Evet kardeş, bu resim birçok haber sitelerinde ne yazık ki mevcut. "Müslümcüler boykot ediyor", "Müslüm Hayranları Tepkili!" tarzı başlıklar altında haber olarak sunuluyor.
Bazılarıda ("bize destek oldular" diyen kendini fan club olarak adlandıranlar) ilgili resmin bulunduğu siteye link vermekten bir o kadar da hoşnutlar.
işte (asıl) boykot edilecek şey bakın işin espirisini bile bırakmadılar görün
ben bunu boykot ederim işte
BAKALIM BİZ BABAYLA BU KİŞİYİ AYNI SATIRA YAZINCA ENTEL DİYENLER BU RESİMDEKİ BU HALİ GÖRÜNCE NE DİYECEKLER
BU HALE SOKANDA (MÜSLÜMCÜLER)
ben de BOYKOT ediyorum
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir.
bunda abartılacak ne var anlayamadım gitti sadece reklam millet niye bu kadar uzatıyor anlayamadım baba ya yakışmış ne varki bırrrrrrrrrrrrrrrrr dediyrse sanki kıyamet koptu her kafadan bir ses yok efendim yakışmamış yok imaja uymamış sanki baba müslüm bunları bilmiyor sadece sizler biliyorsunuz ne var sadece reklam gayetde güzel olmuş bunlarla kafanızı boşuna yormayın babanında bir bildiği vardır
Görüyorum ki bazı arkadaşların kafasını şöyle bir düşünce kaplamış: "Müslüm Baba ne yaparsa doğrudur, bize laf düşmez"
Müslüm Baba ne yaparsa doğru değildir beyler, onunda Allah'ın tüm kulları gibi kusurları vardır ve olacaktır. Son çekilen Coca-Cola reklamları da bir kusuru olarak yazılmıştır.
Müslüm Gürses'in bu reklamına alkış tutanlar, sevginin gerektiğinde eleştirebilmeyi hak olarak saydığını bilmeyenlerdir.
Bu sözüm reklamı tüm içtenliğiyle beğenenlere değildir. İçinden "Ne yaptın Müslüm Baba" deyip burada methiyeler düzenleredir.
Burada dediğin kimselerden yoktur, hepimizin kişisel özgür ve samimi düşünceleri bunlar. Ne demek içinden ne yaptın deyipte burada ağız değiştirmek. Biz burada neler neler eleştirdik.
Her insan benim gibide senin gibide düşünmez, elbet farklılık olacaktır.
Görüyorum ki bazı arkadaşların kafasını şöyle bir düşünce kaplamış: "Müslüm Baba ne yaparsa doğrudur, bize laf düşmez"
Müslüm Baba ne yaparsa doğru değildir beyler, onunda Allah'ın tüm kulları gibi kusurları vardır ve olacaktır. Son çekilen Coca-Cola reklamları da bir kusuru olarak yazılmıştır.
Müslüm Gürses'in bu reklamına alkış tutanlar, sevginin gerektiğinde eleştirebilmeyi hak olarak saydığını bilmeyenlerdir.
Bu sözüm reklamı tüm içtenliğiyle beğenenlere değildir. İçinden "Ne yaptın Müslüm Baba" deyip burada methiyeler düzenleredir.
doğru veya yanlış isteyen beğenir isteyen beğenmez, konu farklı bir boyut kazandı... EN İYİSİ KAPANSIN!!!!
Niye kapansın kardeş ? Bırak herkes özgür bir şekilde (saygı kurallarını çiğnemeden) düşünceleri paylaşsın.
Ben düşüncelerimi daha önce söylemiştim bir kez daha söylüyorum bu reklam, efsane Müslüm Babamıza YA-KIŞ-MA-MIŞ !
yaaw agabey tamam paylaşsında bazen dozu aşırı kaçıyor bence kilitlensin!!
KAHAN KARDEŞİM yaz açık açık kimse bu sözlerin zira yabancı değiliz herkes içinden geçeni yazar çıkar
daha bir konuyu bile tartışmasını bilmeyen bizlere baba çıkıp neden BOYKOT ETMİYOR dinleyenlerini dersiniz?
Ayrıca ana sayfaya ''kırmızı yazıyla'' ''Kim Destek Olacak Kim Köstek Olacak'' diye koca harflerle yazmışsın...Bunlar ''Amacını Aşan'' ifadeler arkadaşım...Senin bir kere Müslümcülere saygın kalmamış...Olayı nereden nereye getirdiniz...Gören de zannedecek ki Müslüm Gürses'i öldürüyorlar da sen kurtarmaya çalışıyorsun...Aslında bunu kasıtlı yapıyorsun...Yani bu davranışlarının altında art niyet taşıdığını görüyorum...
Anlatmak istediğimizi anladığın halde halen başka yönlere çekmeye çalışıyorsun...Bak güzel kardeşim ,son kez ifade ediyorum...Biz Müslüm Gürses'in her doğrusunu ''Alkışlar''...Eleştirilmesi gereken her''Yanlış''ını da eleştiririz...Bu tepkimizi de öyle başka yönlere çekip de bizi haksız göstermeye çalışıyorsun ama bunu başaramazsın..
Zaten biz tepkimizi vererek hem Müslüm Baba'nın hem de Kola'nın yeterince reklamını yapmış olduk....Sen halen art niyetli yaklaşıyorsun...Herşeyden önce senin bize saygın kalmamış ...
Senden birşey istemiyoruz ve beklemiyoruz...Yaptığımız herşeye karşı ''karalama kampanyası'' başlatma yeter bizim için...
Haberleri takip ediyoruz, Baba Nevzat bey'e dönmüş demiş ki; "Gitti bizim karizma". Ben bunun üstüne bas bas bağırıp Baba bak yanlış yaptın olmuyor böyle dersem Baba buna üzülür. BU BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR! BIRAK KARALAMAYA ÇALIŞMAYI, bugüne kadar muhattap almamak için elimden geleni yaptım. Burada Müslümcülere hitap ediyoruz, bas bas bağrıpta birkaç haber sitesine reklam olayım sesimi duyurayım düşüncem yok. Benim insanlıktan nasibini almayana saygım kalmaz, önce insanlık mertebesine yükselir sonra Müslümcü olunur.
Ya huyuna ya suyuna demişler...
Seni tanıdığım süre içerisinde bu tarzın sana ait olmadığını düşünüyorum...Sana desem ki ; sana yakıştıramadım...Bana dersin ki ; onlar da benim hakkımda forumlarında bu tarz şeyler yazmıştı...
Hayırlısı...
Konu benle onlar tartışmasına yönleniyor, muhattap değilim. olmadı bir ben yazayım bir sen yaz... Dilersen yeni bir konu açıp sadece ikimiz yazalım. Beğendik beğenmedik, yorum yapıyoruz onlarla kendi forumlarımda tartışmam, olmaz öyle.
Müslüm Baba'nın bırrr demesi benim hoşuma gitti! Elbette diğer Müslümcü kardeşlerimizin yorumları önemli, düşüncemi kabullendirmek ve karşımdakinide bunu böyle düşünsün kaygım yok.
bunda abartılacak ne var anlayamadım gitti sadece reklam millet niye bu kadar uzatıyor anlayamadım baba ya yakışmış ne varki bırrrrrrrrrrrrrrrrr dediyrse sanki kıyamet koptu her kafadan bir ses yok efendim yakışmamış yok imaja uymamış sanki baba müslüm bunları bilmiyor sadece sizler biliyorsunuz ne var sadece reklam gayetde güzel olmuş bunlarla kafanızı boşuna yormayın babanında bir bildiği vardır
basit konu mu bu?müslüm gürses bir proje de yer almış.tartışılıyor.senin MİLLET dediğin kesim müslümcüler dir.ne demek her kafadan bir ses çıkıyor..ne demek bu.!!!önce bulunduğun mekandaki kişilere saygı duymasını bileceksin.varsa düşüncen konuyla alakalı,konuya dair kendi mesajını olması gerektiği gibi yazacaksın.SENİ ÖZELDEN UYARMIŞTIM.USLUBUNA DİKKAT ET DİYE.bir daha uyarılmayacaksın....
olayın özü şu,reklam işi beklenenden daha fazla uç noktalara ulaştı.ayrıca ENTEL MÜSLÜMCÜ diye bir kavram yoktur.ben kabul etmiyorum bir defa böyle bir sıfatı..
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
ilk başta şunu söyleyeyim.. dün buraya tekrar yazmıştım ama şuan yazddığım yazıyı göremedim.. herhalde yanlışlıkla silindi... neyse..
bu reklam bize cephe almak isteyen, müslümcülükle alakası olmayan insanlara çookk güzel bi malzeme oldu.. ,ve bunu her şekilde çok iyide kullanmayı biliyorlar.. suç onlardamı; bence hayır... suç dile düşürmek için o kozu veren MÜSLÜM BABADA. şimdi kimse bana nasıl konuşuyosun EDEBİYATI yapmasın..
evet biz onun hayranlarıyız. bu zamana kadar yaptığı her güzelliği alkışlayan bizlersek yeri geldiği zaman eleştirecek olanlarda bizleriz..
ve bu hakkımıda sonuna kadar kullanacağım . çünkü artık yeter.. neden yeter...
paramparça dedi sen babasın dedik. ikimizin yerine dedi sen babasın dedik.. rock mock herşey söledi sen babasın dedik.. ama bu sefer bizi çokk güzel bırrlattı.. ve burada neden bsanki kendisine çok yakışmış lafları söleniyor anlayamadım.. tamam beğenmiş olabilirsiniz.. ama YAKIŞMAMIŞ.. OLMAMIŞ... nerde ağır şarkıları dile getiren ve o şarkılardan dahada ağır olan müslüm baba... dün YANLIŞLIKLA SİLİNEN yazımdada söledim..
-Bende isyan ediyorum.
-Herkes Baba'yla dalga geçiyor var mı bundan daha kötü bi şey ?
-Neden etsinler ? Baba neden reklamda ağırlığını bozsun ?
-Sitenin anketinde her ne kadar reklamın sevildiğini göstersede, ben bu ankete oy verenlerin bilinçsiz bir şekilde oy verdiğini, ankete değil yorumlara bakılması gerektiğini düşünüyorum.
-O bizim Baba'mız ne söylerse dinleriz, ne yaparsa izleriz vb. zihniyet de birisinin olmaması gerekir.
-Neyse odur.Ben Baba'nın yeni şarkılarını dinlemiyorum ! İnşallah kimse benim Müslümcülüğüm hakkımda anti bi şey düşünmez.Benim gibi Müslümcü çok...
-Reklamda da kendi ağırlığını bozduğunu, Türkiye'de alay konusu olduğunu sizde çevrenizde görüyorsunuz.
-Neden Baba'yı eleştiriyorum ?
*Tarzını değiştirdi.
*Ağırlığını bozdu.
-Bu hallere düşmemeliydi !
_________________ Dündar, Poseidon, Eskmuzik gibi bende siteden istifa ettim !!!!!!!!
Bende nacizane fikrimi söylemek istiyorum..
Coca Cola Reklamına Tepkiniz Nedir?
Süper 23.90% ( 38 )
İdare Eder 3.14% (5)
Baba ne derse o olur! (güzel) 37.74% (60)
Beğenmedim 2.52% (4)
Keşke oynamasaydı! 32.70% (52)
bu ankette olumlu görenler ne kadar duygularını muhafaza ederek matıken ve gercek duygularıyla oy vermişler orasıda muamma..Bir sanatçının kendi sitesinde yapılan bi cok anket o sanatçının yaptıgı işin dogru oldugunu yüksek gösterecektir.Bu baz alınmamalı..
Benim müslüm gürses i ne kadar çok sevdiğimi beni tanıyanlar bilir..Bende bu reklamda müslüm gürses in oynamasını istemezdim..Gerçekten üzüldüm çünkü sokakta insanlar gülüyor..komik bir reklam yapması tabi ki güzel fakat insanlar reklamda ki espriye gülmüyor babanın bizzat kendisine ve afedersiniz düştügü duruma gülüyorlar..
Fakat şu var ki müslüm gürses in her yaptıgı dogru degildir ve dogru bir şey yapmadıgında ona karşı cephe almak hiç dogru degildir.Bu yüzden muslumcu.com'un reklamı değil müslüm gürses i savunması gereklidir.Tıpkı bi insanın dostuna teselli vermesi gibi O zaman müslümcülügün geregini yerine getirmiş olur insanlar..
arkadaslar müslüm baba noktayı koymustur...bizlere olumlu olumsuz bisey söylemek DÜŞMEZ!!!