|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu] |
| Yazar |
Mesaj |
hakantkt
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2006 / 03:59 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben burada erhana katılıyorum hem butun ınsanlar kardesımız dıosunuz hemde ınsanları ayırt edıysunuz yok jıletcı yok cıgaracı dıye bız bunlara sahıp cıkacagız kı onlarda efendı ınsan olsun eger sız bu kardeslerımızı dıslarsanız bunun altından kalkamayız
_________________ müsLÜM baba kralLLLLLLLLL |
|
|
|
 |
karacan14
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2006 / 04:30 Mesaj konusu: |
|
|
herkeze iyi akşamlar müslüm babayı dinlemek ve onu anlamak için bazı şeyleri artık aşmış ve yaşamış olmak gerekir bence önemli olan jiiletçi,cigaracı ayrımı değil bunu herkezin gözü önünde yapılması bence biraz ters bunu babanın çoğu konserinde yaşadık.yedikule zindanları örnek olabilir. yoksa herkezin kendi yaşamıdır.herkez istediğini yapar.
gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş
aklı yok fikri yok deli misali
|
|
|
|
 |
sevgisiz_prens
Üye

|
Tarih: 20-Mar-2006 / 19:51 Mesaj konusu: |
|
|
helal olsun be kardeş....
_________________ seninle mutluyum sensiz ne?esiz
ya?aman?n ne anlam? var sensiz
can?m? iste vermeyen ?erefsiz
her?eysiz olur SENS?Z_OLAMAZ |
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 22-Nis-2006 / 13:51 Mesaj konusu: |
|
|
bu konuyu acmak istiyorum çünkü müslüm babanın ask tesadufleri sever albumun ilk haftasında olduğumuz için korsana kesinlikle karşıyım herkez kendini korsanın cok kötü bişey olduğunu bilsin arkadaşlar babayı seven korsan almaz .emeklere yazık edmeyin biz bir aileyiz babamızda müslüm gürses korsan alıp bu aileyi yıkmayalım.
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
selvi27
Üye

Kayıt: Jun 20, 2005 Mesajlar: 134 Nereden: müslüm gürses cumhuriyetinden///gaziantep
|
Tarih: 22-Nis-2006 / 14:35 Mesaj konusu: Re: harbi müslümcü |
|
|
| cirkinkralll demiş ki: | | Garadsım rebelin söylediklerine harfi fine katılıyorum armızda müslümcü esrarkeş diye oratlıkta gezinen sözde müslümcüler war hakısın.ama garda ben inanıyorum gerçek müslümcüler agır başlı efendi delikanlıdır..bu böyledir böyle devam eder. |
gardaş siz bu meseleyi çok büyütüyorsunuz müslümcülügümede kimseye laf söyletmem tamam ben Es*** içerim ama caddeye de çıkıp ben Es*** içer müslüm dinlerim demem kendimde kalır ne yaparsam birde varsa kendine güvenen gardaşım haberleşip buluşalım çıkalım baba nın huzuruna tabi zor olacak amam bir şekil yapacagız işte ne kadar müslümcü oldugumuz çıksın ortaya baba desin kesin kafanızı ilk önce ben kesmezsem siz beni kesin çirkinkralımmmmmm
_________________ Sen b?r gar?b Ç?ngenes?n ?nc?l? f?stan Sen?n ney?ne (((((müslüm gürses cumhuriyetinden))))) |
|
|
|
 |
seren35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 22-Nis-2006 / 20:09 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcülük bu değil,olamaz da!! |
|
|
En başta herkese selamlar... bu konuyu açana çok teşekkür ediyorum ama yorum yapan birkaç arkadaş beni çok üzdü ve şaşırttı. Bence sağlıklı düşünen ve bu hayatı yaşamaya değer bulan hiçkimse kendine bu zararı vermez. VERMEMELİ! şimdi ben arkadaşlarıma bu siteye üye olduğumu söylüyorum hatta onlarıda buraya üye yapmaya çalışıyorum geçen gün bitanesini yaptım nekadar seviyeli olduğundan falan bahsederek övdüm. Şimdi bu konuşmalar daha doğrusu Es***,jilet gibi hoş olmayan şeyleri savunur tarzda konuşmalar beni arkadaşıma karşı nekadar haklı çıkarır. Bence böyle yaparak üyelerinizi kaybedebilirsiniz.En başta beni. ben ortamın seviyesine güvenerek burdayım. Elbetteki kim ne istiyosa yapabilir sonuçta kendi hayatınız ama yapmasanız çok daha iyi olmaz mı?
Sistem Mesajı: İlgili Mesaj Birleştirildi. Birleştirilen Mesaj İlk Mesajdan 9 Dakika Sonra Yollandı..:
o nedemek ya Allah aşkına yok kafamı koyarım bilmem ne kardeşim müslümcülüğüne kimse laf söyletmez ama bu kafa koymakla olcak iş değil tamam mı yüreğini koymak önemli olan.diyosanki yüreğimi koydum zaten ozaman kafana gerek yok
|
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 22-Nis-2006 / 21:57 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcülük bu değil,olamaz da!! |
|
|
herkese selamlar önce.bi defa düşündüğüm vakit bu tarz olumsuz hareketlerde bulunana arkadaşlar(ismini bile telafüz etmek istemiyorum bu hareketin)aslında sevdikleri sanatçıya ne denli zarar verdiklerinin farkında değiller.zaten arabesk müziği belli bi kesim tarafuından horgörülüyo malesef.bi de bunun üstüne yapılan bu talihsiz hareketler bu tarz insanların arabesk müziğinin ve müslüm baba karşıtı insanlara bulunmaz bir fırsat oluyor.hiç amlamış değilim.yahu sevgide zarar olurmu.sen kendine zarar veriyosun ve bunun adı sevgi diyosun.yok hocam böyle bi sevgi modeli yok.zaten böyle bişeyde sevgi adından bile söz etmek akla aykırı bi düşünce olur.yazıktır ya.ALLAHIN emanetine zara veriyosun.bu can bizim değilki.babayı seviyorsan korsan kasedini almazsın,heryerde onun güzelliğinden bahsedersin,onunla gurur duyduğunu ifade edersin,hal ve hareketlerinle girdiğin ortamlarda 'müslüm baba hayranlığını en özel şekilde temsil edersin'.
sözüm bu tarz arkadaşlara.yapmayın arkadaşlar.yazıktır.en önemlisi günahtır.bu yapılanlarla müslüm babayı üzüyorsunuz.müslüm baba kendinize zarar verinmi diyorki.inşallah zamanla bunu da aşacağız.
kusura bakmayın dostlar bu konu açıldığı zaman üzülüyorum.yanlış bi kelimem olmuşsa affola.tüm dostlara saygılar................
|
|
|
|
 |
gurbuz58
Üye

|
Tarih: 22-Nis-2006 / 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
sevgili dostlar güzellikleri paylaşmak varken neden birbirimizi kırıcı sözler söylüyoruz.eleştirilerimiz kırıcı değil yapıcı ve seviyeli olursa daha hoş olur.birde hatalarımızdan dolayı özür dilemesini bilirsk karşımızdaki kişiyi kazanmış oluruz.bu düşüncelerimle kimseyi yargılamıyom ben uzman değilim.mademki ortak birlikteliğimiz MÜSLÜM GÜRSES onun gibi alçak gönüllü ve mütevazi olmaya özen gösterelim.düşüncelerimde yanlışsam özür dilerim.
|
|
|
|
 |
yAaDeLLer
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 23-Nis-2006 / 03:59 Mesaj konusu: |
|
|
Selamun Aleykum müSlümcü doStlar :
biR ferdici OLarak aranızdayım..
kOnu dıkkatımı cektı oKudum..
sadece muSlumcuelr degıl böyle algılanan,Arabesk dınleyen ferdi muSlum dınleyen herkeze boyLe dıyoRlar..
Eğer konuyu kısaca diLe getirmek gerekırSe şarkıda bagLı degıL bu oLay..
Her gencin bi döNemı var ve o yanLışları yapıyoR..yapmayanlarda var ama cogunLuk yapıyO arabesk dınleyenlerde..
aLkol mezesi olarak gecıyor arabesk cogu yerlerde dedıgım gıbı..
yanı bu bı zaman gelıp geçer.. Herkez bu hatalara düŞer..
SaygıLarLa .. : aLemci
_________________ FeRDiciyiz..
|
|
|
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 23-Nis-2006 / 04:34 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Alemci Yaadeller kardeşim..Seni burada görmek ne güzel Arabesk ortak yanımız.Yeter ki gönüller bir olsun.Bizler biliçli ve duyarlı arabesk dinleyicileri olarak her zaman iyilik ve güzellikten yanayız.Tabi kötü görüntüleri ne kadar görmek istemesek de arada bir çıkıyor bazı yanlışlar.Önemli olan doğru ve yanlışı iyi ayırt edip fark etmek ve iyi örnek olabilmektir..Saygılar bizden Yadeller kardeşim.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
m.ali turan
Fanatik Üye

|
Tarih: 23-Nis-2006 / 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
herkez bır sey yazıyo kafasına gore
|
|
|
|
 |
damar02
Fanatik Üye

Kayıt: Mar 29, 2006 Mesajlar: 1293 Nereden: Ufka uzanan yoldan
|
Tarih: 10-May-2006 / 04:23 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar herkesin özel hayatı ve buna bağlı olarakta özel zevkleri vardır.özellerimizi deşifre edersek özel olmaktan çıkar.herkeswin kendine verilmiş bir hayatı var.herkes hayatını istediği gibi yaşama hakkı var.ama toplumun belirlemiş olduğu ahlak sınırları ve görgü sınırları çerçevesinde.tüm baba seven dostlara saygılar......................
|
|
|
|
 |
Marco
Üye

Kayıt: Mar 18, 2006 Mesajlar: 31 Nereden: kÃ?¸benhagen/danmark(mardin)
|
Tarih: 10-May-2006 / 05:28 Mesaj konusu: |
|
|
kim ne yaparsa yapsin,, sen oku babam...
_________________ Iceri atacaklar beni`Hoscakalin sevdiklerim hoscakalin sevdalilar hoscakalin cilekes insanlar hoscakalin müslümcüler hoscakalin anilarimi biraktigim insanlar hoscakal evim yatagim bilgisayarim ve demli cayim hoscakal sevgilim hapise gidiyorum ben |
|
|
|
 |
bayrakkenan
Üye

|
Tarih: 11-May-2006 / 06:50 Mesaj konusu: |
|
|
haklisiniz..
|
|
|
|
 |
halil-034
SüperAktif Üye

Kayıt: Jan 06, 2006 Mesajlar: 749 Nereden: maziden bir yer
|
Tarih: 22-Eyl-2006 / 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
müslüm babayı binleyenlerde zevk için Es*** içip jilet atmıyo bu kesin
_________________ Her günüm çeresiz, hayatım böyle
Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle
Boynumu bükerek yaşadım bende
Bunları kimseye anlatamadım |
|
|
|
 |
hector42
Yeni Üye

|
Tarih: 01-Ekm-2006 / 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
güsel bi konu gerckten eline saglık kardeş
|
|
|
|
 |
mutiny
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Ekm-2006 / 18:03 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcülük bu değil,olamaz da!! |
|
|
sizin gibi müslümcüler warken ne mutlu bize 
|
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 04-Ekm-2006 / 01:06 Mesaj konusu: |
|
|
| halil-034 demiş ki: | | müslüm babayı binleyenlerde zevk için Es*** içip jilet atmıyo bu kesin |
zevk için veya değil.bugün Müslüm babanın resmi internet sitesinde hala bunları savunmaya kalkıyorsan sen müslümcülüğü kavramamışsın be kardeş.Bak BABA her röportajında bu olaylara çok üzüldüğünü söylüyor.Sen Müslüm Gürsese baba diyosan onu üzen şeyden sakınman gerekir.yapan da içinde taşısın fakat illa ki foruma taşınacak bunlar.sanki iyi bişeymiş gibi reklamı yapılacak
ben hep derim AĞACI KESEN BALTANIN SAPI DA AĞAÇTANDIR bizim felsefemizi müslümcülüğü yerlere düşüren yine müslümcüyüm diyenlerdir
saygılar
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
abdi

Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 1118 Nereden: berlin-gaziantep
|
Tarih: 04-Ekm-2006 / 02:40 Mesaj konusu: Cevap: Müslümcülük bu değil,olamaz da!! |
|
|
müslümcülük demek saygi ve sevgi demektir.insanliga dair hersey demektir.bizden kan degil sevgi akar hep.
_________________ Zaman aleyhimizde vakit geciyor. |
|
|
|
 |
EMANET
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 20, 2004 Mesajlar: 971 Nereden: KALLEŞ DÜNYA DAN
|
Tarih: 04-Ekm-2006 / 05:59 Mesaj konusu: Re: harbi müslümcü |
|
|
| cirkinkralll demiş ki: | | Garadsım rebelin söylediklerine harfi fine katılıyorum armızda müslümcü esrarkeş diye oratlıkta gezinen sözde müslümcüler war hakısın.ama garda ben inanıyorum gerçek müslümcüler agır başlı efendi delikanlıdır..bu böyledir böyle devam eder. |
evet sana katılıyorum kardeş gerçek müslümcülük böyle olmalı bence
|
|
|
|
 |