Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - 45 likler burayı tıklar mısınız?
45 likler burayı tıklar mısınız?

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Tanışma ve MSN
Yazar Mesaj
gurbuz58
Üye
Üye

MesajTarih: 31-Mar-2006 / 19:04    Mesaj konusu: 45 likler burayı tıklar mısınız?

sevgili müslümcüler hepinize selamlar.merakımı gidermek için böyle bi şey yazma ihtiyacı duydum.burdaki arkadaşların çoğu gençlerden oluşuyor anladığım kadarı ile.acaba diyorum benim gibi eski müslümcü varmı burada.öncelikle genç kardeşlerim alınmasınlar.biliyomusunuz müslümü gençlerin bu kadar sevdiğini bilmiyodum.bir müslüm sever olarak çok sevindim.şimdi yaşı 45 ve üzeri olan arkadaşım varsa buraya sadece evet demelerini istiyom.acaba bnim gibi yaşlı kaç müslüm sever var sitemizde.ilginize şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı profilini gör
damar81
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
MesajTarih: 31-Mar-2006 / 19:25    Mesaj konusu: Re: 45 likler burayı tıklar mısınız?

gurbuz58 demiş ki:
sevgili müslümcüler hepinize selamlar.merakımı gidermek için böyle bi şey yazma ihtiyacı duydum.burdaki arkadaşların çoğu gençlerden oluşuyor anladığım kadarı ile.acaba diyorum benim gibi eski müslümcü varmı burada.öncelikle genç kardeşlerim alınmasınlar.biliyomusunuz müslümü gençlerin bu kadar sevdiğini bilmiyodum.bir müslüm sever olarak çok sevindim.şimdi yaşı 45 ve üzeri olan arkadaşım varsa buraya sadece evet demelerini istiyom.acaba bnim gibi yaşlı kaç müslüm sever var sitemizde.ilginize şimdiden teşekkür ederim.

S.Aleyküm öncelikle buraya yazdığım için özür diliyorum.Bu konu hakkında bişii dmek istiyoum Abeyy senin dediğin gibi Müslüm baba bizim için bir numara eskilerde büyükler dinliyomu;.şimdi sıra gençlerde.Görüyosunuz kendini jiletliyenlerde var.Yani düşünün gerisini bu kadar sevgi hangi sanatçıda olur.İnşallah söylediklerimi yanlış anımsamazsınız.'ALLAH'a emanet.
Kullanıcı profilini gör
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Adana/Kiremithane
MesajTarih: 31-Mar-2006 / 21:14    Mesaj konusu:

valla adanada genc yaslı farketmiyor zaten abimizde tarsus tan mıs farketmez adananın kardesi zaten saygılar bu arada ben gencim Smile

forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 01-Nis-2006 / 02:24    Mesaj konusu:

Abi senin yaşında bilmem ama burda genç insan toğpluluğu daha çok ama bir derdin olursa yaş önemli değil fikirlerimizi sunarız hemen. ama senin yaşın büyük olduğu için sende bize nasihat verebilirsin

Üye

Nereden: müslüm gürses cumhuriyetinden///gaziantep
MesajTarih: 01-Nis-2006 / 16:08    Mesaj konusu:

forzaenver gardaşıma katılıyorum

Üye
Üye

MesajTarih: 01-Nis-2006 / 16:19    Mesaj konusu: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

canlar beni yanlış anladınız.bu sitede bulunan insanların genç olmasından rahatsız değilim aksine çok mutluyum.ben müslüm gürses hayranı olduğum ve sizlerle onu paylaştığım için gurur duyuyom.ben sadece merak ettim acaba benim gibi eski müslüm gürses hayranı varmı diye.ortak özelliğimiz baba olduğuna göre yaşın ne önemi var paylaştığımız şey çok güzel.düşüncelerinize yürekten teşekkürler.
Kullanıcı profilini gör
engin-06
Üye
Üye

MesajTarih: 24-May-2006 / 20:17    Mesaj konusu: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

Selam Abi Ben Müslüm baba için kellemi kesmeye hazırım karşıma birisi çıksın yeterki Abi Senin yaşında Adamlar Net Nedir Bilmezler Eli Kolu Tutmuyo netemi girceklr Var aMa Nete giren Yaşlılar onlarda ne biliyim kafasına göre giriyolar Abi AmA sENDEN Daha Çok Şarkısını biliyom nasıl hepsini ezbere bilrim şarkılarnın lafa söze gerek yok muslum baba her yerde o kadar he bide varmı başka sanatçı için kendını kesen adamlar yok tek muslum için ve ölümüne atıyolar ben gırtlama attım

Büyümsün başımın üstünde yerin var hele bide muslumcusun ya o bana yeter abey herşey gönlünce olsun...

Sevip YAR Dedigim Vefasız Çıktı Dostum Bildiklerim Hayırsız Çıktı Her Gün AgLamaktan Gözlerim Bıktı Bıktı...
Kullanıcı profilini gör
alpier060606
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ankara,çankaya
MesajTarih: 22-Oca-2007 / 06:34    Mesaj konusu: Re: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

kaç nesili büyüttü müslüm baba ben 20 yasındayım bu neslin son temsilcilerindenim.ben müslüm babayı dinlemeden önce yaşamıyomus...
Kullanıcı profilini gör
Cell_o5
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 22-Oca-2007 / 09:46    Mesaj konusu: Re: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

bende müslüm babayla büyüdüm hastalıgım babamdan gecmedırr ikinci nesil müslümcüyüm bende Wink
Kullanıcı profilini gör
AhMeT_44
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 22-Oca-2007 / 16:19    Mesaj konusu: Re: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

Genç yaşlı farketmiyo hepimizin ortak noktası Müslüm BABA...Hepimiz genciyle yaşlısıyla ondan hayatımız ile ilgili bişeyler buluruz...onun için severiz MüSLüM BABA yı...

her zaman her yerde MüSLÜM GÜRSES...var mı ötesi...

ama kendimize ve çevremizdekilere zarar vermemek kaydıyla dinleyelim..Lütfen...

sevgisizkral
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: meçhul
MesajTarih: 31-Oca-2007 / 23:15    Mesaj konusu: Cevap: 45 likler burayı tıklar mısınız?

sanırım senin haricinde 45 yada 45 in üstü kimse yok ama bir sürü müslümcü kardeşin var bunbun için sevinmelisin sitenin en büyüğü en tecrubelisi sensin artık nasihatlerde bulunursun bize yol gösterirsin saygılarımla

1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering