Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Reklam Görüntüleri
Yazar
Aktif Üye Kayıt: Nov 27, 2004 Mesajlar: 204 Nereden: mersin
Tarih: 10-Ekm-2007 / 13:41 Mesaj konusu: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
arkadaslar müslüm gürses akbankın reklamlarında ıynamış.itirazım var şarkısının sözlerini ihtiyacım var diye değiştirip yorumlamış.benim hoşuma gitti.aklımda kalan sözler ihtiyacım var plazma tv ye ihtiyacım var yatak odasına gibi.
--
Düzenleme: Konuya reklam görüntüsü eklenmiştir (Admin).
Dosyayı indirmek için tıklayınız _________________ gönlünüz gönlümüzdür
xmen
Fanatik Üye Kayıt: Jan 20, 2007 Mesajlar: 1555
Tarih: 10-Ekm-2007 / 16:13 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses akbank reklamında
oooooooooooooooooo sagol kardeş ama başladımı aydınlatsan ıyı olur _________________ bir zalimin aşkına kul etme beni
maho
Aktif Üye Kayıt: Nov 20, 2004 Mesajlar: 202 Nereden: türkiye
Tarih: 10-Ekm-2007 / 16:45 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses akbank reklamında
ben daha görmedim bilgi için teşekkürler _________________ SEN YOKSUN GÖNLÜM HERŞEYE DARGIN
usta33
Aktif Üye Kayıt: Nov 27, 2004 Mesajlar: 204 Nereden: mersin
Tarih: 10-Ekm-2007 / 18:25 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses akbank reklamında
evet başladı bende zaten v de seyrettiimm.reklamlarda _________________ gönlünüz gönlümüzdür
baydamarersin
Fanatik Üye Kayıt: Jun 02, 2006 Mesajlar: 1004 Nereden: Bilsinler..
Tarih: 10-Ekm-2007 / 18:30 Mesaj konusu: Re: müslüm gürses akbank reklamında
hadi hayırlısı bu ara baba reklamlara daldı gidiyor ama hayırlısı diyelimm izleyelim ğeçerli yorumumuzuda yaparız
saolasın kardeş bilgi için _________________ herşey müslüm baba içindi...
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 10-Ekm-2007 / 18:48 Mesaj konusu: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
bende henüz görmedim bakalım baba nasıl oynamış _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1520 Nereden: ==MaRDiN==
Tarih: 10-Ekm-2007 / 20:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
bilgi için teşekkürler usta...eyvallah _________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
arslanbeylihaka
Aktif Üye Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
Tarih: 11-Ekm-2007 / 08:18 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
bilgilerin için saolasın _________________ kırıp kırıp kırdılar kalın kalın sardılar derin derin cektiler bir kösede öldüler esrardır ictikleri dumandir cektikleri cok hosuma gidiyor YAPISTIR dedikleri
merkez_tost
SüperAktif Üye Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
Tarih: 11-Ekm-2007 / 21:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
baba yaptıysa en güzeli olur reklamcılarda hangi sanatçının tutcağını biliyorlar müslüm baba oynarsa yine olay bir reklam olur**********
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 11-Ekm-2007 / 22:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
ben daha görmedim inşallah olmuştur saygılar.. _________________ tek başımayım
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
Tarih: 12-Ekm-2007 / 06:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
hadi bakalım hayırlısı..............
eyvallahhh _________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 922 Nereden: Hamburg/Adana
Tarih: 12-Ekm-2007 / 06:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
Aynen bende katiliyorum baba yaparsa herzaman güzel olur.
insallah izleriz en kisa zamanda _________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~*
mazidekibiri
Üye Kayıt: Aug 15, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: ankara
Tarih: 12-Ekm-2007 / 07:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm gürses akbank reklamında
Arkadaşlar bende problem var heralde, ne yalan söyleyim babayı tv'de görünce çok moralim bozuluyo.
Hayırlısı olsun bakalım _________________ ''Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa, düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat''
VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun.
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 13-Ekm-2007 / 20:01 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
arkadaşlat bence güzel olmuş beğendim _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
aMCaoGLu
Fanatik Üye Kayıt: Jan 18, 2006 Mesajlar: 777 Nereden: ZoNGuLDaK
Tarih: 13-Ekm-2007 / 20:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
Güzeldir Güzeldir..BaBa Yanlış Yapmaz _________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...!
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 14-Ekm-2007 / 01:34 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
itirazım var şarkısını bu reklamda kullanmışalar bilmiyorum sizlerin yorumu ne olur ama bab artık rekjamların yıldızı oldu hadi hayılısı
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1520 Nereden: ==MaRDiN==
Tarih: 15-Ekm-2007 / 01:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
güzel olmuş********************* _________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
Admin
Bilal - Site Kurucusu Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1349 Nereden: Gaziantep
Tarih: 15-Ekm-2007 / 02:47 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
Müslüm Gürses'in sesini tv'lerde duymak güzel ama, İtirazım var şarkısının değiştirilip aynı formatta okunması (ki başkaşekilde de okunamaz) biraz tuhaf geliyor, sürekli aklıma itirazım var şarkısı geliyor
Ama ihityacım var demesi çok hoşuma gidiyor.
Bununla birlikle hani tv izlerken birden reklam kuşağı giriyor ya, birkaç kez denk geldim film arasında direkt Müslüm Baba'nın reklamına geçiyor, buda artı bir avantaj bizim için
Şimdi dikkat edilecek bir husuta reklamın hedefi kimler? Herkes itirazım var şarkısını bilmez, biz Müslümcüler hariç. Bence hedef kitle olarak birinci planda Müslümcüler seçilmiş, tabi reklamda Müslüm Gürses'in oynamamasının nedenide hedefin sadece Müslümcüler olmadığının göstergesidir.
Genel olarak güzel buldum.
Ama Akbank'a bir türlü ısınamadım, artık rengindenmidir, sabancıdanmıdır nedir _________________Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
mazidekibiri
Üye Kayıt: Aug 15, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: ankara
Tarih: 15-Ekm-2007 / 04:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
Bugün reklamı gördüm televizyonda, güzel olmuş diyim ama.
Karşıyım Müslüm Gürses'in reklamlarda oynamasına. _________________ ''Kul kaderini yaşar bahtında ne çıkarsa, düşmez kalkmaz bir Allah unutma sakın evlat''
VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun.
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
Tarih: 15-Ekm-2007 / 17:35 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses Akbank Reklamında
wallahi cok güzel yakıştırmış müslüm baba. _________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor.