Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslümcülük bu değil,olamaz da!!
Müslümcülük bu değil,olamaz da!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Yazar Mesaj
rebel
Üye
Üye

Nereden: diyarbak?r
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 03:55    Mesaj konusu:

Öncelikle alemdeki tek yorumcuya gönül vermiş siz değerli dostlarımı saygıyla selamlıyorum.belki defalarca dile getirilmiş ama maalesef çözemediğimiz kanayan bir yaramız var.hep neden yanlış tanınıyoruz diyoruz ama şapkamızı önümüze koyup düşündüğümüz yok.neden müslümcü denince akla hemen jiletçi esrarkeş vs.. geliyor?Çünkü bu sitede bile kendini böyle lanse edenler var.herkes istediğini yapmakta özgürdür,ama ibadet de gizli olmalı kabahat de.İnsanları kazanmak varken kaçırmak niye?hep birlikte kendimize çekidüzen verelim.müslüm gürses sevgisini aşıladığımız bir insanın bandrollü bir kaset alıp babaya sağlayacağı faydayı düşünün enazından.baba herşeyin en kralını hakediyor.ve asla unutmayalım bir kasetten nolur demeyin damlaya damlaya göl olur.saygılarımla Arrow

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 4 dakika sonra yollandı..:

asla yanlış anlaşılmak da istemem.kimseye akıl verdiğim ya da ahkam kestiğim yok.sadece acizane kardeşçe bir tavsiye benimkisi.saygılarımla

hayat bir köşekapmaca
köşeni bir kaptır da gör
düşene dost olur sanma
yolunu bir şaşır da gör Arrow
Kullanıcı profilini gör
KILIK
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 16:40    Mesaj konusu:

senİ tebrİk edİyorum rebel.Çok İyİ bİr konuya deĞİndİn. ve sebnİ kİmse yanliŞ anlamaz. anlayanda burada olmasin.. ,

hep dİyoruzkİ kİmse mÜslÜmcÜlerİ bİzlerİ yanliŞ tanimasin. ama huyumuzdan vazgeÇmİyoruz.. Question Question Question

bu sİtenİn amaci hedefİ gelİpte bİr İkİ forum konusuna yazi yazmak deĞİldİr artik arkadaŞlar.. bunun herkes farkina varsin. bu sİtenİn amaci mÜslÜmcÜlÜĞÜ tam olarak hakkiyla İnsanlara gÖstermek ve buradakİ İnsanlarin neler yapabİleceĞİnİ aleme gÖstermektİr.

herkes buraya gİrdİĞİ zaman bu fİkİrle gİrsİn.

gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış..
Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 17:01    Mesaj konusu:

Kılık kardeşime aynen katılıyorum herkes siteye mesaj yazmak için veya mp3 için üye oluyor bizim birleşip bir dostluk kurup tüm aleme göstermeliyiz Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Kullanıcı profilini gör
KILIK
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: iSTANBUL
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 17:54    Mesaj konusu:

Enver kardeŞİm senİn gİbİler burada oldukÇa senİn gİbİler bu sİtede bÖyle dÜŞÜndÜkÇe İŞallah hakettİĞİmİz yere geleceĞİ.

gözlerinde gözlerim,,
gözlerimde gözlerin kalmış...
hepp sende kalmış..
Kullanıcı profilini gör
hafiz
Üye
Üye

Nereden: istanbuldan
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 18:42    Mesaj konusu:

Benimde rahatsız olduğum konular bunlar size katılıyorum. hem mp3 için giriyolar hemde siteden şikayet ediyolar.
gelin bunlara savaş açalım.
Kullanıcı profilini gör
AyAzZz
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 18:48    Mesaj konusu: müslümcü

Haklısınız arkadaşlarım ama toplum işte bilinç altına yerleşmiş işte yok müslümcüler jiletçi yok müslümcüler esrarkeş e işte toplumda bilinç altına girmiş üç beş insan jilet atar kabak bize patlar üç beş ansan müslümcü değildir kuytu bir yerde Es*** çeker görenler a bak müslümcüler cigarayı içiyolar belki onların müslümcüyle alakası yoktur ama ihale gene bize kalır...bende esrara jilete karşıyım ne yani bu dünyada Es***ı tek müslümcülermi içiyo rock çılar rap çıları kimse görmüyomu paf püf asılıyolar ama kimse onları görmemezlikten gelir insanların gözünde onlar müslümcüdür gelelim jilet konusuna ulan müslümcülerin hepsimi jiletci zaten harbi müslümcüler atmaz jileti olaki attı ama jiletle atmaz neşterle atar jilet ne dir ki her bakkalada 25 kuruş atta neşterle gör neyse kardeşlerim biz ne jiletçiyiz nede esrarkeşiz biz müslümcüyüz hemde allahına kadar...! herkese saygılar...! Arrow

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
erhantaskin
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 19:02    Mesaj konusu:

Heyyy arkadaşlar sizin bu jiletçilerle alıp veremediğiniz ne ? neden hep onların üstüne gidiyorsunuz bu siteye jiletçiside üye esrarkeşide , hiçbir kötü alışkanlığı olmayan arkadaşlarda var. o jiletçilerde bizim kardeşimiz değil mi , hani müslümcüler kardeşti. İnsan kardeşine taş atar mı ? ayıııpp ayıppppp Question Question Question

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 19:16    Mesaj konusu: müslümcü

erhantaskin demiş ki:
heyyy arkadaşlar sizin bu jiletçilerle alıp veremediğiniz ne ? neden hep onların üstüne gidiyorsunuz bu siteye jiletçiside üye esrarkeşide , hiçbir kötü alışkanlığı olmayan arkadaşlarda var. o jiletçilerde bizim kardeşimiz değil mi , hani müslümcüler kardeşti. İnsan kardeşine taş atar mı ? ayıııpp ayıppppp Question Question Question

bilader biz müslümcülere konan damgayı temizlemeye çalışıyoruz ama sen diyosun yok cigara sağdan gider bizde biliyoruz sağdan gittiğini biz soldan gidiyo demedik ama yanlış konuşuyorsun tabiki bu sitede hepsi var biz onları zaten biliyoruz biz toplumdaki jiletçi milleti lafından kurtulmak istiyoruz sende onların ekmeğine yağ sürüyorsun bravo sana Arrow

Kullanıcı profilini gör
erhantaskin

MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 19:35    Mesaj konusu: Re: müslümcü

ayazzz demiş ki:
erhantaskin demiş ki:
heyyy arkadaşlar sizin bu jiletçilerle alıp veremediğiniz ne ? neden hep onların üstüne gidiyorsunuz bu siteye jiletçiside üye esrarkeşide , hiçbir kötü alışkanlığı olmayan arkadaşlarda var. o jiletçilerde bizim kardeşimiz değil mi , hani müslümcüler kardeşti. İnsan kardeşine taş atar mı ? ayıııpp ayıppppp Question Question Question

bilader biz müslümcülere konan damgayı temizlemeye çalışıyoruz ama sen diyosun yok cigara sağdan gider bizde biliyoruz sağdan gittiğini biz soldan gidiyo demedik ama yanlış konuşuyorsun tabiki bu sitede hepsi var biz onları zaten biliyoruz biz toplumdaki jiletçi milleti lafından kurtulmak istiyoruz sende onların ekmeğine yağ sürüyorsun bravo sana Arrow

bırak bizi böyle bırak böyle kalsın
biz buraya gelene kadar neler çektik
gel otur yanıma öyle görsünlerde gülsünler
Şu perisan halimize ne derlerse desinler
ister esrarkes ister jiletçi desinler
nederlerse desinler ister gülüp geçsinlerr......( farkedermiiii ayazzzım)

Aktif Üye
Aktif Üye

MesajTarih: 19-Ksm-2005 / 19:49    Mesaj konusu: Re: müslümcü

erhantaskin demiş ki:
ayazzz demiş ki:
erhantaskin demiş ki:

bırak bizi böyle bırak böyle kalsın
biz buraya gelene kadar neler çektik
gel otur yanıma öyle görsünlerde gülsünler
Şu perisan halimize ne derlerse desinler
ister esrarkes ister jiletçi desinler
nederlerse desinler ister gülüp geçsinlerr......( farkedermiiii ayazzzım)

eyvallah o zaman erhan kardeş...!

Kullanıcı profilini gör
DaMaR_GFB
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: çıktı bu ayrılık
MesajTarih: 20-Ksm-2005 / 01:52    Mesaj konusu:

Kilik abiye aynen katılıyorum alayina İsyan İnadina mÜslÜm...
Kullanıcı profilini gör
-aLicaN-
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: ankara
MesajTarih: 20-Ksm-2005 / 08:35    Mesaj konusu:

Olayın aslında böyle olması gerekiyor ama malesef yanlış tanınıyor veya tanıtyoruz bencede çok doğru bir konuyu dile getirmişsin kardeşim bende sana aynen katılıyorum Exclamation Exclamation Exclamation

Üye
Üye

MesajTarih: 20-Ksm-2005 / 20:29    Mesaj konusu: müslümcülük

Erhantaskin kardeşim bırak da biraz soğusun sigara.sen yanlış frekanstan yaklaşıyorsun olaya bence.müslüm baba bir efsanedir hem de hakettiği değerin ancak onda birini gören bir efsane.müslüm baba ve müslümcülük bir yaşam biçimidir ve müslümcüyüm diyorsak biz de bu yaşam biçimine uymalıyız.babanın kıymeti yaşarken anlaşılsın allah gecinden versin öldükten sonra anlaşılsa ne yazar?bu önyargıyı ortadan kaldırıp babanın hayran kitlesini daha da arttırmak bizim elimizde.profesöründen okuma yazma bilmeyenine ateistinden dindarına zengininden fakirine her kesime hitap edebilen başka kim var ki?bir babamız var ona da sahip çıkalım.saygılar Exclamation Exclamation

hayat bir köşekapmaca
köşeni bir kaptır da gör
düşene dost olur sanma
yolunu bir şaşır da gör
Kullanıcı profilini gör
erhantaskin

MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 00:47    Mesaj konusu: Re: müslümcülük

rebel demiş ki:
erhantaskin kardeşim bırak da biraz soğusun sigara.sen yanlış frekanstan yaklaşıyorsun olaya bence.müslüm baba bir efsanedir hem de hakettiği değerin ancak onda birini gören bir efsane.müslüm baba ve müslümcülük bir yaşam biçimidir ve müslümcüyüm diyorsak biz de bu yaşam biçimine uymalıyız.babanın kıymeti yaşarken anlaşılsın allah gecinden versin öldükten sonra anlaşılsa ne yazar?bu önyargıyı ortadan kaldırıp babanın hayran kitlesini daha da arttırmak bizim elimizde.profesöründen okuma yazma bilmeyenine ateistinden dindarına zengininden fakirine her kesime hitap edebilen başka kim var ki?bir babamız var ona da sahip çıkalım.saygılar Exclamation Exclamation

biz babaya zaten sahip çıkıyoruzda bide şu jiletçi diye adlandırdığımız müslümcü kardeşlerimize sahip cıksak nasıl olur Idea Idea Idea

Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 23:05    Mesaj konusu:

Evet aslında jilet vb gibi şeylere karşıyız.çok müslümcü gördüm jileti hobi edinmişler artık.ne yapsam ne söylesem boş.adamlar bana sadece şunu söylüyor...
işte buda bizim farkımız. ee artık ne diyiceğimi bilemiyorum ve susuyorum.yani toparlamak gerekirse ne yapsan huyly huyundan vazgeçmiyor.

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
rebel
Üye
Üye

MesajTarih: 21-Ksm-2005 / 23:50    Mesaj konusu:

Müslüm babanın her konserini yarıda bıraktıran,babanın diğer insanlara ulaşmasını engelleyen,toplumun gözünde bizi yanlış tanıtan insanın nesine sahip çıkayım?baba halk konserleri zinciri düzenlese hepimiz de biletimizi alıp gitsek babaya maddi manevi desteğimizi yapsak fena mı olur?ama jiletçiler yüzünden ya konser vermiyor ya verdiği de yarıda kalıyor.sonuçta yıpranan baba oluyor.bunu asla kabul etmem erhantaskin kardeşim.zira baba gibi bir insan bunu haketmiyor.hep destek tam destek.Müslümcüyüz diyorsak amacımız tek o da Müslüm gürses.saygılar
Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 22-Ksm-2005 / 00:47    Mesaj konusu:

Zannediyolarki jilet çekmek marifet zaten bu işi yapcaksan kendin için yap millete ona buna hava atmak için yapıyorsan bu marifet değildir Question
Kullanıcı profilini gör
erhantaskin

MesajTarih: 22-Ksm-2005 / 01:51    Mesaj konusu:

rebel demiş ki:
müslüm babanın her konserini yarıda bıraktıran,babanın diğer insanlara ulaşmasını engelleyen,toplumun gözünde bizi yanlış tanıtan insanın nesine sahip çıkayım?baba halk konserleri zinciri düzenlese hepimiz de biletimizi alıp gitsek babaya maddi manevi desteğimizi yapsak fena mı olur?ama jiletçiler yüzünden ya konser vermiyor ya verdiği de yarıda kalıyor.sonuçta yıpranan baba oluyor.bunu asla kabul etmem erhantaskin kardeşim.zira baba gibi bir insan bunu haketmiyor.hep destek tam destek.müslümcüyüz diyorsak amacımız tek o da müslüm gürses.saygılar

valla rebel kardeşim ben bütün müslümcüleri kardeşlerimiz olarak görüyorum ama sizin görüşünüzede saygı duymaktan başka bişey yapamıyorum bende onlar jilet atıyo iyi yapıyolar demiyorum. isteyerek yapmıyolardır hayat ,kim bilir ne dertleri vardır da jilet atıyolardır. ben hiç sanmıyorum keyfi olarak kandini kesen insan oldugunu.

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: bursa
MesajTarih: 22-Ksm-2005 / 04:56    Mesaj konusu:

Erhan kardeşim cigara sağdan döner tabiiki de sen neden onların ekmeğine yağ sürüyosun asıl sana ayıp

MesajTarih: 22-Ksm-2005 / 05:11    Mesaj konusu:

gogocu_ammo demiş ki:
erhan kardeşim cigara sağdan döner tabiiki de sen neden onların ekmeğine yağ sürüyosun asıl sana ayıp

ya millet tamam ya bi daha bişey demiyorum nasıl biliyorsanız öyle yapın hem siz niye taktınız bu cıgara meselesine o benim imzam ya ben sizin imzanıza karışıyom mu ? nasıl biliyorsanız öyle yapn anlayana gider.......

Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering