Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu...
Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu...
Sayfa Önceki  1, 2

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Show Programları ve Konuk Olduğu Programlar
Yazar Mesaj
damar81
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
MesajTarih: 03-May-2006 / 20:49    Mesaj konusu:

Poseidon kardeşiminde dediğine katılıyorum müslüm baba her şarkısında belli yerlerde ses tonunu yükseltir ve şarkıları çok rahat içinden geldiği gibi okumaya çalışır.Bazı sanatçılar ise öyle yırtarlar ki kendilerini Question
Kullanıcı profilini gör
gokhan_MUSLUMCU
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: iatanbul
MesajTarih: 08-May-2006 / 21:02    Mesaj konusu:

yıldız tilbeyi yürekten kutluyorum ki o eski parçalarını okuduk sözüne de katılıyorum çün kü teoman vs bunnar basit sanatçılar vede basit parçalar dır ben ce müslüm baba yı baba yapan da zaten eski parçaları vede agar başlılıgıdır eyvallah
Kullanıcı profilini gör
gokhan_MUSLUMCU
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: iatanbul
MesajTarih: 10-May-2006 / 00:51    Mesaj konusu:

BABA NIN ESKİ SESİ ŞİM Dİ KİNİ TUTMAZ TABİ İNSAN OĞLUDUR İLLAKİ SES DE DEĞİŞİKLİKLER YAŞANIR BU ONUN SUÇU DEĞİL ESKİSESİ ÇOK MÜTHİŞ Dİ ŞİM Dİ BAZILARI MÜSLÜM GARGA OLDU BİLMEM NE VS GİBİ ARGO KELİMELER KULLAN MAKDA AMA YANLIŞ LARININ FARKIN DA DEGİLLER SESİ ESKİSİN DEN KÖTÜ DE OLSA O BABA BABA BA BA O KADAR
EYVALLAH
Kullanıcı profilini gör
MaviYelek
Üye
Üye

Nereden: ADANA/merkez
MesajTarih: 10-May-2006 / 02:50    Mesaj konusu:

geçtiğimiz yaz babanın canlı söyleyişini ben de dinledim pek eskisi gibi değil gerçekten de ama ben hiçbir şarkıcının veremeyeceği müzik zevkini müslüm gürsesten aldım,zaten hayranım o akşam performansı mükemmel değildi ama internetten indirdiğim bir canlı şarkısı var ibo show da söylemiş;göl başına vardım gülleri çoktur,güzeller geçiyor sevdiğim yoktur diye...tek kelime ile harika ve orada ibo eşlik edemiyor babaya...tam olarak bilemiyorum eskisi gibi söyleyemiyormu diye ama bildiğim müslüm babayı sevdiğim.
Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 05-Hzr-2006 / 23:26    Mesaj konusu:

Evet arkadaşlar esas sorun ne biliyormusunuz 'Eşref saati' kendi haline bırakıldığında ve özellikle müziksiz sadece çıplak sesle okuduğu canlı performans şakılarını dinlediyseniz eski sesinden hiçbir şey kaybetmediğini göreceksiniz. İbo shov da Kalbimdeki Serseri şarkısının nakaratını okurken ben kendimden geçtim tüylerim diken diken oldu. Müthiş bir ses ti ve gözlerim dolarak titreyerek dinledim. yine aynı programda ayrılık kolay değili de aynı performansla okudu anladım ki kafası rahat olunca ve birazda o programda İbo onun eski parçalarını okumasını isteyip onore etmeside etkili oldu yine Beyaz show da da aynı şekilde haydar haydar ve trt de paramparça, olmadı yar ı müziksiz çıplak sesle okumuştu ve sesi eskisinden hiçbirşey kaybetmemişti. Ayrıca İbo show da tatlıses onun rüzgar söylüyor şarkısına ayak uydurmaya çalışıp yanından bile geçemediğini görünce her şarkıyı okumak her babayiğidin harcının olmadığını ve babanın neden farklı olduğunu da ortaya koymuş oldu. Yine aynı programda 'ben derdimi söylesem suda yanar balıklar' uzun havasını da mükemmel söyledi fakat tatlısesin gazabına uğradı o uzun hava tamamlanamadan yarıda kesildi ve tatlıses baba bu da nerden çıktı ne demek suda yanar balıklar dedi Babanın daha ne cevherleri var da bilmiyoruz. Asıl en büyük sorun ne biliyor musunuz arkadaşlar. Baba çok ama çok geç keşfedildi. O en verimli en ölümsüz parçalarını söylediği zamanlarda bu televizyonlar olsaydı o şarkıları ondan o zamanlar dinleyebildseydik ne harika olacaktı. En çok buna hayıflanırım. Şimdi enteller eski kasetlerine hücum ediyor oysa o 40 yıldır Baba ve o nun birgün böyle farkedileceğini de adım gibi biliyordum. Çünkü böyle bir yorumcu dünyada yok tu. Ne mutlu ki ben Müslümcüyüm ve ne mutlu ki ben onun bu farkını yıllar önce anlamışım şimdi Müslümcü olmak moda ve benim Müslümcü olduğumu bilen arkadaşlarım şimdi bana hakkımı geri iade edip onlarda babayı dinliyorlar.... Evet bu gün herkes Müslümcü ...

Üye
Üye

Nereden: hatay
MesajTarih: 05-Hzr-2006 / 23:49    Mesaj konusu:

baba bi sev yeter dese başka bise istemem yani onu okusa çok iyi olur

her?eysiz olur SENS?Z_OLAMAZ
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 01-Tem-2006 / 16:10    Mesaj konusu: müslüm baba ve basın

dündar abiyi kutlarım...çok güzel anlatmışsın abii ağzına sağlık...ben müslüm gürsesin şarkılarıyla büyüdüm...
hayata küstüm tek ilacım müslüm....
Kullanıcı profilini gör
_isyankar_74_
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06-Tem-2006 / 17:45    Mesaj konusu:

çok güzel bi program olmuştu...
dündar abiyi de kutlarım..çok güzel anlatmış..yüreğine sağlık abii Arrow

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 21-Ağu-2006 / 21:51    Mesaj konusu:

dündar abii zaten olayı anlatmışş...söylenecek bişey yok bize Arrow Arrow Arrow Arrow düşüyor...

chakal_18
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 28-Ağu-2006 / 04:27    Mesaj konusu: yorum

baba tam bir baron yaw o bakışlarıyla ağırlığıylayıldız tilbenin programında kurşun döktürdü adeta arkaşlar size soruyorumya bana mesaj atarsanız sevinirim şu soru aklıma takıldı baba derin devletmi ülkeyi baba yönetiyor sanki??? heryerde adı anılıyor

Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 29 Dakika Sonra Yollandı..:

dündar a helal olsun yani yakışır ona onu kutlarım??? Twisted Evil
Kullanıcı profilini gör
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
MesajTarih: 28-Ağu-2006 / 14:03    Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses, Yıldız Tilbe'nin Konuğuydu...

Admin demiş ki:
Arkadaşlar bu programı bende izledim, gerçekten M. Gürseste eski performansını göremedim. Confused
Bu beni gerçekten çok üzüyor, sanırım sizi de...
Artık herşeyin eskisi gibi olmayacağı gerçeğine kendimizi yavaş yavaş alıştırmalıyız Shocked
Yaşlılığı ve rahatsızlıklarından dolayı kaynaklanıyor bu sorunlar, forumlarımızda birçok kez tartıştık bu konuları.
Ama biz her zaman M. Gürses'e desteğiz, gönül verdiğimiz sanatcımıza sonuna kadar destekçi olarak kalacağız.

Kullanıcı profilini gör
RaGe
Üye
Üye

MesajTarih: 06-Eyl-2006 / 16:22    Mesaj konusu: tşk

mek vermişsin eline saglık tşk eyvallah
Kullanıcı profilini gör
KENAN_61_TS
Üye
Üye

MesajTarih: 31-May-2007 / 05:20    Mesaj konusu: Re:

arkadaslar hangı sanatcımızın sesı genclıkdekı gıbı çıkıyor ve şarkıları eskısı gıbı yorumluyor hiç birisi ıllakı muslum babadada degısıklık olucaktır herkezde olduıgu gıbı ama muslum baba gene kendıne has yorumu ıle hayatına devam etmektedır ve bu da hiç olmadıgı kadar guzeldır Wink

Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering