Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şarkısı?
babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şarkısı?
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
asiceecee_44
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 17-Tem-2007 / 17:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

tabıkıde alı tekınture adama parcaların hakkını vermıs babada o mubarek sesiyle yorumlamıs adam super beste yapıo helal olsun valla ne kafa varmıs ya yakısır
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 03:07    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

ben mustafa sayan diyorum esrarlı gözler, içiyorsam sebebi var, günahkarmı doğdum vs. güzel şarkıları var ama yunus bülbül,alki tekintüre, burhan bayar,bayram şenpınar,atiila alpsakarya,orhan akdeniz ve sami hazinses çok değerli şairlerdir sadece baba nın şarkılarında mustafa sayan diyorum...
Kullanıcı profilini gör
talihkusu34
Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 06:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

sayın orhan akdeniz hocam ve sayın özer şenay abim..cok degerli isimlerdir.kendilerini bizzat tanıdıgım için de ayrıca cok mutluyum.ve diğer büyük besteci sanatcı abilerimiz.cok sagolsunlar.saygılar.
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 18:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

Alıntı:

yunus bülbül,alki tekintüre, burhan bayar,bayram şenpınar,atiila alpsakarya,orhan akdeniz ve sami hazinses çok değerli şairlerdir

Alıntı:

sayın orhan akdeniz hocam ve sayın özer şenay abim.ve diğer büyük besteci sanatcı abilerimiz.cok sagolsunlar.saygılar.

katılıyorum

Kullanıcı profilini gör
geliebte88
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: izmir
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 22:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

Ali tekintüre nedeni ben seninn kulunmuyum beni senmi yarattın keske seni görmeseydim ama diğer besteci abilerimizide unutmamak lazım hep sini eline yüreğine sağlık ALLAH sizin gibi insanları başımızdan eksik etmesin babaya selam damara devam
Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 20-Tem-2007 / 21:22    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

dünyaya baktımda gözlerim doldu hiçbirşey eksiksiz yaratılmamış vay beeeeeeeeeeee00*************************
Kullanıcı profilini gör
celik_07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 30-Tem-2007 / 14:42    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

burhan bayar babanın hem bestekarı hemde yoldası ıstanbula genclıgınde beraber kacmıstı . ama alı tekıntureyı unutmayalım harıka parcaları var guldur yuzumu unutamazsın ıbadet daha nıcelwerı emegıne saglık herkeze saygı ve sevgıler
Kullanıcı profilini gör
sokak_sairi
Üye
Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 11-Ağu-2007 / 22:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

ali tekintüre burhan bayar yunus bülbül
Kullanıcı profilini gör
arslanbeylihaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 12-Ağu-2007 / 06:29    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

damar dedinmi ATİLLA ALPSAKARYA

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ZoNGuLDaK
MesajTarih: 12-Ağu-2007 / 17:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

ALİ TEKİNTÜRE ve YAVUZ TANER üstüne besteker tanımam Türkiyede..Çok Değerli Bestekarlarımız Var Tabi Kimsenin Hakkını Yemeyelim Ama Bu İkilinin Yerini Dolduramaz Hiçbiri..Benim Fikrim Tabiki Wink

karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 13-Ağu-2007 / 00:14    Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa

damar 02 kusura bakma kardeş görmemişim özür

Üye
Üye

Nereden: Bagriyanik kücelerden
MesajTarih: 13-Ağu-2007 / 00:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

ali tekintüre yavuz taner orhan akdeniz burhan bayar m.tahir paker hamza dekeli mustafa sayan yunus bülbül ve aklıma gelmeyenler.bunlar hepsi değerli bestekar ve güftekarlar
yavuz taner-ali tekintüre tahir paker-burhan bayar hamza dekeli-mehmet aslan birlikteliği olan şarkılar hep dillerde gönüllerdedir
saygılar
Kullanıcı profilini gör
zerhat
Üye
Üye

MesajTarih: 14-Eyl-2007 / 06:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

bence sözden daha önemli olan müziktir söz bi şekilde müziğe uydurulur. bu yüzden diyorum ki ve tek geçeri YAVUZ TANER sonra diğerleri gelir.
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 14-Eyl-2007 / 13:14    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

önce ali tekintüre sonra burhan bayar bence saygılar..

Üye
Üye

MesajTarih: 15-Eyl-2007 / 05:51    Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa

Ali Tekinture den başka bi isim vermek yanlış olur herhalde.
Kullanıcı profilini gör
atasayar

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 17-Ağu-2009 / 23:06    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

Çoğu Arkadaşımız besteci ile söz yazarınını bilmiyolar galiba yazılanlara göre
Bence baba eserlerinde Ali Tekintüre Başta olmak üzere Mehmet Tahir Paker, Hamza Dekeli, Halit Çelikoğlu vs söz yazarları..
Beste ustalarından ise Merhum Yavuz Taner,Merhum Özer Şenay, Merhum Atilla Alpsakarya, Mustafa Sayan, Burhan Bayar, Orhan Akdeniz vs sanatçılardır
Akla gelen veya gelmeyen bir çok değerli eser bırakmış üstadlar Vardır Allah hepsinden razı olsun besteleri ve sözleri için
Eyvallah..

Kullanıcı profilini gör
pablo1907
Üye
Üye

Nereden: Çorum
MesajTarih: 17-Ağu-2009 / 23:17    Mesaj konusu: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangisi şa

Ali tekintüre ve merhum yavuz taner dir bence

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 18-Ağu-2009 / 00:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

Ali Tekintüre başta olmak üzere :Hamza Dekeli ve Şakir Askan diyorum....

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
iskender_kacar

MesajTarih: 18-Ağu-2009 / 04:56    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

başlıkta bestekar denilmiş.
müslüm babada beste denince bence akla gelen ilk isim katıksız rahmetli yavuz tanerdir.
istiklar marşım olarak bildigim Tövbe ettim eseridir.

Üye
Üye

Nereden: izmir
MesajTarih: 04-Ağu-2010 / 09:11    Mesaj konusu: Re: Cevap: babamıza şarkılarını veren en iyi bestekar hangis

Besteci dedinmi Bayar kardeşler ve Yavuz Taner söz yazarı Ali Tekintüre.........

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering