|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Diğer Sanatçılarımız |
| Yazar |
Mesaj |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 03:20 Mesaj konusu: Yavuz Taner |
|
|
Merhaba arkadaşlar, "Gitme", "Gitti", "Maziden biri", "Ben senin kulun muyum" gibi damar parçaların bestesine imza atmış büyük bestekar Yavuz Taner hakkında bildikleriniz nelerdir? Ali Tekintüre`nin sitesinde bir fotoğrafta Ali abimizle yan yana görünüyorlar altta da istanbul üni konservatuar öğretim üyesi Yavuz Taner yazıyor. Hakkında tek bildiğim bu, bir de bi arkadaşımız vefat ettiğini söyledi bu forumda gerçekten öylemi (eğer öyleyse allah rahmet eylesin, kıymeti bilinmedi), kısacası bildikleriniz nelerdir? : )
ÖNERİ : Her hafta bir bestekar/söz yazarı hakkında bir başlık açalım herkes bildiklerini döksün mesela bundan sonra Ali Tekintüre, Mustafa Sayan, Şakir Askan diye devam edelim ...
|
|
|
|
 |
eskmuzik
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 03:25 Mesaj konusu: |
|
|
canım dediklerim adlı şarkının bestekarıdır tek bildiğim bu
saygılar
|
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 04:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca ; yıkıla yıkıla albümünde ''her sabah,yaşamanın kuralı,köşe kapmaca'' şarkılarının müziği de Yavuz Taner'e ait...saygılar
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 1 Dakika Sonra Yollandı..:
Bu yazdığım şarkıların sözleri ise Ali Tekintüre'ye ait.
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 3 Dakika Sonra Yollandı..:
ve Yıkıla Yıkıla albümünün Türküola Stüdyo yönetmeni de Yavuz Taner.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 17-Nis-2006 / 20:04 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.alitekinture.com/gazete7.htm
zamanında Ali Tekintüre ile birlikte gazeteye çıkmışlar, gitme parçasını yaratanlar diye. Alt tarafta ikisini yan yana görebilirsiniz.
|
|
|
|
 |
selvi27
Üye

Kayıt: Jun 20, 2005 Mesajlar: 134 Nereden: müslüm gürses cumhuriyetinden///gaziantep
|
Tarih: 17-Nis-2006 / 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
bir bilgim yok gardaş
_________________ Sen b?r gar?b Ç?ngenes?n ?nc?l? f?stan Sen?n ney?ne (((((müslüm gürses cumhuriyetinden))))) |
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 17-Nis-2006 / 20:57 Mesaj konusu: Cevap: Yavuz Taner ve ÖNERİ |
|
|
Arkadaşlar ben nedense şarkıları dinliyorum ama kimin yazdığını hiç merak etmiyorum bu bende olan bir şeymi yada herkezde varmı bu alışkanlık 
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
Tarih: 18-Nis-2006 / 01:00 Mesaj konusu: Re: Cevap: Yavuz Taner ve ÖNERİ |
|
|
| forzaenver demiş ki: | Arkadaşlar ben nedense şarkıları dinliyorum ama kimin yazdığını hiç merak etmiyorum bu bende olan bir şeymi yada herkezde varmı bu alışkanlık  |
Dediğn gibi kardeş bendede var şarkılar güzel olunca kimin yaptığı değil okuyana bakarız 
|
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 18-Nis-2006 / 01:22 Mesaj konusu: |
|
|
valla pek bi bilgim yok ama adamın sözleri çok güzel müthiş şarkılar onlar sayılı güzel şarkıların içinde yer alıyor onun yazdığı şarkılar.
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 07-May-2006 / 20:58 Mesaj konusu: |
|
|
bir çok damar şarkının bestesine imza atmıştır.özellikle de ali tekintüre ile beraber bir çok eserlerin büyük kitlelere ulaşmasında önemli rol oynamıştır.bir müzik adamı olarak takdir ettiğim isimlerden biridir.
|
|
|
|
 |
kivanc
Aktif Üye

|
Tarih: 16-May-2006 / 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
1986 yapimi "yasamanin kurali" albumunu dinlemenizi tavsiye ederim. Kendisine ait hit parcalari kendisi seslendirmistir bu albumunde. Album Elenor etiketlidir, bulunmasi zordur. Albumdeki bazi sarkilar: Sende Sevgi Yok, Ben Senin Kulunmuyum, Yasmanin Kurali, Yanmis Bir Yurek Var, Kose Kapmaca, Bir Mana Var Sozlerinde ve Sevmek Ne Guzel.
|
|
|
|
 |
muslumcu_ank
Yeni Üye

|
Tarih: 23-Hzr-2006 / 19:50 Mesaj konusu: |
|
|
kivanc arkadaşımızn bahsettiği yavuz taner albümü elimde var gerçekten herkesin dinlemesini tavsiye ederim Allah rahmet eylesin
|
|
|
|
 |
SeRHaD
Üye

|
Tarih: 11-Ekm-2006 / 04:06 Mesaj konusu: |
|
|
Arabesk Müziğin en önemli bestekârlarındandır. Bir Dönem İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda öğretim görevlisi olarakta çalışmıştır
Başta Müslüm Gürses olmak üzere Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses, Kâmuran Akkor gibi birçok sanatçının söylediği çoğu şarkının bestesi kendisine âittir.
Bugün bile dillerden düşmeyen ‘ Canım Dediklerim,Gitme,Topraktan Bedene,Ben Senin Kulun muyum?,Güldür Yüzümü,Gitti,Yıkılası Demem Sana,Köşe Kapmaca,Ölesim Geldi vb.’ bir çok muhteşem şarkının bestesini yapmıştır.Genellikle Ali Tekintüre Üstadın şiirlerini bestelemiştir.
Yavuz Taner-Yaşamanın Kuralı albumu parcaları
1-Ben Senin Kulun muyum ?
2-Bir Mânâ Var
3-En Mutlu Günümde
4-Gönlümde Bir İsyan
5-Hiç Zor Değil
6-Köşe Kapmaca
7-Ölesim Geldi
8-Sende Sevgi Yok
9-Sevmek Ne Güzel
10-Yanmış Bir Yürek Var
11-Yaşamanın Kuralı
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 1 Saat Sonra Yollandı.. 41 Dakika Sonra Yollandı..:
Müslüm Gürses'in O guzel PArcası
Ben Senin Kulunmuyum Albumunu birde
Bestekarından dinleyin
Yavuz Taner Ben Senin Kulunmuyum mp3
http://serhatkalkan.kayyo.com/Ben_Senin_Kulunmuyum.rar
Dosya sifrelidir şifre: www.muslumcu.com
site adminin onayı vardır mp3 ün sunulmasında digerlerinide zamanla ekliycem cok super bir eser.
|
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 11-Ekm-2006 / 04:49 Mesaj konusu: |
|
|
Sonsuz teşekkürler Serhat kardeşim...Gönlüne sağlık...
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 12-Ekm-2006 / 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
serhat kardeşime teşekkür ederken,verdiği bilgiler dahilinde dinlemeyenler varsa eğer tavsiye ederim.gerçekten çok önemli bir müzik adamı olduğunu daha iyi anlıyorsunuz yorumlarını dinlerken....aramızdan erken ayrılışı türk müziği için çok büyük bir kayıp şahsımca.çünkü böylesi değerler hakikaten kolay kolay yetişmiyor.ALLAH YATTIĞI YERDE utandırmasın....ruhu şad olsun....
.
_________________ Hiç bir kadın şarkı sözü yazmaya değmez.
O kadar yoğun sevgiye layık insanı nerede bulacaksın!
Ali Tekintüre |
|
|
|
 |
EMANET
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 20, 2004 Mesajlar: 971 Nereden: KALLEŞ DÜNYA DAN
|
Tarih: 13-Ekm-2006 / 02:17 Mesaj konusu: |
|
|
albümü dinlemeizi avsiye ederim çok dehçet şşarkıları var bu albümde seslendirdiği bende orjinal cd si de var albümde en mutlu günümde - ölesim geldi - gönlümde bir isyan adlı şarkılar çok damar...erol budan bende yavuz tanerin taklit ediyor gibi ölesim geldi şarkısı dinlerseniz anlarsınız çok güzel albüm gerçekten
|
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 04-Ksm-2006 / 23:52 Mesaj konusu: |
|
|
çok güzel şarkılara imza atmıştır bunlardan biride Gitme
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 29-Oca-2007 / 04:55 Mesaj konusu: Re: |
|
|
ewt albüm güzel ama ölesim geldinin müziği pek hoş olmamış..ali tekintürenin ŞARKILAR AĞLIYOR isimli albümünde ölesim geldi parçası yer alıyor..ordaki şarkıdaki müzik 10 numara zaten bilenler vardır..töre filminde çalan müziği kullanmış ali tekintüre..herkese tavsiyemdir..
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
merkez_tost
SüperAktif Üye

Kayıt: Mar 01, 2007 Mesajlar: 545 Nereden: ç?kt? bu ayr?l?k
|
Tarih: 10-Nis-2007 / 22:22 Mesaj konusu: Re: |
|
|
en mutlu günümde şarkısı güzeldir
|
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 12-May-2007 / 16:59 Mesaj konusu: Re: |
|
|
yavuz taner in şöyle bi şarkılarına baktığımız zaman en uç en damar en duygusal şarkılar kendisine aittir.ben hep derim tek geçerim yavuz taner i baba nın bestekarları arasında
|
|
|
|
 |