|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 02:04 Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaslar dinlemeYe değmez bence eski kasetleri güseldi ama şimdi rezillik bence bırakmalı artık bu işi eski şarkılarına saYgı duYuYorum ve dinliorum ama şimdi bitmiş adam rezillikten öteYe gitmior artık eğri oturalım doğru konuşalım
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 02:39 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam bence haksızlık yapmışsın bu sözleri söyleyen bence müslümcü olamaz yada öylesıne dınleyen bırısıdır .
müslüm baba öksürse dinlerim 100 yaşına da gelse 200 yaşına da gelse kaldı ki 52 yaşında müslüm baba sesi de super eski sesininde başka guzellıgı var şimdiki sesinin de hem de demışsın rezalet felan bu adam daha dınlenmez felan dıye ayıp etmışsın vesselam
_________________ dost dost dıye ... |
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 02:42 Mesaj konusu: |
|
|
Kardes eski sesi ile şimdikini bi kıyasla allah aşkına ya arada uçurum var lütfen eleştiriye açık olalım
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 02:52 Mesaj konusu: |
|
|
Bence vallaha yenı sesi daha damar hocam bu şoyle bır durum şimdi küskünüm herhalde eskı sesiyle daha guzel dınlerız ama örnek vereyım 2001 senesındeki yakın tarıh oldugundan bunu ornek verdim zavallım kasetındeki ahu gözlerini sevdiğim dilberi nasıl söylemış deıl turkıye dunyada kımse oyle ruhla okuyamaz yani yapılan kıyaz yanlış eski sesinin guzellıgı başka yenı sesınınkısı başka bunları kıyaslamak domatesmı daha kırmızıdır patlıcanmı daha uzundur demeye benzıyor tamam eleştırılıcek parçaları var paramparça felan gibi ama sen dıyonkı artık bitti bu adam rezalet okumasın felan haksızmıyım bılmıyorum
sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 49 saniye sonra yollandı..:
yanı ahu gozlerını sevdıgım dılberıde eskı sesıyle soylşese yakışmazdı ikisin farkı burdan anlaşılabılır demek ıstıyorum
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 02:56 Mesaj konusu: |
|
|
Kardes örneğin birde ferdi tayfura bak adam msülüm gürsesten yaşca daha büyük olmasına ragmen hala saatlrce canlı konser verebiliyor ayrıca bence kendini bozmayan ( yanlış anlaşılmasın bozmak derken tarzından uzaklaşıp rock falan sölemek ) tek sanatçı ferdi tayfur ben bunlara bakarak eleşriti yapıorum adam gercekten çizgsinden hiç ayrılmadı helal olsun derim ben ferdi tayfura öyle değil mi ama?
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:10 Mesaj konusu: |
|
|
Yooo müslüm baba rock soylemedıkı hiç gıtarla tabi saçma bırkaç şarkı var saldır moruk gibi popa kaçan ama daha 5 gün felan önce baba 2 saat konser verdi şov tv de ve hasta felan olmadı saglamdı yani son olarakta ferdi tayfura gelırsek ferdi paragözlülüğünü gecenki konserde bellı etti 21 ocakta müslüm ferdi konseri vardı ınsanlar bıletlerını aldı bınlerce kişi sabırla konserı beklıyordu ferdiye parasını vermemışler zamanında dıye konserı ıptal ettırdı onca bılet alanlar yazık oldu bir ikincisi de müslüm hayranları da konser dınleyemedı ferdi yuzunden egerkı aynı şirketse parayı veren nıye müslüm babanın deılde ferdinin yuzunden konser ıptal oluyor demekkı ferdi paragozlu birisi ne kadar baba ve büyük sanatcı olsada müslüm baba ıle ferdiyi birde boyle kıyasla hocam bence hep tek yonden bakıyorsun baba gecen gunu bır tane pop gıbı şey soylemedı full arabesk soyledı şovda belkı ızlemışsen yani bardagın dolu tarafını gormek lazım ıngılızce soyluycek dıye kıyamet kpotu baba kaset çıktı pıayasaya sadece 2 cunmle o da yarı ıngızlıce
dıjıtal çagda thıs ıs frend
akıllı olmak artık trend
dıye
bıraz abartılıyor bence bu konu baba şimdiki sesıyle gene turkıyedekı en ıyı uzun hava okuyan en ıyı arabesk okuyan canlı olarak da en canlı en içten okuyan kişidir
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:18 Mesaj konusu: |
|
|
Kardes konser iptal falan değil hepsi sansasyon hemen saldırıya gecme ferdi tayfur hakkında ayıptır biras ağır olalım ben biletixle görüştüm hepsi sansansyon dediler yani konser de hiç bir değişiklik yok sen kafana takma ferdi tayfur parasızda çıkar eğer biliorsan gülhane konserinin birinde 183.000 kişiye konser vermiş ve 25.000 kişiden para almamıştır bunları bilmeden haklsız yere kötülemeyelim kimseyi[/list][/url][/u][/code]
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:29 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam sen müslüm babayı demın yerden yere vuruyordun müslüm gürses dahi demedın dıkkat edersen bu adam daha okumasın sesi rezalet felan dıye ...çifte standart olmuyormu
ferdiye ben hakaret etmedım bu bir ikincisi de muslumcu.net anasayfasında dahi konser ıptal olmuştur dıye yazdı mıllıyet gazateseınde dahi çıkmış sonradan duzeldıyse olabilir ama egerki ferdi oyle yapmış olsaydı paragozlu olmuş olmayacakmıydı ve ben bu durumda bu sözü soyleyınce hakaretmı etmış olacaktım ferdi tayfura
yaşlandı dıye sesi rezalet demekmı hakaretdır .ferdi tayfur konsere para için çokmadı dıye paragozluluk yapmış tabirini kullanmak mı hakarettır
-tabi sansasyon oldugunu ogrenmemıştım o lafı soylerken ve mıllıyete çıkan haber yani
egerki ferdi tayfur para için çıkmadı dıye bır şey yoksa ve bu uydurmaydı haberler gaztelerdekı ıse ben deıl 1 kere yüzbin kere soyledıklerımı gerı alır ve ozur dılerım ama sitede dahı haber oldu herkes konsere gıdıcektı Hocam
sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:
yani oyle bılıyorduk en azından şu ana kadar sen dıyene kadar
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:33 Mesaj konusu: |
|
|
Kardes sence ben müslüm babaya hakaret etmiorumki sadece eleştiri yapıorum ayrıca ferdi tayfur bu durumdan dolayı konseri iptal etseydi sence haklı olmazmıydı çünki verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar falan yazmış eğer durum böyleyse gercektende adam haklı bence bu prensipli çalışmaktan kaynaklanıor paragözlülükle alakası yok bu adamlar zaten paraya doymuş insanlar.ferdi tayfur böyle yapacak biri değil gercekten samimi ve dürüst bi insandır
|
|
|
|
 |
papilon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:38 Mesaj konusu: |
|
|
| ahmetcan1984 demiş ki: | | kardes konser iptal falan değil hepsi sansasyon hemen saldırıya gecme ferdi tayfur hakkında ayıptır biras ağır olalım ben biletixle görüştüm hepsi sansansyon dediler yani konser de hiç bir değişiklik yok sen kafana takma ferdi tayfur parasızda çıkar eğer biliorsan gülhane konserinin birinde 183.000 kişiye konser vermiş ve 25.000 kişiden para almamıştır bunları bilmeden haklsız yere kötülemeyelim kimseyi[/list][/url][/u][/code] | kardeş yazdıklarında tam bir ferdi hayranı olduğun ortaya çıkıyor yanlışsam düzelt lütfen....?burası ferdi ile babanın tartışmasının yapılacağı bir yer değil ve babanın sesi hala aynı ses bu iddayı ilk kez senden dinliyorum baba istediği zaman istediği şekilde şarkı söyleyebilir yok popmuş yok rockmış başka arabesk sanatçısı okuyabiliyorsa çıkıp okusun bu müslüm babanın gücü yani bir arabesk sanatçısı çıkp ben pop okuyacam demesiyle okuyamaz ona biraz güç lazım oda elhamdüllülah babada mevcut..............
sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 3 dakika sonra yollandı..:
| ahmetcan1984 demiş ki: | | kardes sence ben müslüm babaya hakaret etmiorumki sadece eleştiri yapıorum ayrıca ferdi tayfur bu durumdan dolayı konseri iptal etseydi sence haklı olmazmıydı çünki verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar falan yazmış eğer durum böyleyse gercektende adam haklı bence bu prensipli çalışmaktan kaynaklanıor paragözlülükle alakası yok bu adamlar zaten paraya doymuş insanlar.ferdi tayfur böyle yapacak biri değil gercekten samimi ve dürüst bi insandır | kardeş ferdiyicim sölede olayı bitirelim.... 
_________________ FOrEVER BABA...... |
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:39 Mesaj konusu: |
|
|
Kardes ben ferdi baba hayranı değilim ama takdir ediorum kendisini gercekten karakteri sağlam bir insan yanlış anlaşılmasın ben burda ikisini tartışmıorum
|
|
|
|
 |
papilon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:42 Mesaj konusu: |
|
|
| ahmetcan1984 demiş ki: | | kardes ben ferdi baba hayranı değilim ama takdir ediorum kendisini gercekten karakteri sağlam bir insan yanlış anlaşılmasın ben burda ikisini tartışmıorum | ben yazdıklarından bunu anlıyorum ama...
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:43 Mesaj konusu: slm |
|
|
| ahmetcan1984 demiş ki: | | kardes sence ben müslüm babaya hakaret etmiorumki sadece eleştiri yapıorum ayrıca ferdi tayfur bu durumdan dolayı konseri iptal etseydi sence haklı olmazmıydı çünki verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar falan yazmış eğer durum böyleyse gercektende adam haklı bence bu prensipli çalışmaktan kaynaklanıor paragözlülükle alakası yok bu adamlar zaten paraya doymuş insanlar.ferdi tayfur böyle yapacak biri değil gercekten samimi ve dürüst bi insandır |
tamam haklısın hocam ferdı tayfur ben de babadır dıyorum efsanedır ama sana gore once ferdi bana gorede müslüm ......para konusuna gelıncede ordada ferdi tayfur oyle deılmış ama oyle olsaydı onca hayranı için çıkıpta okuyabılırdı 2 saat okusa servetınden olmayacaktı ama sonuçta parasını enınde sonunda almıyacakmıydı hiç bir şey olmasın tazmınat davası açar bılet fırmasına yıne alırdı ...ama demekkı uydurma habermış o yuzden daha tarışmaya gerek yok dıyorum ben yanlışlıkla kötü laf ettıysem özür dılerim hem senden hem ferdicilerden hem ferdi babadan ama sen de müslüm babaya haksızlık ettın ferdi ne kadar saydıgın gibi efendı ve durust bir ınsansa müslüm babada o kadar mutevazi efendi saygıdeger biridir artı babanın şimdiki sesi rezalet felan dedin ferdiciler bazen müslüm babaya kötü sesli felan derler bunu bılıyorum bu belkı senın goruşundur ama rezalet felan dıyınce yani haksızlık ettin
|
|
|
|
 |
papilon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:48 Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca yazdığın şeyler hakkında bir kaç şey belirtmek istiyorum her insan eleştiride bulunabilir ama sen eleştiri yapmamışsın resmen karalamışsın...babanın müziği bırakması gerektiğini sölemişsin öncelikle bişeyi açıkça belirteyimki bu tür konuşmalar senin haddin değil.bak haddin diyorum bu kadar hayran kitlesi olan ve bütün türkiyenin kabul ettiği bir sanatçı hakkında böle konuşma cesaretini nerden buluyorsun lütfen bu sorumu cevaplarmısın...?
|
|
|
 |
ahmetcan1984
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:49 Mesaj konusu: |
|
|
Neyse uzatmayalım kırıcı olduysam özür dilerim bence ferdi tayfur ve müslüm kıyaslanmaz ikiside sanat dünyasında tartşılmaz isimler
|
|
|
|
 |
papilon
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ahmetcan1984 demiş ki: | | neyse uzatmayalım kırıcı olduysam özür dilerim bence ferdi tayfur ve müslüm kıyaslanmaz ikiside sanat dünyasında tartşılmaz isimler | şimdi oldu...... 
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 18-Oca-2006 / 03:53 Mesaj konusu: |
|
|
Estagfurllah hocam allah senden razı olsun hepsi de yurek ınsanı yılların emegı ferdi orhan müslüm
ama kımısı müslüm ü daha çok sever kımısı ferdiyi kımı orhanı asıl ben bır edepsızlık etmışsem ozur dılerım
ama bıldıgım bır gercek varki benım oda arkadaşım vardı o müslüm babaya küfrederdı ıkıde birde ben ferdi babaya kufrederdım ona ınat dıye ama sonuçta ıkımızde sabahlara kadar müslüm ferdi orhan karışık arabesk bergen felan dınlerdık sonuçta 
|
|
|
 |
isyankar35
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 19-Oca-2006 / 14:42 Mesaj konusu: |
|
|
Evet süper album tüylerim diken diken oldu allahima !!!!
allah razi olsun !!!! 
|
|
|
|
 |
kafe63
Aktif Üye

|
Tarih: 19-Oca-2006 / 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
Peki bu kaset ne zaman elimize geçecek daha urfaya gelmedi arkadaşlar... radyoda dinlememiz çok iyi olacak..
_________________ K@pt@n
kafe63@hotmail.com |
|
|
|
 |
Erfan
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 19-Oca-2006 / 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar albümün icnde su parcalar yer aliyor.
01 - bosaymis meger
02 - gÖnÜl teknem
03 - olsun
04 - asla
05 - gelmezsen gelme
06 - vurmayin ( benim derdim )
07 - sen olmayinca
08 - sevdaliyim
09 - bulursun beni
10 - sende mi arkadasim
bende bekliyorum kassetin cikmasini.ciksada kurtlusak ya. 
_________________ *~*~*~Sen bizim Babamizsin Sen ne dersen o Olur ~*~*~* |
|
|
|
 |