|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Bulunmayan, Çeşitli Plak Şarkıları ve Diğerleri |
| Yazar |
Mesaj |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 00:31 Mesaj konusu: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
[hide:4b0575fbc0] bir fincan kahve olsam[/hide:4b0575fbc0]
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
|
|
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 02-Nis-2007 / 01:11 Mesaj konusu: Re: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
cok saol kardesım paylaşım icin devamını beklıyoruz
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
serap
Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 02:00 Mesaj konusu: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
paylaşımın için sağol aşkı senden öğrendim(gazelli) aylar geçmiyor sensiz bu plalları eklersen sevinirim
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 02:28 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
Baba selam Damara Devam. Teşekkürler Murat kardeş. Güzel bir plak parçası

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 02:50 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
| serap demiş ki: | | paylaşımın için sağol aşkı senden öğrendim(gazelli) aylar geçmiyor sensiz bu plalları eklersen sevinirim |
Aylar Geçmiyor Plaklar Bölümünde bulabilirsin

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 04:27 Mesaj konusu: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
baydamarersin saol kardeşim
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
derbederurfali
Üye

|
Tarih: 02-Nis-2007 / 23:17 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
eyvallah kardeşim hemen dinleyelim bakalım
|
|
|
|
 |
makberr
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2007 / 02:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
eywallahhh..arşive ekleyelim hemen.. 
|
|
|
|
 |
sedd521
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2007 / 02:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
yaw beni dehşet bi şarkı bu sesle mükemmel okumuş baba
|
|
|
|
 |
regalone
Üye

|
Tarih: 03-Nis-2007 / 20:40 Mesaj konusu: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
çok çok teşekkürler ellerine sağlık helal olsun bu yollar sana
|
|
|
|
 |
eser997
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Nis-2007 / 20:53 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
paylaşım için teşekkürler eline saglık Baydamar
eyvallah
_________________ dal rüzgarı affetse bile,
yaprak düşmüştür,bir kere...!
paşalı. |
|
|
|
 |
karayilan
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Nis-2007 / 01:29 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
Herkez indirmişte ben neden inderimiyorum bu şarkıyı ((
|
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 04-Nis-2007 / 02:15 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
paylasım için tesekkürler eyvallah
|
|
|
|
 |
semyh
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 04-Nis-2007 / 03:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
dinlemek lazım eyvallah . herzaman
|
|
|
|
 |
konya
Üye

|
Tarih: 04-Nis-2007 / 14:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
sağ ol eline sağlık hersey gönlünce ol.
|
|
|
|
 |
kralmuslumbaba
Yeni Üye

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 16:25 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
Saolasın bakalım kayıt neyin nesi bizdekinden farkı nedir paylaşim için saol
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Nis-2007 / 18:13 Mesaj konusu: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
kimseden alıntı deildir ve kimsede benim diyemez tüm hakları telif haklarına kadar MÜSLÜM BABAY aittir
iyi dinlemeler
|
|
|
 |
kralmuslumbaba
Yeni Üye

|
Tarih: 08-Nis-2007 / 02:51 Mesaj konusu: Yanıt: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
| kralmuslumbaba demiş ki: | | Saolasın bakalım kayıt neyin nesi bizdekinden farkı nedir paylaşim için saol |
baydamar kendi yazımı alıntı yaptım bidaha okuman için ben kayıt senin değil dedim mi bendeki kayıttan farkına bakayım dedim ki farkı yokmuş hem tekif hakkı sanatçılarda olmaz şirketlerde olur kayıtlar ise plakları alanlar tarafından sanal ortama geçirilirse kayıta geçirenin kayıtı deriz onun şarkısı demeyiz
selamlar kardeş
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 08-Nis-2007 / 05:09 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
yav arkadaşım bende sana benim diyorsun demedimki! seni anladım merak etme aynı sorunlarıyaşayanlar çok
mesela biri bişey yayınlıyor hemen ardından dieri geliyor yok o benim kyıtım sen yayınlayamassın yok olmaz yok neler yaptım bilmem ne
adam söyleyeni unutup kendi kaıtının peşine düşüyor nerede yayınlanmış kim yayınlıyor onun peşine düşüyor OZAMAN HİÇ YAYINLAMA deilmi
(kralmuslumbaba) kardeş sana söz etmedime emin ol rahat ol bizde yanlış olmaz bu şarkıyıda neden yayınladıma gelince bir arkadaş bizde başka şekli var dedi bu yok dedi ilk sende duydum dedi ondakinide ben ilk duydum ama aynı şarkıydı bilmeyen arkadaşlarıız dinlesin bilgilendirsin diye dundum tabi sendede olabilir belki bir çogumuzda vardır ama olmayanları düşünmek lazım derim tabi
telif haklarını yazmamın sebebine geleyim bazen adam alıyor diyor bunu ben kayıt ettim benim şarkım egerki şarkıyı müslüm mbaba söylemişse gerisi boştur istediginiz şekilde kullanabil,irsiniz
zaten müslüm babayı biz müslümcülerden başka kim dinlerki b plagıda yayınlamışız çokmu deilmi kardeş
hadi allaha emanet yanlış anladın bizi ama olsun olur böyle şeyler
|
|
|
 |
isyankar_24_
Üye

|
Tarih: 08-Nis-2007 / 16:19 Mesaj konusu: Re: Yanıt: Re: Cevap: | şarkı indir | Bir fincan kahve olsam |
|
|
elıne koluna saglık kardes saool
_________________ ölürsen dikilir adanaya anitin,baba bu degilmi senin kanitin.senin le asik olduk senin le agladik seninle kendimizi bulduk iyiki varsın arabeskin tacsız kralı |
|
|
|
 |