|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Mar-2007 / 19:54 Mesaj konusu: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
arkadaslar baba artık eskiye dönmelidir . ben eski babayı ozledim. gerçi baba her tarzıda soyluyo ama. arebeks bi baska . artık babanın yeni arebeksleriyle kopmak istiyorum. bunun icin bizimde biseler yapmamız gerektıgını dusunuyorum . ama neler yapmamız gerektını bılemıyorum .anket duzenlenebılır mesela. baba eskıye donsun dıye . .. herkeze slm ve saygılar . yasa varol müslüm baba
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Mar-2007 / 20:07 Mesaj konusu: Re: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
kardeş müslüm babanın yaşı çok lerledi o yüzden artık babamız kendi çapınca söyleyebildigi şarkıları söylüyor arabeskide söylüyor hemde eskileri kadar güzel ama baba topluma uymaya çaloışıyor
hem arabesktende kopmamıştır baba show un ilk bölümlerini izleyenler bilir yaranamadımı nasıl okudu digerleri de süper ama babanın bildiği birşey varki arabesk albüm çıkarmadı son zamanlarda daha çok slow pop çıktı olsun biz bunlarıda dinleriz eski baba diye bişey yok baba aynı baba
eski diye ayrım yapmak yanlış olur şahsımca 60 larda neyse 2000 lerdede o sadece bir kaç tv programı haricinde oda babanın pek suçu deil saygılarımla
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 03-Mar-2007 / 21:00 Mesaj konusu: Re: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
Babayı yasatıcak olan bizleriz baba aynı değişen tekşey düzen zaman yıllardır saygılar
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
taruz
Fanatik Üye

|
Tarih: 03-Mar-2007 / 23:12 Mesaj konusu: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
bencede baba hep aynıydı herzaman değişik tarzda albümler çıkarıyordu sadece son zamanlarda biraz daha fazlalaştı ama bu demek değilki damar bir albüm yapmaz heran yapabilir ama yinede eskiler kadar olmaz çünkü zaman geçiyor ve babayada işliyor
_________________ baba müslümcü |
|
|
|
 |
sessiz_cocuk12
Üye

|
Tarih: 15-Mar-2007 / 22:16 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
baba aynı baba ama..tarzlar değişti..arabeske olan azalıyor....ve bence de müslüm babanın eski parçalarından bazılarını toplayacağı bir albüm çıkarması lazım...eğer öyle olursa süper olur..:saygılar
|
|
|
|
 |
mumya
Aktif Üye

|
Tarih: 15-Mar-2007 / 23:20 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
evet baba değişmedi ama ama yaşlandı günümüze ayak uydurmaya çalışıyor tüm sanatçılar öyle ama bir arabesk kaset çıkarsa eski günlerdeki gibi süper olur.............
|
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Mar-2007 / 15:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
Ben onu bunu bilmem ben BABAMI özledim.
|
|
|
|
 |
alpier060606
Aktif Üye

|
Tarih: 16-Mar-2007 / 18:22 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
eski müslüm babayı istiyorum böyle olmuyo baba
_________________ TaPT???M aLLaH?M SEVg?LiM SeNsiN
eN GüzEL ÇiçEktEN DahA GüZeLs?n |
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 16-Mar-2007 / 19:33 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
Zaman ilerledikçe arabesk müziği ve dinleyicileri, zaman ilerledikçe değişti. Babanın 69 larda okuduğu parçalar, 80 lerde okuduğu parçalar, 90 larda okuduğu parçalar ve günümüzde okuduğu parçalar arasındaki fark ortada. Zaman geçtikçe Hemen hemen çoğu sanatçıda okuma ve estruman değişimi gözlenmiştir. Mesela O. Gencebay ve F. Tayfur'da aynı şekilde okudukları parçalar değişmiştir.
Valla Baba ne okursa okusun, ister jaz, ister pop, isterse yabancı dildede okusa tüm parçaları baba yorumuyla dinleniyor.
Şimdi bakıyorum, babanın 80lerde okuduğu parçaları günümüz popçuları okumaya çalışmışlar, bana göre tabii okuyamamışlar. Ama baba bir başkasının okuduğu bir parçayı okuduğunda çokda güzel okumuş.

Ömrüm geçti yollarda, hep yabancı yarınlarda
Kamyonum oldu bana eş, benim gönlüm çileşeke |
|
|
|
 |
Muslumcu22
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 06, 2007 Mesajlar: 834 Nereden: Müslümcü Tarikatından
|
Tarih: 16-Mar-2007 / 22:24 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
kimse yaşamını geriye göturemez sadece anılar kalır bu olayda böğledir . baba herzaman babadır
_________________ "Aklımdan çıkmıyor veda edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı,
Beni Kalbimden Vurdu Veda Edişin,
Bütün Duygularım Ağır Yaralı"
|
|
|
 |
KanLiGoZYaSi
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 01:33 Mesaj konusu: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
artık gec arkadaslar.cünkü yani ayıp olcak ya herseeyini kaybetmis artık muslum baba.bunları söylemek cok acı ama gercekler acıdır.bırakalım baba hayatını istedigi gibi yasasın ...
_________________ ALémi aLém YaPan 3-5 ÇaKaLSa ; [ KraLL?k Ã?izé YaK??MaZ ArKada$ ] .. |
|
|
|
 |
isyankarantep
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 05:21 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
bencede artık cok geç babanın arabeske dönmesi ama eski parcalrından bi albüm cıkarsa cok iyi olur...
ne orhan neferdi kise bilmez
sen söyle müslüm baba
nereden sevdim o zalimi.....
|
|
|
|
 |
mazidan
Üye

|
Tarih: 03-May-2007 / 02:51 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
bence babayı artık rahat bırakmanın zamanı gelmiştir o bizden daha iyi bilir ama bi arabesk kaset daha çıksa fena olmazdı
|
|
|
|
 |
alkolik_06
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 17-Eyl-2007 / 17:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
zaman degişiyo insanlar degişiyo tarzlar degişiyo bakış açıları degişiyo yani asıl iş bizlere düşer babayı unutturmamak o sevgiyi hep ayakta tutmak baba herseyin en iyisini bilir o ne okursa okusun biz dinler ve severiz saygılar..
_________________ tek başımayım |
|
|
|
 |
celik_07
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 20:07 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
baba özledikkkkk seniiiiiii
|
|
|
|
 |
mahsun_kul_028
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2007 Mesajlar: 1514 Nereden: NEREYE !!!!!!!!!!!
|
Tarih: 26-Arl-2007 / 20:46 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
müslüm baba neyse o dur.. 
_________________ titriyor_elimde_ömrümle_dolu_bir_kadeh |
|
|
|
 |
muslumcu_ugur_1
Aktif Üye

|
Tarih: 26-Arl-2007 / 22:36 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
Şimdiki yaptıklarıyla değerlendirmek maziye ihanettir!!
_________________ Sevgi Sevgiyle Çoğalır... |
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 27-Oca-2008 / 20:01 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
eski babayı çok özledik ama şimdiki halide güzel zaten babanın hayatı arabesk olmuş daha ne olsun
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |
babacan1102
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 18, 2007 Mesajlar: 1275 Nereden: istanbul/adıyaman
|
Tarih: 28-Oca-2008 / 07:56 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
gelde tekrar cocuk ol bi gökhanım bak oluyomu?
bence bizler için şimdiye kadar yaptıkları yeterli diyorum
kariyerinin doruk noktasında bırakmalı aartıkk
ve zamanı gelmiş benceee..
eyvallahhh
_________________ ben dostumun kölesi düşmanımın efendisiyim..
nerdesin |
|
|
|
 |
muslumcu88
Üye

|
Tarih: 28-Oca-2008 / 08:23 Mesaj konusu: Re: Cevap: babanın tekrar arebeksse dönmesi sart arkadaslar |
|
|
babanın bize verdigi onlarca album fazlasıyla yetiyor zaten tabi gonul isterki yeni albumlerde bizi eski albumleri kadar etkilesin ama olmuyor işte napalım arabesk piyasasında eski tat kalmadıki zaten
|
|
|
|
 |