Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - derdinizi yazın derman olalım cıkar yol arayalım
derdinizi yazın derman olalım cıkar yol arayalım
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Yazar Mesaj
muslumcu88
Üye
Üye

MesajTarih: 08-Ekm-2005 / 17:27    Mesaj konusu: derdinizi yazın derman olalım cıkar yol arayalım

Muslum baba dinleyenler dertlidir madem dertliyiz icimizi dokelim.............arkadaslar
ben sevipte sevilmeyenler grubundayım caresi varmı bilmiyorum ama bu durumda olan arkadaslar varsa konusalim dertleselim
Kullanıcı profilini gör
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 08-Ekm-2005 / 19:00    Mesaj konusu:

Dünyada bir aşığın başına gelebilecek en kötü şeydir sevip de sevilmemek.

allah kolaylık versin kardeş ne diyem, elimden gelen budur.bir de kendine meşgul olacak başka şeyler bul eğer umut yoksa.bana göre boş kaldığın zamanlar sevdiğini düşünmeye başlıyorsun ve kendini üzüyorsundur

Confused Confused Confused

Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 26-Ekm-2005 / 18:24    Mesaj konusu:

Arkadaşlar yoksa bütün müslümcülerin kaderimi sevipte sevilmemek?insnın isyanı birikiyor.içi bir fena oluyor,sizce sevipte sevilmeyenler ne yapmalı?
Kullanıcı profilini gör
kapsal0434
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

MesajTarih: 26-Ekm-2005 / 18:45    Mesaj konusu:

Sevipde sevilmediğim bir durum olmadı benim sevdiğim benide sevdi ama ne olduysa ondan sonra oldu.babayı dinlememin tek gayesi dertli oluşum değil şimdi derdim yok yine dinliyorum.babanın sesi kulağıma hoş geliyor.ve babadan hariç kimseyi dinleyemiyorum baba aşırı bir alışkanlık oldu bende dinlemeden sesini 2 gün duymasam olmuyor hemen hemen her günde dinliyorum.

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
sevdayolu47
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 26-Ekm-2005 / 19:30    Mesaj konusu: Re: derdinizi yazın derman olalım cıkar yol arayalım

muslumcu88 demiş ki:
muslum baba dinleyenler dertlidir madem dertliyiz icimizi dokelim.............arkadaslar
ben sevipte sevilmeyenler grubundayım caresi varmı bilmiyorum ama bu durumda olan arkadaslar varsa konusalim dertleselim

zahid kardeş allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum.ama burdan ne kadar yaralı oabiliriz onu bilemiyorum.sevipte sevilmeyenler hakkında babanın bir şarkısı var tek taraflı aşk olmaz.yok olur inançların kimseyi sevemessin.kolayı var arkadaş.başkasını seversin. diye...
sevdiğin her aklına geldiğinde kendi kendine babanın allah muhtac etmesin şarkısını mırıldan.aşkıma bir ceza ver kalbim seni sevmesin.senin yalan aşkına allah muhtac etmesin.en iyisi boşvermek.gerçi bu pek bana düşmez ama fikrim sadece.allaha emanet ol

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
-hasan-
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 26-Ekm-2005 / 23:27    Mesaj konusu:

Kardes aynı olay bızım basımızda da var.18 yasındayım daha hıc bi ilişkim olmadı hep tek taraflı hep yalvardım yakardım pesınden kostum yıllarca.ama o ıstemedı.benle cıkmak ısteyen kızlarda oldu ama ben ıstemedım cunku ben sevmedıgım bı kızla gonul eglendırmek ıcın cıkmam.yakısmaz bıze.ne yapıcaz o zman damara,isyana,alkole dewam yapıcak bısı yok.gülmek istedıkce aglatıyo kader.elbet cıkıcak bırı karsımıza,sevgımıze layık bırı yanı.ozman gercek mutlulugu yakalıcaz.beklıyelım arkadaslar.ne demıs baba bir yanda sevdalar bir yanda hayat uyuyabilirsen uykulara yat,bilmem kimdeydi suç kımde kabahat oyana buyana gıtmekten bıktım....

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ankara
MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 00:20    Mesaj konusu: hep aynı dert

Arkadaşlar bakıyorumda hepimizin kız arkadaş konusunda yaşadıkları yaklaşık aynı hasan kardeşim beni bilir bende sevmediğim birine ümit vermem ama benim sevdiğimde aynı şeyi bana söylüyor ahhhhh ah aklıma geldi onun için babanın unutamadım şarkısında çok extra bitirdim ama elimize hiç birşey geçmedi yine aynıııı yine aynı inşallah alllahtan teek dileğim elimden kötü bir kazanın çıkmamasıdır çünkü ben fazla içince sapıtan biriyim babanın çok şarkısını dinlerken tabiki alkollü iken etrafa çok saldırmışımdır neyse bunlar övünülecek birşey değil ama laf lafı açtı haydi eyvallah

dostunum diyenler aldattı gitti,o sahte sevgiler böylece bitti,ömrümün üstünden seneler geçti, yinede kimseye yaranamadim...

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 02:42    Mesaj konusu:

Senin ismini ateşe suyla yazdım varsa Seni benden daha çok seven güneşe buzla yazsında göreyim
ah ah çok sevdik ama sevilemedik hayat bu Exclamation
Kullanıcı profilini gör
muslumcu88
Üye
Üye

MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 02:47    Mesaj konusu:

Arkadaslarım damardaslarım hepimizin sucu sevmek işte ne olacak bizim halimiz hep boyle sarhosmu gezecez mezar tasımız bir zalim yuzunden egikmi kalacak gittigimiz yol yanlıs biliyoruz ama vazgecemiyoruz
unutulmuyor işte ne yapalım
en iyisi hepimiz sevda yolu abimizin sozlerini bir kere daha okuyalım cok guzel yazmıs Arrow Arrow Arrow
hergun agladım biraz gulmek istedim
ne yaptımsa duyulmadıki sesim
hergun feryad ettim olmek istedim
ne yaptımsa duyulmadıki sesim Mr. Green
Kullanıcı profilini gör
bunasilbaht
Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 03:13    Mesaj konusu:

-hasan- demiş ki:
kardes aynı olay bızım basımızda da var.18 yasındayım daha hıc bi ilişkim olmadı hep tek taraflı hep yalvardım yakardım pesınden kostum yıllarca.ama o ıstemedı.benle cıkmak ısteyen kızlarda oldu ama ben ıstemedım cunku ben sevmedıgım bı kızla gonul eglendırmek ıcın cıkmam.yakısmaz bıze.ne yapıcaz o zman damara,isyana,alkole dewam yapıcak bısı yok.gülmek istedıkce aglatıyo kader.elbet cıkıcak bırı karsımıza,sevgımıze layık bırı yanı.ozman gercek mutlulugu yakalıcaz.beklıyelım arkadaslar.ne demıs baba bir yanda sevdalar bir yanda hayat uyuyabilirsen uykulara yat,bilmem kimdeydi suç kımde kabahat oyana buyana gıtmekten bıktım....

helal olsun hocam be helallerin helali hem de. vallahi biz buyuz diye göğsüm karardi yazdiklarini okuyunca. sen de bizdensin. inşallah bizim gibiler de bir gün güler.
Kullanıcı profilini gör
DaMaR_GFB
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: çıktı bu ayrılık
MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 03:28    Mesaj konusu:

Aşk acısı işte insana ençokda okoyuyo deli gibi seviyosun karşılıksız gönül bu işte akada konar hesabı allah yardımcımız olsun ne diyelim...
Kullanıcı profilini gör
AyAzZz
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 18:13    Mesaj konusu:

-hasan- demiş ki:
kardes aynı olay bızım basımızda da var.18 yasındayım daha hıc bi ilişkim olmadı hep tek taraflı hep yalvardım yakardım pesınden kostum yıllarca.ama o ıstemedı.benle cıkmak ısteyen kızlarda oldu ama ben ıstemedım cunku ben sevmedıgım bı kızla gonul eglendırmek ıcın cıkmam.yakısmaz bıze.ne yapıcaz o zman damara,isyana,alkole dewam yapıcak bısı yok.gülmek istedıkce aglatıyo kader.elbet cıkıcak bırı karsımıza,sevgımıze layık bırı yanı.ozman gercek mutlulugu yakalıcaz.beklıyelım arkadaslar.ne demıs baba bir yanda sevdalar bir yanda hayat uyuyabilirsen uykulara yat,bilmem kimdeydi suç kımde kabahat oyana buyana gıtmekten bıktım....

Çok üzgünsün arkadaş bir derdin mi ? var
derdinden anlamayan sevgilin mi ? var
bir zamanlar bende senin gibiydim
sevgilim için deli gibiydim
hep gece gündüz içen biriydim

hasan kardeş bende senin gibi 18 yaşındayım bende senin gibi çok aşk acısı çektim her gün içtim perişan gezdim ama en sonun da onun için değmez olduğunu anladım kardeş daha yolun başındayız seni düşündüğüm için söylüyorum yanlış anlama sen benim kardeşimsin fazla takma kardeş
onlar bizim peşimizden koşsunlar Exclamation tamam mı? kardeşim bak benim başımdada var bir tane vefasız ama artık takmıyorum sende takma kardeş allaha emanet ol ...!
kadere rest Çektik İsyanlardayız demi hasan Idea

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
burakkk
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: kocaeli
MesajTarih: 23-Ksm-2005 / 18:25    Mesaj konusu:

Benim bir derdim yok ama olana kolay gelsin.
Kullanıcı profilini gör
jaba
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 04-Arl-2005 / 03:04    Mesaj konusu: 55

Vallah aynı durum benim başıma geldi ama şu anki aşk ortamı
eskisi gibi (15 20 sene önce) deyil büyüklerimiz anlatır yaa
şimdi Vallah kızlar şımarık layt erkeklerden hoşlanıyor kız milletine yalakalık yapcan ki arkadaşı olasın bu davranış da hic bir müslümcüde yok
bizde sağlam ilişki kuramıyoruz sanırım haksızsam söyleyin
saygılar

bafra lı müslümcü
Kullanıcı profilini gör
bunasilbaht
Üye
Üye

Nereden: Istanbul
MesajTarih: 20-Arl-2005 / 00:30    Mesaj konusu:

Valla hocam benim sevdiğim onu benim gibi seven olmadığını kendisi de kabul ettikten sonra gitti! bu nasıl bir acı bilemezsiniz! Crying or Very sad
Kullanıcı profilini gör
damar81
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Yanl?zl?ktan..S.aleyküm...
MesajTarih: 20-Arl-2005 / 01:29    Mesaj konusu:

Ben bu hayata şu genç yaşımda küstüm ileriyide artık siz düşünün 'dertliyim' okul yok iş güç yok tadım tuzum kaçtı
Kullanıcı profilini gör
alman
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 20-Arl-2005 / 01:49    Mesaj konusu:

duydumki hayatında başka birisi varmış
dünyada görecek bir bu gün kalmış
haberini aldım dayanamadım
kalbim ağladı sustaramadım
gözlerimden yaşlar aktı durduramadım
allahtan tek ve tek dileğimdin
Şimdi entel bir topun yarisin
sen benim yaşama sebebimsin
sen söyle bu kalp nasıl senden vazgeÇsİn

İbo dinledim İsyan ettim
selahattin dinledim Es*** Çektim
babayi dinledim beyaz kefen giydim

Kullanıcı profilini gör
seref18
Üye
Üye

MesajTarih: 20-Arl-2005 / 01:52    Mesaj konusu:

19 yaşındayım ve 6 senedir bir kızı seviyorum ama o beni hiç sevmedi.sırf o sevmedi diye gidip te rakı içki içmedim sigara içmedim çünkü biliyorum çare bunlar değil tek çare var onuda zaten herkes biliyor (allah) ama bir türlü unutamıyorum
Kullanıcı profilini gör
alman
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 20-Arl-2005 / 03:15    Mesaj konusu:

Kardaşlar ben bir kızı sevdim 1 sene boyunca bana yok dedi 1 sene sonra kabul etti beni ama bana geldiginde kahpe olarak geri geldi siz ne yapardınız? ben günlerdir bunun cvp arıyom ama bulamıyorum...

babalar İsyanda evlatlar ne yapsin
Kullanıcı profilini gör
babalar_isyanda
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 20-Arl-2005 / 03:27    Mesaj konusu: Re: 55

Kardaşlar bacılar almandaki derdi ben yazdım benim derdime cözüm bulabilirmisiniz yada yardışcı olabilirmisiniz ben bulamıyorum ne yapmam lazım.

babalar İsyanda evlatlar ne yapsin
benle kaderi kötü olan kardaşım alman ölene kadar içmeye gidiyoz varmı bize eşlik etmek isteyen???

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:

jaba demiş ki:
vallah aynı durum benim başıma geldi ama şu anki aşk ortamı
eskisi gibi (15 20 sene önce) deyil büyüklerimiz anlatır yaa
şimdi vallah kızlar şımarık layt erkeklerden hoşlanıyor kız milletine yalakalık yapcan ki arkadaşı olasın bu davranış da hic bir müslümcüde yok
bizde sağlam ilişki kuramıyoruz sanırım haksızsam söyleyin
saygılar

kardaş dogrusun be bizim sucumuz biz kendimize o laytlıgı yakıştırmıyoruz biz diyoruz bizi seven böyle sevsin ama sevdigimizde küpemiz yok diye bizi sevmiyor suc bizim degil allah tarafindan taş aklpli yollanan bu kızlarda.

bafra lı müslümcü

Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Arkadaşlık ve Muhabbet
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering