|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
berkal
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 25-Ekm-2006 / 23:26 Mesaj konusu: Aşk Pınarı Ve Ateşe Gönlümü şarkıları |
|
|
Arkadaşlar bu şarkılar lakaytça okunmuş değil, bilakis Aşk pınarı o zamanlar doğu illerinde kaset yapılırklen elazığda yaptırılırdı ve ateşe gönlüm dediğiniz o kasette orada yapılmıştır ve o kasetin ilk girişinde de zaten anons yapılıyor ve kasetin çıkarıldığı yerin adresi veriliyor. bu kaset elazığ kasetidir. ibrahim tatlıseste meşhur olmadan önceki zamanlarda da oraya gitmiş ve elazığda da buna benzer bir kaç kaset çıkarmıştır. Aşk pınarı için de 80 li yıllarda bir kasetin demosu olarak söyleniyor, yok kardeşim o kasette o kadar enstümentallere az olamaz, sadece bağlama ve bir kaç yan çalgı var o kasette çok öncelere aittir.
|
|
|
|
 |
ozgur1982
Üye

|
Tarih: 21-Arl-2006 / 05:50 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bu parcalar nevzat altıntasa aıttır bılal bu ısı sen cozebılırsın sen belırtırsen belkı ınanırlar nevzat altıntas anteplı yerel bır sanatcıdır atese gonlum olarak bılınen kaset 84 yılında antepte halen faalıyette olan ozkan plaga okumustur ask pınarı dedıgınız calısmayı ıse 89 yılında su an kapalı olan bır ben studyosunda arkadas ortamında ısteklerı seslendırmıstır neyleyım ben malı onsuz dunyada adlı turkunun soz ve muzıgı kendısıne aıttır mesam kayıtlıdır gulom parcasına gelınce 1985 yılında gulom yoktu soz ve muzık fatıh kısaparmaga aıttır cıkısı 1989 yılına denk gelır ılk kez fatıh kısaparmak okuduguna gore nevzat altıntasta ıstek dogrultusunda seslendırmıstır bılal anteptesın ıstersen bu bılgılerı bı arastır bunları nevzat altıntasın kendısınden aldım halen ınanamayan arkadaslar aneyleyım ben malı parcasının hem 89dakı ask pınarındakı halını hemde 2006 da yıne sutudyoda demo olark okudugu halını dınletırım bu halı yanlızca bende mevcut elenor fırmasına muhtesem candan elımle teslım ettım dınlettım bu demo sırf bu ıs ıcın hazırlandı arkadaslar dayanagımız olmadan konusmayız sıze bır onerı unkapanında burhan bayarı gorurusenız bu kayıtları dınletın 1985de sızın fırmanıza muslum gurses demo okumus deyın olurmu bakalım sıze nasıl yanıt verecek
|
|
|
|
 |
bodyman
Üye

|
Tarih: 23-Arl-2006 / 07:30 Mesaj konusu: Re: |
|
|
çok tartışıldı bu albümler ama sonuç ne oldu bilemiyorum ama güzl şarkılar var içinde
|
|
|
|
 |
nehircilik
Üye

|
Tarih: 23-Arl-2006 / 07:49 Mesaj konusu: Re: |
|
|
valla ellerine sağlık güzel işler yapıyosun
_________________ ac?mas?z dünya aman vermedi...
kim demi?ki sarho?luk kötü bir?ey diye biz her?eyimizi ay?kken yitirdik ... |
|
|
|
 |
sev_yeter25
Üye

|
Tarih: 24-Arl-2006 / 04:12 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bilgilendirdiğin için teşekürler eksik olma emanet gardaş
|
|
|
|
 |
zehirli_deli
Üye

|
Tarih: 24-Arl-2006 / 05:44 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bilgilerin için saol
|
|
|
|
 |
bmelodi
Yeni Üye

|
Tarih: 28-Arl-2006 / 16:56 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bu şarkıları seslendiren bence müslüm gürses diil
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 11-Oca-2007 / 16:33 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Sağolasın
|
|
|
|
 |
aska_tovbe
Yeni Üye

Kayıt: Jan 10, 2007 Mesajlar: 26 Nereden: yolun bitti?i yer
|
Tarih: 11-Oca-2007 / 17:52 Mesaj konusu: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu alb |
|
|
bilgilendirdiğin için teşekkürler
|
|
|
|
 |
BaTuHaN58
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Oca-2007 / 18:40 Mesaj konusu: Re: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu |
|
|
saol kardes
|
|
|
|
 |
BaTuHaN58
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 11-Oca-2007 / 18:41 Mesaj konusu: Re: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu |
|
|
ya kım bmelodi bıde muslumcuyum dıye gecınıyon
|
|
|
|
 |
Rahmi06
Forum moderatörü

|
Tarih: 11-Oca-2007 / 19:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu |
|
|
Ateşe gönlüm demosu mevcut ama aşk pınarı demosundan bayağı eksiğim var eğer upload ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler. Ayrıca isteğimi yanlış yere yaptıysamda affedin lütfen.
|
|
|
|
 |
KRAL__
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2007 / 17:11 Mesaj konusu: Re: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu |
|
|
Saol kardes
|
|
|
|
 |
mlx2031
Aktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2007 / 18:43 Mesaj konusu: Re: Cevap: aşk pınarı ve ateşe gönlüm demo şarkıların olduğu |
|
|
ben bu albümlerin kesinlikle babaya ait oldugunu düşünüyorum velevki babaya sesi bu kadar benzeyen başka bi sanatcı olsun ve bu kadar da damar okuya bilsin bu adam neden meşdur olmamış etrafımızda sanatcı adı altındqa birçok boş teneke varken bu adamın parlaması gerekmezmiydi babaya sesi benzeyen bi yöndende babanın vasıtasıyla ekmek kazanan meşhur sanatçılar var bunlatrdan en tanıdıkları erol budan,hakan taşıyan son zamanda hakan gürses bu yorumcuların arasında en benzer ses bence erol budan ama gerçek müslümcü bi arkadaş çok rahatlıkla farkı anlar ama yinede konuyu daha reel ortaya koymak için nevzat altıntaş diye anılan yorumcunu diger yorumlarından birkaç şarkıyı yüklesin konu ozaman daha açık bi şekilde tartışılır ve daha rahat anlaşlır ben google da arama yaptım ama böle bi sanatçı bulamadım konunun çözüme kavuşması için acilen yüklemeyi bekliyorum diger şekilde her kafadan bir ses çıkıyo
|
|
|
|
 |
dertler_
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Şub-2007 / 19:10 Mesaj konusu: Re: |
|
|
aekadaşlar bu ateşe gönlüm vede aşk pınarı babanın değil o sölemiyo isminide unuttum ama baba değil korsancıların işi baba diye piyasaya sürmüşler
|
|
|
|
 |
SevmeMeli
Üye

|
Tarih: 09-Şub-2007 / 09:00 Mesaj konusu: Re: |
|
|
anlayamadıgım kardeş dedigin şarkılar bir albüm içinde toplanmış olamaz cünkü aşk pınarı ve ateşe gönlüm özkara abinin kesin olarak nevzat altıntaş dedigi vede bir cok bilirkişi tarafından nevzat altıntaş oldugu söyleniyor bencede öyle bu şarkılardan oluşan bu iki albüm hepsi baba ama aşk pınarı ve ateşe gönlümle beaber aynı albümde yayyınlanmış diyosun bu benim kafamı karıştırdı kardeş bu albümler sende varmı bi yanlışın olmasın bilgilendirisesn sevnirim..
|
|
|
|
 |
Muratcan56
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Şub-2007 / 18:39 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Allah rızasi için biz müslüm gürsese ulaşamayızmı yaw kendisenden öğrenmek daha sağlıklı olmazmı lütfen rica ediyorum bu konu benimde çok kafamı kurcalıyor ben gönülden inanıyorum müslüm gürses olduğuna ama o çıkmassa hakkaten tanımıyorum bunca yıldır boşuna dinlemişim gibi hissedecem ne olur ufak çok ufak bi görüşme ihtimali olan biri varsa sınırları zorlasın....
şimdiden teşekkürler
ayrıca emanet ellerine sağlık bu iki albümü arşive eklemeni dört gözle bekliyorum
saygılar....
|
 |
buraxbey
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Şub-2007 / 21:51 Mesaj konusu: Re: |
|
|
Çok ta iyi değil ya ben dinledim nedense sevemedim
|
|
|
|
 |
_rebel_
Üye

Kayıt: Jan 14, 2006 Mesajlar: 98 Nereden: Bagriyanik kücelerden
|
Tarih: 11-Mar-2007 / 02:52 Mesaj konusu: Re: |
|
|
aşk pınarı ve ateşe gönlüm müslüm babaya aittir
ya da şöle bi alternatif var bazı uyanıklar babanın bikaç şarkısıyla sesi ona benzeyen birinin bikaç şarkısından karıştırıp bi kaset yapmışlar malı götürmüşler
|
|
|
|
 |
berdush33
Üye

|
Tarih: 17-Mar-2007 / 03:09 Mesaj konusu: Re: |
|
|
emeğine sağlık