Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...
Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Yazar Mesaj
mstycl
Üye
Üye

Nereden: ?Stanbul SAr?yer
MesajTarih: 08-Nis-2007 / 14:41    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

Sevgisiz Kral Gerçekten Sana KAtılıyorum.Ama Artık BAba Eskısı Gibi Sad BİZe Hİtap Etmıo

Ayr?l?p Gitmey? Kolaym? Sand?n Kolaym?!!!
Kullanıcı profilini gör
babafan
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 09-Nis-2007 / 02:49    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

ya baba çıkıp şarkı söyleme millete dinletiyoruz ne iğrenç ses var diyor şarkılarıda katlediyorsun çıkma.. biz eski şarkıları dinleyelim baba efsane kalsın her zaman.
Kullanıcı profilini gör
makberr
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 09-Nis-2007 / 03:11    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

Baba yı görebilmek için tel örgülerden atladıgımız, üstümüzü başımızı yırttığımız günleri özlüyorum...bi daha da gelmeyecek biliyorum... Crying or Very sad
Kullanıcı profilini gör
muratelaldilar
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: adana
MesajTarih: 19-Nis-2007 / 03:54    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

Arkadaslar ole olmaz baba n solerse dınlerım.bırakın bu ıslerı kac kısı son albumunu aldı?bırakın yaaaaaaaa.baba gıder dumanla sahneye cıkarsa bıter.babanın bı agırlıgı vardı.baba nerelerdesın albumunu cıkarıp ıbo showa cıktıgında ibo babanın elını opmustu baba sımdı cıktıgında ıbo babaya arkadassı gıbı davranıyoçsımdı ıbonun babaya nasıl davrandıgı deyıl babanın nasıl agırlıgının azaldıgının kanıtı.sımdı bırılerı cıkar yok murat sen yanlıs yazıyon fılan dıye formda konusup benım canımı sıkarlar.ben sankı ıstemıyom mu babanın eskı baba olması.yav arkaadsa lar baba en son adana konserıne geldıgınde konsere 100 kısı bıle gelmemıstı.acı olan bu degıl elde kalan bıletlerı satmak ıcın babanın o zamankı son albumu kıyak bıttının orjınal cd sını ve bıletı 5 mılyona satıyolarda .neyse yıne dertlendım ama su gercek baba kendı kendını bıtırdı. ah baba be...

bizbize yeteriz
alayına rest ceken adanalı
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 01:29    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

sevgisiz kral sana katılıyorum çok güzel söyledin babamıza her şey yakışır
Kullanıcı profilini gör
bekirbekirr
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: mekansız
MesajTarih: 06-Hzr-2007 / 01:36    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

babafan ------ kimde iğrenç ses var kardeş kim şarkıları katlediyor arkadaşlarında kulak yoksa biz ne yapalım hem sen kimsin ekrana çıkıp sarkı söyleme diye konuşuyorsun terbiyeni takın senden müslümcü olmaz hadi bay
Kullanıcı profilini gör
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: acımasız dünya
MesajTarih: 03-Eyl-2007 / 00:23    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

valla ozac 44 cok dogru yazmıs keske yanlıs yazmıssın abi diyebilseydik haklısın abi malesef

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 19:29    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

[quote="senyoksundiye"]kıymetli arkadaslar
sevmek/sevgi gibi kavramlar basit izah edilecek bir husus değildir.
koşulsuz sevebilmek gercek sevginin tarifini yaparmı bilinmez ama saygı , hoşgörü , sabır bu konuya değer katan unsurlardır.
DEĞERLİ KARDESİMİZ "OZAC44" buyuk bir müslüm gürses sevgisi sonucu
bu kelimeleri sarf etmiştir ancak eleştirirken bile sectiği kelimeler gercek bir seven oldugunun göstergesi olup üzüntüsünü dile getirmeye çalışmıştır.
müslüm gürsesin basit durumlara zor durumlara kendine yakışmayacak durumlara düştüğünü ifade etmeye çalışmış arkadasımız.
müslüm gürses belki çok iyi çok seri konusamayabilir ki bu konuda gecerli mazareti var ancak arkadasımızın duyudgu gibi komik durumlara falan düşmemiştir juri uyeliğinde hatta değerli yorumlarda bulunmuş anlam ifade eden kelimeler deyimler kullanmıştır.
müslüm babamızın muzikal bilgisinin zayıf yada yetersiz oldugunu düşünen arkadaslar hata ederler . belki bir bülent ersoy gibi çok teknik konusamayabilir müslüm gürses ancak sesleri çok iyi duyar ve bilir.
müslüm gürses i kendi kalıplarımız içine sokmak hata olur arkadaslar
eskiden halk konseri verirdi diyorsunuz ;
organizasyonlar yapılıyorda müslüm gürses halk konseri tekliflerini kabul etmiyormu sanıyorsunuz artık müzik piyasası komada bir hasta gibi
mp3 denen olaylar ve özel tv sayısının had safhaya ulaşması tum müzikal organizsayonlara sekte vurdu.
düşünün bire kere müslüm gürsesin en son albümü aşk tesadufleri sever hangi tarihte cıktı ve ne kadar süre gecti ve hala yeni album yok
bu olagan bir durum mu görülmüş bir hadİse mi
koskoca müslüm gürses e bile produktorler kaset yapamıyor
senede en az 3-4 albüm çıkaran bir buyuk sanatkarın bile ki müslüm gürsesin satıs tiraj problemi hiç bir zaman olmamıştır yapımcılar buna ragmen internet yuzunden mp3 yuzunden korsan yuzunden babaya bile kaset yapamıyor.
arkadaslar hatalar tek taraflı olmaz
kendimizde de hata aramazsak gercekleri bulamayız.
korsan kaset almayacağız mp3 yerine album alacagız ki sevdiğimiz gönül verdiğimiz sanatkarlar yasabilsinler.
müslüm gürses rock festivallerinde çıkıyor diye eleştirmek müslüm gürsesi sevmekle ilgisi olmayan bir düşüncedir. bununla gurur duymamız gerekir ki
muslum girses gibi yıllarca itilmiş horlanmış tu kaka olarak adlandırılmış bir isim rock festivaline davet ediliyor ve rock severler tarafından kabul görüyor.
bu bir zaferdir bu bir basarıdır bu bir azimdir
müslüm gürses bu gun turk toplumunda zerafeti kalitesi insanlıgı magrur ve mazbut yaşam biçimi ile duygu ve düşünceleri ile kabul görmüş saygı görmüş bir beyefendi insandır ve sanatkardır.
entellektuel kesim tarafından da saygı gören ender bir isimdir.
yaşarken efsane olmuş yeri dolmayacak özüne sözüne gecmişine geleneğine insanlarına saygısı sevgisi vefası olan kıymetli bir insandır.
"SEVMEK GÜZEL ŞEY ALDANMAK ACI"
severken bizler aşırı sevgiden sevdiğimize zarar veriyoruz maalesef
sevgilimiz bizim istediğimiz gibi yasasın bizm istediğimiz gibi yesin içsin giyinsin arkadaslar secsin vs vs vs bunu uzatmak mumkun...
sevdiğimizi sevmeye devam edelim
her kese selamlar saygılar bi hatam olduysa affola[/quotyazdıkalrını tek tek okudum aynen katılıyorum sana kardes eline emeğine sağlık

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 15-Ksm-2007 / 19:57    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

sevgili arkadaslar
sevgili hemsehrim ozac44 kardesimin duygularini ve bu konu hakkindaki düsündüklerini anlayabiliyorum!
artik eskisi gibi degil müslüm gürses ama bunu söyledigi veya yorumladigi sarkilar icin yada tarzi icin demiyorum!
baba artik yaslaniyor ve sesinde eski tad,o eski girtlak yok gibi!bunu normal görmek ve abartmamak lazim!
ben eminimki 15 yada 20 yil önceki ses tonu ve yorumu olsaydi su andada o PARAMPARCA lar,o OLMAZSA MEKTUBUN lar ve nice sarkilari daha hoc ve güzel gelecekti kulagimiza!
ama su anki sesi ve yorumuda bence ayri bir tad veriyor!
bir ara demistim, müslüm gürses hep kendisini gelistirmistir,yorum olsun,tarz olsun hep diger sanatcilardan bir adim önde olmustur!
Müslüm baba Türkiyede tartisilmayacak tek sanatcidir bence
Saygi ve seyvgilerimle
Kadir
Kullanıcı profilini gör
afrikali_seyda
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: dünyanın en güzel şehri İstanbul'dan...
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 00:55    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

sonuçta hiç bir zaman eski şarkılarıyla bugünkü şarkıları kıyas edilemez buda gün gibi ortada Smile

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 04:24    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

bu konu ile ilgili olarak AKTÜEL DERGİSİNE vermiş olduğumuz röportaj da söylenmesi gerekenleri fazlası ile ifade etmiştik,BEN,DÜNDAR,M.ALİTURAN,MATSAN80,BAYAN ARKADAŞIMIZ VE OĞUZ kardeşim..
kimse artık BABA dan eski şarkılar ve damar albümler beklemesin!!buna ne yaşı itibariyle fiziki nede ciğeri elverir.diyafram bitmiştir.BUNA kimse bir şey yapamaz.
fakat,müslümcüleri üzen,hayalkırıklarına uğratan BABA nın artık çizgisinden uzaklaşmasıdır.tarzını değiştirdi.AŞK TESADÜFLERİ SEVER albümü piyasaya çıktı,çokda fazla bi tepki olmadı.çünkü o albümün yapılış amacı belliydi.BABA yı çok seven yazar MURATHAN MUNGAN nın kendi deyimiyle BABA YA aolan bir nevi vefa borcu vardı.sadece ve sadece bir şarkının hatırına yapılmış bir yapıttı.(SANA BENZİYOR adlı şarkı)
reklam ve benzeri projelerde yer alması doğaldır.AMA!sözkonusu bu projelerde MÜSLÜM GÜRSES bir mizah konusu olarak yer alıyor.ve bir çok müslümcü bunu ayıkmıyor.
ve esasında müslümcüleri de yaralayan kahreden budur.bulundukları ortamda MÜSLÜM BABA nın oynadığı reklamlardan ötürü espri malzemesi yapılmayan müslümcünün olduğuna HİÇ İNANMIYORUM.ömründe MÜSLÜM GÜRSES i dinlemeyen insanlar bile bu durumdan vazife çıkarıp makara yapıyorlar.
yazımın başındada belirttiğim üzere,sakın ola ki BABA dan eski albümlerin tadında çalışmalar beklemeyin.beklemeyelim
BABA YA yakışan,eski albümlerden en seçkin şarkıların olduğu, orjinal halleriyle cover yapılmadan klasikler adı altında bir çalışmayla sanat hayatında nokta koymasıdır.
BABA MÜSLÜM GÜRSES E yakışan son, bu şekilde olmalıdır.

Ali Tekintüre
Kullanıcı profilini gör
trabezanli61
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: trabzon
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 05:18    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

aslında öyle kolay değil ama gerçekler varken popilistliğe gerek yok ama zamana uyacağız diyede bukadarda hızlı ve bir okadarda yersiz olarak anini hamleler yapmanın anlamı yok kalıcıolmak gerek yani ekol olup olduğun yerdekal saygılarımla........................................................................?
Kullanıcı profilini gör
_rebel_
Üye
Üye

Nereden: Bagriyanik kücelerden
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 07:23    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

baba onu nekadar sevdiğimizin farkında mı?değil
eğer farkında olsa bizim nabzımızı da tutardı.
etrafında bikaç tane adam babayı yönlendiriyor,bunu bilmeyen var mı?Babanın direk cep numarasına ulaşıp aradım bi kadın çıktı ve kendisi yurtdışında dedi,ben geçmiş olsun dileklerimi iletin dedim iletilmediğine eminim.(anjio olduğu zaman)
baba para kazansın bunu en çok isteyen biziz ancak müslüm BABA bizi yok saydıkça bir iki aç kurtun masasına meze olmaktan öteye geçemez,geçemez kardeş geçer diyen aldanıyor
Müslümcü olmak müslüm gürsese ulvi bi sevgi beslemektir karşılıksız sevgi.kendine laf sölense de ona dil uzattırmamaktır.babayı bu kadar sahiplenmişken onun bize sırt çevirmesi doğru tabirle stratejik hatadır büyük hata
ama biz sevilmek için sevmedik,sevmeye devam da edeceğiz elimizden gelmez başka türlüsü
saygılar
Kullanıcı profilini gör
taruz
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 07:53    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

_rebel_ demiş ki:
baba onu nekadar sevdiğimizin farkında mı?değil
eğer farkında olsa bizim nabzımızı da tutardı.
etrafında bikaç tane adam babayı yönlendiriyor,bunu bilmeyen var mı?Babanın direk cep numarasına ulaşıp aradım bi kadın çıktı ve kendisi yurtdışında dedi,ben geçmiş olsun dileklerimi iletin dedim iletilmediğine eminim.(anjio olduğu zaman)
baba para kazansın bunu en çok isteyen biziz ancak müslüm BABA bizi yok saydıkça bir iki aç kurtun masasına meze olmaktan öteye geçemez,geçemez kardeş geçer diyen aldanıyor
Müslümcü olmak müslüm gürsese ulvi bi sevgi beslemektir karşılıksız sevgi.kendine laf sölense de ona dil uzattırmamaktır.babayı bu kadar sahiplenmişken onun bize sırt çevirmesi doğru tabirle stratejik hatadır büyük hata
ama biz sevilmek için sevmedik,sevmeye devam da edeceğiz elimizden gelmez başka türlüsü
saygılar

sehmuz bu baglılık muhtesem katılıyorum

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 16-Ksm-2007 / 18:47    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

Mahmut ve şehmuz hakikaten duygularıma tecüman olmuşsunuz kardeşlerim. 4 sayfalık konunun özeti ikinizin yazdıklarında aslında. Müslüm babayı çok özlüyoruz...

Yeni Katılımcı

Nereden: trabzon
MesajTarih: 21-Tem-2008 / 23:40    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

O artık mazide kaldı iyisiyle kötüsüyle bellimiolur belkide mazide kaldı evet artık bize hitab etmiyor am gönüllerde kaldı birkere çizgini yitirdinmi sonra birdaha yakalayamazsın .....
Kullanıcı profilini gör
BozKurt07
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Yayladan...
MesajTarih: 22-Tem-2008 / 00:12    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

Muslumcu22 demiş ki:
senyoksundiye nickı arkadasım durumu izah ettmiş bizede özeti kalmış;
1:korsan kaset sorunu
2:en büyük sorun mp3 internet dowland
3:babanın izlediği yol
4:özenti gençlik
şimdi soruyorum babadamı suc babaya değil onu bu yola girmesine vesile olan kişilerde aramak lazım o bir sanatcı tabı cıkacak bir programa bunu kısıtlayamassın eskıden televızyon yoktu kanallar yoktu o yıllarda baba zaten cıkmıyordu t v ye konserden konsere görurduk babayı şimdi türkiyede 400 televızyon kanalı var 15 sene önce 1 taneydi trt hersey bitmiş değil ama bu genclık bu mıllet özentilik yaptığı sürece hic bir şey eskısi gibi olamıyacak...saygılar

hocam iyi demişsin ama biraz çelişkili bence şöyle izah edelim

1.korsan kaset sorunu demişsin=rokc pop söyleyince korsanını yapmıyolarmı?
2.sen büyük sorun internet mp3 download=yine aynı şekilde pop rock söyleyince internette yayınlanmıyomu?
3.babanın ezelden izlediği yol arabesk değilmidir.rockmıdır popmudur?
4.özenti gençlik=rock dinleyenleri görüyoz sağından solunda küpe insanlığa sığmayan durumlar baba rock söyleyince yapmıcaklarmı bunları he arabesktede jiletliylar dersen küpe müpe takıp rezil olcama keser ölürüm....

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul bagcılar
MesajTarih: 22-Tem-2008 / 01:19    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: Müslüm Baba Efsanesi Sona Erdi...

kim nederse baba benim için özeldir kimse onun eline su dökemekez bu sevda bende bir ömür müslüm babasız hayat bana bir zülüm ölsede yaşada ben bügünleri ona borçluyum sizlere son sözüm onu evlatsız bırakmayın obizim baştacımız ne olursa olsun popta söylese rock ta söylese fark yapmaz önünde saygıyla eyilmek düşer bize sizleri seviyorum aynı müslüm babayı sevdim gibi

kaderde varmış ayrılmak isterdik biz mutlu olmak nediyelim herşey gönlümüzce olsun
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses Genel
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering