|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Albümleri ve Şarkı Sözleri |
| Yazar |
Mesaj |
usta33
Aktif Üye

|
Tarih: 06-Ksm-2005 / 21:59 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlare yeter artık.böyle diyerek ne yapmış oluyosunuz biliyomusunuz.babyı küçük düşürüyosunuz.sanki baba bitmiş gibi gösteriyosunuz.siz böyle yaparsanız müslüm dinlşemeyen biri ne düşünür tahmin edin.eğer babanın yeni kasetlerini alma tenezülünde bulunsaydınız yeni şarkılarınında ne kadar güzel olduğunun farkına varırdınız.sadece saund farklılığı var.ayruıca birde şöyle düşünün diğer sanatçılar ferdi orhan ibo..... çok iyi işklerrm, yapıyolar baba onların gerisindemi kalıyoro.bi babnın yaptığı işlere bakın bide onların.hangisinde sensiz olmazı olmasa mektububu söyleyecek kapasite var soruyorum.baba çok iyi işler yapıyor diğerleri gibi yuerinde saymıyor tamammı.konu kapanmıştır.
_________________ gönlünüz gönlümüzdür |
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 01:43 Mesaj konusu: SLM |
|
|
Slm arkadaşlar....baba 92,e kadar cok şahana gidiyodu.ama 92 den sonra ağır ağır dağılmaya başladı son cıkardığı albumler velasıl benim hoşuma gidmiyo ama içlerinde eski parcalarından olduğu için bazılarını severek dinliyorum .keşke baba 92 den önce nasılsa 92 den sonrada aynı olsa idi şu anda oxford üniversitesi kople müSlüm dinliyo olacaktı. olsun herşey rüzgar gibi eserek hızlı bir biçimde gidecek allah verdiği zenginliği günü gelince alacak sadece müSlüm babaya tek kelimem var İyİkİ varsin baba sen olmasan bir iptal oluru< allaha emanet ol hatasıyla yanlışı ile o bizim babamız o ne derse o olur 
|
|
|
|
 |
tyson
Aktif Üye

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 02:41 Mesaj konusu: |
|
|
Eskiler daha güzel ama yenilerde pop ve rock söyledikleri dışında baba yine güzel söylüyor.ben hala babayı çok beğeniyorum.babaya alkış 
|
|
|
|
 |
harbicocuk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 18:10 Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre eski şarkıları daha çok düşündürüyo ama hepsini de dinliorum yani hepsi baBanın ayrım yok 
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 19:11 Mesaj konusu: slm |
|
|
Slm bence babanın eski şarkıları bir başka yenı şarkıları tabıı paramparca gıbı bırkaçı harıç bır başka guzel bazıları dıyor işte artık oyle damar soylemıyor fazla bence yanlışsıznız hocam ya da tum kasetlerını dınemıyorsunuz yanlış yaptın kasetınde baba arabaesk soylemış mesela yenı bır kaset , ya da yenı kasetlerı içinden zavallım şahane bır kaset ;
usta kaseti cıkalı en fazla 5 6 sene olmuştur hafı bunları bıraktım ayrılık acı bir şey albumu dahi gayet damar olmuş baba işini bilir hocam sahneye cıktımı nasıl okuyor kendınden gecıyor demekkı eski sesi super olsada yeni sesındede ayrı bır guzellık var bence canlı canlı okudugu damar şarkılar eskılerdende yenılerdende daha guzel şarkı olarak ornegın gecenlerde trt de tanrı ıstemesseyı soyledı bayram gunu şimdi sizce eski şarkıları mı yeni şarkılarımı yoksa boyle canlı soyledıgı ve kendınden gectıgı şarkılarımı bence 3.şık tabııı hepsı ayrı guzel olsada
_________________ dost dost dıye ... |
|
|
|
 |
zerhat
Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2005 / 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
[quote="shredder8"]babanın eski şarkılarını dinlerken kendimden geçerdim . ama senden vazgeçmem albünden sonra çılkardığı ( 95 yılı ) benim meselem albümü ve sonraki şarkıları beni alıp götürmüyor. babaya ondan sonra birşeyler oldu ama neyse baba babadır gülüde var dikenide. can kurban
arkadaş aynen katılıyorum sana eski şarkıları gibisi varmı be!!!!!son 15 kasedinden de zorlasak 15 şarkı ya çıkar ya çıkmaz.ama müslkümcüyüz sonuna kadar hata onun değil söz yazarlarının bestekarların
|
|
|
|
 |
howl_wolf
Aktif Üye

|
Tarih: 08-Arl-2005 / 20:47 Mesaj konusu: |
|
|
Eski şarkılarının yerını hiç bi şarkıları tutamaz bence. ama son zamanlarda cıkanlardan kal benimle ve sadece şarkıları guzel..
|
|
|
|
 |
muslumcuoguz
SüperAktif Üye

|
Tarih: 08-Arl-2005 / 21:40 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar hocam etmeyın eylemeyın tyav bırısı demışkı son 15 kasetınden ancak 15 tane şarkı cıkar işe yarayan diye
baba ahu gozlerını sevdıgım dılber nasıl soylemış resıtal gibi, vay canım vay , aldana aldana , usta , bir şişe bir boş kadeh , neden saçların beyazlamış , elveda meyhaneci , zavallım.... say say bitmez .
daha dıkkatlı olmalıyız bu konuda bence babanınn hakkkını yemeyelım
_________________ dost dost dıye ... |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 09-Arl-2005 / 00:08 Mesaj konusu: |
|
|
Baba'nın yeni şarkılarını da dinleriz tabiki o ayrı bir olay ama eski şarkılarını daha çok seviyorum çünkü babanın gençlik çağındaki sesinin şarkılarına kattığı bir anlam ve hayat var...
|
 |
-hasan-
Aktif Üye

|
Tarih: 09-Arl-2005 / 00:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ozac44 demiş ki: | | baba'nın yeni şarkılarını da dinleriz tabiki o ayrı bir olay ama eski şarkılarını daha çok seviyorum çünkü babanın gençlik çağındaki sesinin şarkılarına kattığı bir anlam ve hayat var... |

_________________ Toprak Gibi Ezdin Beni Kül Ettin,Kullar?na Beni oyuncak Ettin,Sanki yetmez Gibi Eziyet ettin,en Sonunda Beni ?SYANKAR ettin... |
|
|
|
 |
Poseidon
Fanatik Üye

Kayıt: Dec 02, 2005 Mesajlar: 1453 Nereden: diyarbakir/istanbul
|
Tarih: 12-Arl-2005 / 02:06 Mesaj konusu: |
|
|
Eski yeni farketmez baba söylese yeter bence.ama Eski şarkılardaki mana Eski şarkıların damar potansiyeli elbette daha fazla.olsun baba ne yapsa yakışır saygılar
_________________ Yatmam çakal yata??nda
Vars?n aslan yesin beni...
Adam olmayan Müslümcü olamaz!!! |
|
|
|
 |
ozi55
Aktif Üye

|
Tarih: 12-Arl-2005 / 02:52 Mesaj konusu: |
|
|
Bencede eskı şarkjıları ağır basıyor
_________________ Ald???m nefese küskünüm
bir gün herkes arabeskci olacak |
|
|
|
 |
gurbuz58
Üye

|
Tarih: 25-Mar-2006 / 23:20 Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşlar hemfikiriz eski şarkılarda.nerde o günler.bn hala eski şarkıları dinliyom.
|
|
|
|
 |
Eskisehirli
Üye

|
Tarih: 26-Mar-2006 / 06:30 Mesaj konusu: |
|
|
Hic eski sarkisi yok babanin benim icin daha ilk dinledigim gibi dinliyorum hepsini
_________________ Benim yüregimde batar her günesBenim yüreregimde yanar her atesBu isyanimi hor görme kardesGidene aglamak benim kaderim |
|
|
|
 |
bicare_517
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Kayıt: Jul 24, 2005 Mesajlar: 431 Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
|
Tarih: 26-Mar-2006 / 16:36 Mesaj konusu: |
|
|
ne varsa eskilerde var ...!
_________________ unutmak bizim kitabimizda yok.biz unutmayiz.olgunluk her zaman bizimdir bizimledir.laler güller papatyalar hepsi senin olsun yeter desende yetmez çünkü biz müslümcüyüz...!
www.bicare.tr.cx
ORDU VATAN & ÜNYE MEKAN |
|
|
|
 |
karacan14
Üye

|
Tarih: 26-Mar-2006 / 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
ne varsa eskilerde var kaarrrddeeeşşşş
gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş
aklı yok fikri yok deli misai
karacan14
|
|
|
|
 |
damar81
Fanatik Üye

Kayıt: Nov 19, 2005 Mesajlar: 1394 Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
|
|
|
|
 |
crazycelal
Aktif Üye

|
Tarih: 27-Mar-2006 / 00:49 Mesaj konusu: |
|
|
| forzaenver demiş ki: | Ah o eski şArkılAr Abi eski şArkılArın yerini ne tutAbilir yA  |

_________________ ALAYINA ?SYAN ?NADINA MÜSLÜM BABA! |
|
|
|
 |
esrarli__gozler
Muslumcu.com Fanatiği

Kayıt: Jan 09, 2005 Mesajlar: 512 Nereden: Adana/Kiremithane
|
Tarih: 27-Mar-2006 / 02:04 Mesaj konusu: |
|
|