Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında.
Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Reklam Görüntüleri
Yazar Mesaj
mlx2031
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 18-Tem-2007 / 16:16    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

baba reklamdan hiç goçunmuyo bencede goçuncak hiç birşey yok ama asıl önemli olan olan oturup günlece tartışılacak şey baba dün akşamki programda benim internette fun clubüm yok dedi yani kimseyi tanımıyor yani burda yazılanların hepsi boşuna kendi aramızda kendi kendimize tartışıyoruz bence boşuna birbirinizi hiç kırmayın
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 18-Tem-2007 / 16:44    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek

mlx2031 demiş ki:
baba reklamdan hiç goçunmuyo bencede goçuncak hiç birşey yok ama asıl önemli olan olan oturup günlece tartışılacak şey baba dün akşamki programda benim internette fun clubüm yok dedi yani kimseyi tanımıyor yani burda yazılanların hepsi boşuna kendi aramızda kendi kendimize tartışıyoruz bence boşuna birbirinizi hiç kırmayın

Fan club konusunda alınma kardeş, hepimiz biliyoruz Baba'nın hafıza sorununu. Aklına gelmemiştir.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 18-Tem-2007 / 17:46    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek

mlx2031 demiş ki:

tanısa da tanımasa da o bizim BABAMIZDIR...

Kullanıcı profilini gör
talihsizlerrrr
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 18-Tem-2007 / 19:12    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında.

öncelikle tüm müslümcü kardeşlerime selamlar.baba yaptıysa saygı duyarm.ölümüne müslüm gürses....
Kullanıcı profilini gör
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Ankara/Karapürçek
MesajTarih: 18-Tem-2007 / 20:05    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

bence güzel olmus tabi biz babamızı agır ve anlamlı hareketleriyle gördügümüz için deyişik geliyor bize.... olsun babaya hersey yakısır... o bizim babamız.........

benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434

MesajTarih: 18-Tem-2007 / 20:54    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Güzel bir reklam.Müslüm Baba'ya başarılar dilerim.

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
pilot7448
Üye
Üye

Nereden: Germany
MesajTarih: 18-Tem-2007 / 22:32    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Bence bir sakincasi yok reklamlarda oynamasi buzamana dek oynamadigi
hataydi
Kullanıcı profilini gör
pilot7448
Üye
Üye

Nereden: Germany
MesajTarih: 18-Tem-2007 / 22:36    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Bence reklamlarda oynamasinin sakincasi yok aksine bu zamana dek oynamamasi hataydi Cool
Kullanıcı profilini gör
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 00:26    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Olaya başka bir yönden yaklaşmak gerekirse Bilal'in eklediği videonun 8.dakikasını dikkatle dinlerseniz Gezegen Mehmet çok doğru bir şey söylüyor:

"Şimdiye kadar Müslüm Baba fanatiklerinin Müslüm Babasıydı bu reklamla birlikte, bundan önceki projelerle birlikte Türkiye'nin Müslüm Babası oldu.Biraz böyle TATLI BİR KISKANÇLIK var fanatiklerinin arasında. ...Şimdiye kadar Müslüm Baba onların Müslüm Babasıydı onlar Müslüm Babayı taşıdılar herkes Müslüm Babadan uzak dururken onlar Müslüm Babanın yanında oldular"

http://www.youtube.com/watch?v=tRR5yC2f9ZI

Ama benimki tatlı bir kıskançlık değil Müslüm Babaya SİTEM ! ... Embarassed

Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 01:40    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

bence mükemmel ötesi.babamız ne yaparsa yakışır.ne yaparsa yerindedir.allah uzun ömür versin.
Kullanıcı profilini gör
teknikmehmet

Nereden: ankara
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 02:20    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Ana sayfada değindiğimiz ve babanında sonradan fox tv de ifaade ettiği gibi,baba etek giymemiş, yaşamını idame ettirecek bir anlaşmaya imza atarak belki de son zamanlarda eleştirilere neden olan albümlerinden sonra tekrar zirveye oturmuştur.

Babayı kimselerle paylaşmak istemediğimiz bilinen bir gerçektir.

şimdiye kadar verdiğimiz mücadele ne içindi unuttuk mu?

Hani bir gün herkesi ''müslümcü''yapacaktık, hani şarkılarını kuşlara,kurtlara,kelebeklere dinletecektik.!

Babanın kendisini ifaade etmesi ve biz sevenlerinin de onurlu mücadelesi ile bu günleride görmemiz yakındır.

Enteli, danteli kim varsa herkese babanın şarkılarını dinletecek,ayağının takıldıgı zamanlar yanında olarak babayı neslimiz tükeninceye kadar destekleyerek babanın şarkıları ile kendimizide insanlara anlatmayı
başaracağız.

Her ''müslümcünün'' bu tür konulara değişik gözlüklerle bakması olağandır ama her MÜslümcünın fikirlerini başkalarına empoze etmeye çalışması normal değildir.

Sebebi ise ortadadır son söz babadan cıkar ve ''ferman'' dır.

Kendi aramızda bölünmemize neden olacak yaklaşımlardan uzak durmamız gerekir ki davamız devam etsin müslümcülük top yekün bir şekilde bastığı yerde iz bırakarak hedefine yürüsün.

Rüzgar geldi geçti ve her ağaçtan bir yaprak aldı götürdü, kimi yaprak yaştı kimi yaprak kuruydu ama hepside aynı istikamete gitti..!.......

Birbirimizi kırdık kimimiz haklıydı, kimimiz haksızdı belki kendi dünyamız da ama ferman padişahtan olunca hepimizinde boynu büküldü.

Ferman (Müslüm Gürses'indir)

Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 02:46    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

teknik mehmet abim son sözü söylemiş.başka yorum yapmaya ne hacet.tesekkürler.
Kullanıcı profilini gör
damar02
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 04:11    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek

talihkusu34 demiş ki:
teknik mehmet abim son sözü söylemiş.başka yorum yapmaya ne hacet.tesekkürler.

gezegen mehmet fox tv de ki programa katıldı ve geneli LAF SALATASI olan bir konuşma yaptı.eskiden dertliler dinlerdi dedi.şimdi ise eğitimliler ,zenginlerde dinliyor diyerek saçmaladı.EKSİK yaptı.(bu konuyu es geçmeyeceğim.ona özelden bilhare bunu soracağım)tek doğrusu ''baba nın fanatikleri onu hiç yalnız bırakmadı''sözü idi.zaten baba ne yaparsa yapsın sevenlerinin onu asla terketmeyeceğini bildiğinden bizleri hayakırıklığına uğratacak projelerde yer alıyor.biliyor ki kemikleşmiş dinleyicisi onu yıllardır bağrına basmış,her türlü olumsuz görüş ve empozeye karşın yüceltiyor ve sadakatle gönülden bağlı..
düşünün, bugün müslüm gürses i yaptığı müzikten dolayı benimsemeyen bir çok insan bile bu reklamı ona hiç yakıştırmıyor.
ne olursa olsun ben bu reklamı baba ya hiç yakıştıramıyorum.bunun aksini hiç bir şekilde kabul etmiyorum.beğenen olabilir.herkesin ortak görüşte olması beklenemez.ve çokda güzel bir tartışma konusu oldu bu olay.zevkle okuyorum.ve ilk kez bir tartışma konusundan keyif alıyorum.müslümcülere yakışan bir yaklaşımdayız şuana dek.BİZEDE BU YAKIŞIR.ama ben reklamı bir kez daha belirterek ifade ediyorum BEĞENMİYORUM.YAKIŞTIRMIYORUM.VE REKLAMI HER GÖRÜŞÜMDE KAHROLUYORUM.yazık..çok yazık..

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
HaNcI_Abi
Üye
Üye

Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 05:59    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Baba Ne Yaparsa Yakısır Helal Olsun...
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 06:33    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek

ultrAsabi demiş ki:
..Buarada resimdeki yazıda babayı boykot edelim diye yazmıyor babayı bu hale düşüren kolayı boykot ediyoruz diyor benim şahsi düşüncem ve reklam yapmak amacıyla koyduğum bi resim değildi.Ama reklam olmuş kusura bakmayın.
Saygılar..

hiç sorma zaten ne olduysa senin o mesajın yüzünden oldu

bir daha bir kampanya boykot yapıldığı zaman REKLAM amacına DÜŞME

(YAPILAN İŞİDE. KARŞIMA BU DENLİ ÇIKARMA ). ki işi düzgünce anlayalım soralım nedir noluyor diye.

sen benim ilk mesajı DÜNDAR abiye yazdığımı düşünüyorsundur . yanılıyorsun tam eksiksiz sanaydı.

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 17:21    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Co

mlx2031 demiş ki:
ilgili mesaj silinmiştir

kardes bizi baska fun clublar ilgilendirmez...biz kendi yolumuza bakarız...baba dediğimiz birini ayağı biraz takıldı diye yerden yere vuramayız...zira boşuna BABA dememişiz...yıllardır şarkılarıyla, filmleriyle beraber ağladığımız, beraber güldüğümüz bu insanı hiç yoktan var olmus bir sebebten böylesine yargılamak en önemlisi tehdit ve hakaret içerici sözler sarfetmek biz müslümcülere yakısır mı???

ama görüyoruz ki kendini müslümcü zanneden bir kaç kendini bilmez, fırsat bulmus babayı karalamaya baslamıstır...ve bu insan bir müslüm baba fun club yöneticisi...insanın ilk kendisine saygısı olacak ki baskalarına saygı göstersin...

BİZ BABANIN YÜRÜDÜĞÜ YOLDAN YÜRÜYORUZ...YERİ GELİR AYAĞIMIZ KAYAR DÜŞERİZ, YERİ GELİR YOLUMUZU KESENLER OLUR...AMA BİZ HEP AYNI HEDEFTEYİZ...NE KİMSENİN BİZİ HEDEFİMİZDEN, YOLUMUZDAN DÖNDÜRMEYE GÜCÜ YETER, NE DE BABAMIZI...BİZ MÜSLÜMCÜYÜZ MÜSLÜM BABANIN EVLATLARIYIZ...NE KENDİMİZE NE DE BABAMIZA SAYGIDA KUSUR ETMEYİZ...

FORUMDA HERKES GÖRÜSÜNÜ BELİRTTİ...BEGENENLER OLDU, BEĞENMEYENLER OLDU AMA HERKES SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE GÖRÜSÜNÜ BİLDİRDİ...

YAŞASIN MÜSLÜM BABA YAŞASIN MÜSLÜM GÜRSES KARDEŞLİĞİ

SAYGILAR

Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 18:10    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürse

mlx2031 mesajını sildim kardeş, haber sitelerine eklene nyorumları buraya getirmenin anlamı yok. Zaten kimin ne düşündüğünü biliyoruz. Biz yolumuzda devam edelim.

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
isyankar_24_
Üye
Üye

Nereden: elaz?g
MesajTarih: 19-Tem-2007 / 23:44    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

saygıdeger muslumcu arkadaşlarım herşeye kendı açınızdan bakıyorsunuz vede eleştırıyorsunuz bırcoğunuzda ön yargılı davranıyor ama bırde buna o ınsanın acısından bakmak gerekıyor bız burda herseye kendı acımızdan bakıyoruz ama belkıde bılmedıgımız cok şey vardırr sız benım derdımı bılemezssınız benım yaşadıklarımı bılemessınız bende sızın yaşadıklarınızı tamam bu reklam ınanın benımde hoşuma gıtmedı ama nerden bılıyorsunuz o ınsanın mecburıyetten o reklamda oynamadıgı ne malum ltf. önyargılı davranmayalım buda bır gercek baba artık arabesk söylıyemıyorrr buda acı bır gercekk yalanmıı söylıyemıyor bende ısterım eskı albumlerın ı bende ısterım eskı damar parcalarını o tadı zevkı yenıden yaşamak ısterım ama artık yok bır ruzgardı geldı vede gectıı sadece ızlerı kaldıı

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 20-Tem-2007 / 03:23    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

sonuna kadar baba müslümcüyüm ama babaya yakışmadı be teşke oynamasaydı açıkcası üzüldüm ben babaya yakıştıramadım reklama karşı değilim ama bu tarzda reklam babaya yakışmadı ya teşke başka reklamda oynasaydı babaya selam ultra damara devam kralına değil alayına gideriz büyüksün baba By_ULTRA_DAMAR
Kullanıcı profilini gör
HaNcI_Abi
Üye
Üye

Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
MesajTarih: 20-Tem-2007 / 03:32    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında

Hem Nerde Hani Babanın Evlatları Nerde ! Biz Kimizki Babayı Eleştiriyoruz Sad...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Reklam Görüntüleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering