|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Mp3 İstekleriniz |
| Yazar |
Mesaj |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 09-May-2007 / 19:03 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: C |
|
|
arkadaslar sefil ask ve kader ağı parcalarını paylasırsanız sevnirim...ilgi tesekkürler
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
memocan77
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 00:37 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Y |
|
|
abi benim derdimede biçare cuma günü sabahatan askere gidicem karsa eğer bulabilirsen benim uzunzamandan beri arayıpta bulamadığım hani azeri bi parçası varya YANARAM AŞKINA CAN YAR bulabiirsen çok sevinirim abi saygılarımla
|
|
|
|
 |
mahsun_kul00
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 01:15 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
rahmi abi babanın bi şarkısı vardı ismini unuttum elimde sigara şarkılar hiç susmayacak boyle sözleri vardı galiba bu labirmisin abi o şarkıyı çok saol kib
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 01:29 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| memocan77 demiş ki: | | abi benim derdimede biçare cuma günü sabahatan askere gidicem karsa eğer bulabilirsen benim uzunzamandan beri arayıpta bulamadığım hani azeri bi parçası varya YANARAM AŞKINA CAN YAR bulabiirsen çok sevinirim abi saygılarımla |
buyur kardeş >>>>>>>>> http://dosyam.net/?id=xjxmm1 <<<
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 10-May-2007 / 01:37 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| ex-arab demiş ki: | | arkadaslar sefil ask ve kader ağı parcalarını paylasırsanız sevnirim...ilgi tesekkürler |
buyur kardeş
+Kader Ağı+
+Sefil Aşk+
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 10-May-2007 / 01:45 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| EvLaTTT demiş ki: | | Kardeşlerim Babamın bi şarkısı var adını hatırlamıyorum sözlei şöyleydi aaaah aaaah yanıyorum aaah aah yanıyorum vallahi çok seviyorum diye bide senin kadar hiç kimseyi sevmedim adlı şarkılarını eklerseniz çok sevinirim...Saygılar |
+Dinleyin Beni DAğlar+
+Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim+
İşte budur farkımız,
 |
|
|
|
 |
DeCcaL60
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 02:05 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
abilerim sizden isteğim bana yuvasız kuş şarkısını yollarmısınz hiçbiyerde bulamıyorum allah rızası için biri göndersin göndermesenizde canınız sağolsun babalı günler dilerim
|
|
|
|
 |
mustafa61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 02:59 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
arkadaşlar kara bulutlar çöktü üzerimize şarkısını bir türlü bulamadım koyarsanız çok sevinirim
|
|
|
|
 |
muslumcu_006
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 04:14 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
erfan abi ellerine emeğine sağlık abi tapıyorum sana yı indirdim ama açmıyo abii tekrar upload edebilirsen sevinirim eyvallah
|
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 04:34 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap |
|
|
| DeCcaL60 demiş ki: | | abilerim sizden isteğim bana yuvasız kuş şarkısını yollarmısınz hiçbiyerde bulamıyorum allah rızası için biri göndersin göndermesenizde canınız sağolsun babalı günler dilerim |
+Yuvasız Kuş+
İşte budur farkımız,
 |
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 04:42 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap |
|
|
| muslumcu_006 demiş ki: | | erfan abi ellerine emeğine sağlık abi tapıyorum sana yı indirdim ama açmıyo abii tekrar upload edebilirsen sevinirim eyvallah |
benden olsun kardeş
+Tapıyorum Sana+
İşte budur farkımız,
 |
|
|
|
 |
DamaR-exTRa
Yeni Katılımcı

Kayıt: May 05, 2007 Mesajlar: 2 Nereden: ku$ uCmaz kéRvan qéCméz Ã?i yéRDén
|
Tarih: 10-May-2007 / 05:36 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3 |
|
|
SéLamün aLéyküm aRkada$LaR. Sizdén ßi RiCam OLuCak vaRSa ßaßaDan kaRanLık Dünyamı ékLérmiSiniz? $imdidén T$k. héR$éy qönLünüzCé OLSun...
|
|
|
|
 |
cuntaxx
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 05:43 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
abi deli olcam walla bi iki sarkı arıom bulamıom bi türlü ya banada bi yardımcı olsan he abim : 1) bir mana var sözlerinde
2)sevmek senin hakkın değil
|
|
|
|
 |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 08:36 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
AH NEYLEYİM GÖNÜL VE İNSAFA GEL İNSAFA şarkılarını eklerseniz memnun olurum arkadaşlar tşkler
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 14:49 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
CUNTXX DEMİŞ Kİ:
| Alıntı: |
abi deli olcam walla bi iki sarkı arıom bulamıom bi türlü ya banada bi yardımcı olsan he abim : 1) bir mana var sözlerinde
|
DAMLA DAMLA : http://dosyam.net/?id=cekc0w
BİR MANA VAR SÖZLERİNDE : http://dosyam.net/?id=nb4ew5
_________________ babanın oğlu osman |
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 15:01 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I |
|
|
BEKİRBEKİRR
AH NEYLEYİM GÖNÜL VE İNSAFA GEL İNSAFA şarkılarını eklerseniz memnun olurum arkadaşlar tşkler
|
AH NEYLEYİM : http://dosyam.net/?id=jq6l0w
İNSAFA GEL : http://dosyam.net/?id=8bxjym
_________________ babanın oğlu osman |
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 10-May-2007 / 15:45 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt |
|
|
| aykut_henryy demiş ki: | | ex-arab demiş ki: | | arkadaslar sefil ask ve kader ağı parcalarını paylasırsanız sevnirim...ilgi tesekkürler |
buyur kardeş
+Kader Ağı+
+Sefil Aşk+ |
tesekkür ederim kardesim ellerin dert görmesin
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
cuntaxx
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 16:25 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap |
|
|
| dertler_ demiş ki: | CUNTXX DEMİŞ Kİ:
|
DAMLA DAMLA : http://dosyam.net/?id=cekc0w
BİR MANA VAR SÖZLERİNDE : http://dosyam.net/?id=nb4ew5 |
dertler abicim saolasın ellerın det gormesin bı yurlu bulamamıstım bu sarkıları eyvallah...
|
|
|
|
 |
bekirbekirr
Aktif Üye

|
Tarih: 10-May-2007 / 16:37 Mesaj konusu: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3 |
|
|
tşkler kardeş allah razı olsun her şey gönlünce olsun
|
|
|
|
 |
gizlipsikopat
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-May-2007 / 18:38 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Y |
|
|
ölürdüm uğruna şarkısını eklerseniz sevinirim.. tşkler şimdiden...
|
|
|
|
 |