|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
zalim35
Yeni Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 06:28 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Arkadaşın dediği gibi bende esrarlı gozlerle tanıdım bıgun ortamda açtılar ondan sonra her gun dınledım sonra baba ıcın olur oldumm muslum baba sen bızım herşeyimizsin 
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 16:11 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
gökyüzü hüzünlü matem var sanki ile tanıdım 13 yaşımda
_________________ babanın oğlu osman |
|
|
|
 |
dadasemre
Üye

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 00:25 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ilk başta unutursun diye,esrarlı gözler ve bir avuç gözyaşını dinledim ve şuan tutkunuyum
|
|
|
|
 |
congarli_71
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Nis-2007 / 00:52 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
HERŞEYDE SEN VARSIN UNUTAMADIM şarkısı beni bağladı babaya 4 sene önce
|
|
|
|
 |
deli_divane
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Nis-2007 / 23:02 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Selam Olsun Tüm MüsLümcüLere Ben Babayı 10 Yaşında KüsKünüm ŞarkısıyLa TanıDım Babaya Selam:
AyNada BakTıGım yuZe KusKunum
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 22-Nis-2007 / 23:07 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bende müslüm babayı ilk ceza(yağmurlu bir günde doğdum anamdan) birde mahsun kul sarkısıylaa tanıdım iyiki varsın müslüm baba 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
ozan_16
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Nis-2007 / 23:35 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
bir bilebilsen sev bir daha kaçma gülüm adlı parçalarıyle...
|
|
|
|
 |
sahtedostlar_55
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Nis-2007 / 00:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
be babayı 5-6 yaşlarında dertler insanı ile tanıdım
|
|
|
|
 |
CEMHAN
Üye

|
Tarih: 23-Nis-2007 / 02:21 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben de müslüm baba yı ilk 'esrarlı gözler'parçasıyla tanıdım. 
|
|
|
|
 |
UmutsuZ_HayaT28
Üye

|
Tarih: 26-Nis-2007 / 15:29 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ßen hangi şarkısıyla babayı tanıdığımı hatırlamıyorum bile.ama itiraf etmeliyimki ilk tanıdığım zamanlarda hoşuma gitmiyordu.o zman küçüktüm müzikten sesten hiçbirşey anlamıyordum.ama son 1,5 senedir doğru yolu buldum.ßundan sonrada hep müslüm baba.değişmez adresim.
_________________ Yaşantımız Sanki Ateşten Gömlek. İçimizden Gelir ßin Defa Ölmek, Hakkımız Değilmi ßizimde Gülmek... |
|
|
|
 |
nevzat
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 26-Nis-2007 / 16:14 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
babayı ben ilk esrarlı gözler kasetinden tanıdım
o gün bu gündür babadan başka baba tanımam
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 26-Nis-2007 / 16:34 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ilk olarak adını sen koy ve senden vazgeçmem şarkısı oldu
|
|
|
|
 |
mazidan
Üye

|
Tarih: 03-May-2007 / 02:28 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben babayı topraktan bedene şarkısıyla tanıdım ve sonra tabiki birde talihsizler şarkısı
|
|
|
|
 |
lazkopat_028
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-May-2007 / 01:54 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
bende ilk dinlediğim sakısı orta okul 3 deydim sene 95 ilk ceza(yağmurlu birgünde doğdum anamdan)şakısıyla dinlemeye başladım müslüm babayı..
_________________ (_türkiye_türklerindir_türküm_diyenlerindir_)(alay?na_isyan_ölümüne_müslüm_baba_) |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 04-May-2007 / 17:43 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
adını sen koy-*-************************
|
|
|
|
 |
sonsuz46
Üye

|
Tarih: 23-May-2007 / 08:47 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
yıl 1990... ortaokul 3 te okuyorum... akşam ders bitince eve gitmek için dolmuşa bindim yorgun ve bitkin... teyp çalıyor ama nasıl çalıyor...
<<<< şarkılar senin için türküler senin için bilmem başka ne yapsam sevgilim senin için gönlümü nağmet yapsam saçına güller taksam az gelir anlatmaya bendeki aşkın için>>>>
hayatımda beni ilk ağlatan şarkı bu şarkı, söyleyen alemin babası müslüm gürses'tir arkadaşlar.
bir tek dileğim var- bir bakışta dalıp gittiğim o gözlerin, dinlerken hep huzur bulduğum o muhteşem sesin, neşemi kederimi acı tatlı herşeyimi şarkılarıyla dillendiren o muhteşem insan müslüm babamın ellerinden öpmek koluna giripte ebedi hatıra bir fotoğraf çektirebilmek....
!!!bu dünyayı kuran usta elbet bir gün yıkacaktır, baba sen gidersen kim yerini tutacaktır!!! 
_________________ ömer |
|
|
|
 |
trencigezgin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-May-2007 / 11:59 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben Müslüm Gürses i 25yıl önce Unutamazsın şarkısıyla tanıdım ve hala dinliyorum.
|
|
|
|
 |
sulo12
Yeni Üye

|
Tarih: 23-May-2007 / 13:43 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben ilk müslüm babayı unutmadım ve adını sen koy sarkısı ıle tanıdım ogun bugundur muslum babayı dinlerim
|
|
|
|
 |
CEMHAN
Üye

|
Tarih: 23-May-2007 / 22:19 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
müslüm babayı ilk esrarlı gözleriyle tanıdım.inşallah doğrudur
|
|
|
|
 |
zincirli_kuyu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 24-May-2007 / 00:03 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
müslüm gürsesin hayatı yaşantısı herşeyiyle varlığı yeter onu zincirli kuyu kasetiyle tanıdım bir şarkısı var hasret kalbimde yanar kor gibi sevgisiz hayat sanki susuz çöl gibi kime biraz bağlansam kaçar el gibi dert yağdırır üstüme sanki sel gibi
|
|
|
|
 |