|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Nis-2007 / 01:59 Mesaj konusu: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
evet dostlar bugun babanın gecmıs donemlerde katıldıgı bır ıbo show vıdosunu ızlerken baba bır uzun hava okudu o an cok duygulandım .vede babanın yaslandıgını farkettım. o an babanın olumunu dusundum. ne tepkı verırım .dıye . hungur hungur aglardım ben dostlar . neyse allah babaya uzun omur versın. sızıde uzmek ıstemezdım boyle konularda . ama duygularımı kardeslerımle paylasmak ıstedım . bır muslumcuyu ancak dıger bır muslumcu anlar. saygılar. bır gun herkez müslümcü olmasın bırakın o ayrıcalık bize kalsın
|
|
|
|
 |
|
|
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 14-Nis-2007 / 02:09 Mesaj konusu: Re: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
düşünmesi bile kötü kardeş. böyle şeyleri düşünmemek gerekir bence. neyse allah baba'ya uzun ömür versin diyelim.
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Nis-2007 / 04:21 Mesaj konusu: Re: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
Her insanda oLduqu qibi seninde düşünme haKKın var qüzeL düşünmüşsün..emeqine saqLık 
|
|
|
|
 |
ex-arab
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 07-Ağu-2007 / 17:44 Mesaj konusu: Yanıt: Re: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
| aykut_henryy demiş ki: | | düşünmesi bile kötü kardeş. böyle şeyleri düşünmemek gerekir bence. neyse allah baba'ya uzun ömür versin diyelim. |
aynen
_________________ Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da
Ancak; birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir.
Önemli olan nereye nasıl geldiğinizdir. |
|
|
|
 |
xmen
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2007 / 18:47 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
agzından yel alsın kardeş aman ha
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 07-Ağu-2007 / 19:07 Mesaj konusu: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
Bir mum nasıl olurda sonsuza dek yanabilir?
Hangi canlı geldide dönmedi geri?
Son yıllarda Baba her ekrana gelişinde, gittiğim konserlerinde, en son tarsus programında bu acı ve gerçek duygular hep aklıma gelir/geldi.
Bunlar hayatın acı gerçekleri, gönlümüz bu gerçeğe her ne kadar acı ile bakıp, bir kenara itmek istesede: yürek dayanamıyor. İnsanız...
Eğer Baba rahat ve huzurlu yaşayacaksa Allah uzun ömürler versin dileklerim her zaman onunla birliktedir.
| Alıntı: | Sevdanın batısında bir hazin gezegene düştüm.
Gözünü süzdü bu tasalı gönüle, çekildi.
Ayrılığından yüreğim yanar da gözüm yaş döker;
Gönlüm su ile ateş saçan bir fiskiyeye döndü
>>Hüseyin Rahmi Gürpınar |
Bizi duygulandırdın, eyvallah kardeş.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
tunahan02
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Ağu-2007 / 19:44 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
Ölüm acı, bu tartışılmaz bi gerçek ama işe bide şu boyuttan bakın!Arkadaşlar BABA'yı bize kim verdi? ALLAH! Onun Canını Alacak olan kim?Oda Allah!!!Bakın bu kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur Ben annemi kaybettim 4 sene evvel!üzüldümmü?hemde nasıl!!!Ama ne düşündüm?O cennete gidecek ve orda bu fani dünyada olduğundan daha mutlu olacak!BEn şuna inaıyorum o hep buralarda bi yerlerde devamlı benimle beraber.Müslüm Gürses Yani Babamız diye nitelendirdiğimiz ve o sıfata layık gördüğümüz insanda Bizim duamızla Ve Allah'ın takdiriyle cennete gidecektir!Bedeni belki bu dünyadan gidecek ama O gittiği yerde devamlı bizimle yaşacakve belkide gittiği yerde burda olduğundan daha mutlu olacak! (Söylediklerim yanlış anlaşılmalara yol açmaz umarım!)Hepiniz Allah'a emanet olun kardeşlerim!!!
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 07-Ağu-2007 / 20:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
düşünmek bile üzücü ama her insan gibi biz vya müslüm babada ölümü tadacak**********************
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 29-Ağu-2007 / 14:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
allah basımızdan eksik etmesin allah uzun ömürler versin daha babanın sölice sarkılar anlataca duygular saracagı yaralar var saygılar
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 30-Ağu-2007 / 14:20 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
[quote="Admin"]Bir mum nasıl olurda sonsuza dek yanabilir?
Hangi canlı geldide dönmedi geri?
Son yıllarda Baba her ekrana gelişinde, gittiğim konserlerinde, en son tarsus programında bu acı ve gerçek duygular hep aklıma gelir/geldi.
Bunlar hayatın acı gerçekleri, gönlümüz bu gerçeğe her ne kadar acı ile bakıp, bir kenara itmek istesede: yürek dayanamıyor. İnsanız...
Eğer Baba rahat ve huzurlu yaşayacaksa Allah uzun ömürler versin dileklerim her zaman onunla birliktedir.
| Alıntı: | Sevdanın batısında bir hazin gezegene düştüm.
Gözünü süzdü bu tasalı gönüle, çekildi.
Ayrılığından yüreğim yanar da gözüm yaş döker;
Gönlüm su ile ateş saçan bir fiskiyeye döndü
>>Hüseyin Rahmi Gürpınar |
Gereken açıkla için Sevgili Bilal Bilgi Kardeşime teşekkür ediyorum...
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 30-Ağu-2007 / 15:45 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
kimse baki değil arkadaslar bu imtihan ...Elbette gönüllerde hep bir acı kalır o sözü söğlemek istemiyorum ama allah gecinden versin saygılar...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
muslum71sukru
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Ağu-2007 / 18:32 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
Ağzından yel kardesim,Allah babaya uzun ömürler versin inşallah.
|
|
|
|
 |
karaaliler
Fanatik Üye

|
Tarih: 30-Ağu-2007 / 23:00 Mesaj konusu: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
bu konuda bilal kardeşime katılıyorum bir mum sonsuza kadar yanamaz elbet zaman gelir biter baba bir şarkısında ne diyor dünyanın kanunu bu diyor
_________________ ah felek söyle bana ne yapmam gerek hayat berbat gel bu eli saymayalım ah felek söyle bana ölmek mi gerek biz yeniden başlayalım... |
|
|
|
 |
asiceecee_44
Üye

|
Tarih: 31-Ağu-2007 / 00:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
allah korusun kardes allah babaya uzun omurler versin. onun o hos konusma tarzından bızı eksık etmesın.AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
_________________ yaşamanın kuralı nefes almaksa eger ızdırap dolu canım demekkı yaşıyormuş |
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 31-Ağu-2007 / 17:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
kurban oluyum fazla düsünme olurmu allah basımızdan eksik etmesin
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 31-Ağu-2007 / 18:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
şu yanlızlık aleminin yanlızlık hayatında bir ömür bana can veren en iyi dostum abim kardeşim babam oldu yılları devirdim onunla yattım onunla kalktım şarkılarında bir mana buldum
ve en önemliside şudur
düşün öbür dünyayı bir karıncayı bile inciltme evlar insan ol insancı ol >(sonradan insan olunmaz önce insan ol sonra insancı ol)< her şeye bedeldir
hepimiz göçüp gidecegiz
herkimki bana ölüm kelimesinden bahsedince moralim bozzulur duygular tavan yapar gecenin sessizlik ve karanlığında can çekişir yüreğim anlatılmaz hayallere dalar öylece düşünürüm
çıkışı olmayan girdaplara dalar çare ararım. çaresi yok olan tek şey vardır oda ölüm NE AŞK NE PARA NE SEVGİ sadece ölüm

_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2007 / 03:10 Mesaj konusu: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
Müslüm baba için ne söylesem azdır dünyaya onun gibi sanatcı zor gelir ama her insan gibi onunda ölmek en doğal hakkı önemli olan kalbimizin derinlerindeki yaşama mucadelesi ve sevgidir ......

|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 01-Eyl-2007 / 07:50 Mesaj konusu: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
nasılki yaşıyorsak ölmekte var bu fani dünyada önemli olan geride bıraktıklarımız babada gerisinde bi dünya servet birakacak ne mutlu bizeki onu yüregimizle seviyoruz gönlümüzle seviyoz elbet oda bizde bu dünyadan göcecegiz ALLAHIM HEPİMİZE TEMİZ Bİ ÖLÜM NASİP EDER İNŞALLAH (sormuşlar karıncaya nereye böyle .sevdigime demiş .bu ayaklarla oraya gidemessin demişler. karıncada ozaman onun ugrunda bu yollarda ölürüm demiş) eyvallahhhhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 01-Eyl-2007 / 10:37 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
| babacan1102 demiş ki: | | nasılki (sormuşlar karıncaya nereye böyle .sevdigime demiş .bu ayaklarla oraya gidemessin demişler. karıncada ozaman onun ugrunda bu yollarda ölürüm demiş) |
bu zamanda uğruna ölünecek hiç bir sevgi yok. abi
ölürsem kabrime gelme istemem akan göz yaşımı silme istemem inim inim inle istemem hiç birşey istemem misali
senin için içtiğimi kadehlerden sor abim
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 15-Ksm-2007 / 20:55 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: kardeslerim bir an düsündümde.... |
|
|
allah müslüm baba ya uzun ömürler versin...
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |