Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - kim önce söylemiş........
kim önce söylemiş........
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
harabe_gonul
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: antakya
MesajTarih: 18-Nis-2007 / 20:28    Mesaj konusu: kim önce söylemiş........

müslüm gürses'in önceleri seslendirdiği şarkıları ibrahim tatlıses, bergen,gökhan güney gibi sanatçılarda söylemiştir hepimizin bildiği gibi.......bunlardan birkaçı

mutlu ol yeter
canım dediklerim
yıllar utansın
ututamazsın.......... aklıma ilk gelenler.....

kim daha iyi söylemiş derseniz tabi ki müslüm baba....ama merak ettiğim konu bu şarkıları kimin daha önce seslendirdiği bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşabilirler mi?

saygılar.........

1 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
1903
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 18-Nis-2007 / 20:34    Mesaj konusu: Re: kim önce söylemiş........

Kardes Müslüm Babanın MutLu oL Yeter AdLı Eseri İbrahim TatLısesten Önce söyLediğini Biliyoruz..Canım dedikLerimide Müslüm Baba İbrahim TatLıSesten önce söyLedi.YıLLar UtanSın ve Unutamazsın AdLı EserLeri Baba İlK oLarak söyLedi Diye ßiliyorum.. Wink

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 18-Nis-2007 / 21:05    Mesaj konusu: Re: kim önce söylemiş........

mutlu ol yeter ve canım dediklerimi ilk müslüm baba söyledi diğerleri hakkında bilgim yok

Kullanıcı profilini gör
merkez_tost
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 18-Nis-2007 / 21:19    Mesaj konusu: Re: kim önce söylemiş........

hepsini müslüm baba daha önce söyledi ama diğerleriyle anıldı bu da yanlış
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 18-Nis-2007 / 22:40    Mesaj konusu: Cevap: kim önce söylemiş........

hepsini baba daha önce ve daha güzel yorumladı.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Müslümcü Tarikatından
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 00:44    Mesaj konusu: Re: Cevap: kim önce söylemiş........

herşey babayla güzel babayla söğlenir gerisi yalan gerisi boş saygılar

Bütün Duygularım Ağır Yaralı"

Kullanıcı profilini gör
okan6
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 19-Nis-2007 / 02:51    Mesaj konusu: Cevap: kim önce söylemiş........

beterin beteri var önce müslüm gürses tarafından okundu yıllar sonra ebu gündeş okudu
Kullanıcı profilini gör
isyankarantep
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: antep
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 04:54    Mesaj konusu: Re: Cevap: kim önce söylemiş........

hersey müslüm gürsesle basladı ve onunlada bitecek ben ce eyvallah......

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KALLEŞ DÜNYA DAN
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 06:59    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: kim önce söylemiş........

okan6 demiş ki:
beterin beteri var önce müslüm gürses tarafından okundu yıllar sonra ebu gündeş okudu

ilk yorumlayan hüseyin altındır aynı yıllardada baba yorumladı.babanın okudğu parçaları yazmak yani kim önce okudu sonra okudu uzun iş zaman lazım çünkü bazı eserleri babadna önce okuyanda var mesela alışacağım adlı şarkıyı ilk gökhan güney okumuştur 1983 yılında.yada ağlattı kader gibi şarkılar olsun mine koşan 80 lerin başında okumuştur.unutamadım, 1985 e gökhan güney okumuştur ilk ne yapsın 1984 gökhan güney.vsvs .yani tavsiyem şu an bu işe girmeyelim sadece dinleyelim çünkü şarkı şarkı yazmaya kalkarsam baya uzun zaman alır
Kullanıcı profilini gör
muratelaldilar
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 15:38    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: kim önce söylemiş........

--------------------------------------------------------------------------------

okan6 demiş ki:

ilk yorumlayan hüseyin altındır aynı yıllardada baba yorumladı.babanın okudğu parçaları yazmak yani kim önce okudu sonra okudu uzun iş zaman lazım çünkü bazı eserleri babadna önce okuyanda var mesela alışacağım adlı şarkıyı ilk gökhan güney okumuştur 1983 yılında.yada ağlattı kader gibi şarkılar olsun mine koşan 80 lerin başında okumuştur.unutamadım, 1985 e gökhan güney okumuştur ilk ne yapsın 1984 gökhan güney.vsvs .yani tavsiyem şu an bu işe girmeyelim sadece dinleyelim çünkü şarkı şarkı yazmaya kalkarsam baya uzun zaman alır

emanet kardesıme katılıyorum.

bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı
Kullanıcı profilini gör
karaaliler
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: istanbul adana
MesajTarih: 20-Nis-2007 / 00:44    Mesaj konusu: Cevap: kim önce söylemiş........

her şey babayla daha güzel baba çok güzel yorum ve çok güzel ses çoğunlukta ilk söyleyen babadır

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: antakya
MesajTarih: 20-Nis-2007 / 02:59    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: kim önce söylemiş........

EMANET demiş ki:
okan6 demiş ki:

verdiğin bilgiler için saol emanet......

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
MesajTarih: 20-Nis-2007 / 15:28    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: kim önce söylemiş........

gökhan güney in alışacağımı önce okuduğüunu biliyorum diğerleri canım dediklerim ilk defa gitme 1986 yılında okundu
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 01:21    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: kim önce söylemiş........

bazı sanatcılar babanın söylediği şarkıları söylüyorlar inanki şarkıyı mahvediyorlar vede moralmen yıkılıyorum ibrahim tatlıses babamızın söylediği ayırdılar sevenleri şarkısını kasedine almış dinleseniz şarkıdan eser kalmamış müzik yok sesde uyum yok birde babadan dinleyin ses tonları şarkıya yakışmıyor bunların tek kelimeyle rezil söylüyorlar enim yorumum bu
Kullanıcı profilini gör
kes_muslumcu61
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 14-Eyl-2008 / 06:33    Mesaj konusu: re: yanıt: cevap: kim önce söylemiş........

mutlu ool yeter canım dediklerim ilk baba söylemiştir... yılar utansın unutamazsın zaten babadan başka kimsedden dinlemedim!!!

Sonsuzluk yolcusu varraya O benim
Her gece sarhoşum her gece Ayyaş
Bitmedi felekle yaptığım savaş
Bazen yar aldattı bazen arkadaş
ben bu hale bilmeden ge
Kullanıcı profilini gör
muslumce92
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: adana// orijinal bitlisli
MesajTarih: 14-Eyl-2008 / 06:36    Mesaj konusu: re: yanıt: cevap: kim önce söylemiş........

EMANET demiş ki:
okan6 demiş ki:

AYNEN KATILIYORUM EYWALLAH..

Nereden: Acımasız Dünyadan (İzmir)
MesajTarih: 29-Ksm-2008 / 22:54    Mesaj konusu: Re: re: yanıt: cevap: kim önce söylemiş........

babanın vurgun ve dalgalandımda duruldum parçalarını babadan önce değerli bi insan olan müzeyyan senar söylemiştir.... gökhan güney babanın unutamadım,talih kuşu,hasret rüzgarları,bir anda parçalarını seslendirmiştir ilk babaya aittir bu şarkılar....

Kullanıcı profilini gör
imparator_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 30-Ksm-2008 / 00:55    Mesaj konusu: Re: re: yanıt: cevap: kim önce söylemiş........

"Gitmeyin yıllar" şarkısını ferdi tayfur va müslüm gürses dört yıl arayla seslendirmiş. 1986 yılında "Haram oldu" albümünde ferdi tayfur 1990 yılında "Meyhaneci (kırık sazım) albümünde Müslüm Gürses....saygılar

Gururumu kırıpta sırtımdan vurmasaydın
Allah bir sevgim bir ateşlerde sen yaktın
Nasıl kıydın aşkıma şerefsizlere sattın
Kullanıcı profilini gör
suskun_ahmet56
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: siirt
MesajTarih: 30-Ksm-2008 / 04:19    Mesaj konusu: re: kim önce söylemiş........

ex-arab demiş ki:
mutlu ol yeter ve canım dediklerimi ilk müslüm baba söyledi diğerleri hakkında bilgim yok

aynen katılıyom aziz kardeşime.....
Kullanıcı profilini gör
jest_50
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: NeVŞeHiR
MesajTarih: 30-Ksm-2008 / 04:47    Mesaj konusu: Re: re: yanıt: cevap: kim önce söylemiş........

atasayar demiş ki:
babanın vurgun ve dalgalandımda duruldum parçalarını babadan önce değerli bi insan olan müzeyyan senar söylemiştir.... gökhan güney babanın unutamadım,talih kuşu,hasret rüzgarları,bir anda parçalarını seslendirmiştir ilk babaya aittir bu şarkılar....

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering