|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
Cilekes85
Aktif Üye

Kayıt: Aug 05, 2005 Mesajlar: 283 Nereden: Kayseri-Hisarcik
|
Tarih: 17-Mar-2007 / 00:49 Mesaj konusu: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
ibo denen ve gezenmi uzaymi denen bi yüz paralık babayi buraya davet ediyoruz nereden sevdim o zalimi diye başliyo hasret rüzgarlari ile bitiriyo dedi o ibo ve gezegen gerci ibo denen kendi kariştirdi. konuşmayi bilmiyor babaya laf atiyor kötü konusmak istemiyorum dinleyen anlamiştir beni bişey demiyorum ve kral fmi dinlemicem bidaha nerdeo nöbetci erdem zamani:((((bu arada can parcam müslüm gürsestende yavaş yavaş sogmaya başladim son günlerdeki hallerine bakarak umarim beni anlarsiniz başka bişi demiyorum saygılar
|
|
|
|
 |
|
|
SuGar
Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 01:07 Mesaj konusu: Re: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
ewet ibo kendini bişi zannediyo ama baba her zaman ağzının payınıo vermiştir o dj arkdaşta unutmasınki baba sayesinde ekmek yiyo
|
|
|
|
 |
KanLiGoZYaSi
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 01:23 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
bosver abi bunların alayı ırgat.konusmayi bilmiyorlar.a ya be diyorlar.yazik aciyin hallerine.ezikler.zaten adam akıllı biri olsalar Kral fmde sempazelik yapmazlar
_________________ ALémi aLém YaPan 3-5 ÇaKaLSa ; [ KraLL?k Ã?izé YaK??MaZ ArKada$ ] .. |
|
|
|
 |
eser997
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 01:30 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kardeş öncelikle eline saglık güzel bir konuya deginmişsin azda olsa bende dinledim baba ya yapılan büyük terbiyesizlikdir heleki baba nın şarkılarıyla prim yapan bi radyo kanalına yakışmıyor en güzeli o kanala takılmamak
rast gele
_________________ dal rüzgarı affetse bile,
yaprak düşmüştür,bir kere...!
paşalı. |
|
|
|
 |
By_Isyankarr
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 03:37 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
arkadaşlar şikayetimizi bu adrese e-mail atarak bildirelim.bu tür konulara sessiz kalmayalım özellikle babanın şarkılarını çalarak ekmek yiyen insanların bunu yapması zoruma gitti.
teknikdestek@kralfm.com.tr bu adresten aşırıya kaçmadan sorunumuzu dile getirelim.
_________________ Şimdi ruhumda bir yaprak dökümü
Bugünden düşünür oldum ölümü
Neyleyim artık ben dertli gönlümü
Aldı sevgilimi eller zamansız... |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 04:08 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
YAW hele şu konuyu adam gibi bi yazın hele.. ne dediler baabya.nasıl hakeret ettiler.. kelimeleri tam yazında anlayalım..
hep eksik yazmıssın ÇİLEKEŞ 85..
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 04:14 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
Kardeş nöbetçi erdem ilaç radyoda 100.8 nöbetçi erdem,afrikalı ali,rüzgar hakan,melih,ata, hepsi tam kadro ilac radyo eski kral fm djlerinin hepsi orda
boşver sen kralfmi
www.ilacradyo.com
|
|
|
|
 |
Cilekes85
Aktif Üye

Kayıt: Aug 05, 2005 Mesajlar: 283 Nereden: Kayseri-Hisarcik
|
Tarih: 17-Mar-2007 / 12:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kardeş kayseride cekmiyor o radyo
KILIK kardeş kusura bakma sinirden nasil yazdigiömin farkinda bile degilim akşama aciklamasini yaparim baştan sona
|
|
|
|
 |
kovmanicelo
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 14:48 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
bosverin kralı zaten nöbetci erdem gittikten sonra fazla kimse dinlemiyor kralfm herkes radyo ilaç dinliyor ama yaptıları cok büyük terbiyesizlik
_________________ Sen degilmisin gönlümü çalan
Simdi askima diyorsun yalan
Bana sevgilim senden dert kalan
Dön artik geri sevgime inan |
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 18:18 Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
| kılık demiş ki: | yaw hele şu konuyu adam gibi bi yazın hele.. ne dediler baabya.nasıl hakeret ettiler.. kelimeleri tam yazında anlayalım..
hep eksik yazmıssın çilekeş 85.. |
buna en güzel açıklama bendedir ! yayını baştan sona dinledim ve orada babaya kesinlikle hakaret edilmediiiiiii!!!!!!!
i.tatlıses konuk moldu muhabbet albümü tanıtım işte tecavüz olayımıymış neymiş falan derken (gezegen mehmet dj) i.tatlıses.e şu şarkıyı okurmusunuz dedi i.tatlıseste şarkıyı unuttu başka şarkı okuyor sonra dur o deildi diyor gene başka okuyor sonrada dj müslüm baba gibi oldu diyor sonra i.tatlıses tabi olabilir hem bende hem müslüm babada hemde ferdi tayfurda vs vs.diyor .
çünki:babanın kaç tane eseri var dogal olarak olabi0irrrrrrrrr
hemen hakaret etti diyerek konu açmayın ben haberini yayınlıyacagım diyordum ama bunu gördüm yayyınlamayacagım bu ne ya
ve babayla tanışmalarını söylüyor ferdi abiyle nerde tanıştıklarını orhan ,gencabayla nerde tanıştıklarını ve sonra
müslüm baba o.gencabay f.tayfur ,ve 4 cü olarak ta ben hep beraber bir konserde buluşmuştuk diyor ne güzel günlerdi diyor
not :ben i.tatlısesi sevmem dinlemem saygım vardır kral ı hiç dinlememe ama iş yerinde bir kişinin ısrarı üzerine kıramadık dinledik 
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 22-Mar-2007 / 03:28 Mesaj konusu: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
eğer muhabbet MURAT kardeşimin dediği gibi ise bunda bişey yok..
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 22-Mar-2007 / 03:38 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
kral fmin krallıgı çoktan bitmiştir brndinlmeye başladıgımda 4 kişi vardı ata,cambaz,şener,mehmet buların 3 ü radyo ilaçta yani kralı kral yapanlar kralın dışında gerisi boş kralın kral zamanında en az yarım saatta bir müslüm baba çalardı şimdi bekeleki çalsınlar dj ler 8 saat yayın yapardı şimdekiler 2 saat yapıyor zaten yarısındada gevezelik yapıyor
|
|
|
|
 |
yazyaz11
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Mar-2007 / 04:04 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
arkadaşlar dinlemedim mevzuyu ama.babaya şayet hakaret tarzında bi girişim bile olsa çarpılırlar.millet işine baksın,baba nın adını anmak bile cennete yol almaktır bi nebze.herkese saygılar,sevgliler,bol MÜSLÜM BABA lı günler diliyorum.BABALAR EKSİK GÖSTERSEDE ÇOK SEVER.
|
|
|
|
 |
kocaelili
Üye

|
Tarih: 22-Mar-2007 / 15:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
zaten paspallaştı kral artık müslüm babanın şarkılarını nerdeyse çalmayacaklar bile bide bu muhabbeti hiç anlamadım onlar kimki müslüm babanın adını ağzına alıyolar onlar müslüm babanın eline su dökebilirmiler yaaa bi daha kral dinlemek yok protesto ediyorumm
|
|
|
|
 |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 22-Mar-2007 / 22:54 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
cilekes85; "ibo denen" ne demektir? İbrahim Tatlıses'den bahsediyorsun herhalde ... Açık açık yazsaydın gerisini!
Baydaramersin olayı anlatmış, İbrahim Tatlıses'in bu muhabbet ile alakası yok. Gezegen Mehmet de sadece espiri yapmış. Programın o kaydı elimde mevcuttur. Bir ara youtube'ye upload eder, herkese dinletirim...
|
|
|
|
 |
eskmuzik

|
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 22-Mar-2007 / 23:32 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
mehmet denen dj kral fm den atıldı sanatcıları haraca bağladığı icin ve tekrar kralfm dönmuş o kişi milletin duygularını sömuruyor tepkinizi gösterın arkadaslar...
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
yusufum68

|
Tarih: 23-Mar-2007 / 18:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
boşver be kardeş.it ürür kervan yürür.bu zamana kadar hep böyle olmadımı? Müslüm Babayı dünya tanıyor.Onların attığı çamur kalmaz,izi bile kalmaz.
_________________ Ağlamayı bilmeyen gözler sevmeyi de bilmez. |
|
|
|
 |
WOLTIRRR
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Mar-2007 / 22:35 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
o adamın yani dj ne olduğunu herkes gördü arkadaşlar arkadaşlarnını nasıl sattınğını.Nö. erdemi Atayı ve dahalarını Bu adamımı orda tutanda suç arkadaşlar biz müslümcüyüz müslüm sevgisinide yeni nesillere aktarıcaz.Hangi sanatçı müslüm baba Kadar albüm yapmış:hangisi onun kadar çok seviliyor hangisinin bizim gibi hayranları var.ben bu olaya seyir kalamam. 
_________________ Kimine Göre Kral?m Kimene Göre Yalan?m Herkes Rahat?na Baks?n Ben AdaM?na GöRe Adam?m |
|
|
|
 |
yusuf
Üye

|
Tarih: 27-Mar-2007 / 15:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Kral Fmde BaBaya Yapilan Hakaret |
|
|
çok güzel tebrik ederim sizler arkadaşlar...
_________________ EVET
JİLETE SON
BABAYA
DEVAM
OKADAR...
www.kastanyusuf.ile.biz |
|
|
|
 |