|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
mfvc
Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 17:31 Mesaj konusu: KralTV Müzik Ödülleri |
|
|
Gerçi bir anlamı yok benim için ama yinede söyleme ihtiyacım hisettim..KRAL TV MÜZİK ÖDÜLLERİ dün akşam korktuğum başıma geldi ve ödülü TAKLİTÇİ ŞAHIS KAZANDI...Bana en çok koyan orda Emrahta yoktu gerçi ama..Türkiye^'nin İKİ BÜYÜK DEVİ MÜSLÜM BABA ve FERDİ TAYFUR dururken, bu ödülü o şahıs kazandı..Ayrıca Hakan Altun da vardı kaliteli sanatçı ve adamlardan birisi...Yani yazık diyorum sadece Müzik buysa sanatçılık buysa yazık...
Bide ARABESKFANTAZİ kategorisinde alması daha da feci bişey...Arabeskin adını kirletiyolar böle insanlar..Neyse hak etmediğin bir ödül elbet bi yerde çıkar senden merak etme...
_________________ "ArabeskFantazi" Hayat?n Ta Kendisi |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 10-May-2007 / 17:52 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
kardeş sana katılıyorum bu adamın zaten arabeskle fantaziyle alakası yok ne olduğu belli olmayan bir müzikle uğraşıyor bir de türkiyenin en iyi müzik kanalına bu gaf yakışmadı arabesk diyorlar adam pop şarkıyla ödül kazanıyor o zaman çakkıdıyıda arabeske koyda tam olsun orda müslüm baba var ferdi tayfur var mahsun var oylar fazla gelmiş olabilir ama adamın arabeskle alakası yok dün saat 01.00 a kadar bekledim baba ödül alır diye ama olmadı bu adamın müziğiyle ilgili bir kategori olduğunu sanmıyorum bu arada müslüm baba geceye katılmadı herhalde hiç göremedim
|
|
|
|
 |
Kadir
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 19:40 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
bende size katiliyorum arkadaslar! müslüm baba gercekten arabeskin ve müzik aleminin bu alanda en büyük isimlerinden biridir ve dalinda bir numaradir.zaten bu müzik ödüllerinde dönen baska dolaplar vardir bence!! yani insanlar mesajla e-maile falan oy verecekmis ve böylece sanatci ödülünü alacakmis???
bu bence külliyen yalandir!bu isler müuik sirketlerinin yada sanatcilarin anlasmalari ve torpilleriyle dönüyordur!
yazik yazik cok yazik
|
|
|
|
 |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 10-May-2007 / 21:25 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
Hanginiz oy verdi Müslüm babaya? Sormak isterim...
|
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 11-May-2007 / 00:11 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
Üzücü bir durum..Babanın Kazanamaması Kötü oLmus,ama Oy qönderin dediniz.qönderdik.. 
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
serkanvan
Üye

|
Tarih: 11-May-2007 / 00:24 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
slm arkadaşlar şahsım adına kötü bir geceydi yani beklediğimi bulamadım...Oy göndermekte bahane bence o kadar oy gönderdim ama değişen bişi olmadı neyse boş verelim bunları Müslüm GÜRSES gönlümüzün birincisi zaten...
_________________ Alayina Isyan Ölümüne (Müslüm BABA) |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 11-May-2007 / 00:35 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
bizler babaya en buyuk ödülüz arkadaslar muslum babada bize en buyuk öduldur saygılar
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
mustafa61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-May-2007 / 00:40 Mesaj konusu: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
arkadaşlar babanın birinci olması önemli değilki o zaten kendini kanıtlamış bizim gönlümüzün birincisi bir daha onun gibisi gelmez gelemez
|
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 11-May-2007 / 03:06 Mesaj konusu: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
| eskmuzik demiş ki: | | Hanginiz oy verdi Müslüm babaya? Sormak isterim... |
kardeş bizim oylarımızla olacak iş değil onlar kafalarında kurmuşlar kime ödül vereceklerini ortada bir ayıp varsa o da o öüdlü verenlerin ayıbıdır..
saygılar......
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 11-May-2007 / 03:10 Mesaj konusu: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
| harabe_gonul demiş ki: | | eskmuzik demiş ki: | | Hanginiz oy verdi Müslüm babaya? Sormak isterim... |
kardeş bizim oylarımızla olacak iş değil onlar kafalarında kurmuşlar kime ödül vereceklerini ortada bir ayıp varsa o da o öüdlü verenlerin ayıbıdır..
saygılar...... |
Önceki senelerde desydiniz anladım. Fakat bu sene bu ödül oylamaları noter huzuruyla verildi!
Ben bir soru sordum. İçinizin sesini dinleyin... Müslüm Babaya kaç kişi oy verdi?
- Ben vermedim...
|
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 11-May-2007 / 03:23 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
ben verdim ama içimden gelmedi oy göndermek çünkü umutlu değildim o ödülü alacagından........
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 11-May-2007 / 03:50 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
tek kullansam atardım
MÜSLÜM BABA mız dururken böyle kişilerin ödül alması kimin ayıbı acaba ???
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 11-May-2007 / 15:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
Babanın kazanamamasına üzüldüm...ama biz Müslümcülerde gereken desteği vermedik kendisine açık konuşalım şimdi..
Farkeder mi Müslüm Baba gönüllerimizin baştacı...Her daim 1 Numara zaten..
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 11-May-2007 / 17:54 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
ya kartdeşim madem kazananları açıklıyorlar kimin ne kadar oy aldığını söyleseler inanacağız ama biri geliyor kazanan ismail yk ne kadar oy almış yok diğerleri ne kadar almış yok tamam noter huzurunda şaibesiz ama kimin ne kadar aldığını söyle ki ne kadar müslümcüyüz bir görelim ben tam 6 ayrı telefondan oy attırdım ama o iğürenç müziği beğenenler daha çok göndermiş ne yapalım
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 12-May-2007 / 01:47 Mesaj konusu: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
| eskmuzik demiş ki: | | harabe_gonul demiş ki: | | eskmuzik demiş ki: | | Hanginiz oy verdi Müslüm babaya? Sormak isterim... |
saygılar...... |
Önceki senelerde desydiniz anladım. Fakat bu sene bu ödül oylamaları noter huzuruyla verildi!
Ben bir soru sordum. İçinizin sesini dinleyin... Müslüm Babaya kaç kişi oy verdi?
- Ben vermedim... |
o senin ayıbın o zaman bizi ilgilendirmez yani ben şahsen okul kapısında durdum abartısız 15 ten fazla kişinin telefonundan mesaj yolladım baba ya
noter huzurunda yapılmış olabilir baba dan iyi sanatçı olabilir mi ??
lütfen ya herkes birbirine ters laf söylemesin
|
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 01-Ağu-2007 / 03:10 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
Ben ortada ters bir laf görmüyorum
|
|
|
|
 |
crazycelal1
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2007 / 03:16 Mesaj konusu: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
Neden ?

_________________ Dündar, Poseidon, Eskmuzik gibi bende siteden istifa ettim !!!!!!!! |
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 01-Ağu-2007 / 03:37 Mesaj konusu: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
| Alıntı: | Mesaj hala duruyor
1537:
KRAL TV müzik ödülleri için oyunuz alınmıştır. Teşekkür ederiz |
Oy gönderdim.
Kayettim o programı, 4 gözle bekledik ama olmadı. Başımdan kaynar su döktüler sanki...
Objektif bir oylama olduğunu kabul ediyorsak bu demektir ki Müslümcüler Müslüm Baba'ya yeterince sms göndermediler, buda bizim ayıbımızdır.
Yok oylama sonuçlarında bir çelişki varsa, ki aklıma gelmiyor değil o zaman Kral Tv'yi yuhlamaktan başka elden birşey gelmez.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 01-Ağu-2007 / 03:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
yeşim salkım geçen günlerde, geçmiş dönemlerde yapılan bu ödül gecelerinin birinde hilal cebeci adlı şarkıcıya kendisinin isteği üzerine ödül verildiğini belirtti.o zamanlar star tv ve bünyesindeki kuruluşlar uzanların himayesindeydi.yeşim salkımda onların geliniydi.
bu açıklamadan sonra bu kanalın, bu organizasyonda ne kadar objektif davrandığını siz düşünün!!!!!
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Ağu-2007 / 03:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: bu kadar kolay mı be |
|
|
bu konuya benzer bir form açmıştım o ödülleridağıtanlara ayrı bir öfkem var.babaya ödül vermemek büyük bir yanlış bir okadarda ayıp. bencede danışıklı dövüş babanın tırnağı etmez hemde hiçbir rakibi
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |