|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Fan Club/Buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 15-Ağu-2007 / 03:35 Mesaj konusu: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
| _rebel_ demiş ki: | kardeşim mahmut!!!biz marsta mı yaşıyoruz???çağırsan gelirdik ama kim takar gariban poseidonu????  |
kardeşim,planlanmış bir aktivite değildi açıkçası.bilirim ki, BİLMESLİSİN Kİ müslümcülerin ve müslüm gürses e dair her yerde senin yerin vardır.bu konuda müsterih olmanı isterim CAN KARDEŞİM..SORUN YOK KURBAN
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre
En son damar02 tarafından 16-Ağu-2007 / 04:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 16-Ağu-2007 / 02:27 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
şehmuz abi damar02 abime aynen bire bir katılıyorum.
bir gün tanışmak dileğiyle..
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 16-Ağu-2007 / 15:19 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
super bı bulusma olmus işallah ist buluşmada bende yer alırım o zaman daha kalabalık oluruz o gunu iple çekiorum....
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:
SÜPER GORUNTULER VALLA KEŞKE BENDE OLSAYDIM.İŞALLAH BIDAKI BULUSMADA YER ALIRIM 
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 17-Ağu-2007 / 07:00 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
gönüller bir olsun varsın mahşer olsun
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Ağu-2007 / 02:54 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
Çok qüzeL oLmuş..SayqıLar sevqiLer.. 
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 19-Ağu-2007 / 04:40 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
istanbul buluşmasının temellerini atmış arkadaşlarımız. inşallah bundan sonrası "buluşma" gelebiliriz veya gelemeyiz.ama istanbullu müslümcü kardeşlerimize her zaman yakın oluruz.telefonla aralarına katılırız. yanınızda oluruz.kimbilir belkide geliriz...
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
babacan1102

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 19-Ağu-2007 / 05:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
eyv yusuf baba gelmesende yüregin yeterli
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
suskun_krall
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Ağu-2007 / 17:59 Mesaj konusu: Cevap: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
slm dostlar her kelimeniz birbirinden güzel hep öyle kalın
babaya slm damara devam
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 25-Ağu-2007 / 17:28 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
Çok güzel olmuş resimler..tebrik ederim...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
makberr
Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2007 / 20:07 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
tühhh yaww... bilseydim otobüse atlar gelirdim.. fatihten 15 bilemedin 20 dk eminonundeydim sağlık olsun
<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 45 saniye sonra yollandı..:
tühhh yaww... bilseydim otobüse atlar gelirdim.. fatihten 15 bilemedin 20 dk eminonundeydim sağlık olsun 
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 22-Eyl-2007 / 19:58 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
ne kadar samimi olduğunuz resimlerden belli oluyo...
Biz Müslümcüyüz bizim gönlümüzde herkese yer var...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 23-Eyl-2007 / 01:26 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
cok güsel görüntüler tebrikler saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
okan_okan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Eyl-2007 / 02:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: istanbul daki müslümcülerin güzel anları |
|
|
ne orhan ne ferdi anlatamaz derdimi söylesene MÜSLÜM BABA nereden sevdim o zalimi 
|
|
|
|
 |