Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - [2006] müslüm baba'nın doğum gününü ilk biz kutladık
[2006] müslüm baba'nın doğum gününü ilk biz kutladık
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
Yazar Mesaj
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: İSTANBUL/KARS
MesajTarih: 09-May-2006 / 04:44    Mesaj konusu: [2006] müslüm baba'nın doğum gününü ilk biz kutladık

06.05.2006 saat 22.00'da Kanal D binasına girdik.Ben ve İbrahim(jesus1).Oturduk masaya hediyeyle beraber.Bir baktık önümüzde kalabalık bir sıra var.İbrahim'le beraber masaya oturduk birer sigara içtik.Sonra ben lavaboya gittim.İçeri bir girdim baktım karşımda Müslüm Baba'yı gördüm.Ama sırtı bana dönüktü.Menejeri ve güvenlikler içeride yoktu o an.''Müslüm Baba'' diye seslendim.''Efendim canlarım'' dedi.Biz ''müslümcü com'' üyeleri yani müslümcüler olarak doğum gününüzü kutluyoruz ve size bir hediyemiz var dedim.''Allah Allah bugün benim doğum günüm mü yau'' dedi.Gözgöze kaldık o an.Müslüm BABA da şaşırdı ,ben de :-)Sonra elimi uzattım. Müslüm Baba da elini uzattı ve elini öptüm.Nice yıllara Müslüm Baba dedim.Hediyemizi kabul ederseniz mutlu oluruz dedim.Tam o arada menejeri ve güvenlik görevlileri içeri girdi.Müslüm Baba'yı aldılar.Müslüm Baba giderken arkasından bakıyordum ben.Müslüm Baba bir anda durdu ve bana dönerek ''Tamam...hallederiz,programda hallederiz'' dedi ve sanatçı odasına gittiler.Sonra program yapımcıları ben ve İbrahim(Jesus1)'i sanatçı odasının önüne aldılar.Müslüm Gürses'in menejeri Nevzat Takmaz'ı gördük ve yanına gittik.Sorularımızı sorduk ve sağolsun sorularımızı tüm samimiyetiyle cevapladı.Sonra odadan içeri girdi.Kapıdan içeri baktığımızda Müslüm Baba ,odasında tv izliyordu ve sırtı bize dönüktü.Daha sonra Müslüm Baba makyaj odasına geçerken biz ayağa kalktık ve tekrar göz göze geldik.Kapıdan çıkar çıkmaz bize baktı ve önümüzden geçip makyaj odasına girdi.Daha sonra Program başladığında Müslüm Baba stüdyoya doğru yöneldi.Biz'i de o anda ''Müslüm Star'' yarışmasına çıkardılar Smile.İbrahim ''sana benziyor''u okudu.ben de ''Evlat''ı okudum.Daha sonra Müslüm Baba'nın doğum gününü sahnede kutladılar ama ben daha önceden muslumcu.com ailesi olarak kutlamıştım.Yani Okan Bayülgen'in sürprizini bozdum:-). 3 saat kameranın arkasında bekledim.Artık dizlerim ve belim ağrımaya başlamıştı.Ama o hediyeyi muhakkak canlı yayında ''muslumcu.com'' adına vermeliydim.Müslüm Baba tam karşımdaydı. Ona bakıyordum.Onun gözü de arada bir takılıyordu.Sonra son şarkısını da söyledikten sonra Okan Bayülgen beni sahneye aldı. 07.05.2006 saat 03.00 sularında sahnede tabloyu verdim Tabloyu da orada verdim.O arada zaten Okan Bayülgen tablonun üzerindeki ''muslumcu.com'' yazısını okudu.Müslüm Baba o an tabloyu ''sen mi yaptın'' diye sordu.Hayır BABA dedim.Gaziantepte bir ressam abimize yaptırdık dedi.''ALlah Allah ne kadar güzel olmuş bu'' dedi.Ben de Doğum gününüz kutlu olsun ,nice yıllara müslüm baba dedim..Okan bayülgen mikrofonu verdi ama mikrofondan ses çıkmadı.zaten o an müslüm baba konuştuğu için sözünü kesemedim.Sonra sahneden ayrıldım.Müslüm Baba da iner inmez programdan ayrıldı ve benle ibrahim de hemen arkalarından çıkarak kulise gittik.Orada tekrar elini öptük ve ''Müslüm BABA,fotoğraf çekilebilir miyiz'' diye sordum.Tabi ki dedi.Çektik resimlerimizi.''BABA Gönlün gönlümüzdür'' dediğimde bize dönerek ''Gönlünüz var olsun,Allah sizlere uzun ömürler versin canlarım.Sevginiz,gönlünüz var olsun.Sağolun varolun...Sevginize,ilgilerinize sonsuz teşekkürler...Herşey gönlünüzce olsun.Allaha emanet olun.''Gaziantep'e selamlar,sevgiler/saygılar'' diyerek ayrıldı.

2 kullanıcı bu konuya teşekkür etti. Teşekkür gönderenlerin listesi için tıklayınız.
eskmuzik

MesajTarih: 09-May-2006 / 04:49    Mesaj konusu:

helal olsun abime Herşeyin ilki bize yakışır
Kullanıcı profilini gör
damar02
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 09-May-2006 / 04:56    Mesaj konusu:

valla ben çok duygulandım.o anda.belki bazıları için hiçbişey önem arz etmeyen olaylar bazı insanlar için çok çok büyük bir mutluluk olabiliyo.işte bende o büyük sevinçlerde birini yaşadım.sitemiz adına olan sevincim ise daha büyüktü.bu sitenin naylon olmadığına inanıyordum hep.şükürler olsun YARADANA.
dündar abi sana çok teşekür ediyorum.senle tanıştık güzel bi olay vesilesi ile.10 numara adamsın.ALLAH her daim senle olsun.
jesus1 kardeşimize de teşekürlerimi iletiyorum.ne kadar da tanışmıyo olsakta.farketmez slogan belli.gönlünüz gönlümüzdür.ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİ GEÇENLERDEN
Kullanıcı profilini gör
Cilekes85
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kayseri-Hisarcik
MesajTarih: 09-May-2006 / 05:06    Mesaj konusu: .

izleyemedim ama helal olsun
Kullanıcı profilini gör
aMCaoGLu
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ZoNGuLDaK
MesajTarih: 09-May-2006 / 05:29    Mesaj konusu:

ya hayatımın en kötü anlarını yaşıyordum o gece vallahi bende izleyemedim.ne kadar üzüldüğümü anlatamam ağladım desem yeridir.gözlerim doldu.helal olsun sana dündar kardeş babayı sevindirdiğin yeter yaa.bişey söylicem dündar kardeş mümkünse babayla çektiğin resimleri sitede yayınlayabilirmisin bizlerde gözrelim.bilmem diğer arkadaşlarda bana katılırmı ama çok güzel olur bence.

erhantaskin

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 09-May-2006 / 05:40    Mesaj konusu:

Dündar usta ve jesus ( İbrahim ) kardeş Çok Güzel Bir İşi Gerçekleştirmişsiniz..... Bravo Arrow Arrow Arrow
programı izleyemedim. keşke izleseydim.
Neyse sağlık olsun. emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerrrrr.......

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 09-May-2006 / 05:42    Mesaj konusu:

İzleyeceksiniz arkadaşlar, birkaç güne kadar orjinal görüntüler elimize geçecek.
Valla Dündar ve İbrahim (jesus1) kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bizi güzel bir şekilde temsil ettiler..
Baya da yoruldular Surprised
Dündarla telefon bağlantısını hiç koparmadık, onlar orada ben televizyon başında heycandan yerimizde duramıyorduk.
Müslüm Star akıllıcaydı, dündar ve ibo güzel okudular. Diğer 3 elemanıda nereden bulmuşlarsa......
Evet, zaten biz dndar kardeşim aracılığıyla daha önce kutlamıştık. İLK KUTLAYAN BİZİZ...
Sanırım Gürses kutlamamızdan sonra sezmiştir makina tv'nin bir sürprizi olacağını...
Zaten Müslüm Star yarışması esnasında rejiden gelen ses televizyonlara yansıdı, şöyle diyordu: “Elinizdeki maytapları yakın ve sallayın. Işıklar sönecek ve ortaya güzel bir görüntü çıkacak. Yanması için birbirine sürtmeniz yeterli”..
Bu sesi Gürses duymuştur
icon6

Aslında hediyemizi tam kutlama esnasında verecektik fakat makina ekibi yetiştiremedi bizi.
icon4

Yinede son anda verdik, güzel oldu.
Baba taa Anteplere selam yolladı, Aleyküm Selam Müslüm Baba Smile

bu arada dündar konuşamadı değil, KONUŞMADI.
Farkına vardım o arada.
Tabi biraz heyecan var fakat dikkat ettim, Babab konuşuyordu sözünü kesmek istemedi....

Muslumcu.com ilklere imza atmaya devam ediyor, daha neler olacak neler....

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
DUNDAR

MesajTarih: 09-May-2006 / 07:52    Mesaj konusu:

Evet arkadaşlar.Müslüm baba o an konuşmaya devam ettiği için sözünü kesemedim.Çünkü o an karşımda Müslüm Baba vardı.Baba konuşurken benim söze atlamam imkansızdı.Çünkü yıllardır o söylüyor,biz de dinliyorduk.ARkadaşlar bu duyguyu günlerce anlatsam bitiremem.İlk ve Son kez sohbet etme imkanı gibi birşeydi benim için.İçimden kendime diyordum ki ''bak bir daha göremeyeceksin,iyi bak diyordum'' O konuştu ben dinledim.ne sorduysa onu cevapladım.Bana ''bu tabloyu sen mi yaptın'' diye sorduğunda,Gaziantep'te bir ressam ağabeyimize yaptırdık dediğimde,Müslüm baba ''güzel olmuş'' dedi ve birşeyler daha söylüyordu ama ben bazı şözleri duyamadım.Çünkü o an bambaşka bir dünyadaydım.Sanki TV'de değildim.ETraftaki seyircileri görmüyordum,duymuyordum.Kameraya sırtımı dönmüşüm haberim yok.Okan bayülgen sırtımdan çekerek beni kameraya çevirdi Surprised Tablonun bir kenarından ben,bir tarafından da Müslüm baba tutarken bir alkış koptu kafamı kaldırıp seyircilere baktım. Surprised Sanki sizler oradaydınız gibi.Müslüm Baba karşımda benimle konuşuyor ve ben Müslüm Baba'ya kitlenmişim.O gece ben ve İbrahim Kanal D kapısından çıkarken İbrahim(jesus1) dedi Ki : Dündar bu olanlar gerçek mi Surprised

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 09-May-2006 / 08:06    Mesaj konusu:

HayırLı ugurLu oLsun sızın adınıza sevınDım..

Dundar abi o duyguYu ferdi baba'yla tanıstıgımda 3 kEz yasaDım hayal gıbı gelıyoR..

Helal oLsun muSlumcuLer adına gerçekten guzel bişey yapTınız..

Kullanıcı profilini gör
matsan80
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 09-May-2006 / 08:31    Mesaj konusu:

dündar abi programı başından sonuna kadar izledim,mükemmeldiniz bence,sitemizi engüzel şekilde yönettiniz,sana ve (jesus1) ibrahime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum kendi adıma,orada olmayı inan çok istedim ama olmadı be abi,herşeyin hayırlısı diyelim,inşallah müslüm babayla birlikte birgün sen ve değerli kardeşlerim bir araya geliriz,ogünleride görücez buna canı gönülden inanıyorum... Arrow Arrow Arrow
GÖNLÜNÜZ GÖNLÜMÜZDÜR...

sevgilim senin için...

matsan80@mynet.com
muratt@muslumcu.com
Kullanıcı profilini gör
muslum_derya
Üye
Üye

MesajTarih: 09-May-2006 / 13:49    Mesaj konusu:

Tebrik ederim. Gerçekten çok güzel ve anlamlı, hele bir sanatçı için, insanların çıkar beklemeden onun adına site kurması ve dahası aralarında tablo yaptırarak hediye etmesi çok anlamlı.
Kullanıcı profilini gör
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 09-May-2006 / 14:42    Mesaj konusu:

Bu konuya şöyle değinmek istiyorum;

Daha önce de Müslüm Baba'ya sitemizden bahsedilmişti fakat Baba olayı tam olarak kavrayamamıştı.

Bir fan club üyesinin en büyük hedeflerinden biridir hayranı olduğu insana ulaşmak ve kendilerini haberdar etmek.Allah'a şükürler olsun ki biz hayranı olduğumuz Müslüm Gürses'e ulaştık ve şimdilik 15 bin kişilik ailemizle sonuna kadar yanında olduğumuzu ifade edebildik.

Hediye işini düşünen Şeyhmus'a
Bu işe sahip çıkan Bilal'e
Hediyemizi Müslüm Babamıza ulaştıran Dündar ve İbrahim'e
ve tablo işinde maddi-manevi destek olan tüm dostlarımıza SONSUZ TEŞEKKÜRLER...

Ayrıca buradan Erzurum'da vatani görevini yapan Murat'a sevgilerimi gönderiyom bak kardeş sen yoksun ama kardeşlerin hayal edemeyeceğmiz şeyleri yaptı Smile

MesajTarih: 09-May-2006 / 15:02    Mesaj konusu:

ilk öncelikle baba o gün bri başkaydı her zman mükemmel olmasına rağmen o gece daha mükemmeldi. çevresine enerji veriyordu.proğram başında okan bayülgen baba ile baya bri ilgilendi ve konular ağırlıklı olarak müslüm gürses ile ilgiliydi zaten baba da her zman ki gibi döktürüyordu.

hediyenin verileceği anı sabırsızlıkla bekliyordum bri aksilik olmasın diye dua ediyordum gerçi böyle bri güzel projede aksilik olması münkün değil ama yine aklımdan geçiyordu.

Müslüm star bölümünü çok beğendim galiba dündar ve ibrahimden hariç diğer yarışmacılar seyirciler arasından seçilmişti dündar ve ibrahim kardeşlerim güzel okudular.

Bu prroğramı başkalarıda izliyordu yani başka baba hayranlarıda o arkadaşlar İBRAHİM ve DÜNDARI görünce şok olmuşlardır Eee artık anlasınlar www.muslumcu.com un neler yapabileceğini çünkü herkese nasip olmaz. Very Happy

Neticede hediyemizi canlı yayından verdik ve baba da çok mutlu oldu her halinden belliydi bol bol teşekkür söyledi.Mutluyuz sevinçliyiz sitemiz için bizler için gzüel şeyler oldu daha da iyi şeyler olacaktır.

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
m.ali turan
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Küçükçekmece
MesajTarih: 09-May-2006 / 15:41    Mesaj konusu:

cok guzeldı dundar abi bılıyon bende sızınle beraber gelıcektım sans kısmet degılmıs keske sızınle beraber olsaydım o gun cok sey kacırdım
Kullanıcı profilini gör
DUNDAR

MesajTarih: 10-May-2006 / 04:23    Mesaj konusu:

Sağolun arkadaşlar.Sİzlerin desteği ve sevgisiyle bunları yaptık.Müslüm Baba'nın halen ''Gönlünüz Varolsun'' sözü kulaklarımda çınlıyor Surprised

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 11-May-2006 / 00:56    Mesaj konusu: tebrikler

mrb tebrik ederim hakikaten güzel bir iş yapmışsınız inşallah bizde izleyecegiz helal olsun.
Kullanıcı profilini gör
CANISI28
Üye
Üye

Nereden: türkiye
MesajTarih: 12-May-2006 / 09:24    Mesaj konusu: işte farkımız

farkımızın olması lazım deilmii işte farkımız da burda.. okadarcıkta olsunn yaww Very Happy

Nereden: istanbul
MesajTarih: 12-May-2006 / 12:49    Mesaj konusu:

Arkadaşlar inanın biz orda Baba nın yanında olduğumuz da ve delice heyecanlar yaşarken yanlız olmadığımızı biliyoduk.Biz her zaman bir aile yiz.Sizlerin bu enerjisi,sevgimiz olmasa buralara kadar gelemezdik.Gelecek günler bize neler getirir bilemiyorum.Ama Allah a binlerce şükürler olsunki bu günleri yaşattı bize.gönlünüz gönlümüzdür.
Kullanıcı profilini gör
zenci
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 13-May-2006 / 07:01    Mesaj konusu: Re: Müslüm Baba'nın Doğum Gününü İlk Biz Kutladık

DUNDAR demiş ki:
06.05.2006 saat 22.00'da Kanal D binasına girdik.Ben ve İbrahim(jesus1).Oturduk masaya hediyeyle beraber.Bir baktık önümüzde kalabalık bir sıra var.İbrahim'le beraber masaya oturduk birer sigara içtik.Sonra ben lavaboya gittim.İçeri bir girdim baktım karşımda Müslüm Baba'yı gördüm.Ama sırtı bana dönüktü.Menejeri ve güvenlikler içeride yoktu o an.''Müslüm Baba'' diye seslendim.''Efendim canlarım'' dedi.Biz ''müslümcü com'' üyeleri yani müslümcüler olarak doğum gününüzü kutluyoruz ve size bir hediyemiz var dedim.''Allah Allah bugün benim doğum günüm mü yau'' dedi.Gözgöze kaldık o an.Müslüm BABA da şaşırdı ,ben de :-)Sonra elimi uzattım. Müslüm Baba da elini uzattı ve elini öptüm.Nice yıllara Müslüm Baba dedim.Hediyemizi kabul ederseniz mutlu oluruz dedim.Tam o arada menejeri ve güvenlik görevlileri içeri girdi.Müslüm Baba'yı aldılar.Müslüm Baba giderken arkasından bakıyordum ben.Müslüm Baba bir anda durdu ve bana dönerek ''Tamam...hallederiz,programda hallederiz'' dedi ve sanatçı odasına gittiler.Sonra program yapımcıları ben ve İbrahim(Jesus1)'i sanatçı odasının önüne aldılar.Müslüm Gürses'in menejeri Nevzat Takmaz'ı gördük ve yanına gittik.Sorularımızı sorduk ve sağolsun sorularımızı tüm samimiyetiyle cevapladı.Sonra odadan içeri girdi.Kapıdan içeri baktığımızda Müslüm Baba ,odasında tv izliyordu ve sırtı bize dönüktü.Daha sonra Müslüm Baba makyaj odasına geçerken biz ayağa kalktık ve tekrar göz göze geldik.Kapıdan çıkar çıkmaz bize baktı ve önümüzden geçip makyaj odasına girdi.Daha sonra Program başladığında Müslüm Baba stüdyoya doğru yöneldi.Biz'i de o anda ''Müslüm Star'' yarışmasına çıkardılar Smile.İbrahim ''sana benziyor''u okudu.ben de ''Evlat''ı okudum.Daha sonra Müslüm Baba'nın doğum gününü sahnede kutladılar ama ben daha önceden muslumcu.com ailesi olarak kutlamıştım.Yani Okan Bayülgen'in sürprizini bozdum:-). 3 saat kameranın arkasında bekledim.Artık dizlerim ve belim ağrımaya başlamıştı.Ama o hediyeyi muhakkak canlı yayında ''muslumcu.com'' adına vermeliydim.Müslüm Baba tam karşımdaydı. Ona bakıyordum.Onun gözü de arada bir takılıyordu.Sonra son şarkısını da söyledikten sonra Okan Bayülgen beni sahneye aldı. 07.05.2006 saat 03.00 sularında sahnede tabloyu verdim Tabloyu da orada verdim.O arada zaten Okan Bayülgen tablonun üzerindeki ''muslumcu.com'' yazısını okudu.Müslüm Baba o an tabloyu ''sen mi yaptın'' diye sordu.Hayır BABA dedim.Gaziantepte bir ressam abimize yaptırdık dedi.''ALlah Allah ne kadar güzel olmuş bu'' dedi.Ben de Doğum gününüz kutlu olsun ,nice yıllara müslüm baba dedim..Okan bayülgen mikrofonu verdi ama mikrofondan ses çıkmadı.zaten o an müslüm baba konuştuğu için sözünü kesemedim.Sonra sahneden ayrıldım.Müslüm Baba da iner inmez programdan ayrıldı ve benle ibrahim de hemen arkalarından çıkarak kulise gittik.Orada tekrar elini öptük ve ''Müslüm BABA,fotoğraf çekilebilir miyiz'' diye sordum.Tabi ki dedi.Çektik resimlerimizi.''BABA Gönlün gönlümüzdür'' dediğimde bize dönerek ''Gönlünüz var olsun,Allah sizlere uzun ömürler versin canlarım.Sevginiz,gönlünüz var olsun.Sağolun varolun...Sevginize,ilgilerinize sonsuz teşekkürler...Herşey gönlünüzce olsun.Allaha emanet olun.''Gaziantep'e selamlar,sevgiler/saygılar'' diyerek ayrıldı.

Kullanıcı profilini gör
Bergani
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: iSt.bÂ?ykOz
MesajTarih: 14-May-2006 / 07:16    Mesaj konusu: Hediyee

bravo uStad harbi heLaL oLsun Sana.muslumcu Net kLasiği
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Müslüm Gürses'in Doğum Günü
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering