Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Aşk Durumunuz Nasıl..
Aşk Durumunuz Nasıl..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Yazar Mesaj
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 22:06    Mesaj konusu: Aşk Durumunuz Nasıl..

Bir çok insanın hayatta tattığı duygudur aşk insanın hayatını altüst ettiği giBi hayatada canlılık vereBilir.sizlerin aşk durumu ne yani karşılıksız mı seviyorsunuz,onun sizin onu sevdiğinizden haberi var mı yok mu,yoksa ikinizde çok sevdiğiniz halde Bir türlü Birleşemiyormusunz veya o çok uzaklarda mı yada hiç kimseye aşık değilmisiniz ben buaralar sevgilimden ayrılmanın acısını çekiyoruum ya sizz..

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 22:16    Mesaj konusu: slm

Ben kova burcuyum ve zor aşık olan bir ınsanmışım burcun ozellıklerıne gore amma bir orta okulda aşık olmuştum 10 15 senedır hiç gormedım ama hiç selam bıle vermeye cesaret edememıştım ..

ama gel gor ki ikinciside hayatımda 2 3 sene once koyden bir kıza gonlum cızzz cızzz edıyordu ama Benım huyumdur kızlarla konuşmadım hiç hayatımda cesaret de edemem daha dogrusu biraz korkarım birazcık da heyecan felan .....neyse sadede gelelım onuda bu sene evlendırdıler ...

eeee biz platanık aşkların adamıyız ne yapalım Belkı de omrum boyle gececek evlenene kadar ...... bizim de aşkımız muslum baba olsun hocam
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 22:21    Mesaj konusu: Re: slm

muslumcuoguz demiş ki:
ben kova burcuyum ve zor aşık olan bir ınsanmışım burcun ozellıklerıne gore amma bir orta okulda aşık olmuştum 10 15 senedır hiç gormedım ama hiç selam bıle vermeye cesaret edememıştım ..

ama gel gor ki ikinciside hayatımda 2 3 sene once koyden bir kıza gonlum cızzz cızzz edıyordu ama benım huyumdur kızlarla konuşmadım hiç hayatımda cesaret de edemem daha dogrusu biraz korkarım birazcık da heyecan felan .....neyse sadede gelelım onuda bu sene evlendırdıler ...

eeee biz platanık aşkların adamıyız ne yapalım belkı de omrum boyle gececek evlenene kadar ...... bizim de aşkımız muslum baba olsun hocam

kardeş sen böyle pasif kalırsan sen delice seversin başkası alır biraz pratik ol cesaretli ol kardeşim

....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 22:24    Mesaj konusu: slm

Dogru da hacı şimdi ben onu sevmıştım ama gel gor ki teyzemın kızı bu bir ikincisi de hep bize gelırler annem onların buyugu ve bana hep abi diye hıtap edıyor pek de konuşmayız da yani gordugu yerde şimdi de evlendi ne yapabilirdim bende baba gibi kendımı arabanın onune mı atsaydım hocam 8o
Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 23:47    Mesaj konusu:

Ben kendimi hiç kimsye layik görmüyorum bu yüzdenmi bu kadar müslüm babayı dinliyorum bilmem ama çok sevdim
Kullanıcı profilini gör
mahur
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Karabük
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 23:53    Mesaj konusu:

şimdi gelelim bu konuya ben seviyorum..şaka bir yana harbidende seviyorum..ama o bunun farkında bile değil oda ayrı bir mevzu....e ebi utanıyorum hayatta bi kıza teklif etmiş değilim ...kendimi ona göstermem için ne yapmam lazım benim git konuş demeyin mümkün değil ...abi yardım edin gözünüzü seveyim ya....

talihs?zler.....talihs?zler....talihs?zler..
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 23:56    Mesaj konusu: slm

Ben omrumde ıkı kere aşık oldıum ıksınde de deıl soylemek konuşmak ruh halımle bıle yansıtmadım kımselere ne de sevdıklerımın yanından bıle şoyle gecmedım sen de hocam tahmınımce Benım gıbı bırısısın
Kullanıcı profilini gör
jaba
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 00:50    Mesaj konusu: 5

Ya adam gibi ne sevildim ne sevdim iş güç zaman Yok öYle şeYlere
uğraşamam öYle şeYlerle
Kullanıcı profilini gör
AyAzZz
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 01:11    Mesaj konusu: muslumcu

muslumcuoguz demiş ki:
ben kova burcuyum ve zor aşık olan bir ınsanmışım burcun ozellıklerıne gore amma bir orta okulda aşık olmuştum 10 15 senedır hiç gormedım ama hiç selam bıle vermeye cesaret edememıştım ..

ama gel gor ki ikinciside hayatımda 2 3 sene once koyden bir kıza gonlum cızzz cızzz edıyordu ama benım huyumdur kızlarla konuşmadım hiç hayatımda cesaret de edemem daha dogrusu biraz korkarım birazcık da heyecan felan .....neyse sadede gelelım onuda bu sene evlendırdıler ...

eeee biz platanık aşkların adamıyız ne yapalım belkı de omrum boyle gececek evlenene kadar ...... bizim de aşkımız muslum baba olsun hocam

oğuz bak seni düşündüğüm için yazıyorum yanlış anlama kardeş böyle gidersen hep yanlız kalırsın kardeş söylemen lazım söylemezsen hep içine atarsan hiç iyi olmaz bak benim yakın arkadaşımda öyleydi senin gibi hep içine atardı kafasında saç kıran çıktı Surprised valla ondan bin kere öleceğine söyle 1 kere öl derim kardeş yanlış anlama beni

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 2 dakika sonra yollandı..:

gelelim bana bende çok aşk acısı çektim ama daha sonra anladım ki deymezmiş ondan artık fazla üzülmüyorum üzüldümde noldu her gün içtim serserilik yaptım ama çok yanlış yapmışım ondan kendime çok kızıyorum

hayat kısa deymez bir kıza diyorum ..!

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434

MesajTarih: 02-Arl-2005 / 01:45    Mesaj konusu: Re: 5

jaba demiş ki:
ya adam gibi ne sevildim ne sevdim iş güç zaman yok öyle şeylere
uğraşamam öyle şeylerle

aşkın ne zaman insanın karşına çıkacağı belli olmaz eğer bir tutulusan o zaman bak kardeş iş mi aşk mı hele bu da karşılıksızsa o zaman daha zor

....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 02-Arl-2005 / 02:07    Mesaj konusu: slm

Ayaz hocam haklısın da benım karakterim biraz utangaç kızlarda zaten hAyatımda 2 kere aşık oldum onlarda da çok uzaktan.

zaten dedıgım gibi teyzemın kızıydı ve beni abi olarak goruyordu bende onu kardeş olarak gordum yıllarca ama buyuyunce cok efendı bır kız olmuştu benım de bır kere gonlum gıttı ama evlendı artık hocam hem de kocası jıple gezıyor ben de ıse babadan sıgara parası dılenıyorum hala hanı babanın bir şarkısı vardırya aşkı senınle tattı bu gonul gel bir şeyler soyle soz dınlemez ılle de sen dıye tutturdu gonul ....

gonul bu işte sen dursan o boş durmuyor ...

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 6 dakika sonra yollandı..:

bizim bır arkadaş vardı sevdıgı kızı rahatsız edıyorlar dıye ıkıde bır kavga cıkarırdı aılesıyle de kavgalıydı kafasını kalorıferelere çarpıyordu aşkından o da senın gıbıydı yani bu konuda hani bir söz vardır ya erkekler aglamak ıstese de aglAyamaz bir türlü ben de hAyatımda kımseye soylemem bu tıp aşk hıkayelerını sadece bu sıtede paylaşıyorumkı ıçımı dokeyım dıye burası nasıl olsa dertlıler meyhanesi..... Exclamation

ben ımam hatıp mezunuyum ve unıversıtede bır kaç tane kıza da boyle gonlum gıder gıbı olmuştu eskıden ama gonlumun gıttıgı kızda yani etrafında 50 tane erkek otururdu hep hepsi de onun peşinde olmak için ne bilirdiki garıbım oguzun da gonlu ona gitmiş diye bilse ne yazar bıılmese ne boşver hocam bize muslum babamız ve allahımız yeter muslum babanın şarkılarını dınleyınce ınsan herşeyı unutuyor kolayca mesela sevılıp sevılıp sevmek ne guzel dıyor baba bır şarkısında ooo hopla zıpla ama tabı ınsanın yuregının bır koşesınde bır yara kalıyor hep
Kullanıcı profilini gör
-hasan-
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 03:04    Mesaj konusu:

Her zamankı gıbı berbat Question Question

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ankara
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 09:16    Mesaj konusu:

Ben gönül rüzgarına kapılmış bir garibim kırımış dal sürüklenen yaprak gibiyim.... offfffffff nasıl olabilirki tek sevgilim şarap şişem müslüm baba da gönül dostum yuvarlanıp gidiyoz sizden ne haBer....

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 14:21    Mesaj konusu:

Ooo ne oluyor ya burda, bu kadar dertli insanları arasanız bi yerde bulamazsınız ha...

ben 1 senedir bi kızı seviyordum herşey çok güzeldi felan ama birdenbire soğudum kızdan ne bileyim herşey ters gitmeye başladı en sonunda 2 ay önce ayrıldık.

1 haftadır da başka bir kızla görüşüyorum bugün öğlen buluşacaz bakalım hayırlısı

Yeni Katılımcı

Nereden: erzurum
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 19:29    Mesaj konusu:

Arkadaş sen sevmemişsin
gerçekten seven ne sıkılır,ne yorulur
ArkadaŞlar sevmek dalga geÇmek deĞİldİr
Kullanıcı profilini gör
-hasan-
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 19:35    Mesaj konusu:

ömrümüz bitse bizim bitmez derdimiz,hiç kıymet görmemiş içten sevgimiz,sonunda kadere isyan etmişiz,kulu fevasızsa tanrı ne yapsın..

alkol getırın banaaaa!!!!

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 02-Arl-2005 / 21:06    Mesaj konusu:

-hasan- demiş ki:
ömrümüz bitse bizim bitmez derdimiz,hiç kıymet görmemiş içten sevgimiz,sonunda kadere isyan etmişiz,kulu fevasızsa tanrı ne yapsın..

alkol getırın banaaaa!!!!

hasan kardeş seninle hep aynı kafadayız allah tan isteğim buluştursun bizi de ozaman alem görsüm nasıl Wink isyan Wink edilir aga bizim hep bahtımız kötümü olcak böyle

doğduğum kusurdu yaşantım hata
ben isyan ederim böyle hayata
kimim var gelipte elimden tutan
yarab unuttun mu ? mahsun kul'unu

bana da alkollllllllllllllll

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
yagor
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 03-Arl-2005 / 02:40    Mesaj konusu:

Benim ask durumlarıı kötüü be kareds su muslum babada olmasa napardk bilmem
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 03-Arl-2005 / 04:27    Mesaj konusu:

Harun abi senle msn de çok konuştuk benim durumu biliyorsun.yav düşünüyorum hatayı kendimde buluyorum sende bana kızdın ama olmuyor insanın cesareti olmuyor ....
Kullanıcı profilini gör
erhantaskin

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 03-Arl-2005 / 05:33    Mesaj konusu:

Gönlüm bir sevdanın peşine düşmüş aklı yok , fikri yok deli misali......

Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering