Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar okuyup bana akıl verin
arkadaşlar okuyup bana akıl verin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Yazar Mesaj
cirkinkralll
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: ırak suriye ara sıra TÜRKİYE
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 02:02    Mesaj konusu: arkadaşlar okuyup bana akıl verin

Bi kıza çok köyü aşık oldum.kızla tanıştım kız Bana sende Bizim ortama katılsana dedi ya dedim ne ortamı kız diyo Biz hipapçıyız .Ben dedim aranızda müslümcülere yer varmı ;hayır kesinlikle deyince .Ben sesimi çıkaramadım gardas müslüm BaBa en Büyük aşlkımız ama sizde aşık olduysanız Bilkirsiniz çok tutuldum kıza ne yapayım Bana yol gösterin ne Ben kız müslümcü olur.nede Ben BaBadan vazgeçerim ama kızdanda vazgeçecegimi sanmıyorum

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 02:33    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar okuyup bana akıl verin

cirkinkralll demiş ki:
bi kıza çok köyü aşık oldum.kızla tanıştım kız bana sende bizim ortama katılsana dedi ya dedim ne ortamı kız diyo biz hipapçıyız .ben dedim aranızda müslümcülere yer varmı ;hayır kesinlikle deyince .ben sesimi çıkaramadım gardas müslüm baba en büyük aşlkımız ama sizde aşık olduysanız bilkirsiniz çok tutuldum kıza ne yapayım bana yol gösterin ne ben kız müslümcü olur.nede ben babadan vazgeçerim ama kızdanda vazgeçecegimi sanmıyorum

kardeş içinde bulunduğun durum çok kötüymüş yaww. bak kardeş hipap müzik dinleyipte müslümcü olunabilir ama müslümcüyken hipap dinlemeye başlanılmaz. tabi bu benim görüşüm. kardeş ben derimki ne sen müslüm gürsesi bırak nede hipap çı ol. devam ettirebiliyorsanız sevginizi böyle devam ettirin. tabi karra senin kararındır...
müslümden vazgeçilmez gardaş..........

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 04:23    Mesaj konusu:

Ben baba muslum gurses ıcın cok sevdıgım kızdan vazgectım kardes kızla bırlıkteyız 3.gunu ogrenmıs bı yerden baba muslum gurses hastası oldugumu sordu bana; Benmi muslum gurses'mi dedi.Bende dırek baba muslum gurses dedım Ben muslum gurses dınlıyorum dıe Benden ayrılan kızla Benın hıc ısım olmaz bıze yurekten sevecek kız lazım.eyvllah....

Üye
Üye

Nereden: sakarya
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 04:33    Mesaj konusu:

Kardesım sen bu olayı bos kafayla dusunme bulamassın kızın dedıgı gıbı gıt hıbab olayına karıs bıgun yanlız oldugunuz bıyerde yab ona bı sıgara ac muslumden damar bı r barca mesela yanarım askın elınden barcasını dınlet onun gozlerının ıcıne bakarak ona benım askım senı boyle tarif edıyo de ve onsuz bı hıc olacagını sole kesınlıoklke sana katılacaktır hatta muslumcu bıle olacaktır her genc kızın kalbınde muslum vardır rahat ol yanı ona karsı ezık kalma muslumculugu asıla ona

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 06:01    Mesaj konusu:

Ne seNle yaşaNıyor Nede seNsiz oluyor...
kardeş valla çok kötü bi durum gerçekteNde.ikisiNide seviyorsuN ikisiNdeNde vazgeçemiyorsuN.bi tarafta aşkıN bi tarafta müslüm baba...öff arkadaşım Ne diyelim şimdi...

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
Poseidon
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: diyarbakir/istanbul
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 18:16    Mesaj konusu:

Kardeşim öncelikle seni müzik tarzınla değerlendiren insan sana ne katabilir ki?ama gönül bu sana hak veriyorum.müslüm baba yüzünden ben de iki kız arkadaşımdan ayrılmıştım.ben mi müslüm mü diye sordular çünkü bana saygı duymadılar dinlediğim müziğe saygı duymadılar.sen içindeki baba müslüm aşkını söndürmeden hiphop ortamına girsen bile yaptığın sana ters gelir kendi kendini ayıplarsın haksız mıyım?ama sadece acı çekmemek için sevgine karşılık almak için bi süre takıl onların ortamına.böyle yaparak ikiyüzlü davranmıyorsun rahat ol sadece oyunu onların kuralına göre oynuyorsun emin ol ki.allah kolaylık versin.zaten ortama girip onlara baba müslüm sevgisini de aşılayabilirsin bir taşla iki kuş.göreyim seni aslan Kardeşim bizi en iyi şekilde temsil edeceğine hiç şüphem yok.saygılar benden sana

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

sakın yanlış anlama kardeş benimkisi sadece tavsiye.yanlış şeyler yazmışsam da kusuruma bakma.

Adam olmayan Müslümcü olamaz!!!
Kullanıcı profilini gör
senden
Üye
Üye

Nereden: konya
MesajTarih: 01-Oca-2006 / 19:26    Mesaj konusu:

poseidon demiş ki:
kardeşim öncelikle seni müzik tarzınla değerlendiren insan sana ne katabilir ki?ama gönül bu sana hak veriyorum.müslüm baba yüzünden ben de iki kız arkadaşımdan ayrılmıştım.ben mi müslüm mü diye sordular çünkü bana saygı duymadılar dinlediğim müziğe saygı duymadılar.sen içindeki baba müslüm aşkını söndürmeden hiphop ortamına girsen bile yaptığın sana ters gelir kendi kendini ayıplarsın haksız mıyım?ama sadece acı çekmemek için sevgine karşılık almak için bi süre takıl onların ortamına.böyle yaparak ikiyüzlü davranmıyorsun rahat ol sadece oyunu onların kuralına göre oynuyorsun emin ol ki.allah kolaylık versin.zaten ortama girip onlara baba müslüm sevgisini de aşılayabilirsin bir taşla iki kuş.göreyim seni aslan kardeşim bizi en iyi şekilde temsil edeceğine hiç şüphem yok.saygılar benden sana

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 1 dakika sonra yollandı..:

sakın yanlış anlama kardeş benimkisi sadece tavsiye.yanlış şeyler yazmışsam da kusuruma bakma.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 01-Oca-2006 / 20:33    Mesaj konusu:

Ey wallah gardaslarım çok saolun.bana yardımcı oldugunuz için.tEşEkkürlEr

Nereden: İSTANBUL/KARS
MesajTarih: 02-Oca-2006 / 06:36    Mesaj konusu:

Bizler yürek insanıyız,hep kalbimizin sesini dinleriz.ben öncelikle poseidon kardeşimin yazdıklarına katılıyorum.akabinde diyorum ki : yüreğin ne diyorsa onu yap.Çünkü biz sana ne desek gene gönlünden geçenleri yapacaksın.Çünkü bir insan planladıklarını değil ; yaşaması gerekenleri yaşar.sen de yaşaman gerekenleri yaşayacaksın.zamanla ne yapman,nasıl davranman gerektiğini zaten anlayacaksın.geri döndüğünde zaten biz gene burada olacağız.allah gönlüne göre versin.

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 02-Oca-2006 / 23:43    Mesaj konusu:

Dur dündar gardas ne gitmesi ne dönmesi.ben babadan vazgeçip nereye gidebilim ki sadece kızın oyununa oyun oynayacam.

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 02-Oca-2006 / 23:55    Mesaj konusu:

Kardeş bir insan ya müslüm gürses yada ben derse o insanlardan hayır gelmez benim yorumumdur yav senlemi evlencek yoksa müslüm babamızlamı tabiki seninle ibrlikte geçirecek vaktini acayip acayip soru soruyorlar banada demişlerdi dedim babamüslüm her zaman önce gelir ve kestim muhabbeti sen kafana göre takıl Kardeşim biz müslümcü.net ailesi olarak senin arkandayız allaha emanet ol Kardeşşş

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
bunasilbaht
Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 06-Oca-2006 / 05:09    Mesaj konusu:

oruc demiş ki:
kardesım sen bu olayı bos kafayla dusunme bulamassın kızın dedıgı gıbı gıt hıbab olayına karıs bıgun yanlız oldugunuz bıyerde yab ona bı sıgara ac muslumden damar bı r barca mesela yanarım askın elınden barcasını dınlet onun gozlerının ıcıne bakarak ona benım askım senı boyle tarif edıyo de ve onsuz bı hıc olacagını sole kesınlıoklke sana katılacaktır hatta muslumcu bıle olacaktır her genc kızın kalbınde muslum vardır rahat ol yanı ona karsı ezık kalma muslumculugu asıla ona

helal olsun kardeşim. olay budur! olay budur! olay budur! Exclamation Çirkin kral kardeşimiz böyle yapsın.
Kullanıcı profilini gör
serdarzzz
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ?stanbul
MesajTarih: 06-Oca-2006 / 05:52    Mesaj konusu:

Kardesim bana gore git sende ona bi soru sor deki bak de beni seviomusun de eger ewt derse ona de bak de benim uc tane askım var de(ben bunu yaptım işe yaradı :d) biri sen biri cigara biride müslüm baba de.eger seni benden ayirirlarsa üzülmezmisin de.ewt derse Kardesim o zmn sende beni müslüm babadan ayirma de.akil vermis gibi olmiyayim Kardesim yanlis kelimeler kullandıysam kusura baqmayin.saygilarimla...
Kullanıcı profilini gör
bicare_517

Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
MesajTarih: 06-Oca-2006 / 18:59    Mesaj konusu:

Slm kardes...!

bir söz var aklından çıkarma karamasar kalmıssın belli bu dünyada erketen fazla kıs var uzme tatlı canını

gidene elvada kalana can feda oldumu abisi

Kullanıcı profilini gör
ozmen_bey
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 06-Oca-2006 / 19:23    Mesaj konusu:

Bence sen kızla takıl zaten ayak uyduramazsın ayrılınca daha fanatik muslumcu olursun.

oruc
Üye
Üye

Nereden: sakarya
MesajTarih: 06-Oca-2006 / 19:29    Mesaj konusu:

Kardesım adam kızı sevıyomus ne takılması ya ona nekladar yaklasırsa asık olur sonucta o bı muslumcu
sen en ıyısı kendı bıldıgını yap kardes

MesajTarih: 07-Oca-2006 / 19:59    Mesaj konusu:

Boşver kardeş bozma kendini
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 07-Oca-2006 / 20:11    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar okuyup bana akıl verin

cirkinkralll demiş ki:
bi kıza çok köyü aşık oldum.kızla tanıştım kız bana sende bizim ortama katılsana dedi ya dedim ne ortamı kız diyo biz hipapçıyız .ben dedim aranızda müslümcülere yer varmı ;hayır kesinlikle deyince .ben sesimi çıkaramadım gardas müslüm baba en büyük aşlkımız ama sizde aşık olduysanız bilkirsiniz çok tutuldum kıza ne yapayım bana yol gösterin ne ben kız müslümcü olur.nede ben babadan vazgeçerim ama kızdanda vazgeçecegimi sanmıyorum

kardeş ben olsam yanlış anlama ama ilk önce şunu derdim si........

daha sonra bir tokat bir tokat daha bir tekme saçından tutup bir şamar bu kadar..... :d
Kullanıcı profilini gör
abdi

Nereden: berlin-gaziantep
MesajTarih: 07-Oca-2006 / 23:08    Mesaj konusu:

Sen isterSen baba dan vazgec kizin yanina git ama bunu unutma bir gün yine dönüp dolanacan ve kendini yine baba nin yanin da bulacan varmi daha ötesi varsa bunu bilen biri bana söylesin.

Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
MesajTarih: 08-Oca-2006 / 01:26    Mesaj konusu: Re: arkadaşlar okuyup bana akıl verin

tyson demiş ki:
cirkinkralll demiş ki:

kardeş ben olsam yanlış anlama ama ilk önce şunu derdim si........

daha sonra bir tokat bir tokat daha bir tekme saçından tutup bir şamar bu kadar..... :d

tyson kardes fazla abarrtmıssın ya kusura bakmada biz müslümcüler bayanlara el kaldırmayız hırsımızı sinirimizi kalbimizde ciğerimizde taşırız baba ne demiş bir karıncayı bile incitme sakın evlat
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Diğer Konular
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering