|
Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası
-> Müslüm Gürses Genel |
| Yazar |
Mesaj |
_tanak_
Yeni Üye

|
Tarih: 05-Ksm-2005 / 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
Başka bi sitede alemin kralı kim anketi yapıldı müslüm için çok ugraştım ama orhan gencebayı seçtiler birde kimi görsem müslümbabayı dinlemeyi aşılamaya çalışıyorum
|
|
|
|
 |
gokalpx
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 06-Ksm-2005 / 02:12 Mesaj konusu: BeN Kahredenlere Nefes VerdiM |
|
|
Evet arkadaşlar müslüm dinlemeyen insanlara onu aşıladım kanına bir damla arabex aşıladım..
babaya hayranlıklarını bana dile getirdiler kimileri ahhh çekti kimileri..helal dedi bizce dinlemek değil..onu aşılamak başka türlü yaymak gerekir müslüm sevdasını...
teşekkürler...
gokalpx
_________________ Vefas?z alem�´in ?syankar kullar? sevildi?inizi bilin....! |
|
|
|
 |
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar hepiniz babanın kasetlerini almışsınız.peki kasetlerini tamamladınız babaya hizmetiniz buraya kadar mı yani bittimi.Arkadaşlar bir iki insanı baba hayranı yaparak fazla bir yol katedemiyiz.bu yolu ancak sanal alemde yani bu sitede yapabiliriz.hep bunu söylüyorum elinden gelen bu siteye hizmet etsin.bu babanın sitesi babaya hizmet amacıyla açılmış bunun farkına varalım.gelin sizde diyin tamam ben yardım edeceğim bu siteye destek olacam diyin ve yapın.Arkadaşlar lütfen bunu baba için yapalım çok sevdiğimiz insan için...
_________________ Pencereden bakarım gözüm yaşlı yollara
Ne olur bizede gel iç bir kahve sigara
Hiç evden çıkmıyorum belki gelirsin diye
Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com |
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 07-Ksm-2005 / 22:28 Mesaj konusu: |
|
|
Harun doğru söylemiş,
ben bu siteye üye olana kadar çevremdeki insanların müslüm gürses hakkındaki yanlış düşüncelerini değiştirmeye çalışıyordum kasetlerini hediye ediyordum ama hep sınırlı sayıda kalıyordu.
ama bu site öyle değil burası binlerce müslüm gürses hayranının buluştuğu bir mekan.Örneğin şimdi yazdığım bir yazıyı bir çok müslümcü arkadaşım okuyabilir öyle bir şansa sahibiz yani.
bu siteye hizmet bence müslüm baba'ya hizmet etmek demektir.arkadaşlarımızı buraya davet edip üye yapabiliriz dahası özel üye olarak bu siteye desteğimizi sonuna kadar vermeliyiz.
tabi bunlar benim düşüncelerim...
|
 |
DUNDAR

|
Tarih: 12-Ksm-2005 / 01:57 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar benim duyduğum kadarıyla müslüm baba'nın akrabaları ile de sorunları var galiba.Çünkü bir ara kahraman maraş yolunda müslüm babanın otobüsüne ateş açılmıştı.bazı söylentiler yayıldı ama.bu olaya çok üzüldüm.Çünkü bence baba'yı asıl üzen konular bunlar.yani akrabalarından yana yaşadığı sorunları ve biz de bu konuda pek birşey yapamadık.ama en büyük müslümcü diye tanımladığım ''muhterem yengemiz'' bu konuda baba'ya gerekli moral desteğini vermiştir diye düşünüyorum.bizler de hayranları olarak maddi ve manevi gerekli desteğimizi verdiğimizi düşünüyorum.
_________________ Gönlünüz Gönlümüzdür |
|
|
|
 |
ifac
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 12-Ksm-2005 / 03:31 Mesaj konusu: orginal cd almak |
|
|
Orginal cd almak en iyi destektir
|
|
|
|
 |
sevdayolu47
Fanatik Üye

Kayıt: Jan 24, 2005 Mesajlar: 918 Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
|
Tarih: 17-Ksm-2005 / 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
Bende cd ve kasetlerini alıyorum ve çevreme mslümü aşılıyorum onlarda sevsin kasetlerini felan alsınlar.haricinde ne gibi destek olabiliriz.bunları yazalım.valla açıkçası benim aklıma pek bişey gelmiyor. 
_________________ Sevda Yoluna Düstüm Oldum Divane,
Gözlerim Görmez Perisanim Bi Çare.
Aldatildim Terkedildim Bu Sevdada.
Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale... |
|
|
|
 |
rebel
Üye

|
Tarih: 20-Ksm-2005 / 20:59 Mesaj konusu: baba için ne yaptık? |
|
|
Ben babaya antipatiyle yaklaşan herkese babanın hayatını ezBerden anlatıyorum,şu şarkısını dinle diyorum ve kendi nickimi verip bu siteye girmesini sağlıyorum.tabi sonradan kendileri de üye oluyor,kimisi olmuyor.korsana karşı çıkıyorum.orijinal kaset alıyorum.ve özellikle babanın insanlığını anlatıyorum ve önyargı ortadan kalkınca dinlemeye başlıyorlar.İnanın jiletçi olmadığınızı anlayınca önyargı büyük ölçüde azalıyor.bize düşen tek şey imajımızı düzeltmek.müslümcülüğün önündeki en büyük engel yine Ben müslümcüyüm diyen kendini bilmezlerdir.saygılar
hep destek tam destek
|
|
|
|
 |
otculuk
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 21-Ksm-2005 / 01:13 Mesaj konusu: |
|
|
Baba ıcın yapılabılecek en ıyısı sarkılarını dağlara yazmaktır
|
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 21-Ksm-2005 / 02:00 Mesaj konusu: |
|
|
Valla arkadaşlar bende şimdilik 59 albümü var, ama artıyor. hepsİ orjinal. baba ugruna sınıfta kalmak üzereyim. her fırsatta unkapanı'na kacıyorum, üniversiteye geç kalıyorum, insanlar beni bunalım diye dışlıyor. babam bana fırça atıyor '' o manyağı dinleye dinleye bu hale geldin'' diyor ben de senden daha temiz ve efendi olduğu kesin diyorum bazen kafam bozulunca. bunun dışında unkapanında sevdiğim bir dükkancı var, her şarkısını bilir bana çay filan ikram ediyor, artık kanka olduk, o kadar çok gidiyorum ki. ben bir bağırsak spazmı hastasıyım, hüzünlenince sancılarım artıyor. allah kimseye vermesin, ölmek istiyorum. küllü harabım yani.
|
|
|
|
 |
AyAzZz
Aktif Üye

Kayıt: Sep 01, 2005 Mesajlar: 297 Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
|
Tarih: 21-Ksm-2005 / 19:51 Mesaj konusu: müslümcü |
|
|
Orjinal kaset ve cd lerini aldım her zaman babayla gurur duydum müslüm babayı kötülüyenlerle herzaman kavga ettim tabiki dayağı yediler babaya dalaşan bana dalaşır 
_________________ KraLda oLsan , vezirde oLsan Cigara sa?dan gider.
S?ra bende demek yok !!!
Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
|
|
|
|
 |
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği

|
Tarih: 21-Ksm-2005 / 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
| bunasilbaht demiş ki: | | valla arkadaşlar bende şimdilik 59 albümü var, ama artıyor. hepsİ orjinal. baba ugruna sınıfta kalmak üzereyim. her fırsatta unkapanı'na kacıyorum, üniversiteye geç kalıyorum, insanlar beni bunalım diye dışlıyor. babam bana fırça atıyor '' o manyağı dinleye dinleye bu hale geldin'' diyor ben de senden daha temiz ve efendi olduğu kesin diyorum bazen kafam bozulunca. bunun dışında unkapanında sevdiğim bir dükkancı var, her şarkısını bilir bana çay filan ikram ediyor, artık kanka olduk, o kadar çok gidiyorum ki. ben bir bağırsak spazmı hastasıyım, hüzünlenince sancılarım artıyor. allah kimseye vermesin, ölmek istiyorum. küllü harabım yani. |
yav kardeş hakikaten nick'indeki gibi bu nasıl bir baht?
|
 |
erhantaskin

Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 629 Nereden: Sevda Ülkesinden
|
Tarih: 22-Ksm-2005 / 02:08 Mesaj konusu: |
|
|
| bunasilbaht demiş ki: | | valla arkadaşlar bende şimdilik 59 albümü var, ama artıyor. hepsİ orjinal. baba ugruna sınıfta kalmak üzereyim. her fırsatta unkapanı'na kacıyorum, üniversiteye geç kalıyorum, insanlar beni bunalım diye dışlıyor. babam bana fırça atıyor '' o manyağı dinleye dinleye bu hale geldin'' diyor ben de senden daha temiz ve efendi olduğu kesin diyorum bazen kafam bozulunca. bunun dışında unkapanında sevdiğim bir dükkancı var, her şarkısını bilir bana çay filan ikram ediyor, artık kanka olduk, o kadar çok gidiyorum ki. ben bir bağırsak spazmı hastasıyım, hüzünlenince sancılarım artıyor. allah kimseye vermesin, ölmek istiyorum. küllü harabım yani. |
bunasilbaht geçmiş olsun kardeş allah inşallah derdine derman verir. İnşallah hastalığından kurtulursun kardeş.
_________________ Bırak dagınık kalsin. |
|
|
|
 |
YSK04
Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2005 / 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
Babayı insanlar çok yanlış tanıyorlar hatta hiç tanımıyorlar.onlara Babayı doğru bi şekilde anlatmalıyız tabiki orjinal kaset ve cd lerini almalıyız.
|
|
|
|
 |
kafe63
Aktif Üye

|
Tarih: 25-Ksm-2005 / 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
Evet gerçekten de güzel konu elimizden geldigi kadar babaya yardımcı olmaya çalışıyoruz.. benim yaptıgım orjinal cd ve kasetlerinin hepsini almamdır ancak elimden gelen de budur..........
_________________ K@pt@n
kafe63@hotmail.com |
|
|
|
 |
Cilekes85
Aktif Üye

Kayıt: Aug 05, 2005 Mesajlar: 283 Nereden: Kayseri-Hisarcik
|
Tarih: 26-Ksm-2005 / 13:32 Mesaj konusu: . |
|
|
Ben diablo oyuncusuyum genelde gunun 15saati onlineyim cook kasedini aldim kayseride almer var duyduusaniz ordan alirim kayseridebi orjinal satan ora var diabloda karakter isimlerim hep babanin sarkilar arkadaslarim hep cile diye hitap ederlerama dinletmeyi basaramadim
|
|
|
|
 |
sormagitsin
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 27-Ksm-2005 / 23:09 Mesaj konusu: sadece dinledimm |
|
|
Sadece dinledim çünküü babayı dinlemek ona yapacağımız engüzel ödüldürr ve ayrıca unutmadımm çünkü unutmak babya yapacağımız< enbüyükk kötülüktürr onun için babayı dinleyelim ve unutmayalımm arkadaşlarr onu orjinal albümleriyle hatırlayp yaşatalımm saygılarr
|
|
|
|
 |
bunasilbaht
Üye

|
Tarih: 28-Ksm-2005 / 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
| erhantaskin demiş ki: | | bunasilbaht demiş ki: | | valla arkadaşlar bende şimdilik 59 albümü var, ama artıyor. hepsİ orjinal. baba ugruna sınıfta kalmak üzereyim. her fırsatta unkapanı'na kacıyorum, üniversiteye geç kalıyorum, insanlar beni bunalım diye dışlıyor. babam bana fırça atıyor '' o manyağı dinleye dinleye bu hale geldin'' diyor ben de senden daha temiz ve efendi olduğu kesin diyorum bazen kafam bozulunca. bunun dışında unkapanında sevdiğim bir dükkancı var, her şarkısını bilir bana çay filan ikram ediyor, artık kanka olduk, o kadar çok gidiyorum ki. ben bir bağırsak spazmı hastasıyım, hüzünlenince sancılarım artıyor. allah kimseye vermesin, ölmek istiyorum. küllü harabım yani. |
bunasilbaht geçmiş olsun kardeş allah inşallah derdine derman verir. İnşallah hastalığından kurtulursun kardeş. |
allah razı olsun kardeşim.
|
|
|
|
 |
jaba
SüperAktif Üye

|
Tarih: 30-Ksm-2005 / 02:16 Mesaj konusu: 32 |
|
|
Babayı herkese anlattım kimisine sevdirdim
70kasetini aldım
adama posterlerini astım
vaval daha ne yapım
|
|
|
|
 |
arabeks_damar
Yeni Katılımcı

|
Tarih: 30-Ksm-2005 / 03:21 Mesaj konusu: |
|
|
Müslüm dinlemeyenlere Müslüm dinlettim onu dinlerken büyük zekv aldım kendimi jiletlemedim onun için esrarkeş jiletçi diyenlere karşı cıktım cevremde herkeze Müslüm babayı aşıladım işte bu agalar olay:)
|
|
|
|
 |