Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
ahmet42
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 24-May-2007 / 00:32    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

kardesler bende ilk esrarlı gözler sarkısı ile tanıdım
Kullanıcı profilini gör
KENAN_61_TS
Üye
Üye

MesajTarih: 02-Hzr-2007 / 02:38    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

babayı ılk nerelerdesın ve yar yar sarkıları ıle tanıdım Cool

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 03-Hzr-2007 / 15:50    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

arkadaşlar benim müslümcü olmamdaki anımı size anlatayım ben diyarbakır silvan ilçesinde arkerlik yaparken duymuştum o gece nöbetim vardı ve karşıdan babanın isyankar şarkısı çalıyordu inanın kulağa öyle güzel geliyordu anlatamam can kulağıyla kaptırmışım kendimi
ilkdefa duymuştum şarkıyıo gün bügün bıkmadan usanmadan dinlerim tabi bu olay 22 sene önce bendeki anısı
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 15-Hzr-2007 / 16:42    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

isyankar şarkısıyla tanıdım
Kullanıcı profilini gör
celik_07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 16-Hzr-2007 / 15:36    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ben babayı ilk bakma bana oyle parcasıyla tanıdım . hasret yollarında gecerken omrum birde senden hasret gelmesin bana dıyordu baba
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 19-Hzr-2007 / 16:34    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

isyankar ve umutsuz hayat kasediyle tanıştım
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 24-Hzr-2007 / 17:34    Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ben babayı 10 veya 11 yaşlarında esrarlı gözler kasetinde tanıdım o günden beri babacıyım

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 20-Ağu-2007 / 03:23    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

babanın ilk dinlediğim şarkısı esrarlı gözler unutursun diye ve bir avuç gözyaşı
Kullanıcı profilini gör
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: istanbul/adıyaman
MesajTarih: 20-Ağu-2007 / 04:19    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

babayı sevmek nemrut dagında güneşin doguşunu seyretmek kadar güzel eyvallahhh bende ÖMRÜME VERİLEN BU CEZA NİYE ile oldum babalar saygılar

nerdesin
Kullanıcı profilini gör
mehmetimir
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: şanlıurfa
MesajTarih: 20-Ağu-2007 / 04:32    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

müslüm gürses babayı ilk defa 1977 yılında BEN GELDİM MEYHANECİ-DERE KENARINDAN GEÇTİM ile tanıdım ve daha sonra arayışlarım basladı il il gezdim plak ve kasetleri topladım sonraki yıllarda ise tüm arşivimi müslümcülerle paylastım çok bulunmayan kaydı belkide ben dağıtmış oldum

Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 20-Ağu-2007 / 05:19    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

sene 1992 müslümce 92 isyanlardayım albümüyle tanıdım.ablam vesiledir sagolsun.16 senedirde bıkmadan usanmadan dinliyorum.allah müslüm babaya saglıklı uzun ömürler versin.
Kullanıcı profilini gör
Mc-CayLak
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ANKARA
MesajTarih: 03-Ekm-2007 / 14:27    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ben mehtaplı geceler ile tanıdım
Kullanıcı profilini gör
isyankar_17_90
Üye
Üye

MesajTarih: 04-Ekm-2007 / 04:23    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

baba muslumun ilk dinledigim sarkısı SEV YETER di.oanki duyguları busarkıyı her dinledigimde yasıyorum.tüylerim diken diken oluyo içim acıyo buruk oluyorum bide filmini izliyodum ilk dinledigimde hemde bi bayram gunuydu tgrte cıkmısdı ben bayramları severim.ama benim içim bayram ozman olmusdu

Hawkeye
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 04-Ekm-2007 / 05:47    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bende Müslüm Gürsesi Arkadaşın Bana Verdiği Bir Plakla Tanıdım O gündür Bu Gündür Dinliyorum Bu Sevgi Bende Usanmak Yerine Dahada Tutkulu Bir Aşkla Bağladı Tanıdığım Şarkısı Sevda Yüklü Kervanlar. Hayırlı Geceler...

Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 14-Ekm-2007 / 07:07    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Gitme ile tanıdım , sonrası mağlum.
Arkadaşlar baba Müslüm Gürses'i 1 kere candan dinleyen bağlanır ona.

VASİYET: Ölürsem baba'dan önce
Söyleyin Müslüm Gürses'e
Sela'mı o okusun.
Kullanıcı profilini gör
fulfuldamar
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 15-Ekm-2007 / 02:23    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Ela gözlerle tanıdım hala da unutamadım
Kullanıcı profilini gör
fulnes
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 21:27    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

benn "gönül teknemm" sanırım zali senden vazgeçmem bir avuç gözyaşı benim kaderim bunlarrrrrr
Kullanıcı profilini gör
yolcu42
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 10:52    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

ceza şarkısıyla tanıdım ben...

<b>Sistem Mesajı:</b> İlgili mesaj birleştirildi. Birleştirilen mesaj ilk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

babayı yıkıla yıkılayla tanıdım...

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 17-Ksm-2007 / 02:19    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

slm kardeşlerim hepinizi sayğıyla selamlıyorum ben babayı 12 yaşında küskünüm kasetiyle tanıdım ve bu git gide artı ve bende bir bağımlılık yaptı arşivini toplamaya kara verdim ve daha hiç duymadığım parçaları var yaşım 20 yi buldu ve bunak oluncaya kadar babayı dinliycem yatarken o kalkarken o çalışırken o kısacası iyiki varsın baba allah başımızdan eksik etmesin seni baba
Kullanıcı profilini gör
OnuR_89
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ist/Avcılar
MesajTarih: 24-Ksm-2007 / 23:33    Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...?

Ben Müslüm Babayı ilk ''SENİ KALBİME GÖMDÜM'' şarkısıyla tanıdım ilk kıymetli şarkılarından buydu halende dinliyorum Wink
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 29, 30, 31  Sonraki
19. sayfa (Toplam 31 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering