|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 03:11 Mesaj konusu: Barışmamız imkansız-Gitti (şiirli) |
|
|
Merhaba arkadaşlar, bu parçayı(ları) dinlediniz mi bilmiyorum ama bana biraz garip geldi. Baba ilk önce barışmamız imkansız şiirini okuyor aşkımız bitti diyor daha sonra da tam ters manayı anlatan gitti parçasını okuyor.. Mp3 istekleriniz 5 bölümünde de bu parça(lar) bu şekilde tek şarkı halinde sebebi nedir? Bunların tek bir parça olması biraz manasız çünkü : )
|
|
|
|
 |
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 05:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bu Albümün korsan,şiirlerin de Müslüm Baba'nın okumadığı tartışılıyordu en son...ALbüm şarkı sözü forumunda
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 14:35 Mesaj konusu: Cevap: Barışmamız imkansız-Gitti (şiirli) |
|
|
Ben de ilk başta senin gibi düşünmüştüm ama biraz dikkatli dinlerseniz şarkıyı anlamsızlaştıran tek şeyin baştaki şiirin Müslüm Gürses tarafından okunması( ki okumuşsa eğer bazıları sesin Ona ait olmadığını idda ediyorlar ). Benim anladığım baştaki şiir Müslüm Gürses'in gitti dediği sevgilisi tarafından M.Gürses'e okunuyor ama baba hem şiiri hemde şarkıyı kendisi okuyunca ortaya böyle manasız bir durum çıkıyor.
Kısacası bu parça tam düetlik bi parça buradan yapımcılara sesleniyorum (iyice uçtum haa)Bu parçayı Müslüm Baba sesi tatlı bir bayanla yeniden yorumlarsa çok ses getirir. (Mesela Yıldız Tilbe )
|
 |
buraxbey
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 18:01 Mesaj konusu: |
|
|
özac kardesim bu sarkıların basındaki şiiri okuıyan baba değildir.okuyan m.secen olduğu sölenir.
_________________ [img]https://img148.imageshack.us/img148/2311/untitled1xr5.gif[/img] |
|
|
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
| buraxbey demiş ki: | | özac kardesim bu sarkıların basındaki şiiri okuıyan baba değildir.okuyan m.secen olduğu sölenir. |
Söylenir ?...Senin fikrin ne onu merak ettim ben...Eğer Muhittin Seçen olsa bile sonuçta o da bir erkek.Demek istediğim anlaşıldı değilmi, eğer bir bayan okusaydı bu şiiri daha anlamlı olurdu bence 
|
 |
buraxbey
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 22:13 Mesaj konusu: |
|
|
| ozac44 demiş ki: | | buraxbey demiş ki: | | özac kardesim bu sarkıların basındaki şiiri okuıyan baba değildir.okuyan m.secen olduğu sölenir. |
Söylenir ?...Senin fikrin ne onu merak ettim ben...Eğer Muhittin Seçen olsa bile sonuçta o da bir erkek.Demek istediğim anlaşıldı değilmi, eğer bir bayan okusaydı bu şiiri daha anlamlı olurdu bence  |
bencede bir bayan okusa çok ama çok daha iyi olurdu.
|
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 22:35 Mesaj konusu: |
|
|
| buraxbey demiş ki: | | ozac44 demiş ki: | | buraxbey demiş ki: | | özac kardesim bu sarkıların basındaki şiiri okuıyan baba değildir.okuyan m.secen olduğu sölenir. |
Söylenir ?...Senin fikrin ne onu merak ettim ben...Eğer Muhittin Seçen olsa bile sonuçta o da bir erkek.Demek istediğim anlaşıldı değilmi, eğer bir bayan okusaydı bu şiiri daha anlamlı olurdu bence  |
bencede bir bayan okusa çok ama çok daha iyi olurdu. |
tabikide.unutursun diye,topraktan bedene..... deki şiirli kısmı bayan okumuş.şarkıya anlam katmıştır.
_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
eskmuzik

|
Tarih: 13-Nis-2006 / 23:09 Mesaj konusu: Re: Cevap: Barışmamız imkansız-Gitti (şiirli) |
|
|
| ozac44 demiş ki: | Ben de ilk başta senin gibi düşünmüştüm ama biraz dikkatli dinlerseniz şarkıyı anlamsızlaştıran tek şeyin baştaki şiirin Müslüm Gürses tarafından okunması( ki okumuşsa eğer bazıları sesin Ona ait olmadığını idda ediyorlar ). Benim anladığım baştaki şiir Müslüm Gürses'in gitti dediği sevgilisi tarafından M.Gürses'e okunuyor ama baba hem şiiri hemde şarkıyı kendisi okuyunca ortaya böyle manasız bir durum çıkıyor.
Kısacası bu parça tam düetlik bi parça buradan yapımcılara sesleniyorum (iyice uçtum haa)Bu parçayı Müslüm Baba sesi tatlı bir bayanla yeniden yorumlarsa çok ses getirir. (Mesela Yıldız Tilbe ) |
bence ebru gündeşle hoş olur 
|
|
|
|
 |
invidus
Aktif Üye

|
Tarih: 14-Nis-2006 / 02:40 Mesaj konusu: |
|
|
saolun arkadaşlar şimdi anladım, bu arada baba olmayabilir çünkü girişteki "böyle bakma yüzüme" ile başlayan dizeyi ilk duyduğumda gerçekten garipsedim.
düet yapacak isme gelince bence de "Yıldız Tilbe"
|
|
|
|
 |
erhantaskin

Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 14-Nis-2006 / 04:53 Mesaj konusu: |
|
|
bu albümdek şiirleri kimin okuduğunu bilmiyorum ama müslüm gürsesin okumadıgı biliyorum. iyi dinlerseniz anlarsınız..
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
 |
aMCaoGLu
Fanatik Üye

|
Tarih: 14-Nis-2006 / 05:20 Mesaj konusu: |
|
|
bencede m.seçendir o başkasının seside o kadar benzemiyo babaya zaten en çok onun sesi benziyo
_________________ Çaldın Gecelerden Yıldızlarımı...Umutlarımı..
Bir YALAN Farzedip Duygularımı..Yaşanmış Maziye Veda Ettin Sen...! |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 14-Nis-2006 / 18:19 Mesaj konusu: |
|
|
o şiirleri okuyan müslüm babadır.defalarca dinledim dikkatle dinledim.evet doğru ses tonu hiç ama hiç benzemiyor fakat vurgular ve ifade müslüm babaya aittir.
düet konusuna gelince müzeyyen senar derim ben uçururlar inan şarkıyı
ayrıca o kasetin orijinal adı haklısın/şiirlerim-şarkılarım
korsanının adı ise barışmamız imkansızdır.saygılarımla
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 22-Eyl-2006 / 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
haklısın poseidon kardeş o şiirleri okuyan müslüm baba
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
arslanbeylihaka
Aktif Üye

Kayıt: Aug 31, 2006 Mesajlar: 437 Nereden: izmit merkez kafas?na göre herkez
|
Tarih: 24-Ekm-2006 / 07:10 Mesaj konusu: |
|
|
bence korsan olarak çıktı
|
|
|
|
 |
arsiz_cocuk
Yeni Üye

|
Tarih: 24-Ekm-2006 / 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bu şarkıların başında şiir okuyan mehittin seçen dir hatta şiirlerim şarkılarım kasetinde mevcuttur bu şarkılar içinde hoşuma giden bi şarkıda var vazgeçmedim onunda başında muhittin seçen şiir okuyor
|
|
|
|
 |
forzaenver
Fanatik Üye

|
Tarih: 25-Ekm-2006 / 04:47 Mesaj konusu: |
|
|
Sanki bayan okuyunca şiiri şarkı başkasının gibi oluyor baba okuyunca daha iyi oluyor bence 
|
 |
isyankar056
Üye

|
Tarih: 07-Oca-2007 / 00:04 Mesaj konusu: |
|
|
özac kardesim bu sarkıların basındaki şiiri okuıyan baba değildir.okuyan m.secen olduğu söylenir.
|
|
|
|
 |
baydamarersin
Fanatik Üye

|
Tarih: 07-Oca-2007 / 00:18 Mesaj konusu: Re: |
|
|
bende şiirlisi yok malesef elinde olan arkadaşım varsa mp3 paylaşımı bölümüne eklesin bide bana ekledim diye meil atsın sevinirim
_________________ herşey müslüm baba içindi... |
|
|
|
 |
STALON
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Oca-2007 / 02:08 Mesaj konusu: Re: |
|
|
selamın aleyküm