|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Özel |
| Yazar |
Mesaj |
x-kral
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 01-Nis-2007 / 17:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
arkadaaslar allah için konusun müslüm baba için deil sözüm ama bütün sanatçı camiyası sahneye çıkınca alkol alıyor bunu herkes biliyor müslüm baba onarın gözünemi batmış bence kıskanclıktan ne diyeceklerini sasırdılar 
|
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 01-Nis-2007 / 17:57 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
baba zaten alkol kullanmadıgını açıkladı. Kaç defa bunu çarpıtanlar düşünsün
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
mfvc
Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 01:03 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
Ya benide en çok rahatsız eden konu bu..Sarhoş diyorlar..Bilseler keşke..Ama Baba içsede içmesede her haliyle bizim babamızdır..Çamur atanlar utansın..Şu uzayıp giden yalanlar utansın
_________________ "ArabeskFantazi" Hayat?n Ta Kendisi |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 04:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
bu konuyu açan kişi olarak kendi düşüncelerim i söylim müslüm baba içer veye içmez ama onun kendi tarzı bu değişmez aslında içkiyle şu an ki ve seki durumunun bi ilgisi yok insanlar babayı yanlış tanıyolar ve böyle bilmeleri beni üzüyor onun için bu konuyu sizlerle paylaştım saygılar
|
|
|
|
 |
harabe_gonul
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 04:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
bence alkollü alkolsüz önemli değil.
burda önemli olan alköllü çıktığı için bizleri yani hayranlarını alköle özendiriyor gibi gösterilmesidir.bu da müslüm babayı bir çökertme yoludur.ama çıkmaz yol 
_________________ ba?r?m?za dostlar s?kar silah? bizi bu dost yaralar? öldürür... |
|
|
|
 |
yavuz_baba
Aktif Üye

Kayıt: Jan 28, 2007 Mesajlar: 173 Nereden: Sevdim O Zalimi
|
Tarih: 02-Nis-2007 / 05:39 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
kardeş bence etkisi olur. tabi bu benim fikrim. cünkü millet o kadar seviyorki. ne yapsa örnek alıyorlar. baba alkolü bıraktı kim bilir bu yüzden kaç kişidaha bırakmıstır. 
|
|
|
|
 |
kazan_55
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Nis-2007 / 22:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
babanın her turlu hali 10 numara begenmeyen dınlemesın
|
|
|
|
 |
kazan_55
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Nis-2007 / 22:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
muslum gurses demek hersey demek bence sankı sarkılarını benım için yazmış herkesde boyle dusunuyo kıme sorarsanız sorun onu dınleyen herkes sarkılarını sankı benım için yapmıs der herkese gore mutlaka bı sarkısı vardır bırakında içsin yada içmesın okadar sorun yapmayın kım anlar bu kadar kısının dılınden
|
|
|
|
 |
kazan_55
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Nis-2007 / 22:12 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
bı laf vardır ya hanı bız ıctıklerımızın degıl ıcerken dusunduklerımızın sarhosuyuz baba tam bu lafa uygun sarkılar yapıyo ıcmesekde kafamız oluyo aynen devam babayaaa dınlemeyenler kendılerı bılır
|
|
|
|
 |
fikomectin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 08:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
Şu an arabesk müzik denince akla gelen insanlara bakıldığında en düzenli yaşayan kim diye kişilerin kendilerine sormaları ve bunun cevabını alıp oturmaları lazım.Müslüm Baba yıllar önce alkolü bıraktığını defalarca açıkladı.Ölümcül kaza geçirdiğini ve hareketlerinin bu nedenle ağır olduğunu herkes biliyor ama hala alkolden dolayı böyle deniliyor,neden inanmak istemiyorlar. Bu tamamiyle çekememezlik başka bişeye yorulamaz...
_________________ HAYAT HER?EYE AMA HER?EYE RA?MEN YA?AMAYA DE?ER! |
|
|
|
 |
piratik
Üye

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 15:42 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
ama yok ya içiyor şimdi ne kadarbizi de ilgilendirmesede ben içien adam lardan anlarım benim babam amca larım dayım coocukluktan beri görüyordum içenler son 3 seneyi bilmem ama önceden içiyordu gende bunu kendine yapar bizi ilgilnedirmez

|
|
|
|
 |
_serseri_
Üye

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 15:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
müslüm baba içedim diyosa içmiyodur ama içiyosada kimse felan filan yapamaz baba her türlü milleti hem güldürüyo hemde ağlatıyoo herkezde beğenio müslüm babaya laf söleyenlerin dili 1 metre uzasın 
|
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 20:14 Mesaj konusu: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
babanın röpörtajlarını dinlemediniz galibaa kendisi bile diyor ben bu yasıma kadar cok fazla içki içmedim diyorrr
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
piratik
Üye

|
Tarih: 08-Nis-2007 / 00:49 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
yaw müslüm baba eskinden hayatı kaymış bir ara içkiden hayaat arkdaşı mıhterm nur kurtarmış onu içikiden sevretine nerdeyse kaybetmiş en sonun hayat arkdaşını yaramıyla kurtulmuuş allah şükür benim annem cok sıkkı magazintakib eder sordum ögrendim 
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Nis-2007 / 09:52 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
bu konu daha önceden de tartışılmıştı. baba eskiden sahneye alkollü çıkıyor olabilir, bu çok garipsenecek yahut kötülenecek bir durum değil. fakat artık içmediğini düşünüyorum, içiyorsa da az içiyordur o da sahneye cikmadan once degil. bunun da bas sebebi saglik sorunlari. gecirdigi kazadan dolayi kulak ve burun uzuvlari saglikli bir insaninki gibi calismiyor. haliyle soyleneni daha gec anliyor ya da duymuyor, bundan dolayi da insanlar sarhos cikmis diyor ki bu da oldukca yanlis bir kani. bana gore sagligi elverdigi surece icse de icmese de sahneye boyle ciksa da cikmasa da fark etmez.
|
|
|
|
 |
EvLaTTT
Üye

|
Tarih: 17-Nis-2007 / 16:05 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
Babamı karalamak isteyen kişilerin dedikoduları bunlar kimse aldırmasın kardeşlerim bir insanın başarısını başarılarını çekemeyen insanlar o insanı karalamak isterler Babamın durumuda bu durum...BaBa Seni Çoookk Seviyoruuumm benim tek babam...Saygılar... 
|
|
|
|
 |
zincirli
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Mar 13, 2007 Mesajlar: 293 Nereden: Ankara/Karapürçek
|
Tarih: 17-Nis-2007 / 16:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
babanın içmedigini biliyoruz fakat içse kimene içmese kimene o kendi yaşam tarzı biz karışamayız....hem ne içerse içsin baba kendini bozmuyo....bazılarıiçince kendilerini bozuyolar...
kimse babanın eline su dökemez.... 
_________________ Bütün kainatı yaratan tanrım
benimde gönlümün muradını ver.
her güne bir ümit veren allahım
benimde gönlümün muradını ver.
bir zalim aşkına kul etme beni
gercek aşka giden yolları göster...
SED@ GEBİTEKİN
https://z.mimy.org/ |
|
|
|
 |
Onur_1987
Üye

Kayıt: Apr 03, 2007 Mesajlar: 41 Nereden: Kan?m?n Son DaMLas?na Kadar JiLet At?yoruM...
|
Tarih: 17-Nis-2007 / 17:59 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
Baba İçsede İçmesede Gönlümüzde Bas Tacı......
Müslüm Baba Sen Bizim Herşeyimizsin...
|
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Nis-2007 / 21:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
Yoq Kardes Ne İçkisili Çıkması Yoq öLe bişey Hatta Bunu Müslüm Baba Kendi AzıyLa sayın İbrahim TatLıses'in Proqramında da söyLedi..
İbrahim TatLıses;
Kimi İnsanLar DiyorLar Acaba Müslüm Baba Sahneye aLkoLLumu Çıkıyor?
Müslüm Gürses;
Yoq öyLe ßirşey Sadece ßir ßardak Çay ßir tek siqara İçip qayet NatureL ßir sekiLde sizLerin karsına Çıkıyor Yorumumu İcra ediyorum..
_________________ Zamansız DöküLen YaprakLar qibi,AyrıLdık SevqiLim Doymadım Sana..  |
|
|
|
 |
mazidan
Üye

|
Tarih: 25-May-2007 / 20:58 Mesaj konusu: Re: Cevap: müslüm baba sahnelere alkollümü çıkıyor. |
|
|
bende babanın alkolü yıllr önce bıraktığını biliyorum böylesi baba için daha iyiymiş denilenlere göre benim düşüncem
|
|
|
|
 |