Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?
Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Basın ve Haberler
Yazar Mesaj
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: İSTANBUL/KARS
MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 21:15    Mesaj konusu: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

http://img176.imageshack.us/img176/3342/temporportaj1rg1.jpg

Ankara konserinde ben orada değildim. Şeyhmus kardeş konseri izleyenlerin ifadesinden anlattı...Gazeteci arkadaşımız ,kendisine ifade ettiklerimizi kısmen kavramamış...

http://img184.imageshack.us/img184/3537/temporportaj2bs3.jpg

Müslümcü ; Müslüm Gürses ve yorumuna gönül verenlere denir...demiştim...Daha güzel ifadeler de söylemiştim...Ama gazeteci arkadaşımız kendi uygun gördüğü şekilde yazmış...Sağlık olsun...

3 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
aMCaoGLu
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ZoNGuLDaK
MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 21:38    Mesaj konusu: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

Hangi Gazeteci Söyleneni Yazıyo Bu Zamanda _? Yoksa Nasıl Para Kazanacaklar Wink

SeRHaD
Üye
Üye

MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 22:05    Mesaj konusu: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

Dündar abimi tebrik ediyorum,sesini her zaman duyurmayı biliyor..
Mahmut abimede sevgiler,saygılar..

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 22:40    Mesaj konusu: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

dergiyi alıp okumak istiyorum

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 22:46    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

taruz demiş ki:
dergiyi alıp okumak istiyorum

bende

Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 02-Ağu-2007 / 23:18    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

ya abi müslüm baba çok büyük bir adam bir bırrladı herkes onu konuşuyor müslüm babaya bizim tost reklamında oynaması için teklif götürsemmi acaba
Kullanıcı profilini gör
crazycelal1
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ?stanbul
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 02:11    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

Emeği geçen poseidon(Şeyhmus) Dündar, damar02(Mahmut) abilerime teşekkür ediyorum.

You are number one.

Üye
Üye

Nereden: Bagriyanik kücelerden
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 02:59    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

ben kendi sesiyle konuşmaması bizi SİNİRLENDİRDİ diye bi tabir kullanmadım haddime değil
biz müslümcülüğü en güzel örneklerle anlattık ve sadece kendi işine gelen cümleleri yazmışlar.ancak sadece tek cümle eksik yazsalar da yeter:BABA BİZİM İÇİN DAĞIN TEPESİNDE DÖRT MEVSİM ERİMEYEN KARDIR
bi daha eda imik ve tempo dergisine röportaj vermeyeceğim
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 03:36    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

resimden tam olarak okuyamadım ama başlıklar ve genel bakımdan güzel bir röpörtaj olmuş .özellikle MÜSLÜM BABA BİZİM İÇİN 4 MEVSİM ERİMEYEN KAR sözleri çok anlamlı.

gönlünüze vede yüreğinize sağlık...

MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 03:49    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizma

baydamarersin demiş ki:
resimden tam olarak okuyamadım ama başlıklar ve genel bakımdan güzel bir röpörtaj olmuş .özellikle MÜSLÜM BABA BİZİM İÇİN 4 MEVSİM ERİMEYEN KAR sözleri çok anlamlı.

gönlünüze vede yüreğinize sağlık...

evet bende okuyamadım ama yarın alıp bi güzel okumak isterim...bi tek bu sözü doğru yazmıs galiba ropörtajı yapan bayan...baksana konuyla ilgili açmıs oldukları diğer forumda verdikleri ropörtajın aynısı yayınlamamıs....

Kullanıcı profilini gör
_rebel_
Üye
Üye

MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 04:10    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Kar

ben dedim ki baba sosyete için gelip geçici bir yaz yağmuru bizim için ise dağın tepesinde dört mevsim erimeyen kardır.o kar ne kadar güneş alsa da heybetinden bişey kaybetmez!!! alayına isyannnnn inadına müslüm BABA
Kullanıcı profilini gör
DUNDAR

MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 07:42    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Kar

Arkadaşlar...Röportajın tamamını iki link halinde foruma verdim...Linkleri tıklayıp baktığınızda yazıları okuyamazsanız resmi kaydedip , büyüterek kolaylıkla okuyabilirsiniz...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ZoNGuLDaK
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 08:36    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Kar

Yukarıda Dündar Abimin Yaptığını Yapmak İstedim Ama Küçük Bir Hata Sonucu Resimler Gözükmedi..Abim Tekrar Koymuş Sağolsun..

ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 18:02    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizma

_rebel_ demiş ki:

bi daha eda imik ve tempo dergisine röportaj vermeyeceğim

Vayyyyyyyy hocammmmm yakışırrrrr Very Happy Very Happy Very Happy Yav siz de meşhur oldunuz ya bişey demiyorum Smile Artık sizle msn'den bile görüşmek için randevu gerekir şimdi. Müsaitseniz pazar günü 22:00 da msnde görüşelim Surprised Olur mu cevap yazarsanız sevinirim Cool

SüperAktif Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 20:11    Mesaj konusu: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

dündar hoca çalışmanız çok güzel anlamlı kaliteli...

bizim bu zamandaki içimizden geçenelri aktarmışsınız. emeğinize sağlık

gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış..
Kullanıcı profilini gör
By_Isyankarr
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 05-Ağu-2007 / 02:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması Mı ?

Evet arkadaşlar bende dergi piyasaya çıktıgı 2 temmuz sabahı dergiyi bayiden heyecanla aldım ve hızlı bir şekilde evin yolunu tutup içinde yazanları merakla okumaya başladım.Açıkcası beklentilerimdeki kadar uzun bir röportaj olmamış kısa ve öz bir şekilde olmuş.Röportajda dikkatimi çeken 2 nokta oldu birincisi önemsiz aslında şeyhmus kardeşimin yaşını yazmayı unutmuşlar Laughing .İkincisi ise'' önceden varoşların babası olan müslüm baba artık onlarında babası '' adlı bölüm kafama takıldı.Çünkü benim bildigim kadarıyla müslüm baba tabiri caizse varoşların babasıyken de siz Müslüm Baba yı dinliyordunuz.Orada yazılan yazıya göre sanki yeni dinlemeye başlamışsınız gibi lanse edilmiş.Neyse röportajda emegi geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum inşallah devamı gelir dileklerimi sunuyorum...

Aldı sevgilimi eller zamansız...
Kullanıcı profilini gör
ex-arab

MesajTarih: 05-Ağu-2007 / 02:32    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizması M

By_Isyankarr demiş ki:
Röportajda dikkatimi çeken 2 nokta oldu birincisi önemsiz aslında şeyhmus kardeşimin yaşını yazmayı unutmuşlar Laughing .İkincisi ise'' önceden varoşların babası olan müslüm baba artık onlarında babası '' adlı bölüm kafama takıldı.Çünkü benim bildigim kadarıyla müslüm baba tabiri caizse varoşların babasıyken de siz Müslüm Baba yı dinliyordunuz.Orada yazılan yazıya göre sanki yeni dinlemeye başlamışsınız gibi lanse edilmiş.Neyse röportajda emegi geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum inşallah devamı gelir dileklerimi sunuyorum...

evet kardes benim de dikkatimi cekti o yazı

Kullanıcı profilini gör
_rebel_
Üye
Üye

MesajTarih: 05-Ağu-2007 / 05:49    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın Karizma

by_isyankar sen de okudun hepimiz de okuduk.bak röportajın ilk cümlesi ne diyor??hepsi de okumuş çocuklar.
yani hala kafalarında önyargı var sanki müslümcüler okul okumaz serseri zirzop tipler olmalı onlara göre,ya da jilet atıp haplanmalı falan filan.biz hepimiz bu önyargıyı yıkmak adına uğraşmıyor muyuz?ve gün gelecek yıkacağız da.beni bu röportaja katılmaya layık görüp çağıran dündar ve mahmut abilerime saygılar sunuyorum
Kullanıcı profilini gör
_rebel_
Üye
Üye

MesajTarih: 05-Ağu-2007 / 05:50    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'nın

_rebel_ demiş ki:
by_isyankar sen de okudun hepimiz de okuduk.bak röportajın ilk cümlesi ne diyor??hepsi de okumuş çocuklar.
yani hala kafalarında önyargı var sanki müslümcüler okul okumaz serseri zirzop tipler olmalı onlara göre,ya da jilet atıp haplanmalı falan filan.biz hepimiz bu önyargıyı yıkmak adına uğraşmıyor muyuz?ve gün gelecek yıkacağız da.beni bu röportaja katılmaya layık görüp çağıran dündar ve mahmut abilerime saygılar sunuyorum
ha bu arada yaşım yazıyor ama yine de söyleyeyim 26 yaşındayım 1eylülde 27ye basacaz kısmetse
Kullanıcı profilini gör
DUNDAR

MesajTarih: 05-Ağu-2007 / 06:33    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Yoksa Titreyen Müslüm Baba'

Bu röportajın üzerimizdeki önyargıyı kaldırmak açısından etkili bir röportaj olduğuna inanıyorum...Çünkü Müslüm Gürses ve Müslümcülerle ilgili her rörportajda ''Jilet'' kelimesi geçerken bu röportajımızda geçmedi...Bunu gazeteci arkadaştan özellikle istedim...''Jilet'' kelimesi geçmesin istedim...Bu da bizim için ilk önemli adım oldu...

Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering