|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Reklam Görüntüleri |
| Yazar |
Mesaj |
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 07:01 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| baydamarersin demiş ki: |
aysu kayacı elalemi öpüyor birini öpmedi diye mahkemelik oluyorda
baba çıkıp kola içip gülünce ALEME MASKARA OLUYORMUŞ
|
Murat kardeşimi çok severim ve elimden geldiği kadar hiçbir konuda desteğimi esirgemem.Şu konuda hemfikir olmamız gerekiyor...Aysu kayacı ile Müslüm Gürses'i nasıl kıyaslarsın güzel kardeşim !..Kıyaslaya kıyaslaya Pamela ve Aysu Kayacıyı mı kıyasladınız !..Bu bir kere büyük bir yanlış...Müslüm Gürses nerede, Pamela ve Aysu kayacı nerede...Üçünü aynı kulvara sokmayalım...Ayrıca biz adaleti mahkemede öğrenmedik !..
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 07:20 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
[quote="teknikmehmet"]
EE bir sanatcı her rolü başarıyla gerçekleştiriyorsa buna da saygı duymak lazım.
quote]
Gerçek bir sanatçı ; kendine yakışan bir rolü oynadığında saygı görür...Figüranlar ***her rolde*** oynarlar ve onların da isimleri bile hatırlanmaz...Müslüm Gürses'e BABA diyen bir dinleyici olarak Müslüm BABA'ya bu rolü yakıştırıyorsanız ne role ne de düşüncenize saygı duyamam...
Müslüm Gürses gerçek bir sanatçıdır ve kendine yakışan rolleri yapmalıdır...
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 07:29 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| teknikmehmet demiş ki: |
EE bir sanatcı her rolü başarıyla gerçekleştiriyorsa buna da saygı duymak lazım.
|
Gerçek bir sanatçı ; kendini ifade eden bir rolü yaptığında saygı görür...
Figüranlar ***her rolü*** yaparlar ve isimleri bile hatırlanmaz...Müslüm Gürses'e BABA diyen bir dinleyici olarak Müslüm BABA'ya bu rolü yakıştırıyorsanız ne yapılan role ne de düşüncenize saygı duyamam...
Müslüm Gürses , gerçek bir sanatçıdır ve kendisine yakışan rolleri görmeye alışkınız ...BIRRRR ( Titreme ) rollerini BABA'ya hiç yakıştırmıyoruz...
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 07:42 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| Erfan demiş ki: |
hersey para degil. |
Gönlümden geçeni yazdın...Bu konuda hemfikirim...
|
|
|
 |
SOTKALI
Üye

Kayıt: Apr 19, 2007 Mesajlar: 50 Nereden: trabzon merkez giremez herkes
|
Tarih: 15-Tem-2007 / 17:12 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında |
|
|
arkadaşlar bende babaya yakıştıramadım ama mehmet abinin dediği gibi kendi iradesiyle yapmış..zaten reklamda sonra kendisi de karizma yerlerde demiş...
_________________ aşka baba dedik o da yetim bıraktı |
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 17:26 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| DUNDAR demiş ki: | | baydamarersin demiş ki: |
|
Murat kardeşimi çok severim ve elimden geldiği kadar hiçbir konuda desteğimi esirgemem.Şu konuda hemfikir olmamız gerekiyor...Aysu kayacı ile Müslüm Gürses'i nasıl kıyaslarsın güzel kardeşim !..Kıyaslaya kıyaslaya Pamela ve Aysu Kayacıyı mı kıyasladınız !..Bu bir kere büyük bir yanlış...Müslüm Gürses nerede, Pamela ve Aysu kayacı nerede...Üçünü aynı kulvara sokmayalım...Ayrıca biz adaleti mahkemede öğrenmedik !.. |
bu konuda DUNDAR arkadasımıza katılıyorum
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 22:07 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| teknikmehmet demiş ki: | Bana göre yapılan bu reklam çekimlerinde ki tarz babanın mizcına uygun dağil, Amaaa; Baba BIIRRR dediyse BIIRRR'dır . |
o kadarrrr.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 23:01 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| ex-arab demiş ki: | | DUNDAR demiş ki: | | baydamarersin demiş ki: |
|
Murat kardeşimi çok severim ve elimden geldiği kadar hiçbir konuda desteğimi esirgemem.Şu konuda hemfikir olmamız gerekiyor...Aysu kayacı ile Müslüm Gürses'i nasıl kıyaslarsın güzel kardeşim !..Kıyaslaya kıyaslaya Pamela ve Aysu Kayacıyı mı kıyasladınız !..Bu bir kere büyük bir yanlış...Müslüm Gürses nerede, Pamela ve Aysu kayacı nerede...Üçünü aynı kulvara sokmayalım...Ayrıca biz adaleti mahkemede öğrenmedik !.. |
bu konuda DUNDAR arkadasımıza katılıyorum |
katılımına saygı duyuyorum
benim yazdığım bu mesaj bambaşka bir hal aldı gitti olay tamamen saptı çıgrından çıktı 2 gün öncesine kadar duydugum mavevi sevgiler kökten silindi ben bu zamana kadar gerek siteye gerek sevilen kişileri takip ettim tanıdım gördüm bildim TANIŞTIM
ben babanın reklamını uygun bulduysam bu benim görüşüm . ayrıca aslında bu konuyu yazmamam gerekecektir ama size örnek vermem gerekecek
DAMAR02 . şimdi ben bu abimi sitede en çook sevdiğim saygı duyduğum bir kişidir neden diyeceksiniz?
cevap sadece müslümcülüğüyle değil herşeyiyle gerektiği yerde güldüren gerektigi yerde hüzünlendiren kiminde bakınca herşeyi anlatan bir kişilik tıpkı benim gözümde müslüm gürses gibidir!!<
illa benim mesajım damar02 abimle uyuşacak diye bişey varmı ? yok
hatırlarsanız sityemize birkaç şarkı okunmuştu herkes muhteşem güzel süper vsvs yazdı (bende dahil)çünki beğenmiştim .--
ama damar02 mahmut ABİM kendi tarzınca beğenmemiş genede teşekkür etmiş kimse çıkıp dedimi sen yanlışsın yok şöylesin demedi (diyemezde) çünki kendisinin kendi görüşüdür destek verip vermeyecegi kendine kalmıştır buna saygı DUYMAK gerekirr gerekirde..
bu konunun kendisiyle hiç bi alakası olmamasına ragmen yazdım şimdi gelelim bunun açıklayıcı nedenlerine!
ben bu cocacola reklamını begendim olumlu diye yazdım - tabi tepkiler ardarda . abilerinden örnek al avatarında resmini taşıyorsun burada üstteki yazımı okuyunuz derim.
ben mahmut abimin kişiliğini sanalda değil reeldede bilirim karakterinide bilirim ve gene begenmeyeceginide biliyordum . ama işte ben begendim nolacak yalanla begenmedimmi diyecem
begendim deyince BİZ ENTEL MÜSLÜMCÜ OLUYORMUŞUZ BAŞKA BİR MÜSLÜM GÜRSES YARATIYORMUŞUZ . herkes kendi kafasına göreymiş
ben adam gibi yapılan bir işe saygı duyacaksam bazılarıda bu işi kötü gösterip işi farklı yönlere çekmesinlerki adam gibi saygı duyayım
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 23:33 Mesaj konusu: Yanıt: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
[quote="dinleyin_gecele"]Evet arkadaşlar Müslüm gürses.CocaCola Reklamında gene herkesi coşturdu.Ve süperr bir reklam yapmıs bulunuyo..Bende bu video yu sizinle baylaşmak istedim.
Sadece 44 saniye izlemenizi isterim arkadaşlar.Yorumlarınızı Bekliyorum.
ve ayrıca konuyu açan kardeşimizde (dinleyin_gecele) de reklamı begenmiş demekki herkesin görüşü farklı!
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
crazycelal1
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 02:35 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
- Tabi ki herkesin görüşü farklı.
- Diyorsunuz ki gülelim, eğlenelim.Evet, zaten öyle oluyor.Arkadaşlarım aldığım tepki şu;
- İzledin mi Müslüm Gürses'i bırrRR.Herkesin dalga konusu oldu bu olay.Sizin çevrenizde de bu konu konuşuluyordur.
- Aysu kayacıyla nasıl Müslüm BABA yı bir tutar, Pamela kola içiyorsa baba niye içmesin dersiniz.
- O pamela, aysu bilmem ne
- Ama Bu BABA !
- Yılların verdiği ve tabiri caizse yaptığı Aresbek müziğin verdiği ağırlık, kendine özgü karizma vardır.Her ne kadar tarzı değişse, eski ağırlık olmasada !
Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz, sanatçının reklamı izledikten sonraki ilk tepkisini ise şu sözlerle anlattı: 'Reklamı izledi, bana baktı, sonra da 'Eyvaaah gitti bizim karizma Nevzat!' dedi.
-Evet, gitti.
-Müslüm BABA Bu Hallere Düşmemeliydi.
[/b]
_________________ Dündar, Poseidon, Eskmuzik gibi bende siteden istifa ettim !!!!!!!! |
|
|
|
 |
ALeMcI-44
Üye

Kayıt: Mar 14, 2006 Mesajlar: 132 Nereden: Malatya Pötürge Bakımlı Köyü
|
Tarih: 16-Tem-2007 / 03:59 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
[/
Entel ve medyatik Müslümcü var mı aramızda !..[/quote]
Dündar abim elbetteki Ve tabikide yok. 
_________________ alemlerde yeryapan delikanlılığı elinde olan çarşafla sarılı dumanla yok olan sana müptelayız müslüm babaaa
|
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 04:48 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| baydamarersin demiş ki: | | ex-arab demiş ki: | | DUNDAR demiş ki: | | baydamarersin demiş ki: |
|
bu konuda DUNDAR arkadasımıza katılıyorum |
katılımına saygı duyuyorum
benim yazdığım bu mesaj bambaşka bir hal aldı gitti olay tamamen saptı çıgrından çıktı 2 gün öncesine kadar duydugum mavevi sevgiler kökten silindi ben bu zamana kadar gerek siteye gerek sevilen kişileri takip ettim tanıdım gördüm bildim TANIŞTIM
ben babanın reklamını uygun bulduysam bu benim görüşüm . ayrıca aslında bu konuyu yazmamam gerekecektir ama size örnek vermem gerekecek
DAMAR02 . şimdi ben bu abimi sitede en çook sevdiğim saygı duyduğum bir kişidir neden diyeceksiniz?
cevap sadece müslümcülüğüyle değil herşeyiyle gerektiği yerde güldüren gerektigi yerde hüzünlendiren kiminde bakınca herşeyi anlatan bir kişilik tıpkı benim gözümde müslüm gürses gibidir!!<
illa benim mesajım damar02 abimle uyuşacak diye bişey varmı ? yok
hatırlarsanız sityemize birkaç şarkı okunmuştu herkes muhteşem güzel süper vsvs yazdı (bende dahil)çünki beğenmiştim .--
ama damar02 mahmut ABİM kendi tarzınca beğenmemiş genede teşekkür etmiş kimse çıkıp dedimi sen yanlışsın yok şöylesin demedi (diyemezde) çünki kendisinin kendi görüşüdür destek verip vermeyecegi kendine kalmıştır buna saygı DUYMAK gerekirr gerekirde..
bu konunun kendisiyle hiç bi alakası olmamasına ragmen yazdım şimdi gelelim bunun açıklayıcı nedenlerine!
ben bu cocacola reklamını begendim olumlu diye yazdım - tabi tepkiler ardarda . abilerinden örnek al avatarında resmini taşıyorsun burada üstteki yazımı okuyunuz derim.
ben mahmut abimin kişiliğini sanalda değil reeldede bilirim karakterinide bilirim ve gene begenmeyeceginide biliyordum . ama işte ben begendim nolacak yalanla begenmedimmi diyecem
begendim deyince BİZ ENTEL MÜSLÜMCÜ OLUYORMUŞUZ BAŞKA BİR MÜSLÜM GÜRSES YARATIYORMUŞUZ . herkes kendi kafasına göreymiş
ben adam gibi yapılan bir işe saygı duyacaksam bazılarıda bu işi kötü gösterip işi farklı yönlere çekmesinlerki adam gibi saygı duyayım |
estagfurullah mesajı farklı yönlere çektigimiz yok olamaz da...
DUNDAR arkadasımız görüsünü tepkisini dile getirdi... biz de ona katıldık
ÖZÜRLER ve SAYGILAR
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 05:08 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında |
|
|
Forumun konusu amacından sapmadan bir nokta koymayı düşünüyorum arkadaşlar...Eleştirdik...Tepkimizi dile getirdik...Benim görüşlerimi destekleyen de oldu,desteklemeyen de...Ortak karar aldığımız Müslümcü arkadaşlarımla beraber boykot ettik...Boykotumuzu destekleyen ve desteklemeyen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız...Hem fikir olduğumuz Müslümcü kardeşlerimizle boykota ara veriyor ve Müslüm Baba'yı desteklemeye devam ediyoruz...Alişan'In konuğu olacağı gece hepimiz TV'den Müslüm Baba'yı keyifle seyrediyor olacağız...
Program Adı : Daha Ne olsun
Gün : 17 / 07 / 2007 Salı
Saat : 21.45
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 05:15 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek |
|
|
| DUNDAR demiş ki: | Forumun konusu amacından sapmadan bir nokta koymayı düşünüyorum arkadaşlar...Eleştirdik...Tepkimizi dile getirdik...Benim görüşlerimi destekleyen de oldu,desteklemeyen de...Ortak karar aldığımız Müslümcü arkadaşlarımla beraber boykot ettik...Boykotumuzu destekleyen ve desteklemeyen arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız...Hem fikir olduğumuz Müslümcü kardeşlerimizle boykota ara veriyor ve Müslüm Baba'yı desteklemeye devam ediyoruz...Alişan'In konuğu olacağı gece hepimiz TV'den Müslüm Baba'yı keyifle seyrediyor olacağız...
Program Adı : Daha Ne olsun
Gün : 17 / 07 / 2007 Salı
Saat : 21.45 |
bilgi için teşekkürler
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 05:33 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Rek |
|
|
program adı : daha ne olsun
gün : 17 / 07 / 2007 salı
saat : 21.45
kanal : fox tv
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 07:41 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
| crazycelal1 demiş ki: |
Aysu kayacıyla nasıl Müslüm BABA yı bir tutar, Pamela kola içiyorsa baba niye içmesin dersiniz.
- O pamela, aysu bilmem ne |
| DUNDAR demiş ki: |
Pamela da kola içer Müslüm Baba da...Pamela Bırrrr da diyebilir...Hatta ekrana karşı erotik bir öpücük atsa bu hayranlarını sevindirir ve heyecanlandırır... Çünkü bu Pamela'nın tarzı içindeki bir ifadedir...
Ama Müslüm Baba'nın ***Tarzı Dışındaki*** bu Bırrrr ifadesi beni sevindirmedi ve heyacanlandırmadı... |
| Alıntı: | Pamela çıkıp kola içerde Baba içemez mi?
Toplumda insanlar çeşit çeşit |
Demişim, ki biraz düşünürseniz anlatmak istediğimizi anlarsınız.
Artık reklamlar farklı bir boyut kazandı, adam oraya hem pamelayı hemde Baba'yı koyuyor ki dikkat çeksin, her sanatseverin hayranı var.
Baba pamelayla birlikte oynamış yahu, pamelanın ardından Baba giriyor sahneye, ben burada pamela dediğim zaman mı zorunuza gidiyor.
| crazycelal1 demiş ki: |
- İzledin mi Müslüm Gürses'i bırrRR.Herkesin dalga konusu oldu bu olay.Sizin çevrenizde de bu konu konuşuluyordur.
|
Celal kardeşim, Allah aşkına bir düşün bak şöyle geriye.
1- Zamanında jiletçi esrarkeş derlerdi.
2- Son albümlerinden bu yana Entel olduk.
3- Kola reklamı bırr, haydi gülelim.
vs.. vs..
Her tarzda tepki görmedikmi, birçok olayda böyle olmadı mı? Bundan sonrada devam etmeyecek mi sanıyorsun?
Bu eleştiriler hep olacaktır.
--
Boykot durumunu sitemiz adına açıklamak istiyorum.
Muslumcu.com'da her zaman ziyaretcilerin genel yargıları göz önünde tutulmuş ve ona göre davranılmıştır. Üyelerimizden bana herhangi bir boykot çağrısı gelmedi. Başka başka siteler yapıyormuş, ediyormuş. Onlardanda böyle bir teklif almadım. ZİRA doğruyu yanlışla ayıracak kapasitedeyim. Çok gelip geçen oldu ama ben 4 yıldır buradayım; Sitenin geneline baktım, sitedeki arkadaşlarımızın genelinin düşüncesi bu konuda negatif olacağı kanaatine vardım. Bu yüzden boykot falan yok. Zira ilk mesajımda bunun sinyallerini vermiştim.
02.37 16/07/2007 tarihi itibariyle sitemizde açtığımız anketin anlık sonucu:
Coca Cola Reklamına Tepkiniz Nedir?
Süper 23.90% ( 38 )
İdare Eder 3.14% (5)
Baba ne derse o olur! (güzel) 37.74% (60)
Beğenmedim 2.52% (4)
Keşke oynamasaydı! 32.70% (52)
% 64.78 103 kişi Pozitif
% 35.22 56 kişi Negatif
Düşüncededir, böylelikle bireysel düşüncelerimden ziyade ziyaretcilerimizin genel yargılarıyla haraket ettiğimin kanaatine varılmıştır sanırım! Bireysel düşüncemi hesaba alarak toplumu yönlendirme içerisine girmenin anlamı yok.
|
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 18:46 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında. |
|
|
Coca-Cola işi biliyor.Öyle bir iş çıkarmış ki;biz burda konuyu konuşuyoruz ve tartışıyoruz.Zaten reklamın amacıda bu değilmi?Bu konu daha çok tartışılacağa benziyor.Her eleştiriye ve her görüşe saygı duyuyorum.Keşke bu konuda Müslüm Baba'da görüşünü bu sayfalardan açıklayabilseydi.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 16-Tem-2007 / 20:46 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında |
|
|
arkadaşlar kabul etmeliyiz ki bir sanatçının para kazanabilmesi için böyle projelerde yer almsı şart müslüm baba reklamda oynamasın albüm çıkarmasın eee ne yapacak bu adam biraz anlayışlı olun ve şu sözü unutmayı
SEN BİZİM BABAMIZSIN SEN NE DERSEN O OLUR...
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
|
|
|
 |
ultrAsabi
Yeni Üye

|
Tarih: 17-Tem-2007 / 02:38 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Müslüm Gürses-Coca Cola Reklamında |
|
|
çok haklısın ağbi biz müslüm babanın ağırbaşlı halinden memnunduk ama reklamda oynamasından hoşnut olamayanlarından babadan bu reklam yüzünden soğuycak halleri yok..Buarada resimdeki yazıda babayı boykot edelim diye yazmıyor babayı bu hale düşüren kolayı boykot ediyoruz diyor benim şahsi düşüncem ve reklam yapmak amacıyla koyduğum bi resim değildi.Ama reklam olmuş kusura bakmayın.
Saygılar..
|
|
|
|
 |