16:28    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

rahmi abi Yaşamalısın şarkısının konser versiyonunu sormuştum bu yokmu??
Kullanıcı profilini gör
serkanvan
Üye
Üye

Nereden: VAN
MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 17:20    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

rahmi abi Yaşamalısın şarkısının konser versiyonunu sormuştum bu yokmu??

Kardeş Rahmi abiden istemişsin ama ben ekliyorum fark etmez heralde

Yaşamalısın : http://www.mediafire.com/?81g95c2swzm

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kayseri
MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 18:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

teşekkürler sagolasın kardeş

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 19:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

fark etmez kardeş eyvallah
Kullanıcı profilini gör
carmen
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 00:37    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

benim bu ayki isteklerim yeişil ördek gibi(bestefon plak)hasta ettin beni(bestefon plak) ve fimde söylediği isyankar şarkısını rica ediyorum
Kullanıcı profilini gör
pulse_2137
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 07:34    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

ya arkadaslar babanın ateşli ve ask yuzunden parcasını nsl bulcam yardım edermısınız.. scent_fb@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 15:40    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

pulse_2137 demiş ki:
ya arkadaslar babanın ateşli ve ask yuzunden parcasını nsl bulcam yardım edermısınız.. scent_fb@hotmail.com

Arkadaşım istemiş olduğun parçaları daha önce arkadaşlar istemişler ve bende eklemiştim. Biraz lütfen araştırmacı olun. Sitemizde bakarsanız bulacaksınız.
İstediğin parçaların linklerini tekrar veriyorum.

Aşk Yüzünden

Ateşli

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:

carmen demiş ki:
benim bu ayki isteklerim yeişil ördek gibi(bestefon plak)hasta ettin beni(bestefon plak) ve fimde söylediği isyankar şarkısını rica ediyorum

Arkadaşım istemiş olduğun parçalar bestefon plaktan değil.
Yeşil Ördek Gibi Bakma Albümünde - Hasta Ettin Beni Parçası ise Klasikler albümünde

Hasta Ettin Beni

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 25-Ksm-2007 / 20:44    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

ozersahin demiş ki:
araştırma yaptım ve insafa gel insafa şarkılarına ait linkler ölmüş elinde bu şarkı olan var ise paylaşım sunabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler...

buyur kardeş

İnsafa Gel İnsafa

pulse_2137 demiş ki:
ya abi bn bu gnderdıgın sarkıları nasıl ındırcem yaaa Sad linki atmıssın ama ondan sonrasını yapamadım..bi yardımcı olurmusun zahmet olmazsa Sad

Linke tıkla biraz bekle "Click Here to Start Download" yazısı çıkınca, yazıya tıkla Kaydet de bu kadar..

Kullanıcı profilini gör
serhat
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 26-Ksm-2007 / 02:41    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

abiler bulamıyorum bi türlü ya yardımcı olursanız sevinirim. şimdi sen nerdesin ben nerdeyim die bi şarkı varya onu bulamıyorum şimdiden teşekkürler
Kullanıcı profilini gör
mahsun_kul_028
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 26-Ksm-2007 / 03:11    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

serhat demiş ki:
abiler bulamıyorum bi türlü ya yardımcı olursanız sevinirim. şimdi sen nerdesin ben nerdeyim die bi şarkı varya onu bulamıyorum şimdiden teşekkürler

buyur kardesim

sen nerdesin ben neredeyim:

http://www.zshare.net/audio/51586344beb800/

izlenecek yol bilmeyenlere:link-zshare-dowland this file-dowland now-click here

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 26-Ksm-2007 / 16:19    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

buyur kardesim ayni isimlen baska bi şarkı daha var onuda yolluyorum istedigin hangisi ise buyur bak kardesim

sen nerdesin ben nerdeyim 2:

http://www.zshare.net/audio/5171983b39effd/

Üye
Üye

Nereden: Zongulak/İzmir
MesajTarih: 27-Ksm-2007 / 03:35    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

[quote="ex-arab"]
ozersahin demiş ki:
araştırma yaptım ve insafa gel insafa şarkılarına ait linkler ölmüş elinde bu şarkı olan var ise paylaşım sunabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler...

şarkı için çok sağol o kadar aradım ki bu şarkıyı. yıllar önce bende içiyorsam sebebi var kasedi vardı onda dinlerdim.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:

ağlanmaz mı sensiz geçen günlere şarkısını arıyorum. paylaşım sunan olur ise minnettar olurum.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Mp3 İstekleriniz
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Sonraki
14. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering