Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Mp3 Istekleriniz 3
Mp3 Istekleriniz 3
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 86, 87, 88  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Mp3 İstekleriniz
Yazar Mesaj
aykut_henryy
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:08    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3

EvLaTTT demiş ki:
Babamın Bulunur Elbet şarkısını isteyecektim mümkünse şimdiden tşkr...Saygılar...

buyur kardeş
Bulunur Elbet

Kullanıcı profilini gör
xtall
Üye
Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:32    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 Istekleriniz

anladım abiler baba sölememiş o şarkıyı demek :s,
acaba bu parçasınıdamı yanlış hatırlıyorum??

Hani dal çiçeğe durduğum
Suydum da nerde, aktım su muydum
Yapraklar gibi savruldum da
Kış oldum
Her kim değdi geçtiyse cana
Unuttum unutuldum

Kim gelse
Geçse artık
Bu kırık kalbimden
Can diye, dayan diye durdum

Ey aşk ben senden
Bahar umduydum
Sen yine

Kış oldun
Uzun uzun
bunu baba dan başkasınında okumuş olcaanı pek sanmıyorum çok zehirli Very Happy
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:45    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 Istek

xtall demiş ki:
anladım abiler baba sölememiş o şarkıyı demek :s,
acaba bu parçasınıdamı yanlış hatırlıyorum??

Hani dal çiçeğe durduğum
Suydum da nerde, aktım su muydum
Yapraklar gibi savruldum da
Kış oldum
Her kim değdi geçtiyse cana
Unuttum unutuldum

Kim gelse
Geçse artık
Bu kırık kalbimden
Can diye, dayan diye durdum

Ey aşk ben senden
Bahar umduydum
Sen yine

Kış oldun
Uzun uzun
bunu baba dan başkasınında okumuş olcaanı pek sanmıyorum çok zehirli Very Happy

bu şarkı babanındır kardeş ismi KIŞ OLDUM dur istersen eklerim?????

Üye
Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:49    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I

zahmet olmassa çok makbule geçer ya baydamarersin
Kullanıcı profilini gör
yavuz_baba
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Sevdim O Zalimi
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:52    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap

baydamarersin demiş ki:
yavuz_baba demiş ki:
baydamarersin demiş ki:
yavuz_baba demiş ki:
mp3 olarak var mı bilmiyorum ama müslüm gürses son pişmanlık neye yarar parcası elinde olan varsa ekleyebilir mi ?

şarkının adı olmadı yar >>>>>>>>>SON PİŞMANLIK NEYE YARAR HER ŞEYİN BEDELİ VAR OLMADI YAR<<<<<<

cok sağolasın baydamarersin .

sanırım iki isteğim kaldı. bugün bir cafede gördüm müslüm gürsesden unutulmazlar gibi bir albüm vardı. içinde mutlu ol yeter, tanrı istemezse, itirazım var, hasret rüzgarları gibi şarkılar bastan söylenmiş ve bence dahada güzel.

bunlardan mutlu ol yeter ve itirazım var eklerseniz sevinirim. umarım anlatabilmişimdir.
Wink

[b]MUTLU OL YETER<<<<

itirazım var<<<

eyvallah kardeşim allh senden razı olsun. bütün duaların kabul olsun inşallah Wink
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:54    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap

xtall demiş ki:
zahmet olmassa çok makbule geçer ya baydamarersin

buyur ozaman keyifle dinle kardeş

kış oldum<<<<<<<<<

Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 03:56    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap

[quote="yavuz_baba"][quote="baydamarersin"]
yavuz_baba demiş ki:
baydamarersin demiş ki:
yavuz_baba demiş ki:
mp3 olarak var mı bilmiyorum ama müslüm gürses son pişmanlık neye yarar parcası elinde olan varsa ekleyebilir mi ?[/quote. içi
Wink

MUTLU OL YETER<<<<

itirazım var<<<

eyvallah kardeşim allh senden razı olsun. bütün duaların kabul olsun inşallah Wink

[b]AMİN KARDEŞ AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZİN KABUL OLUR SAOL

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 04:02    Mesaj konusu:

baydamarersin demiş ki:

AMİN KARDEŞ AMİN İNŞALLAH CÜMLEMİZİN KABUL OLUR SAOL

ya kardeş kusura bakmada sanırım bi yanlıslık olmus. bu sarkılar bende var zaten. ben bugün bu iki şarkınında farklı versiyonlarının bir albümde toplu olarak gördüm.
albümde bunlar gibi sevilen parcalar vardı.daha bi hoş geldi. neyse ilgilendiğin için tekrar sağolasın.
Kullanıcı profilini gör
xtall
Üye
Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 04:12    Mesaj konusu: Re:

çok teşekkürler baydamarersin bende ilk fırsatta topicte isteklere cevap vermeye çalışıcam, hep iste iste olmaz ayıp Very Happy
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 04:35    Mesaj konusu:

yavuz_baba demiş ki:
baydamarersin demiş ki:

ya kardeş kusura bakmada sanırım bi yanlıslık olmus. bu sarkılar bende var zaten. ben bugün bu iki şarkınında farklı versiyonlarının bir albümde toplu olarak gördüm.
albümde bunlar gibi sevilen parcalar vardı.daha bi hoş geldi. neyse ilgilendiğin için tekrar sağolasın.

kardeş bir çok şarkının üzerinde oynanmıştır mesela sana en basitinden bir albüm diyeyim
ferdi tayfur müslüm gürses halk konserleri adlı albüm var
resmide budur

şimdi bu albümde bildigimziz şarkılar var eskide var bu albüme konser süsü verilmiş ve ilk sipiker geliyor sanki biie sinemadasınız gibi işte karşınızda müslüm gürses konuşuyor epey sonra baba şarkılarını okuyor milette alkışlıyor vs sonra ferdi abiye geçiyor gene anons var ve gene aynıo yani bu şekilde olabilir senin dedikelrin

ama mutlu ol yeter in plagıda var eger kayıt yapan seninkinden farklı bir kayıt yapmışsa pc ye sana normal olarak tuhaf gelir yada sendeki olabilir

eski versiyonda olsa hadi ses aynı olur ama sade müzikte deişiklik olur biri kalın biri ice olmaz mesela esrarlı gözler ilk halini dinleyelim bide son çıkanı başnda keman göremessin ama ses hemen hemen aynı bunu firmalar apıyor yada pc sine kayıt eden kişi

saygı ve sevgilerimle

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KALLEŞ DÜNYA DAN
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 06:47    Mesaj konusu:

baydamarersin demiş ki:
yavuz_baba demiş ki:
baydamarersin demiş ki:

kardeş bir çok şarkının üzerinde oynanmıştır mesela sana en basitinden bir albüm diyeyim
resmide budur

şimdi bu albümde bildigimziz şarkılar var eskide var bu albüme konser süsü verilmiş ve ilk sipiker geliyor sanki biie sinemadasınız gibi işte karşınızda müslüm gürses konuşuyor epey sonra baba şarkılarını okuyor milette alkışlıyor vs sonra ferdi abiye geçiyor gene anons var ve gene aynıo yani bu şekilde olabilir senin dedikelrin

ama mutlu ol yeter in plagıda var eger kayıt yapan seninkinden farklı bir kayıt yapmışsa pc ye sana normal olarak tuhaf gelir yada sendeki olabilir

eski versiyonda olsa hadi ses aynı olur ama sade müzikte deişiklik olur biri kalın biri ice olmaz mesela esrarlı gözler ilk halini dinleyelim bide son çıkanı başnda keman göremessin ama ses hemen hemen aynı bunu firmalar apıyor yada pc sine kayıt eden kişi

saygı ve sevgilerimle

arkadaşımızın anlatmak istediği albüm sanırım 2004-müslüm babadan seçmeler 1 adlı albüm olabilir.mutlu ol yeterin yeni versiyonu orada var.diğerlerine müzik eklenmiş tanrı istemezse,itirazım var gibi parçalara sanıyorum bu albümü diyorsun kardeş
Kullanıcı profilini gör
bozo44
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: malatya
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 10:00    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: C

ya arkadaşlar bende küskünüm parçasının eski versiyonunu rica etsem verirmisiniz? Verirseniz sevinirim....
saygılarımla
Kullanıcı profilini gör
yavuz_baba
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 16-Nis-2007 / 14:01    Mesaj konusu:

EMANET demiş ki:
baydamarersin demiş ki:
yavuz_baba demiş ki:
baydamarersin demiş ki:

resmide budur

saygı ve sevgilerimle

arkadaşımızın anlatmak istediği albüm sanırım 2004-müslüm babadan seçmeler 1 adlı albüm olabilir.mutlu ol yeterin yeni versiyonu orada var.diğerlerine müzik eklenmiş tanrı istemezse,itirazım var gibi parçalara sanıyorum bu albümü diyorsun kardeş

evet arkadaşım dediğim bu. tekrar baktım parcalara sadece mutlu ol yeter i tekrar söylemiş.diğerlerine müzik eklentisi yapılmış.öğlen elime gececek eklerim insallah Wink
Kullanıcı profilini gör
serap
Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 14:30    Mesaj konusu: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3

aşkı senden öğrendim(gazelli) adlı plağı bulamadım rica etsem eklermisiniz emeği geçen herkese teşekkürler
Kullanıcı profilini gör
EvLaTTT
Üye
Üye

Nereden: ?st/KASIMPA?A
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 19:43    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3

baydamarersin demiş ki:
EvLaTTT demiş ki:
Babamın Bulunur Elbet şarkısını isteyecektim mümkünse şimdiden tşkr...Saygılar...

bulunur elbet <<<<<<

Eyw Kardeşim sağolasın babamın parçası için...BaBama ve Herkese SAYGILAR...
Kullanıcı profilini gör
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: ==MaRDiN==
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 20:58    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Mp3 Istekleriniz 3

serap demiş ki:
aşkı senden öğrendim(gazelli) adlı plağı bulamadım rica etsem eklermisiniz emeği geçen herkese teşekkürler

buyur kardeş
müslüm baba - aşkı senden öğrendim
http://dosyam.net/?id=o8jq6t

Kullanıcı profilini gör
kerimogluzeybeg
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ?stanbul
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 22:38    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I

bende babanın al tutsakla şarkısını istiyorum hiç bi yerde bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz Rolling Eyes
Kullanıcı profilini gör
EvLaTTT
Üye
Üye

Nereden: ?st/KASIMPA?A
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 22:59    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I

Kardeşlerim babamın topraktan bedene şarkısının şiirsizi warmı bide Yaşayamadım Ölmeden öldürdün Acı yıllar Köşe kapmaca Anlatamadım şimdiden tşkr...BaBaMa ve Herkese slmlar saygılar...
Kullanıcı profilini gör
Rahmi06
Forum moderatörü
Forum moderatörü

Nereden: Elimde Değil
MesajTarih: 16-Nis-2007 / 23:27    Mesaj konusu: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap

EvLaTTT demiş ki:
Kardeşlerim babamın topraktan bedene şarkısının şiirsizi warmı bide Yaşayamadım Ölmeden öldürdün Acı yıllar Köşe kapmaca Anlatamadım şimdiden tşkr...BaBaMa ve Herkese slmlar saygılar...

Topraktan Bedene

Yaşayamadım
Kullanıcı profilini gör
kerimogluzeybeg
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ?stanbul
MesajTarih: 17-Nis-2007 / 00:01    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Yanıt: Re: Cevap: Mp3 I

arkadaşlar lutfen biriniz bana al tut saklayı yollasın kafayı yemek üzereyim hiç bi yerde bulamadım şarkıyı rica edıyorum varsa bi yardımcı olun Confused Confused
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Mp3 İstekleriniz
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 86, 87, 88  Sonraki
17. sayfa (Toplam 88 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering