Tarih: 13-Arl-2006 / 03:40 Mesaj konusu: Re:
bence en ama en super tam benlık dedıgım sarkısı
ayrımcılık gıbı olmasın ama yaşayamadım mahsun kul ve ıslanmıssın arkadas bu 3 sarkı ben hastasıyım
ozellıkle yasayamadım ın basında sıır gıbı okuyor varya baba ıste o zaman kopuyorum
Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
Tarih: 18-Arl-2006 / 20:26 Mesaj konusu: Re:
benim en sevdiğim şarkıları öncelıkle karanlıkdünyam ve garip dünya,acımasız dünya,aklı yok,ağlatan yıllar,cezamı çekiyorum,anlatamadım ve yaranamadım albumunde ki tum sarkılar en begendıgım albumu ıse guldur yuzumu tovbe ettım gozunden tanırım maziden biri
Kayıt: Apr 05, 2006 Mesajlar: 606 Nereden: adana// orijinal bitlisli
Tarih: 18-Arl-2006 / 20:27 Mesaj konusu: Re:
benim en sevdiğim şarkıları öncelıkle karanlıkdünyam ve garip dünya,acımasız dünya,aklı yok,ağlatan yıllar,cezamı çekiyorum,anlatamadım ve yaranamadım albumunde ki tum sarkılar en begendıgım albumu ıse guldur yuzumu tovbe ettım gozunden tanırım maziden biri
Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
Tarih: 18-Arl-2006 / 21:04 Mesaj konusu: Re:
Bende size Müslüm Babanın en güzel şarkılarını takdim edeyim,bırakıp gitti,sevdikçe sayende günahkar oldum,ben aşkın kahrını çekemez oldum,yalnızlar rıhtımı,ağlanmazmı,ne fayda,bir gülsen yeter,anlatamadım,aklı yok,bir fırtına kopacak,hasret rüzgarları,yıkıldım sevgilim,kısmetim kapanmış,biranda,usandım,unutamazsın,unutursun diye,konuşsana birtanem,haberimiz yok,yıkıla yıkıla,yazık,yaranamadım,silinmeyen hatıralar,küskünüm,mahsun kul,o sen değilsin,sahte dostlar,seni kalbime gömdüm,seni yazdım kalbime,bir güzel sevmiştim yanağı gamze,unutamadım,ağır yaralı,düşmanmı olduk,esrarlı gözler,gidecek birgün,gitme,gel bana doğru,iki damla yaş,güldür yüzümü,dinleyin beni dağlar,yanarım aşkın elinden,bilemem,hicran yarası,hangimiz sevmedik,herşey gönlünce olsun,alışacağım,benim kaderim,bir kadın tanıdım,yıllar utansın,nazar,nerden bilsinler,unuttum bilsin vs.
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Kayıt: Oct 14, 2006 Mesajlar: 240 Nereden: MARDİN KALESİNDEN
Tarih: 18-Arl-2006 / 21:08 Mesaj konusu: Re:
Bende size Müslüm Babanın en güzel şarkılarını takdim edeyim,bırakıp gitti,sevdikçe sayende günahkar oldum,ben aşkın kahrını çekemez oldum,yalnızlar rıhtımı,ağlanmazmı,ne fayda,bir gülsen yeter,anlatamadım,aklı yok,bir fırtına kopacak,hasret rüzgarları,yıkıldım sevgilim,kısmetim kapanmış,biranda,usandım,unutamazsın,unutursun diye,konuşsana birtanem,haberimiz yok,yıkıla yıkıla,yazık,yaranamadım,silinmeyen hatıralar,küskünüm,mahsun kul,o sen değilsin,sahte dostlar,seni kalbime gömdüm,seni yazdım kalbime,bir güzel sevmiştim yanağı gamze,unutamadım,ağır yaralı,düşmanmı olduk,esrarlı gözler,gidecek birgün,gitme,gel bana doğru,iki damla yaş,güldür yüzümü,dinleyin beni dağlar,yanarım aşkın elinden,bilemem,hicran yarası,hangimiz sevmedik,herşey gönlünce olsun,alışacağım,benim kaderim,bir kadın tanıdım,yıllar utansın,nazar,nerden bilsinler,unuttum bilsin vs.
_________________ o eşsiz hayalin her an karşımda...
gözyaşlarım çağlar her anışımda
ayrılık şarabı gönül tasında...
içmeden yıkılmış sarhoş gibiyim...
Tarih: 21-Arl-2006 / 16:01 Mesaj konusu: Cevap: En Çok Beğendiğiniz Şarkısı!
biz muslumcuyuz susarsak gunes dogar konusursak ay yanar i s y a n ı m ı z d a kıyamet kopar ama bırını seversek yuregımızden kan akar babanın en sevdıgım sarkısı denedım unutursun diye sefil ask yaranamadım yasayamadım agla kalbim zalımsın yar ne fayda bır kadeh daha ver sebepsız ayrılık umutsuz hayat ıssız geceler neyse bu kadar yeter yıne damara gırdı dertler ınsanı