|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Mp3 İstekleriniz |
| Yazar |
Mesaj |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 14-Ksm-2007 / 18:08 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp |
|
|
| mustafa61 demiş ki: | | bir dilim beyaz peynir şarkısını koyarsanız sevinirim |
Arkadaşım, istekte bulunmadan önce lütden siteyi biraz dolaşalım. İstemiş olduğun parça 45 lik plak parçası. Bestefon plak 18 den Bir dilim beyaz peynir yarım şişede şarap. Bu parçayı plak bölümünde bulabilirsin.
SAYGILAR....

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
bahar_41
Yeni Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 00:20 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
müslüm gürsesin talihsizler filminin ilk seslendirişi sarhoş gibiyim şarkısını koyarsanız çok sevinirim..
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 9 dakika sonra yollandı..:
slm müslüm gürsesin talihsizler filmindeki ilk seslendirmiş olduğu sarhoş gibiyim şarkısını rica ediyorum...şimdiden teşşekkürler
|
|
|
|
 |
mobylette
Yeni Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 02:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
simdi suya hasret çöller gibyiz ayrı dünyalarda eller gibiyiz bir zalim gururun son eseriyiz hem sana hem bana yanar aglarım
parcanın adını bilen war mı ?ilgilenenlere smdiden tskkrler
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 08:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
bakıyorumda kimse isteğime cvp vermiyor zor olsa gerek biliyom kimse kimseye bu şarkıyı vermez isyankar filminde isyankarı istemiştim tek çare kaldıı
bana bu şarkıyı verene canlı stüdto kaydı gitti canımın cananı vede ah gülüm orj kayıt verecm takas yani varmı böle biri 
|
|
|
|
 |
babalog
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 09:09 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
RUZGAR SOYLUYOR PARCASI VARSA KOYABILIRMISINIZ, bu parca beni oyle rahatlatiyorku anlatamam... herkesin kulugani acip dinlemesini tavsiye ederim.
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 15:11 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleri |
|
|
| dertler_ demiş ki: | bakıyorumda kimse isteğime cvp vermiyor zor olsa gerek biliyom kimse kimseye bu şarkıyı vermez isyankar filminde isyankarı istemiştim tek çare kaldıı
bana bu şarkıyı verene canlı stüdto kaydı gitti canımın cananı vede ah gülüm orj kayıt verecm takas yani varmı böle biri  |
Buyur Kardeş.. Diğer vermek istediğin parçalarda bende var gerek yok
İsyankar
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 5 dakika sonra yollandı..:
| mobylette demiş ki: | simdi suya hasret çöller gibyiz ayrı dünyalarda eller gibiyiz bir zalim gururun son eseriyiz hem sana hem bana yanar aglarım
parcanın adını bilen war mı ?ilgilenenlere smdiden tskkrler |
Sorduğum parça Zavallım albümünden B kısmı 2. parça İkimize Ağlarım
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 10 dakika sonra yollandı..:
| babalog demiş ki: | | RUZGAR SOYLUYOR PARCASI VARSA KOYABILIRMISINIZ, bu parca beni oyle rahatlatiyorku anlatamam... herkesin kulugani acip dinlemesini tavsiye ederim. |
Buyur Kardeş
Rüzgar Söylüyor
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
| bahar_41 demiş ki: | müslüm gürsesin talihsizler filminin ilk seslendirişi sarhoş gibiyim şarkısını koyarsanız çok sevinirim..
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 9 dakika sonra yollandı..:
slm müslüm gürsesin talihsizler filmindeki ilk seslendirmiş olduğu sarhoş gibiyim şarkısını rica ediyorum...şimdiden teşşekkürler |
Buyur Kardeş
Sarhoş Gibiyim
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 13 dakika sonra yollandı..:
| pilot7448 demiş ki: | | Istek sarki:Kadehinde zehir olsa |
Arkadaşım bu parçayı piyasada bulabilirsin. 2003 Yanarım albümü 7. parça
parçanı upload ettim. Ama lütfen piyasada bulunan albümlerden istekte bulunmayınız.
SAYGILAR....
Kadehinde Zehir Olsa
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 8 dakika sonra yollandı..:
| ultrAsabi demiş ki: | dalgalandımda duruldum (konser) olan arkadaş varsa eklerse sevinirim
şimdiden sağolun |
Buyur Kardeş
Dalgalandımda Duruldum (Konser)
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
Başka bir istek
Nerdesiniz
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 11 dakika sonra yollandı..:
| sebebsiz demiş ki: |
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. nerde nerde eski dostlar nerde şarkısı varsa? |
Buyur Kardeş
Sahte Dostlar

|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 18:22 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstek |
|
|
rahmi abi sağolda bu bende var bu herkeste var ve kolay bulunan bir şarkı
benim istediğim eğer isyankar filmini izlemişsen orda sölediği film için hazırlanan isyankar farklı yorum hani ortasını uzun hava gibi söliyen onu rica edyom
kırk sefer dedimm 
_________________ babanın oğlu osman |
|
|
|
 |
fulnes
Yeni Üye

|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 19:57 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
çilekeş bir görüşte aşık oldum şarkılarını seslendirmiş bu sanatçımız gencebayın o şarkılar diceksiniz ama bu sanatçıda sölemiş bulursanız sevinirim tşklülerr
bu arada indirdiklerim bazı şarkılarının ismi yanlış boşuna indiriyoruz dikkat edlim lütfen
|
|
|
|
 |
zazakralefsane
Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 00:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
arkadaşlar ben sizden her sabah dlı parçayı istiyorum... varsa lütfen... babaya selam...
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 01:08 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| dertler_ demiş ki: | rahmi abi sağolda bu bende var bu herkeste var ve kolay bulunan bir şarkı
benim istediğim eğer isyankar filmini izlemişsen orda sölediği film için hazırlanan isyankar farklı yorum hani ortasını uzun hava gibi söliyen onu rica edyom
kırk sefer dedimm  |
Ok kardeş yakında onuda sunacam merak etme.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 7 dakika sonra yollandı..:
| fulnes demiş ki: | çilekeş bir görüşte aşık oldum şarkılarını seslendirmiş bu sanatçımız gencebayın o şarkılar diceksiniz ama bu sanatçıda sölemiş bulursanız sevinirim tşklülerr
bu arada indirdiklerim bazı şarkılarının ismi yanlış boşuna indiriyoruz dikkat edlim lütfen |
İstediğin Çilekeş parçası Çilekeş yaşamak istemiyorummu?
Diğer istediğin parça ise Orhan GENCEBAY ile canlı okuduğu bir parça.

|
|
|
 |
noname_02
Yeni Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 02:56 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
yoğurt koydum dolaba şarkısını upload ederseniz memnun olurum.
|
|
|
|
 |
mobylette
Yeni Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 06:24 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
s.a arkadaslar babadan
tek basımayım
kimde kabahat
care sende allahım
küstürdün beni
benim sarkım
ilgilenenlere smdiden tskkrler saygılar..
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 08:21 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| mobylette demiş ki: | s.a arkadaslar babadan
tek basımayım
kimde kabahat
care sende allahım
küstürdün beni
benim sarkım
ilgilenenlere smdiden tskkrler saygılar.. |
form kurallarını oku kardeş
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
serkanvan
Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 18:19 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| noname_02 demiş ki: | | yoğurt koydum dolaba şarkısını upload ederseniz memnun olurum. |
Yoğurt Koydum Dolaba : http://www.mediafire.com/?2z4y1juml2e
_________________ Alayina Isyan Ölümüne (Müslüm BABA) |
|
|
|
 |
qurnaz77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 19:31 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
Selamun aleyküm Arkadaşlar Müslüm GÜRSES'in Bekle Sevgilim Albümünden Nerdesin Şarkısını Upload Ederseniz Sevinirimm...
|
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 19:40 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
baba tv de evinde ropartaj vermişti sanırsam ilk ve tek oldu bu ropartaj 10 yıl kadar oldu. o zaman bağlamasıyla canlı olarak gencebayın ilk görüşte aşık oldum sana delice şarkısını söylemişti bu birinde olsada paylaşsa tabiki zor o dönemlerde kimse kayıt etmiyordu ama yinede belki birinde vardır.
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 21:21 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
| taruz demiş ki: | | baba tv de evinde ropartaj vermişti sanırsam ilk ve tek oldu bu ropartaj 10 yıl kadar oldu. o zaman bağlamasıyla canlı olarak gencebayın ilk görüşte aşık oldum sana delice şarkısını söylemişti bu birinde olsada paylaşsa tabiki zor o dönemlerde kimse kayıt etmiyordu ama yinede belki birinde vardır. |
Tabiki paylaşırız Taci kardeş.
Bulunmayan parçalar kısmına eklenecektir.

|
|
|
 |
fulnes
Yeni Üye

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 22:30 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Mp3 İstekleriniz 4 |
|
|
ewt çilekeşi buldumda orhan la seslendirdiği "bir görüşte aşık oldum şarkısı" bi eklerseniz bi bakalım nasılll
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 16-Ksm-2007 / 23:12 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap: Mp |
|
|
| fulnes demiş ki: | | ewt çilekeşi buldumda orhan la seslendirdiği "bir görüşte aşık oldum şarkısı" bi eklerseniz bi bakalım nasılll |
İstediğin parça Bulunmayan Plak ve Şarkılar Konusu altına eklenmiştir.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 7 dakika sonra yollandı..:
| dertler_ demiş ki: | rahmi abi sağolda bu bende var bu herkeste var ve kolay bulunan bir şarkı
kırk sefer dedimm  |
İstediğin parça siteye Bulunmayan Çeşitli Plak ve Şarkılar konusu altına eklenmiştir.
SAYGILAR....
Ayrıca Kendi sazı ile kısa bir dörtlükte ekledim. Onuda indirebilirsin. http://dosyaarsivi.muslumcu.com/ buradanda indirebilirsin.
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 58 saniye sonra yollandı..:
kırk sefer dedimm  |
İstediğin parça siteye Bulunmayan Çeşitli Plak ve Şarkılar konusu altına eklenmiştir.
SAYGILAR....
Ayrıca Kendi sazı ile kısa bir dörtlükte ekledim. Onuda indirebilirsin. http://dosyaarsivi.muslumcu.com/ buradanda indirebilirsin.

|
|
|
 |
sebebsiz
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Ksm-2007 / 01:52 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Cevap |
|
|
rahmi abi babayla-mine koşan2ın düetini arıyorum. şarkının sözlerinde sevdim geçiyiyor.
_________________ [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LhedzyoP7xc[/youtube] |
|
|
|
 |