|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Basın ve Haberler |
| Yazar |
Mesaj |
muslum_derya
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2006 / 18:40 Mesaj konusu: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. |
|
|
Adı 'Entel Müslüm'e çıkan arabeskin babası Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı.
Murathan Mungan ile birlikte albüm yaptıktan sonra adı 'Entel Müslüm'e çıkan arabeskin babası Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. Müslüm Baba'yı yeni keşfeden entelektüel kesim, raflarda tozlanan albümleri tüketti.
YENİ BASKI YAPILACAK
Müslüm Gürses'in son albümü 'Aşk Tesadüfleri Sever'e gösterilen yoğun ilgi sanatçının eski albümlerinin de yeniden hatırlanmasını sağladı. Yeni Müslüm Gürses hayranları, orijinal Müslüm'ü merak edince raflarda bekleyen eski albümler kapışıldı. 1983'ten 2003 yılına kadar sanatçıyla çalışan Elenor Müzik'in sahibi Muhteşem Candan, şu bilgileri verdi: "Gürses'in 'Sultanım', 'Usta', 'Yaralamadım' gibi zamanında hit olmuş albümleri yeniden moda oldu. Bu da yeni hayran kitlesinden kaynaklanıyor. Bize bağlı 26 albümü var. Bunların bir kısmını yeniden bastırdık bir kısmını da bastıracağız."
GençTürk Haber
19 Mayıs 2006 09:45
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 2 Dakika Sonra Yollandı..:
şimdi sorum şu dantellere, yav bizki yıllardır Türkiyede en kaliteli ses Müslüm Gürses derken, onun çıkacak yeni albümünü sabırsızlıkla bekleyip, albüm çıktığı anda kapış kapış ederken siz neredediniz? Çağı geriden yaşıyorsunuz, neyse eski albümleri alında biraz kulağınızın pası silinsin 
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 03-Hzr-2006 / 20:13 Mesaj konusu: |
|
|
Lütfen konu başlığını içeriğe uygun bir şekilde seçin ve uygun kategoride açınız.
Başlık değiştirilmiştir, basın kategorisine taşınmıştır.
--
Jilet çamurunu Müslümcülere sıçratan kişiler o zaman da Gürses'i dinliyorlardı ve söyleyemiyorlardı, fanatik de değildiler.
Artık duygular depreşmeye başladı, onlarda yavaş yavaş gerçek Müslümcülüğe doğru yol almaya başladılar...
Benim gözümde (kısaca) gerçek Müslümcülük sadece dinlemek değil, yaşamak.
Her alanda Gürses'e sonuna dek destek olmaktır.
Yeni baskıları bizde alacağız tabi ki, ne kadar arşivimiz full olsada... 
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
KILICBEY
Aktif Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2006 / 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
Bu zamana kadar bizi aşağılayan entel kesim sonunda Müslüm Gürses'i dinlediğini itiraf etti.Belki artık bizi karalamaktan vazgeçerler.Hoş ne derlerse desinler bizim için farketmez bizim için her zaman Müslüm Gürses,sonuna kadar Müslüm Gürses!!!
|
|
|
|
 |
MaviYelek
Üye

|
Tarih: 03-Hzr-2006 / 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
Birgün herkez Müslümcü olacak.Saygılar. :D
Ben zaten en başından Müslüm Babamızdaki bu değişimi desteklemiştim;çok şükür meyvalarını alıyoruz.
''MüslümBaba_derya''nın da eline sağlık.(İstersen rumuzunu böyle değiştir,daha hoş oluyor :) )
_________________ Aya?ina kapand?m dedi yine az oldu...
A?am ben nas?l edim? |
|
|
|
 |
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 04-Hzr-2006 / 02:12 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. |
|
|
cok sevindirici bir durum nihayet baba nin degeri diger kesimlerce de onaylanmis oldu.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 04-Hzr-2006 / 02:44 Mesaj konusu: |
|
|
müslüm deryanın söyledikleri açıkcası beni sevindirdi yeni nesilin müslüm babanın eski albümlerinin alması bence iyi birşey bizimde yeni nesil için ileriye dönük bazı şeyler yapmamız lazım 
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
Tarih: 04-Hzr-2006 / 03:23 Mesaj konusu: |
|
|
eski sanatçılar ve sarkılar zor bulunur ve zor bulunucakta.Arkadaşlarıma katılıyorum 
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 04-Hzr-2006 / 21:39 Mesaj konusu: |
|
|
müslüm babasız geçen günlerine kahredecekler zira şuanda beğenip benimsedikleri müslüm baba geçmişin belki sadece yüzde onu.
herzaman ve heryerde alayına isyan inadına müslüm baba
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 01-Tem-2006 / 16:25 Mesaj konusu: Müslüm BABA ve Eski albümleri |
|
|
yeni nesilinde bizler gibi müslüm babayı dinlemesi çok güzel bi şey..MÜSLÜM BABA YI DİĞER SANATÇILARDAN AYIRANDA BUDUR...FARKIMIZ TARZIMIZ MÜSLÜM BABA BAŞ TACIMIZ...
|
|
|
|
 |
AhMeT_44
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 1687 Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
|
Tarih: 05-Ağu-2006 / 17:41 Mesaj konusu: |
|
|
sevindirici bi gelişme...insanlar bazı insanlar yanlış yaptıklarının er geç farkına vardılar...Müslüm baba her daim 1 numara... 
_________________ dinleyin geceler...
zamanı içmişim haberim yok.. |
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 05-Ağu-2006 / 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
ben her zaman söylerim er yada geç bir gün herkez müslümleşecek.
genç kızlarımız odalarına kadar giren bu batının yozlaşmış müziğini elbet bir gün unutacak bu türk halkı ne varsa müslüm babada var. seviyoruz baba seni.

_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
mehmetakif
Üye

|
Tarih: 06-Ağu-2006 / 00:41 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. |
|
|
zaman zaman degısımler mutlaka olacaktır boyle ufak degısıklıkler olsada yıne muslumculer yanlız kalacaklardır dıkkatınızı cekıyormu bılmıyorum ama genclık muslum gurses harıc her kulvarı kovalıyo artık cok gec be ontanesı muslum gursesı kabul edıyosa yuztanesi red edıyo gercek bu yenı nesılden hıc bıse beklemyın ne varsa eskılerde varrr ben bu olaya ınsanlar ŞASIRMIŞ DIYORUM bılmıyorum sız dıyosunuz ne dıyosanız adını sız koyun
|
|
|
|
 |
esrarengiz_sis
Aktif Üye

Kayıt: Feb 26, 2006 Mesajlar: 360 Nereden: istanbul bagcılar
|
Tarih: 06-Ağu-2006 / 03:37 Mesaj konusu: |
|
|
kader utansın kimderdiki birgün bizi aşşalıyan entel takımı müslüm babayı dinliyeceyi ben bile hayretler içindeyimolsun artık bizi aşşalıcak kimsede kalmadı
bu nedek oluyor
kulkaderini yaşar bahtında ne çıkarsa düşmez kalkmaz bir allah unutma sakın evlat
|
|
|
|
 |
ilker_
Yeni Üye

|
Tarih: 06-Ağu-2006 / 05:30 Mesaj konusu: |
|
|
Umarım yeni basılan bu albümlerin babayada faydası olur
|
|
|
|
 |
em_re
Üye

|
Tarih: 06-Ağu-2006 / 05:57 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. |
|
|
işte genede işini bilir dimi dedemiz 
|
|
|
|
 |
dertli870
Üye

Kayıt: Mar 19, 2006 Mesajlar: 101 Nereden: BURSA_-_-_-_-_-_-_-_- ADIYAMAN
|
Tarih: 25-Ağu-2006 / 04:55 Mesaj konusu: |
|
|
zamanında bızı yadırganlar babanın buyuklugunu gordu ıste ızlıden dınleyenler artık duygularını dısa vurmaya baslıyor
_________________ A?LAYAN GÖZE DE??L A?LATAN KALBE SOR...
ÇARE KULDA DE??L YÜCE RABB?M?ZDE...
|
|
|
|
 |
Yaranamadim
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ağu-2006 / 08:49 Mesaj konusu: |
|
|
çok sevindirici bir durum ... müslüm babanın kim olduğunu artık herkes öğrenecek .... müslüm baba iyiki varsınn.....
_________________ Dostunum Diyenler Aldatt? Gitti.
O Sahte Sevgiler Böylece Bitti.
Ömrümün Üstünden Seneler Geçti.
Yineden Kimseye YARANAMADIM....... |
|
|
|
 |
sevgisizkral
SüperAktif Üye

|
Tarih: 03-Şub-2007 / 07:28 Mesaj konusu: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patladı. |
|
|
bilgiler için teşekkürler sevindirici bi haber ellerine sağlık kardeşim
_________________ uzaktan uza?a bir gülsen yeter |
|
|
|
 |
1903
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Nis-2007 / 04:45 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patl |
|
|
saoLAsın kardes bilqiLer için £yvallah.. 
|
|
|
|
 |
fbfbfb_1907
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2008 / 18:31 Mesaj konusu: Re: Cevap: Müslüm Gürses'in eski albümlerinin satışları patl |
|
|
bu sevindirici haber için çok teşekkürler ...
_________________ Yar dediğin kadir kıymet bilmeli
Sevildiği kadar o da sevmeli
Bir sebep olmalı bir de nedeni
Ne diye arayıp sorayım seni
ne diye bağlanıp seveyim seni
MUHİTTİN SEÇEN NE DİYE ARAYIP |
|
|
|
 |