Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.
Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
yusufum68
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Aksaray
MesajTarih: 17-Arl-2006 / 09:02    Mesaj konusu: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

Arakadaşlar Msülüm Babayı gördüğüm bir rüyamı sizlerle paylaşmak istedim.
Bir çoğunuzun bildiği gibi ben Aksaray ilinde ikamet ediyorum.Rüyamda Müslüm Babayı Aksarayda TRT'nin de canlı yayın yaptığı bir konerde gördüm.Aksaraylı hemşehrilerim bilirler.Konser Cezaevi ile DSİ arasında bir yerde oluyor.Konserin bitmesini bekliyorum.Konser bitince kulise doğru giden Müslüm Babaya yaklaşıyorum.Müslüm Baba imzaya gelen bir hayranı sanıyor beni.Ben ona açıklıyorum.Ona diyorum ki:"Baba ben muslumcu.com radyosu dj'yim."Anladım gel diyor bana.beraber gidiyoruz kulise.Sonra saz ekibi ile bir araca biniyorlar.Araca binerken büyük bir hayran kitlesi etrafını çeviriyor.Tam araca binip ilerleyecekleri sırada araç Stop ediyor.Baba iniyor.Aracı iterek çalıştırmaya uğraşanlarla birlikte bizden uzaklaşıyorlar.Ben aradığım fırsatı bulmanın ferahlığı ile Müslüm Baba ile kanalboyundan çarşıya doğru yürüyorum.Araç gözden kayboluyor.Ben bundan sıkılmıyorum.Seviniyorum.Çünkü Müslüm Baba aracın gitmesi ile bana kalıyor.Daha uzun süre birlikte olma fırsat doğuyor bana.
Bundan sonra uyandım arkadaşlar.Ama hala rüyamın etkisinde uyandım.Unutmamak için gördüklerimi sürekli hafızamda tekrar ettim.Ve o an bu rüyamı sizlerle paylaşmayı kafama koydum.İşte paylaşıyorum.

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: İSTANBUL
MesajTarih: 21-Arl-2006 / 20:37    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

yusuf abi müslüm babayı rüyada görmek bile çok büyük bir zevk olsa gerek.inş rüyan gerçek olur rüyandaki gibi babayla yürüme fırsatı bulur ona sitemizden bahsedersin.darısı başımıza...

bir sanattır onu anlamak
müslümcü olabilmek sanattır
sanatımızı dogru icra edelim
babamıza zarar vermeyelim.
ne mutlu müslümcüyüm diyene...

isyankar mustafa
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 26-Arl-2006 / 22:38    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

Eyvallah Yusuf abii...işallah Müslüm Baba ile rüyan gerçek olur...bizlerle paylaşırsın...Darısı ben ve benim gibi Müslümcülere nasip olur işallah...

tatanga54
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: sakarya
MesajTarih: 28-Arl-2006 / 05:09    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

ABI walla ınankı bende bı gece gordum babayı ruyamda
ama o gece moralım nası bozuk manıtadan ayrılmısın kafam bi milyon

neyse ruyaya geleyım babayı bole bı evın kıler bolumu gıbı gızlı bı yerde goruyorum arkası donuk rafda bıseylerle ugrasıyo ama benı tanıyomus sankı ruyasında gırıyorum bende odaya selamun aleykum dıyorum agır bı tonda aleykum selam evladım hosgeldın dıyoo.var mı bı seyler dıyo:D sonra ya baba walla aksam ıctık dıyorum ama kahrolmusun ruyamda o kahırla uyandım ruyamda aglıcaktım neden hepsını ıctım dıye sankı gelıp ıstıcek dımı... Very Happy
ama ne bılım ıste bana ole geldı moralım bozuk uyandım neyse sızınle paylasmak ıstedım sende ruyanı paylasınca
Kullanıcı profilini gör
arslanbeylihaka
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
MesajTarih: 30-Arl-2006 / 23:31    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

valla çok güzel bir rüyaymış Wink Cool

SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: maziden bir yer
MesajTarih: 03-Oca-2007 / 18:08    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

güzel rüya

Bunları kimseye anlatamadım
Kullanıcı profilini gör
baydamarersin
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Bilsinler..
MesajTarih: 17-Şub-2007 / 03:08    Mesaj konusu: Re: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

bende gördüm ama ozaman dj degildim tabi Smile

inşallah rüyan ve rüyalarımız gerçek olur yusuf abim inşallah o günleride görürüz

inşallah babayla aksarayda yan yana yürürsün Smile

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 13-Mar-2007 / 15:53    Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

abi kalbinin güzelliği önce rüyana sonrada dilene taşmış seviyoruz seni yusuf abi allah gönlüne göre versin.

MesajTarih: 24-Mar-2007 / 10:53    Mesaj konusu: Yanıt: Cevap: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

taruz demiş ki:
abi kalbinin güzelliği önce rüyana sonrada dilene taşmış seviyoruz seni yusuf abi allah gönlüne göre versin.

eyvallah tacettin kardeş.bizde sizleri seviyoruz.

MesajTarih: 04-Nis-2007 / 04:35    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

tüm dünyayı ayaklarım altında görmektense,müslüm babayı rüyamda görsem yeter.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara,çankaya
MesajTarih: 04-Nis-2007 / 05:09    Mesaj konusu: Re: Yanıt: Cevap: Müslüm Babayı Rüyamda gördüm.

hayırdır işallah yusuf abi...

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering