|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
cankiz
Üye

|
Tarih: 27-Mar-2007 / 23:55 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
evet kral arabesk kimligini kaybetmis durumda ama bize ne bundan bos yere stres yapmayin arkadaslar, deger mi hic babaya da bir hakaret soz konusu olamaz ki o kadar basit degil bir kere!
|
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 28-Mar-2007 / 00:17 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
evet bende dinledim,lakin ibrahim tatlises müslüm gürses e hakaret etmedi.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 28-Mar-2007 / 01:59 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
ibrahim tatlıses müslüm babaya hakaret edecek son kişi bence o müslüm babayı çok sever ve albumlerini alıp dinleyen bi kişidir ortada bi yanlışlık varrr
|
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 28-Mar-2007 / 03:55 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
arkadaşlar ben bu olayın klibini kağan kardeşimin vesilesiyle izledim.ve sözkonusu söylendiği gibi pek bir hakarete varan bir hadise sezemedim..kaldı ki arabesk yayını yapan radyolarının içinde yıllardır üst sıralarda yer alan bir radyo nun böylesi bir gaflete düşmesi çok zor bi ihtimal..
ve bir konuda dikkat etmeliyiz arkadaşlar..bir eleştiri yaparken lütfen daha seviyeli olsun,bize yakışan şekilde yapalım tenkitleri..
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
muratelaldilar
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Nis-2007 / 00:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
gardas harbiden afrikalı filan niye ayrıldı kral fm den?
_________________ bu dunyada fazla bir bizmiyiz
terk edilen niye hep biziz
bos wer be gardas
bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı |
|
|
|
 |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Hzr-2007 / 17:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kıral fm dinlemem dinlememde
|
|
|
|
 |
sessiz_01
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Hzr-2007 / 18:02 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
evt eger muhabbet murat kardesin dedigi gibiyse bise yok bence yinede dinlemiyoruz zaten dinleyenede saygımız var
yasamak ayrı bir dert gülmek tesadüf
|
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Hzr-2007 / 21:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
ßiz MüsLümcüyüz Kardeşim..Kim Ne Laf Atarsa Atsın CLeKes_85 Ustam Sen Yavas Yavas Soqudum Demişsin..ßence Çok YanLış.ßaßayı Her qecen qün Daha Çok SevmeLiyiz..ßaßayı Her Yerde Her TürLü KorumaLıyız..ßenim Karşıma qecip ßir aLLahın KuLu babaya Laf söLeyemez..ßiLirLer ßenim MüsLümcü oLduqumu..Ve AqızLarından Çıkacaq ßir Kötü KeLime İçin..aLLahının Yanına KavusacaqLarını da ßiLirLer.. sayqıLarımLa..
|
|
|
|
 |
ultrAsabi
Yeni Üye

|
Tarih: 15-Tem-2007 / 06:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kral fm den söz açılmışken dinliyordum dinlemez oldum
2-3 şarkıda bi reklam veriyorlar reklamlar kurtlar vadisi reklam aralığı uzunluğunda sanki bide arabek müzik çalıyoz diye kutsi,kenan doğulu falan çaldıklarına rastlayınca dinlemez oldum yakında ajdardan şarkılar çalarsalar hiç şaşırmam 
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 15-Tem-2007 / 20:55 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
o onların saygısızlığı kardeş biz sevgimizi her yerde gösterelim kafaya takma****************
|
|
|
|
 |
mutsuz22
Üye

Kayıt: Nov 10, 2006 Mesajlar: 125 Nereden: istanbul/Bayrampaşa
|
Tarih: 15-Tem-2007 / 21:35 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
boş ver demişiz hep yazmışız be abicim...
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 02:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
bu ne ya bi arkadaşımız sinirlenmiş eğer öyle bişey varsa haklıdır doğru yazı yazamıyor öbürü iboyu savunuyor anlamadım kusura bakmayın eskmüzik kardeş ibo yu seviyorsun bunu biliyorum ama senin ibo dinlemen bi müslümcü olarak beni rahatsız etmiyor değil kusura bakma hatalı konuştuysam eyw.
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 02:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
izledim eskmüzik kardeş şarkıları baba mı unutuyor Allah Allah yav kardeşim 150 tane albümü var o kadar olsun artık........
|
|
|
|
 |
SOTKALI
Üye

Kayıt: Apr 19, 2007 Mesajlar: 50 Nereden: trabzon merkez giremez herkes
|
Tarih: 16-Tem-2007 / 15:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
bende woltrırr kardeşime katılıyorum baba sırasdan biri değil kime karşı nasıl konuştuklarını bilmeliler SEVGİLER SAYGILAR
SOTKALI
_________________ aşka baba dedik o da yetim bıraktı |
|
|
|
 |
ex-arab

|
Tarih: 16-Tem-2007 / 15:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
arkadaslar ilk sayfaları okumadan yorum yapmayalım... kimsenin kimseye hakaret ettigi yok... lütfen konuyu biraz düzgün takip edelim
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Tem-2007 / 02:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
bende hiç kral dinlemem mp3 diye bir olay var o yüzden gerek duymuyorum
|
 |
camel
Üye

|
Tarih: 21-Tem-2007 / 05:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kral fm'e pek takılmıyorum ancak şu 2 haftadır aralıklarla takip ettim "harbi kız" var,babanın hakkını veren vj'lerden.Takdir edilmeyi hakediyor..
|
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 30-Tem-2007 / 17:10 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
valla anca duydum bu olayı kım kı o babayı azına alıyo ana babanın adını desturla almayı ogretmek lazım
|
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 30-Tem-2007 / 17:15 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
| tyson demiş ki: | | eskmüzik kardeş ibo yu seviyorsun bunu biliyorum ama senin ibo dinlemen bi müslümcü olarak beni rahatsız etmiyor değil kusura bakma hatalı konuştuysam eyw. |
Kimsenin dinlediği sanatçı, bir başkasını rahatsız etmemelidir. Evet ben İbrahim Tatlıses'i de dinliyorum, bu benim müslümcülüğümden birşey götürmez.
"o kim ki babanın adını ağzına alıyor" tarzı yorumlara da sadece gülüyorum.
|
|
|
|
 |
mengenli
Yeni Üye

|
Tarih: 31-Tem-2007 / 03:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kralların yeni adresi 'RADYO İLAÇ 100.8' krallar kral fm den ayrılalı çok zaman geçti.ordakiler de kendi kendilerine bişeyler yapmaya çalışıyorlar.varsa da yoksa alemin kralı radyo ilaç en kral sunucu NÖBETÇİ ERDEM tek baba MÜSLÜM BABA.gerisi yalan
|
|
|
|
 |