Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Peygamberimize yapılan büyük terbiyesizlik
Peygamberimize yapılan büyük terbiyesizlik
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
Poseidon
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: diyarbakir/istanbul
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 20:05    Mesaj konusu: Peygamberimize yapılan büyük terbiyesizlik

Arkadaşlar burası siyasetin yeri değil.belki uyarı alacam belki de banlanacam böyle bir forum açtığım için ama hepinizin medyadan takip ettiği bu olaya değinmek istedim.günahım dünyaya sığmaz ama ben bir müslüman olarak danimarka ve diğer haçlı ülkelerini kınıyorum.başta danone olmak üzere danimarka ve norveç mallarını da protesto ediyorum.
yılların ezikliğini her fırsatta ortaya koyan bu örümcek kafalar kahrolsun diyorum.

peygamberimizin resmini çizmek bile caiz değilken onun karikatürünü yapmak hele hele şeytana benzetmek hazmedilecek bişey değil.saygılarımla

Adam olmayan Müslümcü olamaz!!!
Kullanıcı profilini gör
sevdayolu47
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 20:13    Mesaj konusu:

Evet kardeş gerçekten çok iğrenç bir davranış.dediğin gibi hz.muahmmed s.a.v in resmini bile çizmek caiz değilken onlar karikatürünü yapmış.allah belalarını verecek er geç.

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 20:20    Mesaj konusu:

kardeş olur mu öyle bir şey hiç niye banlasan ki.

bende kendi adıma protesto ediyorum danimarka ve norveç'i.

müslüman alemiyle dalga geçmek ne hadlerine ! ama eğer batı medeniyeti bu şekilde devam ederse sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır bu çok açıktır.

Çünkü suriye'de çıkan olayları hepimiz gördük.(danimarka konsolosluğunu yaktılar)

En son ozac44 tarafından 07-Şub-2006 / 18:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kullanıcı profilini gör
Admin
Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 20:55    Mesaj konusu:

böyle bir konu için kural söz konusu değil...

az bile ettiler kardeş dünyayı başlarına yıklamız lazım!!!!
ama baştakilerde iş yok, neyse olay sapmasın...
şimdi bu ülkelerin mallarını almayalım diyeceğim ama bizimkiler onlardan çok iyi değil...
bazı türk firmalarının arkasından yabancılar çıkıyor...
yinede yabancı marka ürünleri almayalım...

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
Poseidon
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 06-Şub-2006 / 22:16    Mesaj konusu:

İstedİklerİ kadar uĞraŞsinlar allah nurunu tamamlayacak.sessiz kalmamız elimizden bişey gelmediğini göstermez.it ürür kervan yürür.desteğinize teşekkür ederim kardeşlerim.saygılar

Kullanıcı profilini gör
invidus
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 06-Şub-2006 / 22:27    Mesaj konusu:

Arkadaşlar dünyayı başlarına yıkalım falan savaş mı çıksın yani bence biraz daha sakin ve hoşgörülü olmamız gerekiyor yoksa bu işin sonu kötü.
Kullanıcı profilini gör
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 23:05    Mesaj konusu: Re: Peygamberimize yapılan büyük terbiyesizlik

Gardas ewet gerçektende bu konu hepimizi çok rahatsız etti.bu danimarka ülkesini ve bunu yapanların hepsini kurşuna dizmeli Cool

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: Adana/Kiremithane
MesajTarih: 06-Şub-2006 / 23:24    Mesaj konusu:

Ya kardes doğru sölüYorsun bu o......cocuklarını öldürsen Yinede azdır
ne demek Ya biz hz.isa'Ya saYgısızlık YapiYormuYuz!
neYse amllarını boYkot etmek lazım
birde tabi ben kendime hacker demiYorum ama eger bu işten anlaYan varsa danimarka sitelerini çökertmeYe Yönelik hareket başlatmamız lazım ben topu ateşledim bile gazamız mübarek olsun

DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: İSTANBUL/KARS
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 00:39    Mesaj konusu:

Yapılan yanlış hem saygısızlık,hem de onlar için büyük bir talihsizlik.daha Önce de almanyada del spieger adlı dergi de peygamber efendimizi karikatürize etmiş ve yaptığına/yapacağına bin pişman edilmiştir.kimse peygamber efendimizin resmini çizemez,karikatürize edemez !!.peygamber efendimiz hz muhammed (s.a.v) sadece hayal edilebilir.allahu teala'nın en sevgili kuludur peygamberimiz.and olsun ki kur'an'ı ve İslam'ı ahirete kadar koruyacağız.

Bilal - Site Kurucusu
Bilal - Site Kurucusu

Nereden: Gaziantep
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 01:15    Mesaj konusu:

invidus demiş ki:
arkadaşlar dünyayı başlarına yıkalım falan savaş mı çıksın yani bence biraz daha sakin ve hoşgörülü olmamız gerekiyor yoksa bu işin sonu kötü.

hoşgörü mü..
kusura bakma kardeş bu saygı sevgi ve gönül meselesi, pergamberimize verdiğimiz değeri gösterir kurduğumuz cümleler.
kusura bakmayın ben böyle bir olay karşısında sakin olamam...

Kişiliğini makamına bağlayan, makamını kaybettiğinde kişiliğinden de olur!
Kullanıcı profilini gör
magic77
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ANTALYA
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 01:18    Mesaj konusu: Re: Peygamberimize yapılan büyük terbiyesizlik

poseidon demiş ki:
arkadaşlar burası siyasetin yeri değil.belki uyarı alacam belki de banlanacam böyle bir forum açtığım için ama hepinizin medyadan takip ettiği bu olaya değinmek istedim.günahım dünyaya sığmaz ama ben bir müslüman olarak danimarka ve diğer haçlı ülkelerini kınıyorum.başta danone olmak üzere danimarka ve norveç mallarını da protesto ediyorum.
yılların ezikliğini her fırsatta ortaya koyan bu örümcek kafalar kahrolsun diyorum.

peygamberimizin resmini çizmek bile caiz değilken onun karikatürünü yapmak hele hele şeytana benzetmek hazmedilecek bişey değil.saygılarımla

kardeş bu iş in siyasetle alakası yok.sana aynen katılıyorum.peygamber efendimize uzanan eller ve diller elbet bir gün cezalandırılacaklardır.bende tüm batı dünyasını bu hareketlerinden dolayı kınıyorum.
Kullanıcı profilini gör
invidus
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 07-Şub-2006 / 01:51    Mesaj konusu:

admin demiş ki:

hoşgörü mü..
kusura bakma kardeş bu saygı sevgi ve gönül meselesi, pergamberimize verdiğimiz değeri gösterir kurduğumuz cümleler.

evet hoşgörü dedim çünkü bence peygamberimize verdiğimiz değer, bir provakatör bir karikatürü yayımlandı diye bu insanları öldürmekle, dünyayı başlarına yıkmakla (örnek lübnan`da danimarka konsolosluğunun yakılması, dünyadaki müslümanların hristiyan mahallerine saldırması) gösterilmez. eğer bir tepki ortaya konulacaksa bu saldırı yöntemiyle değil yardım ile olur. birçok müslüman ülkede dolandırıcılık aldı başını gidiyor, halkları çok fakir (türkiye de bir örnek) ve cahil (yüksek bir oran okuma yazma bilmiyor) bu insanlara yardım ve eğitim ile gösterilir.

Şimdi karikatürü yayımlayan gazeteci öldü, dergi yakıldı, danimarka yıkıldı diyelim ne geçecek elimize ? müslüman insanlar sefaletten mi kurtulmuş olacak, dinimiz İslam daha yüksek bir yere mi erişmiş olacak. demek istediğim buydu, lütfen arkadaşlar kızmasın.
Kullanıcı profilini gör
m.ali turan
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Küçükçekmece
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 03:04    Mesaj konusu:

Bunu yapanları cok feci sekilde kınıyoruz ve dıslıyoruz kardesler
Kullanıcı profilini gör
ozmen_bey
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 03:21    Mesaj konusu:

Bunu yapanların dini imanı yok zaten Bunlara ne desen azdır cok yanlıs yaptılar bence Bunun affı olmaması lazım.iyi bir ders verilmesi lazım.

erhantaskin

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 03:43    Mesaj konusu:

Bu yapılan Büyük Bir yanlış ve terBiyesizliktir... allah hepsinin Belasını versin......

MesajTarih: 07-Şub-2006 / 04:31    Mesaj konusu:

invidus demiş ki:
admin demiş ki:

hoşgörü mü..

evet hoşgörü dedim çünkü bence peygamberimize verdiğimiz değer, bir provakatör bir karikatürü yayımlandı diye bu insanları öldürmekle, dünyayı başlarına yıkmakla (örnek lübnan`da danimarka konsolosluğunun yakılması, dünyadaki müslümanların hristiyan mahallerine saldırması) gösterilmez. eğer bir tepki ortaya konulacaksa bu saldırı yöntemiyle değil yardım ile olur. birçok müslüman ülkede dolandırıcılık aldı başını gidiyor, halkları çok fakir (türkiye de bir örnek) ve cahil (yüksek bir oran okuma yazma bilmiyor) bu insanlara yardım ve eğitim ile gösterilir.

Şimdi karikatürü yayımlayan gazeteci öldü, dergi yakıldı, danimarka yıkıldı diyelim ne geçecek elimize ? müslüman insanlar sefaletten mi kurtulmuş olacak, dinimiz İslam daha yüksek bir yere mi erişmiş olacak. demek istediğim buydu, lütfen arkadaşlar kızmasın.

bize bir yapana biz on yaparız kardeşim

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:

adam olmayı öğrenirler
Kullanıcı profilini gör
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 17:59    Mesaj konusu:

invidus demiş ki:

değerli kardeşim sen olayı başka yönlere çekiyorsun.ortada yapılan bir hakeret var biz ona tepkimizi koyuyoruz.sen başka bir olaydan bahsetmişsin yok müslümanları sefaletten cehaletten kurtaralım diyosun.

ben de diyorum ki önce bu olaya tepkini koyarsın sonra da müslüman toplumunu daha nasıl ileri götürürüm diye düşünürsün, tartışırsın.

bu arada böyle bir durumda nasıl hoşgörülü olabiliyorsun doğrusu çok şaşırdım !

Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 07-Şub-2006 / 23:30    Mesaj konusu:

Ben bunlara daha ne diyeyim allahtan bulsunlar....

SüperAktif Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 08-Şub-2006 / 01:05    Mesaj konusu:

Allahından bulacaklar allahın en sevdiği kuluna peygamberimize o saygısızlığı yüce allah cezasız bırakmayacaktır
saygılarımla

hayata küsmü? ama sevgisine sevdal?
çünkü o bir bafral?
Kullanıcı profilini gör
Poseidon
Fanatik Üye
Fanatik Üye

MesajTarih: 10-Şub-2006 / 17:18    Mesaj konusu:

ya invidius kardeş sen olayı farklı yorumladın.bizim istedik mi neler yapabileceğimizi görmeli bu haçlı ordusu.içlerinde osmanlıdan kalma bir eziklik var hala.her fırsatta bize barbar cani demeyi biliyorlar ama en kutsal değerimizle alay etmeye de cüret ediyorlar.ne yani sen şimdi filistinde kendine taş atan çocuğu tankla ezen adamı da mı savunacaksın?

minareler süngü
kubbeler miğfer
camiler kışlamız
müminler asker

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering