Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Müslüm Babayi dinlemek Günahmi?
Müslüm Babayi dinlemek Günahmi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Yazar Mesaj
ozac44
Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 22-Ekm-2005 / 16:16    Mesaj konusu:

Lütfen kardeş sitemizde böyle tartışmalar olmasın.herkes hayatını istediği gibi yaşar kimseye karışamayız isteyen akşamları meyhaneye gider içki içer isteyen evinde oturur namazını kılar.

hasan'ı sevdiğimden dolayı söylüyorum keşke içmese Surprised yoksa başkası beni ilgilendirmez.ama hepimizin bildiği gibi ramazan ayında işlediğimiz sevaplar ve günahlar iki katı yazılıyor belki de bu yüzden içmiyor kardeşim.
zararın neresinden dönülse kardır. Exclamation

Aktif Üye

MesajTarih: 22-Ekm-2005 / 19:16    Mesaj konusu:

Benim anlamadığım babayı neden içkilerle bağdaştırıyorsunuz..öle bir hava olmuş ki bu her yerde böyle müslümcü adam içki içen sigarası ağzından düşmeyen hep ağır abi takılan bir insan profili.ben 24 yaşımdayım ama 14 yaşındaki çocuk gibi anneme babma sataşarım. yanağını öle bir sıkarım ki morarır.yani neşeli aktif vede sigarayı ağzıma sürmem içki desen beach clublarda yada diskoda nadirende yemekli düğünlerde.çyle bir hava olmuş içki içmeyen adam müslümcü olamaz .içmiyorum arkadaş.
Kullanıcı profilini gör
DUNDAR
Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

Nereden: İSTANBUL/KARS
MesajTarih: 25-Ekm-2005 / 07:10    Mesaj konusu: müslüm babayı dinlemek günah mı?

Elbette günah değil...''yaşamak güzel'' ''allaha ibadet etmek ne güzel'' v.s
bu şarkıları söyleyip de dinleyicilerine bu duyguları yaşatan sanatçıyı dinlemek hiç günah olur mu?

Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 25-Ekm-2005 / 17:39    Mesaj konusu: Re: müslüm babayı dinlemek günah mı?

dundar demiş ki:
elbette günah değil...''yaşamak güzel'' ''allaha ibadet etmek ne güzel'' v.s
bu şarkıları söyleyip de dinleyicilerine bu duyguları yaşatan sanatçıyı dinlemek hiç günah olur mu?
Idea Idea Idea Idea
Kullanıcı profilini gör
bjk_1903
Üye
Üye

MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 05:38    Mesaj konusu:

Tum mesajlari okudum baya guzel yorumlarda dikkatimi cekti. allaha sukur hepimiz muslumaniz. allaha isyandanda kaciniriz. babanin ackicasi cok olmasada isyankar sarkilari yok degil. simdi burada cocuklar gibi ali velide soyluyor banane gibi bir bahaneye siginmak yersiz. mesela ceza veya hergun isyanim var benim kadere gibi parcalari benim cok hosuma gidiyor ancak isyankar oldugu icin kacinmaya calisiyorum. tabi dinlerkende sozlerini dogrulayarak dinlemiyorum, beni etkileyen muzigidir. olaya noktayida tovbe etmek ne guzel parcasi koyuyor diye dusunuyorum. (muslum baba bir programdada alkolu biraktigini aciklamisti)

dedigim gibi elhamdulillah musluman oldugumuz gibide muslumcuyuzde, tabi allah herseyden once geliyor.

gunah konusu ise isyani kabullenmekle iligi birsey. babayi dinlemekle hic bir alakasi yok. ne diyim babaya selam damara devam.
Kullanıcı profilini gör
inci
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul-üsküdar
MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 13:22    Mesaj konusu: ALAKASIZ

Niye günah olsun bu sözler artık pop müziklerindede var dinliyoruz diye ne ayyaşız ne isyankar nede günahkar
Kullanıcı profilini gör
tyson
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Kocaeli
MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 15:23    Mesaj konusu:

Elhamdülillah hepimiz müslümanız.türkiye müslüman bir ülke müslüm gürses dinlemek günah olsa halkımız dinlemez.yani şimdi müslüm babanın hayranları müslüman değilmi?varmı böyle birşey!içki içmedikten sonra allah'a dost olduktan sonra, isyankar olmadıktan sonra,herkesin içi rahat olsun.
Kullanıcı profilini gör
mehmetdagli
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

MesajTarih: 27-Ekm-2005 / 21:48    Mesaj konusu:

Ne demek öyle şey olur mu
Kullanıcı profilini gör
bakemr
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: YA?AM PINARINDAN
MesajTarih: 31-Ekm-2005 / 01:19    Mesaj konusu:

Ya arkadaşım kim sokuYor böYle nifakları beYinlere anlamıYorum. ne günahı kardeşim. İsteYen istediğini dinler.
Kullanıcı profilini gör
_tanak_
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Adanal?y?gh!
MesajTarih: 31-Ekm-2005 / 05:50    Mesaj konusu:

Evet baba bu alemde bir numara fakat bazı parcalarını ben dinlemem cünkü gercekten isyan var ama tövbe ettiğini yazmış bazı arkadaşlar ne güzel öyleyse :d
Kullanıcı profilini gör
umutsuz_hayat
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: TEXAS
MesajTarih: 13-Ksm-2005 / 06:30    Mesaj konusu:

Ne alaka arkaadsım
Kullanıcı profilini gör
rebel
Üye
Üye

Nereden: diyarbak?r
MesajTarih: 15-Ksm-2005 / 01:01    Mesaj konusu:

Dostlar!öncelikle kimin deli kimin veli olduğunu,her insanın mertebesini yüce allah bilir.elbette şarkılarında isyan var ama her daim allah'a edilen bi isyan değildir bu.vefasız aleme,sebepsiz terkedene,insanların kalleşliğine vs... baba tövbe etmek demiş ve yaşantısındaki değişimi bize de haber vermiştir.biz de buna uyarız elbette.zaten baba insan olmanın asaletini üzerinde yeterince taşıyo gösterişsiz yaşamı ve aile saadetiyle.
ameller niyetlere göredir dostlarım saygılarımla.

andolsun insanı biz yarattık ve nefsinin ona fısıldadıklarını biliriz.Şüphesiz biz ona şahdamarından daha yakınız(kaf16)
Kullanıcı profilini gör
forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 15-Ksm-2005 / 01:15    Mesaj konusu:

Arkadaşlar böyle şeyleri fazla sorun yapmayın babanın diğerlerinden ne özelliği var oda bir insan ve işini yapıyo bukadar Exclamation
Kullanıcı profilini gör
jaba
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 30-Ksm-2005 / 02:55    Mesaj konusu: 49

Vallah İyİ sallamiŞlar yavv nerden bulurlar bu sacmaliklari
Kullanıcı profilini gör
arabeks_damar
Yeni Katılımcı
Yeni Katılımcı

Nereden: istanbul
MesajTarih: 30-Ksm-2005 / 03:16    Mesaj konusu:

Herkeze saygı duyarım müslüm dinlemek günah neden olsun şimdi kim isyan etmiyorki hayata şarkılarında isyanda olsa babanın günahı olmaz Smile

sistem mesajı: İlgili mesaj birleştirildi. birleştirilen mesaj İlk mesajdan 16 dakika sonra yollandı..:

müslümcüyüz damarcıyız kimene bundan eger günahsa müslüm babayı dinlemek razıyım en büyük günaha alemde teksin müslüm baba
Kullanıcı profilini gör
bicare_517

Nereden: Ordu Vatan & Ünye Mekan
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 01:32    Mesaj konusu: Re: slmlar

muslumcuoguz demiş ki:
arkadaş bence egrı oturup dogru konuşlım baba buyuk bir şahsıteyttır herşeyıyle bır efsanedır ancak .gecmıştekı bazı şarkıları gercekten cok sakat bir kere gunah olsada sevp olsada dınlerım dıyen arkadaşlaradır lafım .kullarına benı oyuncak ettın ne demek abı . haşa allahı karşına bır normal ınsan gıbı muhattap alıp azarlamak gıbı bır cumle bu halbukı bız kuluz ve bız hıçbırşey deılken bızı bır su damlasından yaratıp sonrada hayat veren allah nıçın karıncalartın rızkını her gun eksıksız gonderırken koskoca peygamberını mesela eyyub aleyhısselamı 10 15 sene bedenınde kurtlar cıkan hastalıkla ımtıhan ettı .cunku bız ınsanız ve ımtıhan ıçın geldık farkımız bu ... bu yuzden ısyan etsen de etmesen de iş olacagına varacaktır ve hepımız her nefesımızdn hesaba cekılecegız muslum babada zaten yıllar once tovbe etmek ne guzel dıye bır album cıkarttı ve bu albumden sonrada ısyan şarkılarına oyle pek rastlamassınız bır kaç tane gene var usta şarkısında felan ancak onlarıda allah affetsın ama bu tıp şarkılarda tovbe etmek albumunden sonra muslum baba hatasını anlamıştır ...ınşallah allahda affetmıştır.. bize de onu alkışlamak duşer ama allaha ısyan ettıgı bırkaç eskı şarkısını dınlerken gonlunden onay vermek tasdık etmek o sozlerı hiç şüpheniz olmasın insanı dinden çıkartır ..

arkadaşım buyuk forum sitelerinde + artı diye bir sistem vardır sen bizim kardesimissin sana ben de 5 + yorumun gercekten halkulede inan bu müslümcü kardesinin gönlü hep seninle olacak 5 ++++++
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 02:23    Mesaj konusu: saol abi allah razı olsun

Saol abi allah razı olsun o senin yuregının guzellıgıdır ancak.ben sadece duyduklarımı yazdım ..

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ankara
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 03:56    Mesaj konusu:

Bahtımı yazanlara sitemkar olmusum ben,aglatan kaderımle isyankar olmusum ben..........hissetmıceksen sarkıyı nıe dınlıyosun oguz kardes,dinleme daha ii.

Üye
Üye

Nereden: diyarbak?r
MesajTarih: 01-Arl-2005 / 04:46    Mesaj konusu:

-hasan- demiş ki:
bahtımı yazanlara sitemkar olmusum ben,aglatan kaderımle isyankar olmusum ben..........hissetmıceksen sarkıyı nıe dınlıyosun oguz kardes,dinleme daha ii.

intikam alacagımı söylemiştim sana....buradan nalbura behcete ve bütün sevenlerime selamlar olsun...

Yolunu bir ?a??r da gör
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 01-Arl-2005 / 04:50    Mesaj konusu: slm

Hoca hissetmeyeceksen deıl ben hıssederk dınlıyorum hep tum muslum baba şarkılarını ama şimdi...

neye ısyan edeceksın Hocam açlıktan öluyormusun hayır....unutmakı hiç kımsenın kabrının başında adem aleyhısselamdan beri ıster musluman olsun ıster kafır ıster putperest olsun açlıktan ölmüştür diye yazmamıştır dünya tarihinde allah herkesın rızkına kefıl ama çalışırsa ...afrıkadakı olen çocuklar dıyeceksın onlar dahi açlıktan ölmemiştir hastalıktan ölmüşlerdir.

hep şarkılarda duyuyorum muslum baba deıl genel konuşuyorum her hangı bır şarkı olsun kahpe felek senin ocagına çomak sokarım bilmemne yav bır kere ben muslumanım dıyoruz imanın 6 şartından birisi nedir?
hayır şer -ve kaza kaderin yalnızca allahtan geldıgıne ıman etmek ....

amma kayıtsız şartsız Hoca allah u teala nın bir ismi de ---- dir yani manası arapça zerrelerden kürrelere kadar herşeyın sayısını bilen yani taaaa kaınatın başlangıcından kıyametın sonuna hatta sonsuzlara kadar ne kadar madde mana boyut zaman ne varsa artık zerrelerden kurrelere kadar ne demek açarsak bu konuyu zerreler yani mikroplar almınden tutta kurreelere kadar galaksıler gezegenler yani en büyük alemlerden en kuçuk alemlere kadar her ne varsa biz insanlık ailesi bu kadar gelişmiş teknolojiye rağmen yeryüzünün en değerli varlığı olan insanların sayımını tamamlamış değiliz.

Çiçekler, böcekler, yıldızların sayımıda yapılmış değil. ama rabbimiz denizlerdeki damla sayısını, her damlada yaşayan canlı sayısını, bir damla kan içindeki alyuvarları, akyuvarları, onların gıdasını, gıdanın içeriğini her şeyin sayısını bilmekte.

allaha iman eden bir musluman gördüğü, duyduğu, tuttuğu, kokladığı, tattığı her şeyin rabbin bilgisi içinde orada durduğunu, açtığını, uçtuğunu bilir ve rabbin hazinesine zarar vermeden onlardan yararlanma tarafına gider.

vücudunda her hücrenin hesabını vereceğini bildiğinden rabbin emrettiği doğrultuda hareket eder.

kaderi allah yarattı kadere ısyan edılmez ..bir gun rasulullah sav uzerıne yıkılmakta olan bır duvardan hemen one atlayarak kaçtı.bunu goren bırısı de ya rasulullah sen allahın kaderınden mı kaçıyorsun yoksa dedi.

allah rasulu sav de hayır ben kaderımden yıne kaderıme kaçıyorum dedi.

kader konusu o kadar basıt bır şey deıl kader de ınsanın yaptıgı işlere gore ıkı taraflı bir şey allah bizim nıyetımıze gore kader yaratıyor yani şoyle soyleyım..

allaha dua eden bir insan düşün bir de şu afedersınız arka tarafgına allahın ısmını alaylıca yazıpta kurşat yılmazın adamları tarafından oldurulen o satanıst herıfı duşun ıkısıde akıl sahıbı deılmıydı ıkısıde yaptıgı hareketın ne manaya geldıgını bılmıyormuydu ...

kader allahın bir sırrıdır ... kulunda iradesi kaderıyle alakalıdır amma bunlar hep çok derin şeyler bizden zaten neyin ne oldugunu hesab etmemız sorulmuyorkı gormeden ınanmamız ıstenıyor egerkı allah bu dunyada gorulse ıdı .... hiç kimse cehenneme gıtmezdi ...şimdi niye gıdıyor dıye soracaksın bu sorunun yanıtı yıne cevabında gızlı

her neyse hasan Hocam başını agrıtmayım amma ya kadere ısyan et Hocam ya da ımanın 6 şartına iman et ınandıgın gibi de dosdogru ol .
yazdıklarımı yanlış anlama sakın ben sadece anlatıyorum .
zaten seni yargılamak haddıme duşmez.
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering