Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Yazar
Bilal - Site Kurucusu Kayıt: Nov 18, 2004 Mesajlar: 1349 Nereden: Gaziantep
Tarih: 15-Ağu-2007 / 15:38 Mesaj konusu: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Müslüm Gürses Türk filmi çevirirse:
_________________Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Mar 10, 2007 Mesajlar: 1520 Nereden: ==MaRDiN==
Tarih: 15-Ağu-2007 / 16:02 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ne biçim çaktı ama keşke o yumruğu bana vursaydı..... Laughing
gülmekten içime fenalık geldi yaaaaww harika tekrar teşekkürler Admin
"hastalıkta saglıkta hep müslüm babanın yanında olacaz" Very Happy eline emeğine sağlık Admin çok güzel bir paylaşım olmuş...kamera arkası görüntüleri izlerken bir baska tadı oluyor _________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: May 24, 2007 Mesajlar: 838 Nereden: acımasız dünya
Tarih: 15-Ağu-2007 / 16:47 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
iste bu helal babaaaaaaaa _________________ tek başımayım
taruz
Fanatik Üye Kayıt: Dec 29, 2006 Mesajlar: 1095 Nereden: ankara
Tarih: 15-Ağu-2007 / 17:20 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
bencede çok güzel paylaşım için teşekkürler tam 80 lerin türk filmleri gibi olmuş ya baba ne yapsa yakışıyor hem sempatik hem sevecek. _________________ baba müslümcü
baydamarersin
Fanatik Üye Kayıt: Jun 02, 2006 Mesajlar: 1004 Nereden: Bilsinler..
Tarih: 15-Ağu-2007 / 18:18 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
bunu çok az izlemiştim tamamını izledim yav baba sanki güldür yüzümü gibi film olmuş
ne biçim dövüyor ama kurbanın olayım babaaaa _________________ herşey müslüm baba içindi...
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 922 Nereden: Hamburg/Adana
Tarih: 15-Ağu-2007 / 20:45 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Gercekten süper bi video yaaaa, babanin kavga sahnesi gercekten cok süper.
Bu güzel paylasim icin ellerine saglik. _________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~*
merkez_tost
SüperAktif Üye Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
Tarih: 15-Ağu-2007 / 20:56 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ya abi hangi filmbu hiç görmedim handeataizi falan adı ne yoksa skeç mi************ valla süper
Muslumcu22
Fanatik Üye Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
Tarih: 16-Ağu-2007 / 00:25 Mesaj konusu: Re: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Harika bir video babanın gulusuna hayranım sahneler zaten bir şahane bu videoyu bizlere ulastıran arkadaslara tşk ederiz emeğinize sağlık... _________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
karaaliler
Fanatik Üye Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 908 Nereden: istanbul adana
Tarih: 16-Ağu-2007 / 01:08 Mesaj konusu: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
gerçektende çok güzel bilal kardeşim eline sağlık babacan _________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım...
asiceecee_44
Üye Kayıt: Jun 11, 2007 Mesajlar: 79 Nereden: istanbul
Tarih: 16-Ağu-2007 / 15:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
super olmus yaa hele o kavga anı yokmu.ellerinize sağlık bu gusel paylasım için ALLAH RAZI OLSUN _________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
Tarih: 16-Ağu-2007 / 15:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ya manyak bişey bilal bu film ya...hele şakadan vuracam diye adama gerçekten vurduya ne kadar neşeli bir an yaaa!!!
bide kelimelerin sonunu uzatıyor ya müslüm baba bide o öldürüyor beni...
seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm!!!1 _________________ En güzel gözler Esrarlı Gözler
En güzel baba Müslüm Baba
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 609 Nereden: MALATYA
Tarih: 16-Ağu-2007 / 18:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Süper ötesi bir video Babanın performansı süper _________________
talihkusu34
Üye Kayıt: Apr 20, 2007 Mesajlar: 123 Nereden: Istanbul
Tarih: 16-Ağu-2007 / 23:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
muhteşemdi.emeginize saglık.
agla kalbim yalvar acılar dursun.yangına ugramış kimsesiz kulsun.
seninde elinden mutluluk tutsun
sevgiyi ararsan bulursun birgün.
HaNcI_Abi
Üye Kayıt: Mar 15, 2007 Mesajlar: 83 Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
Tarih: 17-Ağu-2007 / 01:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Hay Gurban Oluyum Be Sper Dövmüş Of Of (: Mükkelmel
KILICBEY
Aktif Üye Kayıt: Apr 03, 2005 Mesajlar: 236 Nereden: KAHRAMANMARAŞ
Tarih: 17-Ağu-2007 / 15:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
Mükemmel bir video BABAMIZ her zaman ki gibi muhteşem
nefret_34
Yeni Katılımcı Kayıt: Aug 05, 2007 Mesajlar: 1
Tarih: 20-Ağu-2007 / 14:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
bu adam baba yaaaa helal olsun müslüm baba ellerin dert görmesin
clgnsedat
Fanatik Üye Kayıt: Dec 23, 2006 Mesajlar: 1774 Nereden: manisa
Tarih: 21-Ağu-2007 / 02:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ya baba da bi alem adam vuruyomuş gibi yap diyo baba ise adama gerçekten vuruyo nekomik oldu benim anlamadığım bu sahne nerde çekildi onu anlamadım aydınlatan olursa sevinirim slm
alkolik_06
Tarih: 21-Ağu-2007 / 16:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
valla gercektende acayip benzetiyo helal babaaaaaaa babaaaaaaaaaaaaaaam _________________ tek başımayım
alkolik_06
Tarih: 23-Ağu-2007 / 17:08 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ellerin dert görmesin babaa _________________ tek başımayım
alkolik_06
Tarih: 25-Ağu-2007 / 17:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: [Tv Görüntü] Müslüm Gürses Türk Filmi Çevirirse
ya izlenmeden gecilmiyo süper valla emeginize saglık saygılar _________________ tek başımayım