|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
alpier060606
Aktif Üye

|
Tarih: 21-Oca-2007 / 03:02 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ben müslüm babanın il dinlkedim sarkıları yıkıldım sevgilim,seni yazdım ve unutamadım sarkıları olmusutu öle bi zmanda dinlemıstımkı bu sarkıları kız arkadasımdan yenı ayrılmsıtım bu sarkılar gercekten cok etkıledı ver sonra.ne fayda,kısmetim kapanmıs sevgiden yana,ıslanmıssın,anlatamadım,gel bana doğru,seni nasıl özledim,canımı vereceğim,esrarlı gözler,hayat arkadası,derken müslüm babanın en damar en güzel sarkılarıyla tanısmıs oldum böylece...
|
|
|
|
 |
vefasizlara9034
Üye

|
Tarih: 23-Oca-2007 / 20:49 Mesaj konusu: Re: |
|
|
küskünüm
seni kalbime gömdüm
|
|
|
|
 |
BIGKING
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Oca-2007 / 19:24 Mesaj konusu: Re: |
|
|
s.a kardeşler ben babayı ESRARLI gözler sarkısı ile tanıdım eger o sarkıyı dınlememıs olsaydım suan esrr kullanmıyordum
|
|
|
|
 |
omur_turk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Oca-2007 / 21:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
oataokula gidiyodum ilk olarak acılı sewda isimli sarkısıyla tanıdım babamızı hatta hiç unutmam o sarkıyı defalarca basa alıp dinlerdim
gelde bitsin bu hasret
hasret cekilmeyen dert
boyle yasanmaz elbet
gotur beni beni mutluluklara gotur beni
aglarım aglarım hatıralara
aglarım aglarım yasananlara
askımızın sonu acılı sewda
|
|
|
|
 |
zarali
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Oca-2007 / 22:18 Mesaj konusu: Re: |
|
|
mutsuzluğum acı vermesin yanlızlığım düşündürmesin senin aşkınla çaresizliğim güzel yüreğini hiç üzmesin baharlar açsın hazanlarında ümitler yeşersin duygularında ben böyle çaresiz sen başka kollarda NE DİYEYİM SEVDİĞİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
|
|
|
|
 |
zarali
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Oca-2007 / 22:20 Mesaj konusu: Re: |
|
|
mutsuzluğum acı vermesin yanlızlığım düşündürmesin senin aşkınla çaresizliğim güzel yüreğini hiç üzmesin baharlar açsın hazanlarında ümitler yeşersin duygularında ben böyle çaresiz sen başka kollarda NE DİYEYİM SEVDİĞİM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Şub-2007 / 19:03 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bende babayı ilk gökyüzü hüzünlü şarkısıyla dinledim ve manyağı oldum
|
|
|
|
 |
aykut_henryy
Aktif Üye

Kayıt: Oct 04, 2006 Mesajlar: 422 Nereden: İstanbul/Dertliler MEyhanesinin bağrıyanık müslümcünün içki masasından
|
Tarih: 08-Şub-2007 / 19:26 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Ben Müslüm BABA'nın Esrarlı gözler şarkısı ile Adını Sen koy şarkısıyla başladım bu fanatikliğe.
_________________ Arabesktir tarzımız,
İşte budur farkımız,
MÜSLÜM BABA baş tacımız...
 |
|
|
|
 |
SAHTEDOSTLARIM
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Nis-2007 / 18:55 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
topraktan bedene-gönül nikahı
13 yaşındaydım o gün bugün yıllardır müslüm babayı dinliyorum...
|
|
|
|
 |
Onur_1987
Üye

Kayıt: Apr 03, 2007 Mesajlar: 41 Nereden: Kan?m?n Son DaMLas?na Kadar JiLet At?yoruM...
|
Tarih: 10-Nis-2007 / 19:01 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Baba Yı Gitme Sarkısıyla Tanıdım Ve hala da bıkmadan dinliyorum Baba sen olmasan biz napardık müslüm baba sen bizim herşeyimizsin...
|
|
|
|
 |
sadece_damar89
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Nis-2007 / 20:14 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
senden waz gecmem sarkısıyla tanıdım bende baba yııı
|
|
|
|
 |
mustafa61
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Nis-2007 / 20:59 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
| XarizmatiC demiş ki: | | XarizmatiC demiş ki: | | miqrop demiş ki: | | Kardeşlerim Ben BABA'yı İlk Olarak "DAĞLARDA KAR OLSAYDIM" Şarkısıyla Tanıdım Ve Hala O gün Bugündür Bıkmadan Dinlerim...DAMARDAN SELAMLAR |
İlk Dinlediğim Şarkısı ESRARLI GÖZLER |
Sonra ZALİM Ve YARANAMADIM | Ben babayı anlatamadım ile tanıdım ve bidaha bırakamadım babanın şarkılarını
|
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 10-Nis-2007 / 22:15 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
adını sen koy ve maziden biri
|
|
|
|
 |
LANGEPSON
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 10-Nis-2007 / 23:43 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
...... sevda yüklü kervanlar......
...... seni yazdım kalbime......... 
|
|
|
|
 |
ozan_16
Aktif Üye

|
Tarih: 10-Nis-2007 / 23:43 Mesaj konusu: Cevap: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
Bir Bilebilsen;Kaçma Gülüm;Sev Bir Daha;Zalim;Bebeğim adlı parçalarıyla küçükken tanıdım..
|
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 03:58 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
seni yazdım
unutamadım
yıllar uatnsın ile tanıdım babayı
_________________ ....en sonunda beni isyankar ettin.... |
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 04:09 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben kendimi bildim bileli bizde müslüm babanın albumleri vardı abim alırdı hep bense hiç sevmezdim ama bi gün seni yadım adlı şarkıyı dinledim sonra arkası geldi ve bende albümlerini almaya başladım onunla ilgili herşi araştırdım devam ettim işte böylee
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 04:11 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben kendimi bildim bileli bizde müslüm babanın albumleri vardı abim alırdı hep bense hiç sevmezdim ama bi gün seni yadım adlı şarkıyı dinledim sonra arkası geldi ve bende albümlerini almaya başladım onunla ilgili herşi araştırdım devam ettim işte böylee
|
|
|
|
 |
clgnsedat
Fanatik Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 04:11 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
|
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 11-Nis-2007 / 05:15 Mesaj konusu: Re: BABA'yı İlk Hangi Şarkısıyla Tanıdın...? |
|
|
ben 11-12 yaşlarında felandım daha önceleri müslüm babayı anlamakta zorLuk cekiyordum. Sona bir qün radyoda Adını Sen Koy adLı parcayı dinLedim ve kendimden qectim.Sona o sarkıyı bidaha dinLeme ihtiyacı Hissettim kendimde ve hemen buLdum o sarkıyı 3 qün sabah aksam dinLedim.Şimdi hepsini dinLiyoruz o ayrı konu ama Adını sen Koy'un Yeri Baskadır 
|
|
|
|
 |