|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 27-Ağu-2007 / 17:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi |
|
|
alemde tek arbeskte rakipsiz yorumsuz yani babammmmm
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 27 dakika sonra yollandı..:
düsünüyorum bulamıyorum baba emsalsiz baba tek yani harbiden anlatılmıyo allah basımızdan eksik etmesin seni sevmeyen ölsün babaaa
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
muslum71sukru
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Ağu-2007 / 18:19 Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir? |
|
|
BABAnın farkımı o kadar basit ki adamın ciğerine hitap ediyo.Hele o GEL BANA DOĞRU şarkısını dinleyince bunalıma giriyorum kendime jilet atacam geliyor.Baba bu alemde tek.Baba çok güzel yorumluyor.
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 14-Eyl-2007 / 07:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi |
|
|
yüce müslüm parçayı en derinden en damarından okur insanın içine işler. yerinde vurguları nağmeleri tonlaması müthiş yorumuyla ve sesiyle diğerlerinden farklıdır. bence sesi nedeniyle ona hayranız yoksa yaşantısıyla mütevaziliğiyle falan değil.birde ferdi tayfur allah ses vermiş hakkını yemeyelim.oda gözümde yüce ferdi %50 %50 sevgimi bölüştürüyorum
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 14-Eyl-2007 / 21:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi |
|
|
adı üstünde alemin arabesk in babası baba söylerken içten samimi sölüyo baba yapmacık degil baba her daim kibar mütevazi begefendi agır başlı ve her daim baba sanırım digerlerinden ayırmak için yeter aslında bunu sormaya bile gerek yok saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
nesrinim
Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2007 / 05:42 Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir? |
|
|
kişiliği,kendine özgü yorumu ve karizması babayı diger sanatcılardan farklı ve üstün kılıyor.
|
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Eyl-2007 / 11:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi |
|
|
Böyle konu açmaya gerek yoktu bence fark ortada ne yönleri benziyoki diqer sanatçılara,işte fark burada.Sen 2 yıl dinlemissin ama arasındaki farkı çözemediysen enteresan biraz:)
|
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 16-Eyl-2007 / 00:16 Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir? |
|
|
baba nin diger sarkicilardan farki cok,saymakla bitmez.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 16-Eyl-2007 / 16:17 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı n |
|
|
[quote="muslum71sukru"].Hele o GEL BANA DOĞRU şarkısını dinleyince bunalıma giriyorum kendime jilet atacam geliyor. quote]
kardeş arkadaşımız sana diger sanatcılarla farkını sormuş hangi parca ile bunalıma girdigini degil.
ayrıca bırakın şu jilet milet lafını
bi müslüm gürses hayranı gibi davranın.
bir sanatcıda kendi hayatını bulabiliyorsan farkı ondandır bence
eyvallahhhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |