Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - neden pop ve rock yorumladı?
neden pop ve rock yorumladı?
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Albümleri ve Şarkı Sözleri
Yazar Mesaj
abdi
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 26-Oca-2006 / 21:49    Mesaj konusu:

Evet bence de öyle baba her tarz dan okuyabilecegini gösterdi herkeze.

MesajTarih: 26-Oca-2006 / 22:53    Mesaj konusu: Re: baba neden pop ve rock söyledi

dundar demiş ki:
bence baba'ya pop ve rock söyleyemezsin dediler.o da çıktı aslanlar gibi söyledi.

aynen katılıyorum
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434

MesajTarih: 17-Nis-2006 / 16:54    Mesaj konusu: Cevap: neden pop ve rock yorumladı?

pop ve rock yorumladı diyor arkadaş bakalım gerçekten baba bunları yorumlayarak ne yapmış iyimi yapmış yoksa kötümü..
-bu şarkılar nelerdir:
Teomanın yorumlamış olduğu paramparça
Tarkanın yorumlamış olduğu ikimizin yerine
Olmasa mektubun
Sensiz olmaz
Son pişmanlık
yalnızlar rıhtımı

eksik olabilir ama arkadışın pop ve rock tan kastettiği bu şarkılar.şimdi ikimiizn yerine ve paramparça yı önceden seslendiren santçılardan biri pop diğeri ise rock müziği yapıyor ama baba bu şarkıları olduğu gibi okumadı kendi yorumunu katarak kendi tarzında bizlere sundu ve bütün müzik severler tarafından beğenildi ve alkışlandı.

olmasa mektubun ,sensiz olmaz,son pişmanlık bu gibi şarkılar zaten pop veya rock müzik değildi baba yine bunları çok mükemmel bir şekilde yorumladı yani müslüm gürses'i herkes beğenriken bizim bı sitemimiz nedeen.

bu şarkıları yorumlama sebebi ise:Müslüm babanın kendi tabiriyle ''biizm önümüze bri şarkı gelir şarkıya bakarız bize uyuyorsa ona bri güzellik katabiliyorsak onu yorumlarız'' yani bunu yorumlamasının sebebi ne babanın sosyetenin beğeniisni kazanmak nede tarz değişikliğidir bu olsa olsa evrensel müziktir.

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
invidus
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 17-Nis-2006 / 17:01    Mesaj konusu:

arkadaşlar bu işte menajerlerin de payı var. Babaya maalesef pop ve rock şarkılarını da söyleyeterek yeni bir dinleyici kitlesi yaratıp oraya pazarlamaya da çalıştılar. Yoksa babanın aklına nerden gelsin teoman dır sensiz olmazdır.
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434

MesajTarih: 17-Nis-2006 / 17:10    Mesaj konusu:

invidus demiş ki:
arkadaşlar bu işte menajerlerin de payı var. Babaya maalesef pop ve rock şarkılarını da söyleyeterek yeni bir dinleyici kitlesi yaratıp oraya pazarlamaya da çalıştılar. Yoksa babanın aklına nerden gelsin teoman dır sensiz olmazdır.

yok hocam yanılıyorsun yani müslüm gürsesi menejerlerimi yönlendirecek böyle bri şey olmaz baba kendisi isteyerek yorumlamış sen bu şarkılardan memnun değilmiisn

....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
Kullanıcı profilini gör
Poseidon
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: diyarbakir/istanbul
MesajTarih: 17-Nis-2006 / 18:22    Mesaj konusu:

müslüm babanın yorumuna şapka çıkarmamız gerekirken hala neyi tartışıyoruz ya?baba zahidemi de en güzel yorumlar ikimizin yerineyi de
paramparçayı da.
müslüm baba söylesin yeterli benim için.hem zamanında müslüm babaya tu kaka diyen entel tayfası bu şarkıların yorumu karşısında sus pus oldu yetrmez mi?

Adam olmayan Müslümcü olamaz!!!
Kullanıcı profilini gör
invidus
Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 17-Nis-2006 / 19:39    Mesaj konusu:

poseidon kardeşim entel tayfasının sus pus olduğu yok aslında onlar müslüm babaya da kısa sürede tüketilecek bir meta gözüyle bakıyorlar. İnceden alayla "Aaa arabeskçi Müslüm baba, Bülent Ortaçgil`in Sensiz olmaz`ını da söylemiş ne kadar güzel bir sentez." diye bir iki dinleyip he hü diyip kenara çekiliyorlar. Lütfen yapmayın Sosyetenin, entelektüel kesimin gerçekten babayı önemsediği falan yok sadece bizlere ve babaya öyle geliyor.

Menajerlerin istediği gibi baba da istemiştir elbette çünkü biraz da kandırıldığını düşünüyorum ben bu konuda yukarıdaki safsatalarla. Benim görüşüm bu yönde.
Kullanıcı profilini gör
damar81
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
MesajTarih: 18-Nis-2006 / 01:52    Mesaj konusu:

erhantaskin demiş ki:
Bence babaya pop ve rack müzik yakışmaz. müslüm gürses arabesk sarkıları ile tanındı ve çok tutulan bir sanatçı haline geldi nerde babanın o eski şarkılardaki yorumları, nerde paramparça gibi sarkılara getirdiği yorumlar babaya pop , rack gibi müzikler yakışmaz Question Question Question

Katılıyorum babaya pop v.b şarkılar yakışmaz Exclamation
Kullanıcı profilini gör
mehmetakif
Üye
Üye

MesajTarih: 18-Nis-2006 / 01:57    Mesaj konusu:

muslum gurses bunca yılı damar sarkılar soyleyerek hayatını bızelrle paylasarak gecırmıs sımdı pop rac solemesı bencede bıraz tuhaf ama belkı bızım bılmedıgımız nedenler vardır belkı mecburdur sebebını bız bılmeyız bvıze sorsaydı olmaz derdık

o benimdir o benim milletimindir ancak
Kullanıcı profilini gör
aMCaoGLu
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: ZoNGuLDaK
MesajTarih: 18-Nis-2006 / 02:06    Mesaj konusu:

bencede yakışmıyor zaten adamın söyleyiş tarzı bi kere yavaş pop hızlı olunca karışıyo işler.ama güzel de söylüyo pop şarkıları yalan yok.aslında eskileri yeniden söylese pop şarkılardan çok tutar

kapsal0434

MesajTarih: 18-Nis-2006 / 23:59    Mesaj konusu:

amcaoglu demiş ki:
bencede yakışmıyor zaten adamın söyleyiş tarzı bi kere yavaş pop hızlı olunca karışıyo işler.ama güzel de söylüyo pop şarkıları yalan yok.aslında eskileri yeniden söylese pop şarkılardan çok tutar

yav hem yakışmıyor diyon hemd güzel söylüyor diyon burda bri çelişki var güzel olan zaten yakışmıştır güzl değilse yakışmamıştır ilk önce buna bri net karar verelim

....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
Kullanıcı profilini gör
damar02
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Ufka uzanan yoldan
MesajTarih: 06-Hzr-2006 / 18:52    Mesaj konusu:

olmuşa çare yok bence.biz müslüm babayı sevmişiz.kalbimizin en özel tahtına koymuşuz.ne okursa başımız üstüne.ama şunu da unutmayalım.baba çok büyük bir yorumcu.o gırtlak olduğu sürece kendisinde her şarkıyı okuyabiliyor.
Kullanıcı profilini gör
guclusoydemir
Üye
Üye

Nereden: eRZUruM
MesajTarih: 19-Hzr-2006 / 17:31    Mesaj konusu:

tabi azcık degismesi guzel olurdu oda bunun hakkını verdi sizce kotumu etti
Kullanıcı profilini gör
bicare_517

Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
MesajTarih: 19-Hzr-2006 / 19:08    Mesaj konusu:

bizi dinleyen bir sosyete bölümü vardı ama müslüm dinlediklerini gizliyen fakat evinde en az3 müslüm cd si yada kasedi bulunan bir bölüm bu bölümün iç yüzünü yani müslüm dinlediklerini dışa vurmaları için hem rock hep pop söledi böyle ce bu büyük bir varlığı olan tabiri jet sosyete olan bölümüde biz insanların arasına soktu yani aynı zamanda müslüm gürsesin kıro olmadığını yada arabada işde son ses müslüm gürses dinlemenin kıroluk olmadığını 53 yaşında ıspatladı müslüm gürses pop ve rock okumasının bütün sebebide bu şimdi sosyetede evinde gizlice değil dışarda halka açık yerlede de müslüm babayı dinliyor.pop ve rock okumasının sebebi bu dur. bir de biz yeniliklere açığız. tarzımızdan kopmuş değiliz biz halimizden memnunuz...!

Kullanıcı profilini gör
ervan403
Üye
Üye

Nereden: van
MesajTarih: 19-Hzr-2006 / 23:41    Mesaj konusu:

Arkadaşlar sanatçı popüler olmak zorundadır. Popülizm sanatın ruhunda var zaten. Kaldı ki Baba'nın en eski kasetlerinde bile sürpriz parçalara her zaman rastlamak mümkündür. Son yıllarda ondan daha ilgi çeken başka bir sanatçı var mı gerek kendi kategorisinde gerek diğer müzik kategorilerinde var mı daha popüler olan sanatçı. Yok varsa yoksa Baba. Tabi çok büyük bir nüans farkı var. Baba sanatıyla konuşuluyor, skandallarla değil. Enteller diyor ki ''Türkiye ye Sensiz Olmaz'ı Müslüm Gürses sevdirdi''. Bu ne demektir biliyor musunuz. Yorumcu olmanın yada farkını ortaya koymanın en kralını göstermektir. Bülent Ortaçgil kendisinden başka hiçkimsenin kendi şarkılarını okumasını istemeyen ve kimseyede okutmayan biridir. Lakin Film müziği olarak kullanılan sound track albümde Baba nın okumasına itiraz etmedi ve gördüğünüz gibi sonuç mükemmel oldu. O güzelim şarkı yıllardır var dı ama hiç böyle yorumlanmamıştı ve bu kadar güzel bir şarkı olduğu bilinmiyordu taa Baba okuyana kadar. Örnekleri çoğaltmak mümkün mesela Paramparça unutulmuşken Baba nın yorumlaması ile bir anda klasikleşti Olmadı Yar keza aynı. Bırakalım da Baba bildiğini okusun bizimde kulaklarımızn pası silinsin ve bir şarkıya ruh vermek neymiş yada memlekete bu tür müzikler lazımsa onunda en kralını yine ben okurum desin Babamız..... sağlıcakla kalın dostlar..

Üye
Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 20-Hzr-2006 / 01:04    Mesaj konusu:

ben açık konuşayım arkadaşlar;keşke hiç pop rak söylemeseydi hep bildiyimiz damar ona yakışır şarkıları söyleseydi bunu hep söylüyorum keşke söylemeseydi.beni bir kenara bırakın o bizim müslüm babamız ne olursa olsun heryerde herzaman savunurum ama canımı sıkan birşey varki oda diyer sanatcı hayralarının alay etmesi beni çileden çıkarıyo zaman zaman kavgalarımda oldu baba uğruna feda olsun.
yani ben diyorumki müslüm baba hayranlarına yakışır kimselerden şarkı almadan damar bir albüm çıkarsa çok mutlu olurum.
neyse bu benim şahsi görüşüm herkes düşüncelerinde özgürdür hepinize sevgiler saygılar hayırlı akşamlar

gülmek istedikce ağlattı kader...
Kullanıcı profilini gör
metinzilan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bruksel
MesajTarih: 29-Tem-2006 / 14:42    Mesaj konusu:

sarkilari guzel yorumladigindan suphemiz yok tabiki
ama ben yakistiramiyorum, neden mi? cevabini zaten eski sarkilarini dinlerken kendisi vermis
Kullanıcı profilini gör
giresunspor1967
Üye
Üye

Nereden: Giresun
MesajTarih: 28-Arl-2006 / 18:56    Mesaj konusu: Re:

Açık konu$mak qerekirSe ßen de hiç oLumLu kar$ıLamadım ßaßanın rock yorumLamaSını.. Yakı$madı ßence Babanın duru$una...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: KaRaNLıK_SoKaKLaR
MesajTarih: 28-Arl-2006 / 19:07    Mesaj konusu: Re:

Baba söylemiş dinlicez elbet ama...eskiden yorumlamış olduğu şarkıları daha güzel söylüyo..çünkü biz onu damar ve duygularımız tercüme eden baba diye tanıdık...genede kendisi bilir..bizede dinlemek düşer...

sevgisizkral
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: meçhul
MesajTarih: 05-Şub-2007 / 17:30    Mesaj konusu: Cevap: neden pop ve rock yorumladı?

baba pop ve rock yorumlamadı daha önce pop ve rock tarda yorumlanmış şarkıları yorumladı ama kendi tarzında yorumladı yani baba tarzından kopmuş değil ilk olarak baba okumuş olsa o şarkıları o şarkılar arabesk şarkılar olurdu

Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering