|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
jesus1
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 31-Oca-2005 / 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
değişecek değişecek değişecek ama önce biz değişmememiz lazım.Bu şekilde olmaz, yerimizde saymakdan öteye gidemeyiz .Arkadaşlar herkesin kendine göre yapdığı şeyler var ama bunları daha gizli tutsak,yani kim ne yapıyorsa kendinde kalsa daha sağlıklı bir ortam olur.Yazılarımızda biraz daha dikkatli olsak güzel olacak.
|
|
|
|
 |
XarizmatiC
Üye

|
Tarih: 01-Şub-2005 / 00:53 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Biz Kendimizi Bildikten Sonra Biz Birbirimizi Tanıyıp Sevdikten Sonra Bizden Olmayanların Düşünceleri Pek Önemli Değil O Yüzden Bu Tür KOnuları Dert Etmeyelim Biz Kendi İçimizde Herşeyi Hallederiz...
|
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 01-Şub-2005 / 03:55 Mesaj konusu: |
|
|
ben sigarada içerim içkide kafama eserse kendimide keserim
herkses özgür ben müslümcüyüm diyorum millete sanki analarına küfür etmiş gibi oluyom anlamadım gitti
i
|
|
|
|
 |
Admin
Bilal - Site Kurucusu

|
Tarih: 01-Şub-2005 / 21:38 Mesaj konusu: |
|
|
Konumuz içki değil!..
Kendini parçalamak iyi birşey mi?
E ben ne yapıyorsam kendime yapıyorum. HAYIR bizlerede yapıyorsun. Çok Sevdiğin Müslüm Gürses'e de yapıyorsun.. İnsanlara Müslüm Gürses dediğin zaman onlarda hemen ''tamam bu adam içkici JİLETci vs..'' diyor.. Gördün mü Müslüm Gürses ve hayranlarınada zarar verdin.. Biz burada kendine jilet atanları kötülemiyoruz savunmuyoruz da.. Savunulacak bir yanı yok zaten olayın.. Müslümcülere karşı ön yargıyı kaldırmak istiyorlar arkadaşlarımız. Kendine jilet atanlar eskide kaldı artık.. veya eskisi kadar yok...
Mean_mafia, burada seni kötülemiyoruz. Amacımız seni jiletten vazgeçirmek, Müslüm Gürses ve hayranlarına karşı ön yargıyı kaldırmak..
Müslüm Gürses neden gidipte Tarkandan, Teomandan şarkı söylüyor... E yoksa kendini paralıyor millet.. Sonrada Müslüm Gürses'in adı Çıkıyor. Adamın ne suçu kabahati var... Ben olsam bende böyle yapardım. Siz bana böyle yaparsanız bende böyle yaparım gibisinden...
Bu yüzden gerek yok jilete Es***'a eroine vs.. adı her neyse... Bırakalım böyle şeyleri. Eski sitede İsyankar adlı üyemizden söz aldık jileti bıraktı arkadaşımız.
Hadi bakalım seni görelim???
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür!
Çare yokmuş aşktan yatan hastaya / Gönül Hasta
Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur! |
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2005 / 03:12 Mesaj konusu: |
|
|
bienim halimi bi bilseniz ne sevgilim var ne dostum
dışarıya çıkıp gezecek bi arkadaşım bile yok
gelde dinleme babayı gelde atma jileti
ben atarım içerim keserim kimende ben böle müslümücüyüm derim
kusura bakmayın
|
|
|
|
 |
ESRAR-Perdesi
Aktif Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 246 Nereden: DerinLerdeN (41)
|
Tarih: 02-Şub-2005 / 03:15 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş bende yaparım aynısını...derdin kederin aşkın üstüne bide babanın taptıran şarkıları geldimi ölmek bile isterim bazen...
Taptığım allahım Müslüm babam......... 
_________________ en güzel gözler...
esrarlı gözler...!
esrarlı gözler
yalnız seni özler.... |
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2005 / 03:27 Mesaj konusu: |
|
|
helal kardeş
allah razı olsun senden
|
|
|
|
 |
jesus1

|
Tarih: 02-Şub-2005 / 03:37 Mesaj konusu: |
|
|
| Mean_mafia demiş ki: | bienim halimi bi bilseniz ne sevgilim var ne dostum
dışarıya çıkıp gezecek bi arkadaşım bile yok
gelde dinleme babayı gelde atma jileti
ben atarım içerim keserim kimende ben böle müslümücüyüm derim
kusura bakmayın | Arkadaşım senin kendine zarar vermen kimseyi ilgilendirmeye bilir.Ama bizleri ilgilendirdiğini bilmelisin.Olan sana oluyo ama etrafda bırakdığın izlenim Müslüm Baba ve hayranlarına kötü yansıyor,neden anlamak istemiyorsun.
|
|
|
|
 |
Majesteleri
Aktif Üye

|
Tarih: 02-Şub-2005 / 03:40 Mesaj konusu: |
|
|
ya ben kendimi müslüm dinlemedn öncede keserdim
|
|
|
|
 |
serkanvan
Üye

|
Tarih: 04-Şub-2005 / 23:58 Mesaj konusu: |
|
|
Meraba arkadaşlar bende zamanında kendime çok kıydım ama ve gördüğüm şuki sadece kendime ve gerçekten BABA'ya zarar vemişim belki o an kendimde değildim ama şimdi düşündüğüm zaman sadece kendime gülüyorum eğer çevrenizde çevremizde varsa kendisine kıyan arkadaşlar biz (biz müslümcüler) içinde olsa lütfen uyaralım ve iyi bişi olmadığını anlatalım.Ben elimden geldikçe uyarıp vazgeçirmeye çalışıyorum çevremdeki arkadaşlarımı.Çünkü gerçekten kötü bir şeyyy...
Saygılar...'
|
|
|
|
 |
jesus1

|
Tarih: 05-Şub-2005 / 00:07 Mesaj konusu: |
|
|
Seni kutluyorum arkadaşım düşünce şeklin çok güzel.Umarım kendine zarar veren arkadaşlarımızda senin gibi düşünür. 
|
|
|
|
 |
mewsim_hazan_oldu
Üye

Kayıt: Dec 26, 2004 Mesajlar: 33 Nereden: dünyadan bir yer
|
Tarih: 05-Şub-2005 / 02:20 Mesaj konusu: jilet derman olsaydı |
|
|
Çözüm değil ya ben acı çektim o yüzden yanlış.
En yakın dostunada küssen
Bilmeden gitsede
Unutamasanda
Çözüm değil kendimden biliyorum
We hiç bir yerde içki Es*** gibi lafların geçmesini istemem.
Zaten anlatamadık kendimizi.
Hassas konular bunlar
Site neden bu kadar popüler sizce
Müslümcüler kendini anlayan insanlarla konuşmak tanışmak istiyor.
Bende konuşmak isterim ama sohbet odasında.
|
 |
PiSLiK
Üye

|
Tarih: 05-Şub-2005 / 07:04 Mesaj konusu: |
|
|
Jilet atma konusu çok derin bi konu bence.Bir gazetede okumuştum,falan üüniversitede bir sosyoloji bölümü öğrencisi tezini bu konuda hazırlamış.Fakat şu çok önemli.Örneği kendimden vereceğim.Benim vücudum iki kolum ve göğsümde olmak üzere derin jilet izleriyle doludur.Müslüm dinlemeye başlayışımda jiletlerden öncedir.Fakat bir kez olsun Baba'yı dinlediğim bir esnada jilet atmadım.Burası gerçekten çok önemli.Şaşırtıcı gelebilir ama içtenlikle söylüyorum bir tanesini bile Müslüm dinleyipte atmış değilim.Peki neden attın diye sorardı herkes.Bunu bende bilmiyorum.Şöyle ki,alkol,Es*** gibi maddeleri çoğumuz kullanmışızdır ve hala kullananımız vardır.Bunu kimse inkar etmesin.Kullanmayanları tenzih ediyorum.Sarhoşluğun etkisiyle ve birazda merak yüzünden yaptım bunları.Çılgın yaşamın etkiside yok değil.Rahatlama etkisi yaptığı doğrudur.Bu sinirlenince veya bunalınca sağa sola yumruk atmaya,tekme atmaya benziyor.Öyle bir durum ki anlatması bile zor.Sonuç itibarıyla şu an elbetteki pişmanlık duyuyorum ve hatta saçma buluyorum.Hayatımı olumsuz yönde etkilemesi de en kötü yanı.Damga gibi,mühür gibi taşıyorsun.Yazın kısa kollu giyememek,insanların ön yargılı bakması,değişik yorumlaması gibi.. Burda şunu anlatmak istedim,Jilet atmak sosyolojik ve psikolojik bir durumdur.Toplumsal bir sorundur.Müslüm Gürses le alakalı düşünmek yanlış.Her jilet atan kişi Müslüm dinliyor değil.Konser kendinibilmezleri yüzünden Müslümcülere kaldı ne yazıkki..
|
|
|
|
 |
TaGo
Üye

Kayıt: Jan 04, 2005 Mesajlar: 67 Nereden: Cehennemin Dibin´den
|
Tarih: 05-Şub-2005 / 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadşlar zaten jilet atmak ne kazandırır bize elimize ne geçer ben jilet atmadım kendime atmamda atanlarada söylicek tek şeyim artık Jileti bırakın bunun ne size ne başkasına faydası yok
|
|
|
|
 |
PiSLiK
Üye

|
Tarih: 15-Şub-2005 / 04:00 Mesaj konusu: |
|
|
Bunu burda forum konusu yapmak bile anlamsız.Jilet atma ve Müslüm Gürses ilişkilendirilmemeli..
|
|
|
|
 |
KILIK
SüperAktif Üye

|
Tarih: 21-Şub-2005 / 04:42 Mesaj konusu: |
|
|
PİSLİK tamam doğru söylüyorsun jiletle gürses ilişkilendirilmemeli ama şu zamanda durum bu. insanlar için jilet=müslüm gürses.
kendine jilet atanlara seslenirim. ne geçti elinize. ne oldu. acınız dindimi. sevgiliniz gerimi döndü. hayatta herşey istediğiniz gibimi gidiyor. tabi ki HAYIR. belki kendinize zarar verdiniz. ama şunuda unutmayın bizlerede zararınız olduu. ve en önemlisi MÜSLÜM GÜRSES gibi birinin konserlerini göremez duyamaz olduk.
_________________ ellerimde sıcaklığn
saçlarımda baharların
yüreğinde umutlarım
gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış.. |
|
|
|
 |
tickyy
Aktif Üye

Kayıt: Feb 06, 2005 Mesajlar: 161 Nereden: Te?KiLaTTaN.......
|
Tarih: 04-Mar-2005 / 16:01 Mesaj konusu: |
|
|
birkaç kendini bilmez yüzünden hem müslüm babanın hemde bizim adımız lekelenior müslümcü oldugumu bilen arkadaslarım vay müslümcü nbr diyecegine vay jiletçi nbr diolar halbuki benimjiletle facayla işim olmas ve tüm müslümcülerinde olmaması gerekirr.... 
_________________ Halil...!? |
|
|
|
 |
erdem
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-May-2005 / 00:00 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben hayatimda jilet atmadim atmamda ama koluma bacagima baruy dokup yaktim sonra baktim bu tip seyler hois karislanmiyo daha degisik bi yol buldum dovme yaptirmaya basladim madem aci cekmek istiyosun fiziksel acilarla duygusal acilari kapatmaya calisiyorsun dovme yaptir...saniyede vucuduna giren 4 igne seni yeteri kadar tatmin eder...kimisi ben bunu yaptim kafam bi dunyaydi diyo kafan ayik olacak arkadasim hafiften dumanli olsan olur ama civkini cikartirsan bisey anlayamazsin aciyi derinlerde hissedeciksin hem dovme jilet kadar hor gorulmuyo hatta hastasi olanlarda var...sevgilerle
|
|
|
|
 |
zincirlikuyu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-May-2005 / 18:41 Mesaj konusu: |
|
|
eski site de de bu konuda geniş bir açıklama yapmıştım bilenler bilirler taaaa evvelden de dedigim gibi jilet olayı büyük bir medya olayıdır.medyamız sağolsun kendi degerlerine öyle sahip çıkıyorki çoğu kısım insanlar tarafından sevilen ne sevilmesi hatta aşık olunan bir insanı ya ada hayranlarını halka iğrenç bir alışkanlık olarak tanıtmakla kalmayıp bide bu konunun üzerine giderek insanları bizden yani müslümcülerden soğutmuştur bu olay bir medya şişirmesidir bir kaç kendini bilmez insanın kameraya verdigi enstattenelerle haber kovalamaya çalışan insanlar farkında degillerdi ki bir takım insanları kötülüyorlar
zincirli kuyu
|
|
|
|
 |
zincirlikuyu
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-May-2005 / 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
acaba birçok müslümcünün çıplak denize girememesi size neyi anımsatıyor bu gün tatil yerlerine bir göz atacak olursanız kıyafetle denize girenlerin çoğu müslümcüdür
yararı yokdostum yok....
|
|
|
|
 |