Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?
Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
sezarpacino
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 24-Hzr-2007 / 22:09    Mesaj konusu: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

Arkadaşlar 2 sene önce ben müslüm baba dinlemezdim.ama zamanla mükemmel bir yuorumcu olduğunu ve damara nasıl bağladığını anlıyorum...
Saygılarımla...
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 25-Hzr-2007 / 17:29    Mesaj konusu: Re: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

müslüm baba her kesime hitab ediyor...gerek ses rengi gerekse kişiliğiyle herkesin gönlünde taht kurdu...zaten BABA diye boşuna hitab etmiyoruz

saygılar..

Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 26-Hzr-2007 / 03:27    Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

bu konuda şu bir gerçek herşeyden önce benim gerçeğim baba bütünüyle bir numara.ama diğerleride çok iyiler onlarıda çok sevenler var ve bizler gibi hissediyorlar.fark tabiki var ama tümüyle farklı değiller burda asıl olanın ben samimi olmadan geçtiğini düşünüyorum.ister müslüm gürses ol istersen tacettin çöklü kim olursan ol samimi ol.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 26-Hzr-2007 / 03:43    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

diğer sanatçlar la arasındaki tek fark bizim müslüm babaya bakış açımız .
mesela ben babayı diğer saatçılara kıyaslamam bile.

kişilik ve mütevazilik bir nevi karakter özveri önemi çıkıyor ortaya

benim dinlediğim harbiden hayranı olduğum bu saydıklarım arasında 2 tane var .

biri müslüm baba diğeride - selahattin özdemir.

hem yaşam biçimi hem insanlara hitabı hemde örnek olucu yaşamlarıyla farklı dururlar bende
ha diğerlernde yokmu diyeceksiniz elbette vardır . ama şu anki sanatçı yaşantısı MAGAZİNEL oldu ve bir çoğu ne hitap nede örnek olmuyor şahsımca

işte bu yüzdendirki magazin in basın ın bu denli tanıdık bir ismi MÜSLÜM GÜRSES bu zamanda halen eşiyle çevresiyle insanlarla MÜTEVAZİ bir hayat yaşamakta .

en büyük etken benim düşüncem bu

diğerlerinden ayıran şeylerden dğer bir şeyse

gırtlak, ses, okuyuş şekli, şarkıyı yaşayış ,yaşatmak ,anlayış ,anlatmaz, direkt, enfekte olmak, enfekte etmek,

kısacası bir (bütün olmak)

Üye
Üye

MesajTarih: 26-Hzr-2007 / 06:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

herşeyi dinnedim şu yaşıma kadar rnb blues metal tekno "ciddiyim !"
ancak en sonunda baba dinnemeye başladığımda geçmişte dinnediklerimin tamamının içleri boş, farklı kaygılar sonucu ortaya çıkmış, yalan dolan abartı olduğunu anladım.

Babada yalan yok!
Babada kaygı yok! "sevilme tutulma popüler olma"
Baba lafını sakınmaz ! "ne derler nasıl karşılarlar olayı yok"
Baba gerçek olan tarzını hep korumuştur !
Baba gerçek hayatı anlatır, yalanı dolanı değil !
Baba müzisyen olmasa sadece iki satır konuşsa yine dedikleri aynı olur !
Baba Babadır Allah seni bize bağışlasın Müslüm Baba....
Kullanıcı profilini gör
biji_arabesque
Üye
Üye

Nereden: edirne
MesajTarih: 26-Hzr-2007 / 20:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

orhan gencebay gibi ağır takılmaya çalışmaz, duruşu yeterlidir.
ibo gibi ticaretle fazla uğraşmaz, fazla açgözlü değildir.
ferdi tayfur gibi silik değildir.
gökhan güney kadar besteci değildir ama, yorumda ona dağlar kadar fark atar. öyleki onun şarkılarını ondan daha güzel okumuştur. unutamadım şarkısını dinleyenler ne dediğimi daha kolay anlayacaklarıdr.
hakkı bulut gibi vasat bir sanatçı değildir.

o arabeskin tek kralı, tek babasıdır.

o arabeskin anlam dünyasıdır.

o arabeskin atar damarıdır, kalbidir.

İNADINA MÜSLÜM
İNADINA ARABESK
Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 26-Hzr-2007 / 21:09    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

bu farkı anlaman için babanın şarkıları diğer arabesk sanatçıları tarafından okunmuştur babada diğer sanatçıların şarkılarını okumuştur şarkıları dinlerseniz farkı görürsünüz....
Kullanıcı profilini gör
KILICBEY
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: KAHRAMANMARAŞ
MesajTarih: 27-Hzr-2007 / 23:02    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

Baba'yı diğer sanatçılarla kıyaslamak gibi bir durum asla olamaz BABA her yönüyle bir numaradır bunun diğerleride kabul etti iboda ona baba diyor orhan gencebayda baba diyor herkes baba diyor bizim gibi bir hayran kitlesi başka kimsede yok dünyada başka hiçbir sanatçıda olmayan bir hayran kitlesiyiz biz bu aradaki farkı açıkça ortaya koyuyor sanırım BABA sesiyle,okuyuşuyla,duruşuyla,bakışıyla yani herşeyiyle bir numara ALLAH başımızdan eksik etmesin.
Kullanıcı profilini gör
sezarpacino
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 28-Hzr-2007 / 04:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

Teşekkürler aynen sizin görüşlerinize katılıyorum arkadaşlar...
merkez_tost arkadaşım ben farkı zaten biliyorum sadece sizlerin değerli görüşlerinizi almak istedim tekrar herkese teşekkürler...
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 30-Hzr-2007 / 18:01    Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

arkadaşlar bencede babayla diğer sanatçıları kıyaslamak doğru olmaz babamız bu alemin tek babasıdır

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 03-Ağu-2007 / 08:08    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

baba dürüsttür, yalan söylemez boş söylemlerle medyada yer tutmaya çalışmaz.
orhan gencebay gibi para için borsada spekülsasyon yapmaz milletin hakkını yemrz
ferdi gibi magazin programlarında ona buna laf atmaz
ibonun ne kdr iğrenç biri olduğunu hepimiz bilioyurz.

baba çıkar programa aslanlar gibi şarkısını okur, cevap verirken bu lafım konuşulurmu fln diye düşnmez samimice konuşur.

babayı sevmemizin yorumu dışındaki nedenler de bunlar değil mi ztn
Kullanıcı profilini gör
xmen
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 11-Ağu-2007 / 20:01    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

helal olsun sana müslüm baba helal osun sana.senbizim babamızssın sen nedersen o olur........adanadan .xmen
Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 12-Ağu-2007 / 05:32    Mesaj konusu: Yanıt: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

sezarpacino demiş ki:
Arkadaşlar 2 sene önce ben müslüm baba dinlemezdim.ama zamanla mükemmel bir yuorumcu olduğunu ve damara nasıl bağladığını anlıyorum...
Saygılarımla...

Kardeş aslında senin diğer müslümcülerden fazla farkın yok herkes dahil değil ama çoğu insan ilk başta müslüm gürsesi tercih etmez ama sonra hayatta olumsuz şeylerle karşılaşınca ve çaresiz olduğunu düşünürse o zaman ona en yakın sanatcı MÜSLÜM GÜRSES dir .............

Yeni Katılımcı

Nereden: malatya
MesajTarih: 12-Ağu-2007 / 06:10    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

müslüm gürses arabesk müzüği, sanat müziğini türkülerimizi,hatta rock parçaları bile en güzel şekilde ve kendine has üslubuyla yorumlayan BABA dır ve alemde tektir onu farklı kılan yıllar geçmesine rağmen hala alemdeki otoritesini koruması ve ne iş yapsa kendine yakıştırmasıdır. saygılarımla
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 12-Ağu-2007 / 23:58    Mesaj konusu: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedir?

daha öncede yazdım babayı diğer sanatçılarla kıyaslamak olmaz arkadaşlar

Üye
Üye

Nereden: Bagriyanik kücelerden
MesajTarih: 13-Ağu-2007 / 00:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

BABA lakabı kendisine halk tarafından verilen toplamda 300e yakın albümü olan,sesiyle yorumuyla kişiliği ve yaşantısıyla her kesimden takdir gören,ölümüne bağlı fanatik hayranları bu kadar çok olan ve melankolik bariton sese sahip olan başka sanatçı var mı ki MÜSLÜM BABAMIZLA kıyaslayalım??
baba başlı başına bir farktır farklılıktır kıyas kaldırmaz
saygılar
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 25-Ağu-2007 / 22:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

Tek kral diyolar Ferdi Tayfur için
Tek imparator diyolar İbrahim Tatlıses için..

ama asla unutmayın ki..kral ve imparatorlar bizan döneminde vardı...Babalar ise asla ölmez daima baba olarak kalırlar...

can_dost_ahmet
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Ağu-2007 / 15:04    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

kardeşim soruyu sormussun ama cevabıda vermissin muslum babayı diger sanatcılardan ayıran sey BABA olması ve sarkilari dinleyen insan kopamiyor

YeTeR aRT?K KoRK ALLATAN

Ne aNLaD?N a?LaTMaKTaN
YeTeR aRT?K KoRK ALLAHTAN
aFeTMeM SeNi HaiN !!!!
Kullanıcı profilini gör
muslumcu_ugur_1
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 26-Ağu-2007 / 15:59    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

bende bir farkını söyleyim Müslüm Gürses in!!!
arabeskin kralı olarak tanımlanan sayın Orhan Gencebay bir konuşmasında şöyle demiştir;
herkes beni dinler ben Müslüm Gürses i
fark ortada tüm arabeskçilerin istemeselerde çekmeselerde Müslüm Gürses fanatiği, müptelası olduğuna adım gibi EMİNİM...
Kullanıcı profilini gör
HaNcI_Abi
Üye
Üye

Nereden: Karanlıklar Ülkesinden
MesajTarih: 27-Ağu-2007 / 05:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Babanın diğer arabesk sanatcılarından farkı nedi

Tek Kelımeyle Mukkelmek Oldugu Icın...
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering