Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Mp3 İstekleriniz 4
Mp3 İstekleriniz 4
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Mp3 İstekleriniz
Yazar Mesaj
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 14-Ksm-2007 / 18:08    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp

mustafa61 demiş ki:
bir dilim beyaz peynir şarkısını koyarsanız sevinirim

Arkadaşım, istekte bulunmadan önce lütden siteyi biraz dolaşalım. İstemiş olduğun parça 45 lik plak parçası. Bestefon plak 18 den Bir dilim beyaz peynir yarım şişede şarap. Bu parçayı plak bölümünde bulabilirsin.

SAYGILAR....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke
Kullanıcı profilini gör
bahar_41
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 00:20    Mesaj konusu: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

müslüm gürsesin talihsizler filminin ilk seslendirişi sarhoş gibiyim şarkısını koyarsanız çok sevinirim..

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 9 dakika sonra yollandı..:

slm müslüm gürsesin talihsizler filmindeki ilk seslendirmiş olduğu sarhoş gibiyim şarkısını rica ediyorum...şimdiden teşşekkürler
Kullanıcı profilini gör
mobylette
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR BORNOVA
MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 02:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

simdi suya hasret çöller gibyiz ayrı dünyalarda eller gibiyiz bir zalim gururun son eseriyiz hem sana hem bana yanar aglarım
parcanın adını bilen war mı ?ilgilenenlere smdiden tskkrler
Kullanıcı profilini gör
dertler_
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 08:28    Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

bakıyorumda kimse isteğime cvp vermiyor zor olsa gerek biliyom kimse kimseye bu şarkıyı vermez isyankar filminde isyankarı istemiştim tek çare kaldıı Very Happy

bana bu şarkıyı verene canlı stüdto kaydı gitti canımın cananı vede ah gülüm orj kayıt verecm takas yani varmı böle biri Very Happy
Kullanıcı profilini gör
babalog
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 09:09    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

RUZGAR SOYLUYOR PARCASI VARSA KOYABILIRMISINIZ, bu parca beni oyle rahatlatiyorku anlatamam... herkesin kulugani acip dinlemesini tavsiye ederim.
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 15:11    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleri

dertler_ demiş ki:
bakıyorumda kimse isteğime cvp vermiyor zor olsa gerek biliyom kimse kimseye bu şarkıyı vermez isyankar filminde isyankarı istemiştim tek çare kaldıı Very Happy

bana bu şarkıyı verene canlı stüdto kaydı gitti canımın cananı vede ah gülüm orj kayıt verecm takas yani varmı böle biri Very Happy

Buyur Kardeş.. Diğer vermek istediğin parçalarda bende var gerek yok Very Happy

İsyankar

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 5 dakika sonra yollandı..:

mobylette demiş ki:
simdi suya hasret çöller gibyiz ayrı dünyalarda eller gibiyiz bir zalim gururun son eseriyiz hem sana hem bana yanar aglarım
parcanın adını bilen war mı ?ilgilenenlere smdiden tskkrler

Sorduğum parça Zavallım albümünden B kısmı 2. parça İkimize Ağlarım

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 10 dakika sonra yollandı..:

babalog demiş ki:
RUZGAR SOYLUYOR PARCASI VARSA KOYABILIRMISINIZ, bu parca beni oyle rahatlatiyorku anlatamam... herkesin kulugani acip dinlemesini tavsiye ederim.

Buyur Kardeş

Rüzgar Söylüyor

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

bahar_41 demiş ki:
müslüm gürsesin talihsizler filminin ilk seslendirişi sarhoş gibiyim şarkısını koyarsanız çok sevinirim..

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 9 dakika sonra yollandı..:

slm müslüm gürsesin talihsizler filmindeki ilk seslendirmiş olduğu sarhoş gibiyim şarkısını rica ediyorum...şimdiden teşşekkürler

Buyur Kardeş

Sarhoş Gibiyim

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 13 dakika sonra yollandı..:

pilot7448 demiş ki:
Istek sarki:Kadehinde zehir olsa

Arkadaşım bu parçayı piyasada bulabilirsin. 2003 Yanarım albümü 7. parça

parçanı upload ettim. Ama lütfen piyasada bulunan albümlerden istekte bulunmayınız.

SAYGILAR....

Kadehinde Zehir Olsa

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 8 dakika sonra yollandı..:

ultrAsabi demiş ki:
dalgalandımda duruldum (konser) olan arkadaş varsa eklerse sevinirim
şimdiden sağolun

Buyur Kardeş

Dalgalandımda Duruldum (Konser)

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

Başka bir istek

Nerdesiniz

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 11 dakika sonra yollandı..:

sebebsiz demiş ki:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. nerde nerde eski dostlar nerde şarkısı varsa?

Buyur Kardeş

Sahte Dostlar

Kullanıcı profilini gör
dertler_
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: MUŞ
MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 18:22    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstek

rahmi abi sağolda bu bende var bu herkeste var ve kolay bulunan bir şarkı
Very Happy

benim istediğim eğer isyankar filmini izlemişsen orda sölediği film için hazırlanan isyankar farklı yorum hani ortasını uzun hava gibi söliyen onu rica edyom
kırk sefer dedimm Very Happy

Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 19:57    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

çilekeş bir görüşte aşık oldum şarkılarını seslendirmiş bu sanatçımız gencebayın o şarkılar diceksiniz ama bu sanatçıda sölemiş bulursanız sevinirim tşklülerr

bu arada indirdiklerim bazı şarkılarının ismi yanlış boşuna indiriyoruz dikkat edlim lütfen
Kullanıcı profilini gör
zazakralefsane
Üye
Üye

Nereden: bingöl
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 00:01    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

arkadaşlar ben sizden her sabah dlı parçayı istiyorum... varsa lütfen... babaya selam...
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 01:08    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

dertler_ demiş ki:
Very Happy

benim istediğim eğer isyankar filmini izlemişsen orda sölediği film için hazırlanan isyankar farklı yorum hani ortasını uzun hava gibi söliyen onu rica edyom

Ok kardeş yakında onuda sunacam merak etme.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 7 dakika sonra yollandı..:

fulnes demiş ki:
çilekeş bir görüşte aşık oldum şarkılarını seslendirmiş bu sanatçımız gencebayın o şarkılar diceksiniz ama bu sanatçıda sölemiş bulursanız sevinirim tşklülerr

bu arada indirdiklerim bazı şarkılarının ismi yanlış boşuna indiriyoruz dikkat edlim lütfen

İstediğin Çilekeş parçası Çilekeş yaşamak istemiyorummu?
Diğer istediğin parça ise Orhan GENCEBAY ile canlı okuduğu bir parça.

Kullanıcı profilini gör
noname_02
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 02:56    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

yoğurt koydum dolaba şarkısını upload ederseniz memnun olurum.
Kullanıcı profilini gör
mobylette
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İZMİR BORNOVA
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 06:24    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

s.a arkadaslar babadan
tek basımayım
kimde kabahat
care sende allahım
küstürdün beni
benim sarkım
ilgilenenlere smdiden tskkrler saygılar..
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 08:21    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

mobylette demiş ki:
s.a arkadaslar babadan
tek basımayım
kimde kabahat
care sende allahım
küstürdün beni
benim sarkım
ilgilenenlere smdiden tskkrler saygılar..

form kurallarını oku kardeş

Üye
Üye

Nereden: VAN
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 18:19    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

noname_02 demiş ki:
yoğurt koydum dolaba şarkısını upload ederseniz memnun olurum.

Yoğurt Koydum Dolaba : http://www.mediafire.com/?2z4y1juml2e

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Yalova
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 19:31    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

Selamun aleyküm Arkadaşlar Müslüm GÜRSES'in Bekle Sevgilim Albümünden Nerdesin Şarkısını Upload Ederseniz Sevinirimm...
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 19:40    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

baba tv de evinde ropartaj vermişti sanırsam ilk ve tek oldu bu ropartaj 10 yıl kadar oldu. o zaman bağlamasıyla canlı olarak gencebayın ilk görüşte aşık oldum sana delice şarkısını söylemişti bu birinde olsada paylaşsa tabiki zor o dönemlerde kimse kayıt etmiyordu ama yinede belki birinde vardır.

Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 21:21    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

taruz demiş ki:
baba tv de evinde ropartaj vermişti sanırsam ilk ve tek oldu bu ropartaj 10 yıl kadar oldu. o zaman bağlamasıyla canlı olarak gencebayın ilk görüşte aşık oldum sana delice şarkısını söylemişti bu birinde olsada paylaşsa tabiki zor o dönemlerde kimse kayıt etmiyordu ama yinede belki birinde vardır.

Tabiki paylaşırız Taci kardeş.
Bulunmayan parçalar kısmına eklenecektir.

Kullanıcı profilini gör
fulnes
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 22:30    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4

ewt çilekeşi buldumda orhan la seslendirdiği "bir görüşte aşık oldum şarkısı" bi eklerseniz bi bakalım nasılll
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 23:12    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp

fulnes demiş ki:
ewt çilekeşi buldumda orhan la seslendirdiği "bir görüşte aşık oldum şarkısı" bi eklerseniz bi bakalım nasılll

İstediğin parça Bulunmayan Plak ve Şarkılar Konusu altına eklenmiştir.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 7 dakika sonra yollandı..:

dertler_ demiş ki:
Very Happy

İstediğin parça siteye Bulunmayan Çeşitli Plak ve Şarkılar konusu altına eklenmiştir.

SAYGILAR....

Ayrıca Kendi sazı ile kısa bir dörtlükte ekledim. Onuda indirebilirsin. http://dosyaarsivi.muslumcu.com/ buradanda indirebilirsin.

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 58 saniye sonra yollandı..:

dertler_ demiş ki:
Very Happy

İstediğin parça siteye Bulunmayan Çeşitli Plak ve Şarkılar konusu altına eklenmiştir.

SAYGILAR....

Ayrıca Kendi sazı ile kısa bir dörtlükte ekledim. Onuda indirebilirsin. http://dosyaarsivi.muslumcu.com/ buradanda indirebilirsin.

Kullanıcı profilini gör
sebebsiz
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 17-Ksm-2007 / 01:52    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap

rahmi abi babayla-mine koşan2ın düetini arıyorum. şarkının sözlerinde sevdim geçiyiyor.

Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 18, 19, 20  Sonraki
11. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering