Müslüm Gürses Müslüm Gürses

Müslüm GÜRSES :: Başlığı Görüntüle - Nerde o eski müslümcüler..!
Nerde o eski müslümcüler..!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Yazar Mesaj
ozmen_bey
Üye
Üye

Nereden: ankara
MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 01:01    Mesaj konusu: Nerde o eski müslümcüler..!

Müslüm baba her sene olduğu gibi bu senede ankara gençlik parkına geldi bende arkadaşlarla Müslüm babayı görmeye gittim yer bulamayız diye iki saat erken gittik iki saat geçti Müslüm baba sahmeye çıktı ama daha halen masalar boştu.eskiden Müslüm gürsesin sahne aldığı yerlerde izliham çıkardı ana haber bültenlerinde 18+ yaş sınırıyla yayınlanırdı kendilerini kesenler,izlihamdan birbirini ezenler, şimdi 20 tane masayı dolduramıyoruz.
bunun nedeni sizce ne olabilir.sorun Müslüm babadamı yoksa Müslüm hayranlarındamı?

forzaenver
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: Meyhaneden...
MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 02:27    Mesaj konusu:

Her ikisindede değil suç şimdi piyasada bulunan pop şarkıları ve yabancı müzik aklı sıra millet kültürleştiğini zannediyo bence çok yanlış Question Question Question
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: istanbul
MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 02:29    Mesaj konusu: slm

Bence gulhane konserlerı bıttıkten sonra muslum baba konserlerı de bıttı daha dıgrusu tadını kaybettı bırıncı sebep Bence hayranlardandır .cunku eskısı gıbı stadyumlar doldurulsa baba gene coşmayacakmı baba Bence gene aynı ınsan amma sakaryaya cay bahcesıne geldydı ve dedım yav baba bu kadar ufak yerlere duşucek adam deıldır ama mecburıyet işte ne yapsın

Sitemize Desteğiniz İçin Teşekkür Ederiz

MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 16:57    Mesaj konusu:

Evet eskiden muslüm babanın konserlerine giden çok kişi vardı şimdi fazla kişi gitmiyor bunu sebepleri çoktur.ama o yıllar eskide kaldı önümüze bakmalıyız biten bir şey yok baba hala yaşıyor ve bizde yaşıyoruz.umarım yine konser alanlarını dolduracağız ben bizlere güveniyorum çünkü biz baba müslüm hayranlarıyız.

Bir selam vermiyorsun sevgilim bilmem niye
....Ne Olur Bize de Gel
İç Bir Kahve Sigara.
harunkapsal82@hotmail.com
Kullanıcı profilini gör
serkanvan
Üye
Üye

Nereden: VAN
MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 19:55    Mesaj konusu:

Evet arkadaşlar bencede hata bizim ama baba şöyle bi türkiye turnesine çıksa bence yine eski çoşkuyu veheyacanı yakalar

Muslumcu.com Fanatiği
Muslumcu.com Fanatiği

Nereden: MALATYA
MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 23:39    Mesaj konusu:

Bence serkan kardeş haklı.baba turne değilse bile anadolu şehirlerinde halk konserlerine çıkmalı.

Çünkü artık baba git gide yaşlanıyor, şöyle güzel bir konser verse eskisi gibi stadları doldursa ne güzel olacak.

malatya'ya bi gelse stada en az 10 bin kişi gelir....

baba malatya seni bekliyor....gerçi nisan ayıydı galiba gelmişti ama gazinoya geldiydi.İçki içmeyen müslümcüler gidememişti.

Üye

MesajTarih: 08-Ksm-2005 / 23:41    Mesaj konusu:

Arkadaslar özmen_bey dogru soluyo onceden babanın her konserınde izdiham yasanırdı sımdı arkadasımızın dedıgı gıbı 20tane masayı dolduramıyoruz.bununda nedenı bence yenı cıkan pop sarkıcıları bunun onlenmesı ıcın bence popculara ınat babayı enkucuk yerde bıle sahneye cıksa damardan içten desteklıyecegız kı popcular unutulsun baba one cıksın

Üye
Üye

Nereden: istanbuldan
MesajTarih: 09-Ksm-2005 / 08:27    Mesaj konusu:

Ben birazda müslüm babada sorun buluyorum.kasette şarkıları güzel söylüyor,ama canlı iyi söylemiyor,şarkıları kesik kesik söylüyor,sanki zorla söylüyormuş gibi...
Kullanıcı profilini gör
erhantaskin

Nereden: Sevda Ülkesinden
MesajTarih: 10-Ksm-2005 / 01:46    Mesaj konusu:

Eski müslümcülerin yapacağı bir sey yok baba entel kesimlere hitap etmeye ve entellerin gittiği gazinolarda çıkmaya basladı artık Eskisi gibi yine acık hava konserleri verse tabi ki Eski müslümcüler babayı yalnız bırakmayacaklar....

Üye
Üye

MesajTarih: 10-Ksm-2005 / 15:44    Mesaj konusu:

Müslüm baba ücretsiz halk konseri verse ter yerinden oynar.babanın ölüsü bile bu alemde kraldır
Kullanıcı profilini gör
ozmen_bey
Üye
Üye

MesajTarih: 10-Ksm-2005 / 16:10    Mesaj konusu:

erhantaskin demiş ki:
eski müslümcülerin yapacağı bir sey yok baba entel kesimlere hitap etmeye ve entellerin gittiği gazinolarda çıkmaya basladı artık eskisi gibi yine acık hava konserleri verse tabi ki eski müslümcüler babayı yalnız bırakmayacaklar....

erhan taskin bu konuda seni destekliyorum bence çok haklısınArrow Arrow Arrow Arrow

sevdayolu47
Fanatik Üye
Fanatik Üye

Nereden: MARDiN "Sevda Yolundan"
MesajTarih: 10-Ksm-2005 / 20:04    Mesaj konusu:

Evet baba konserlerine eskisi gibi rağbet gösterilmiyor.geçen sene konser için mardine gelmişti çok sevinmiştim günler öncesinde biletleri aldım konser gününü sabırsızlıkla bekliyordum ama işte konsere fazla rağbet gösterilmediği için bilerlerde satılmayıca konser iptal edildi.inanırmısınız zorumdan ağladım. Confused

Sansim Buymus Çok Sevdim Düstüm Bu Hale...
Kullanıcı profilini gör
ozmen_bey
Üye
Üye

MesajTarih: 11-Ksm-2005 / 15:42    Mesaj konusu:

sevdayolu47 demiş ki:
evet baba konserlerine eskisi gibi rağbet gösterilmiyor.geçen sene konser için mardine gelmişti çok sevinmiştim günler öncesinde biletleri aldım konser gününü sabırsızlıkla bekliyordum ama işte konsere fazla rağbet gösterilmediği için bilerlerde satılmayıca konser iptal edildi.inanırmısınız zorumdan ağladım. Confused

bence çok haklısın artık halk konseride verse turneyede çıksa giden yok müslüm baba çok deyişti bunun için konserlerine gidende yok şimdi rock söyliyecekmiş belki o zaman rockcılar konser alanını doldurur.
Kullanıcı profilini gör
barismania
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kobe
MesajTarih: 11-Ksm-2005 / 18:31    Mesaj konusu:

Bence iyi reklam yapilmiyor arkadaslar baba bu yaz cinarciga gazinoya geldi , cinarcikta yuruyorum gazinonun onunde uc bes kisi toplanmis ne oluyor diye bakayim dedim bi baktim baba cikicakmis sahneye , inanamadim ilk bastan soradan baktim afisler var doruymus hemen daldim iceri tabi 5 tane sarki soyledi baba ama guzeldi yani Exclamation yani diyecegim konserler 1 ay oncesinden falan haber verilse herkeze baska sehirlerdende gelirdik istanbula problem degil yani
Kullanıcı profilini gör
jaba
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

Nereden: Samsun
MesajTarih: 04-Arl-2005 / 02:20    Mesaj konusu: 55

üzücü bir konu ama birazda ankara nın sorunu yaaa koskoca müslüm bab gelmiş yaptıklarına bakınj yaav

baba bafraya bi gelsede izdiham görse alem
Kullanıcı profilini gör
selvi27
Üye
Üye

Nereden: müslüm gürses cumhuriyetinden///gaziantep
MesajTarih: 05-Arl-2005 / 23:34    Mesaj konusu:

Vallah bİlmİyorum suÇ kİmde amam kardeŞ mÜslÜm baba antebe gelsİn İzdaham da Çikar kendİnİ kesen de

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: samsun
MesajTarih: 07-Arl-2005 / 19:24    Mesaj konusu:

Bence baba artık konser olaylarından korkuyor herkez adam ğibi oturup sarkısını dınlese ama yook bızımkıler ıllede bayaya dokunacak sonra isdıham adam daralıyor sıkışıyor şarkı solesem mı yerıne acaba nerden bırı ustume atlayacak dıe merak ediyor tabi nasıl konsantre olsun şarkısına

AyAzZz
Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Deliler Diyar?ndan..! [45]
MesajTarih: 07-Arl-2005 / 19:38    Mesaj konusu:

selvi27 demiş ki:
vallah bİlmİyorum suÇ kİmde amam kardeŞ mÜslÜm baba antebe gelsİn İzdaham da Çikar kendİnİ kesen de

zaten her konserinde kendini kesiyorlar Question gaziantepin bir ayrıcalığımı var Idea kesmeyelim vücutlarımızı Surprised

Tek sebep kara gözlerindir alkol komalar?ma...
Kullanıcı profilini gör
muslumcuoguz
SüperAktif Üye
SüperAktif Üye

MesajTarih: 07-Arl-2005 / 21:06    Mesaj konusu:

Ah o stAdyum konserleri krAl fmın konserıne gıtmıştım hAkAn tAşıyAn geldı bAbAnın elını opmuştu....

tören gibi konserdi oyle konserler olsA bir de duyurulucAk ıyıce bAk nAsıl doldurulmuyormu tüm koltuklAr

Aktif Üye
Aktif Üye

Nereden: Ta$ba$IndaN..
MesajTarih: 08-Arl-2005 / 20:37    Mesaj konusu:

hafiz demiş ki:
ben birazda müslüm babada sorun buluyorum.kasette şarkıları güzel söylüyor,ama canlı iyi söylemiyor,şarkıları kesik kesik söylüyor,sanki zorla söylüyormuş gibi...

bırakta o kadar olsun baba 30 senedir şarkı soluyo sen onu kendı yerıne koy bı de ole düşün..
Kullanıcı profilini gör
   Müslüm GÜRSES Forum Ana Sayfası -> Geri Dönüşüm [Çöp Kutusu]
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Muslumcu.com & Muslum-Gurses.com & Muslumcu.net
Bu Site Müslüm Gürses'e Destek ve Hayranlarını Bilgilendirme Amaçlı Hazırlanmıştır.
Copyright © Müslüm Gürses Fan Club !! 2003 - ∞ !! - Kurucu: Bilal Bilgi
Forum - Arşiv - Haber - Şarkı Sözü - İnşaat Bölümü - Civil Engineering