Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret
Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
cankiz
Üye
Üye

Nereden: Anvers-Belcika
MesajTarih: 27-Mar-2007 / 23:55    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

evet kral arabesk kimligini kaybetmis durumda ama bize ne bundan bos yere stres yapmayin arkadaslar, deger mi hic babaya da bir hakaret soz konusu olamaz ki o kadar basit degil bir kere!
Kullanıcı profilini gör
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 28-Mar-2007 / 00:17    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

evet bende dinledim,lakin ibrahim tatlises müslüm gürses e hakaret etmedi.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: manisa
MesajTarih: 28-Mar-2007 / 01:59    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

ibrahim tatlıses müslüm babaya hakaret edecek son kişi bence o müslüm babayı çok sever ve albumlerini alıp dinleyen bi kişidir ortada bi yanlışlık varrr
Kullanıcı profilini gör
damar02
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 28-Mar-2007 / 03:55    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

arkadaşlar ben bu olayın klibini kağan kardeşimin vesilesiyle izledim.ve sözkonusu söylendiği gibi pek bir hakarete varan bir hadise sezemedim..kaldı ki arabesk yayını yapan radyolarının içinde yıllardır üst sıralarda yer alan bir radyo nun böylesi bir gaflete düşmesi çok zor bi ihtimal..
ve bir konuda dikkat etmeliyiz arkadaşlar..bir eleştiri yaparken lütfen daha seviyeli olsun,bize yakışan şekilde yapalım tenkitleri..

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
muratelaldilar
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 01-Nis-2007 / 00:05    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

gardas harbiden afrikalı filan niye ayrıldı kral fm den?

bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 17:37    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

kıral fm dinlemem dinlememde
Kullanıcı profilini gör
sessiz_01
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 18:02    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

evt eger muhabbet murat kardesin dedigi gibiyse bise yok bence yinede dinlemiyoruz zaten dinleyenede saygımız var

yasamak ayrı bir dert gülmek tesadüf
Kullanıcı profilini gör
1903
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 21:21    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

ßiz MüsLümcüyüz Kardeşim..Kim Ne Laf Atarsa Atsın CLeKes_85 Ustam Sen Yavas Yavas Soqudum Demişsin..ßence Çok YanLış.ßaßayı Her qecen qün Daha Çok SevmeLiyiz..ßaßayı Her Yerde Her TürLü KorumaLıyız..ßenim Karşıma qecip ßir aLLahın KuLu babaya Laf söLeyemez..ßiLirLer ßenim MüsLümcü oLduqumu..Ve AqızLarından Çıkacaq ßir Kötü KeLime İçin..aLLahının Yanına KavusacaqLarını da ßiLirLer.. sayqıLarımLa..
Kullanıcı profilini gör
ultrAsabi
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15-Tem-2007 / 06:24    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

kral fm den söz açılmışken dinliyordum dinlemez oldum Smile
2-3 şarkıda bi reklam veriyorlar reklamlar kurtlar vadisi reklam aralığı uzunluğunda sanki Very Happy bide arabek müzik çalıyoz diye kutsi,kenan doğulu falan çaldıklarına rastlayınca dinlemez oldum Laughing yakında ajdardan şarkılar çalarsalar hiç şaşırmam Razz
Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 15-Tem-2007 / 20:55    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

o onların saygısızlığı kardeş biz sevgimizi her yerde gösterelim kafaya takma****************
Kullanıcı profilini gör
mutsuz22
Üye
Üye

Nereden: istanbul/Bayrampaşa
MesajTarih: 15-Tem-2007 / 21:35    Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

boş ver demişiz hep yazmışız be abicim...
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 16-Tem-2007 / 02:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

bu ne ya bi arkadaşımız sinirlenmiş eğer öyle bişey varsa haklıdır doğru yazı yazamıyor öbürü iboyu savunuyor anlamadım kusura bakmayın eskmüzik kardeş ibo yu seviyorsun bunu biliyorum ama senin ibo dinlemen bi müslümcü olarak beni rahatsız etmiyor değil kusura bakma hatalı konuştuysam eyw.
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 16-Tem-2007 / 02:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

izledim eskmüzik kardeş şarkıları baba mı unutuyor Allah Allah yav kardeşim 150 tane albümü var o kadar olsun artık........
Kullanıcı profilini gör
SOTKALI
Üye
Üye

Nereden: trabzon merkez giremez herkes
MesajTarih: 16-Tem-2007 / 15:35    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

bende woltrırr kardeşime katılıyorum baba sırasdan biri değil kime karşı nasıl konuştuklarını bilmeliler SEVGİLER SAYGILAR

SOTKALI

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 16-Tem-2007 / 15:45    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

arkadaslar ilk sayfaları okumadan yorum yapmayalım... kimsenin kimseye hakaret ettigi yok... lütfen konuyu biraz düzgün takip edelim

Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 17-Tem-2007 / 02:49    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

bende hiç kral dinlemem mp3 diye bir olay var o yüzden gerek duymuyorum

Üye

Nereden: istanbuL
MesajTarih: 21-Tem-2007 / 05:38    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

kral fm'e pek takılmıyorum ancak şu 2 haftadır aralıklarla takip ettim "harbi kız" var,babanın hakkını veren vj'lerden.Takdir edilmeyi hakediyor..
Kullanıcı profilini gör
celik_07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 30-Tem-2007 / 17:10    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

valla anca duydum bu olayı kım kı o babayı azına alıyo ana babanın adını desturla almayı ogretmek lazım
Kullanıcı profilini gör
eskmuzik

MesajTarih: 30-Tem-2007 / 17:15    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

tyson demiş ki:
eskmüzik kardeş ibo yu seviyorsun bunu biliyorum ama senin ibo dinlemen bi müslümcü olarak beni rahatsız etmiyor değil kusura bakma hatalı konuştuysam eyw.

Kimsenin dinlediği sanatçı, bir başkasını rahatsız etmemelidir. Evet ben İbrahim Tatlıses'i de dinliyorum, bu benim müslümcülüğümden birşey götürmez.

"o kim ki babanın adını ağzına alıyor" tarzı yorumlara da sadece gülüyorum.
Kullanıcı profilini gör
mengenli
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 31-Tem-2007 / 03:32    Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret

kralların yeni adresi 'RADYO İLAÇ 100.8' krallar kral fm den ayrılalı çok zaman geçti.ordakiler de kendi kendilerine bişeyler yapmaya çalışıyorlar.varsa da yoksa alemin kralı radyo ilaç en kral sunucu NÖBETÇİ ERDEM tek baba MÜSLÜM BABA.gerisi yalan
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering